Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

αναλαμβάνω υποχρέωση στα αγγλικά

Η πρόταση του Νίκου Βούτση εγκρίθηκε παμψηφεί από το Σώμα, παρά τις έντονες επικρίσεις που διατυπώθηκαν στην πρόταση του ΠτΒ από τον εκπρόσωπο της Χ. Α., Χρήστο Παππά, ο οποίος όμως δεν βρισκόταν στην αίθουσα.


Το χρονικό του περιστατικού βίας


Ο Ηλίας Κασιδιάρης κατά την διάρκεια συνεδρίασης την Δευτέρα ενοχλήθηκε από μια ασήμαντη αφορμή και χειροδίκησε στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Νίκο Δένδια, δημιουργώντας σκηνικό «φωτιάς» στην αίθουσα της Ολομέλειας.


εισητηρια με τρενο για αθηνα

Η ένταση, όπως φάνηκε και από τις εικόνες της συνεδρίασης, ξέσπασε κατά την διάρκεια της ομιλίας του κ. Κασιδιάρη. Ο συνάδελφός του από την ΝΔ πέρασε μπροστά από το έδρανο του, πράγμα που πυροδότησε την βίαιη αντίδρασή του.


ονειροκριτης ψαρια σε βρωμικα νερα

«Μη περνάς από μπροστά μου δεν βλέπεις ότι μιλάω», είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής σε ιδιαίτερα οξύ τόνο, με τον Γιάννη Λαγό, που καθόταν δίπλα του, να λέει το ίδιο στον Νίκο Δένδια.


αναλαμβάνω υποχρέωση στα αγγλικά

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο προεδρεύων Μάκης Μπαλαούρας φώναξε την φρουρά για να μεταφέρει τον βουλευτή της Χ. Α. έξω από την αίθουσα, καθώς ο Ηλίας Κασιδιάρης έσπρωξε τον Νίκο Δένδια.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου