Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

επαναπρογραμματισμος καναλιων

Δεν είναι η πρώτη φορά που τίθεται το ερώτημα τι θα γίνει εαν βρεθεί σε ένα ρινγκ ένας πυγμάχος, με έναν εκπρόσωπο άλλου μαχητικού σπορ. Η αναμέτρηση Μεϊγουέδερ-Μακ Γκρέγκορ, παρότι θα είναι καθαρά πυγμαχικός αγώνας, έχει εξάψει την φαντασία του κοινού, για το κατά πόσο μπορεί ο Ιρλανδός πρωταθλητής του MMA, να έχει τύχη. Για το Μάνι Πακιάο όμως, η κατάληξη του αγώνα είναι ξεκάθαρη.


επαναπρογραμματισμος καναλιων

15278475
(Ο Μεϊγουέδερ (αρ.) στην αναμέτρηση με τον Πακιάο στις 2 Μαΐου 2015 - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / STRINGER)


oz ego sette

"Φαβορί ο Μεϊγουέδερ"


"Ο Μακ Γκρέγκορ δεν έχει καμία πιθανότητα σε αυτό το παιχνίδι. Πιθανότατα να είναι και ένα βαρετό παιχνίδι. Δεν νομίζω ότι θα μπορέσει να περάσει ούτε ένα χτύπημα. Πώς θα μπορούσε; Δεν έχει την παραμικρή εμπειρία στο μποξ. Ο Μεϊγουέδερ είναι ένας χαρισματικός παίκτης με εξαιρετική άμυνα. Επίσης έχει πολύ καλή κίνηση με τα πόδια και ρεφλέξ. Θα κερδίσει γιατί το παιχνίδι είναι πυγμαχικό και όχι ΜΜΑ" ήταν η άποψη του Πακιάο, που έχασε εύκολα το Μάιο του 2015 από τον Αμερικανό πρωταθλητή.



"If you give anything less than 100%, you're losing." - @FloydMayweather #MayweatherMcGregor: 8/26#WednesdayWisdom pic.twitter.com/zCgkSs6VQj


ταινιες του χιτσκοκ με ελληνικους υποτιτλους
— SHOWTIME Boxing (@ShowtimeBoxing) 21 Ιουνίου 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου