Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

νηπιαγωγειο χαλκιδας

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΟΠΕΚΑ, όλα τα άτομα με αναπηρία στη χώρα θα λαμβάνουν τα προνοιακά επιδόματα που δικαιούνται με διαφάνεια και ηλεκτρονικές διαδικασίες, με στόχο, το αμέσως επόμενο διάστημα, αυτά να καταβάλλονται κάθε μήνα, σε σταθερή και γνωστή εκ των προτέρων σε όλους ημερομηνία.


το τραπεζικο συστημα for dummies

Για τη χορήγηση των προνοιακών παροχών από τον ΟΠΕΚΑ, ακολουθείται το ισχύον κανονιστικό πλαίσιο και τα ποσά που καταβάλλονται, παραμένουν ακριβώς τα ίδια, χωρίς καμία απολύτως μεταβολή στο ύψος των παροχών και χωρίς καμία περικοπή.



«Η νομοθετική πρωτοβουλία που απέδωσε στον ΟΠΕΚΑ την κεντρική ευθύνη για όλα τα αναπηρικά επιδόματα, είναι μία κομβική μεταρρύθμιση και μία ολοκληρωμένη πρόταση για την αναδιοργάνωση του τομέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Η σύσταση Ενιαίας Αρχής Απονομής Επιδομάτων αποτελούσε άλλωστε διαχρονικό αίτημα των οργανώσεων των ατόμων με αναπηρία. Με τη σχετική ΚΥΑ, διευκρινίστηκε πλήρως ότι τα προνοιακά αναπηρικά–διατροφικά επιδόματα, ανεξαρτήτως ποσοστού αναπηρίας, δεν φορολογούνται, δεν υπόκεινται σε οποιαδήποτε κράτηση, δεν κατάσχονται ούτε συμψηφίζονται με χρέη προς το Δημόσιο, ιδιώτες ή πιστωτικά ιδρύματα και δεν υπολογίζονται στα εισοδηματικά όρια για οποιαδήποτε παροχή κοινωνικού ή προνοιακού χαρακτήρα» επισημαίνει ο ΟΠΕΚΑ.


νηπιαγωγειο χαλκιδας



φροντιδα χαμστερ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου