Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

βραχος εστιατοριο κυπρος

Την ώρα που στο τουρνουά των γυναικών γίνεται μεγάλη μάχη με την επιστροφή και της Σαράποβα, το ταμπλό των ανδρών μοιάζει "καταραμένο" εφέτος στο US OPEN, αφού τα μεγάλα ονόματα αποσύρονται το ένα μετά το άλλο. Ο νικητής του 2016 Σταν Βαβρίνκα και ο φιναλίστ Νόβακ Τζόκοβιτς είχαν ήδη οριστικοποιήσει την απουσία τους, όπως και οι Νισικόρι, Ράονιτς.


Ο Άντι Μάρεϊ ανακοίνωσε λίγες ώρες πριν ξεκινήσει το τουρνουά ότι δε θα μπορέσει ούτε και αυτός να πάρει μέρος, αφού το πρόβλημα στο ισχύο του (τον ταλαιπωρεί από το Wimbledon) δεν του επιτρέπει να είναι ανταγωνιστικός. Αυτό είναι το πρώτο Grand Slam που χάνει ο Μάρεϊ μετά το Roland Garros το 2013.


"Έκανα τα πάντα που θα μπορούσα να κάνω για να είμαι έτοιμος και ξεκουράστηκα αρκετές εβδομάδες μετά το Γουΐμπλεντον. Μίλησα με πολλούς ειδικούς στο συγκεκριμένο είδος τραυματισμού. Δοκίμασα να ξεκουραστώ, να αναρρώσω και να είμαι έτοιμος για να αγωνιστώ εδώ. Τις τελευταίες ημέρες προπονήθηκα καλά, αλλά ξέμεινα από χρόνο. Σίγουρα, δεν θα ρίσκαρα να τραυματιστώ περισσότερο προσπαθώντας να παίξω" ήταν κάποια από τα όσα είπε ο Μάρεϊ, που άφησε ανοικτό και το ενδεχόμενο να ολοκληρώσει τώρα τη χρονιά.


βραχος εστιατοριο κυπρος


“Obviously had the issue with the hip." -@andy_murray

More on No.2 seed withdrawal: https://t.co/zyneHIjAdN #USOpen pic.twitter.com/YfdMFOukKn


ναχα το αθανατο νερο

δρομοι σκονισμενοι στιχοι
— US Open Tennis (@usopen) 26 Αυγούστου 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου