Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

μελετη θεσσαλονικη

Με ένα σύντομο και ιδιαίτερα συγκινητικό επικήδειο η Ντόρα Μπακογιάννη είπε το στερνό αντίο στον πολυαγαπημένο της πατέρα.


ταβερνα το βαρελι λαρνακα

Με εμφανή την προσπάθεια της να μην ξεσπάσει σε δάκρυα η κ. Μπακογιάννη καθησύχασε τον πατέρα της ότι τα πάντα στα Χανιά, στον αγαπημένο τόπο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, είναι καλά.


«Είχαμε συμφωνήσει και η Αλεξάνδρα και η Κατερίνα και ο Κυριάκος και εγώ. Δεν ξέρω αν βλέπεις αλλά τα Λευκά Όρη κρατούν ακόμα χιόνι στις κορφές τους. Φέτος είχαμε πολλά νερά και η σοδειά θα είναι καλή. Τα λουλούδια έχουν ανθίσει. Μην ανησυχείς. Είμαστε όλοι εδώ και πρώτα απ' όλα οι φίλοι σου. Όλοι αυτοί που ακουμπούσες και ακουμπούσαν πάνω σου. Μίλησαν πολλοί για σένα και μίλησαν καλά. Σήμερα δεν είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για πολιτική. Σήμερα είμαστε εδώ για να σου πούμε το μεγάλο ευχαριστώ και το πικρό αντίο», ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη με δάκρυα στα μάτια και πρόσθεσε:


«Σε ευχαριστούμε για τη λεβεντιά σου, για όσα μας δίδαξες. Να αγαπάμε την Κρήτη. Να τιμούμε το λόγο μας και την τιμή μας. Για την αγάπη και την αισιοδοξία σου».


μελετη θεσσαλονικη

μεγαλοκαρδια σκυλων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου