Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

θερμαινόμενη κρεμάστρα

«Θέλω να σας καλωσορίσω στην Αθήνα για ακόμα μία φορά, στο πλαίσιο της προεδρίας της Μάλτας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί σας, έχουμε παρά πολλές προκλήσεις μπροστά μας», ανέφερε ο κ. Τσίπρας στον σύντομο διάλογο που είχαν ενώπιον των τηλεοπτικών συνεργείων και πρόσθεσε:


τι σημαινει η λεξη επι ισοις οροις


«Η προεδρία σας συμπίπτει με την 60ή επέτειο της Συνθήκης της Ρώμης και πιστεύω ότι αποτελεί αυτό μία ευκαιρία να μεταλαμπαδεύσουμε το ευρωπαϊκό μας όραμα στους πολίτες μας. Πιστεύω ότι μπορούμε να συνεργαστούμε για να μπορέσουμε να δώσουμε τα θετικά σημάδια για το κοινό μας μέλλον, τα θετικά σημάδια στους πολίτες μας, γιατί η Ευρώπη χρειάζεται ένωση, συνοχή και αλληλεγγύη».




«Σε ευχαριστώ πολύ, Αλέξη. Είναι πολύ μεγάλη χαρά για μένα να είμαι ξανά εδώ στην Αθήνα», υπογράμμισε από την πλευρά του ο κ. Μουσκάτ και σημείωσε: «Βρισκόμαστε στις αρχές του τρίτου μήνα της προεδρίας μας που προσπαθεί να δώσει μία διάσταση, όχι μόνο ευρωπαϊκή, αλλά και μεσογειακή και έχουμε μπει σε μία σημαντική συζήτηση για το μεταναστευτικό.


θερμαινόμενη κρεμάστρα


Επιπλέον, αναφέρθηκε στη Σύνοδο των Μεσογειακών Χωρών, χαρακτηρίζοντας θετικά τα αποτελέσματά της, τα οποία η προεδρία της Μάλτας έχει επικοινωνήσει στις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


δουρης θανατος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου