Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

κατατακτηριες νοσηλευτικης τει λαμιας

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο πλαίσιο της 82ης ΔΕΘ, ο κ. Θοεδωράκης τόνισε ότι ο νέος πολιτικός φορέας πρέπει να δώσει «κυβερνητική λύση» γιατί «ένα συντηρητικό παρελθόν δεν μπορεί να οδηγήσει σε ένα λαϊκίστικο μέλλον».


Σχετικά με τη διαδικασία εκλογής αρχηγού του νέου πολιτικού φορέα, υπογράμμισε ότι συμφώνησε με τρεις όρους: Να ψηφίσουν μέλη και φίλοι, τα εκλογικά τμήματα να διασυνδέονται ηλεκτρονικά και να υπάρχει και η ηλεκτρονική ψηφοφορία. Παράλληλα εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα εκλεγεί αρχηγός και εξέφρασε την εκτίμηση πως οι προοπτικές εκλογής του πολλαπλασιάζονται όσο πιο μεγάλη θα είναι η συμμετοχή στην ψηφοφορία, πέρα από τους κομματικούς μηχανισμούς.


θεραπεία για χολή

Ερωτηθείς, σε περίπτωση που εκλεγεί αρχηγός αν θα οδηγήσει τον νέο φορέα προς το Κέντρο ή προς την Κεντροαριστερά, ο κ. Θεοδωράκης απάντησε: «Ο νέος φορέας, το νέο μεγάλο κίνημα στο Κέντρο, το μεταρρυθμιστικό κίνημα, έχει χώρο και για κεντρώους και για σοσιαλδημοκράτες και για φιλελεύθερους και για κεντροαριστερούς και για ακτιβιστές του κέντρου, έχει χώρο για λογικούς, τολμηρούς ανθρώπους που θέλουν λύσεις τώρα. Και πιστεύω ότι μπορούμε να συνυπάρξουμε».


«Τολμηρή η απόφαση της Φώφης»


Για τη διαδικασία εκλογής επισήμανε ότι «δεν πρέπει να είναι μία πασαρέλα επωνύμων, αλλά ένα ντιμπέιτ μέσα στην κοινωνία». Χαρακτήρισε «τολμηρή» την απόφαση της Φώφης Γεννηματά να συμφωνήσει με τη διαδικασία εκλογής, να και είναι επικεφαλής της μεγαλύτερης δύναμης (ΔΗΣΥ) και παρά τις αντίθετες εισηγήσεις συνεργατών της. Μετά την εκλογή του αρχηγού, τα επόμενα βήματα θα είναι η συγκρότηση της ηγετικής ομάδας και η σύγκρουση με τα κακώς κείμενα στη χώρα.


κατατακτηριες νοσηλευτικης τει λαμιας

wonderzine фильмы


Θέλω να αναγνωρίσω στην κ. Γεννηματά την τελική της απόφαση. Αποδέχθηκε μια πολύ τολμηρή πρόταση, άκουσε αυτό που θέλει η κοινωνία #deth2017 pic.twitter.com/wdB2IfIcGD

— Stavros Theodorakis (@St_Theodorakis) 13 Σεπτεμβρίου 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου