Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

εβιτα λαμια

Με την κοινή επιθυμία να στηρίξουν την αριστεία, τον ολυμπισμό αλλά και τις ελπίδες, ιδιαίτερα των νέων, το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση ενώνει τις δυνάμεις του με το Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη, ενισχύοντας Έλληνες και Κυπρίους αθλητές καθώς ξεκινούν την επίπονη 4-ετή προετοιμασία τους για τους Ολυμπιακούς του 2020 στο Τόκυο.


εβιτα λαμια

Το πρόγραμμα αθλητικών υποτροφιών του Ιδρύματος Α. Γ. Λεβέντη αποτελεί θεσμό στον χώρο. Έναν θεσμό που έχει σταθεί, τα τελευταία 18 χρόνια, κοντά σε εκείνους που προπονούνται σκληρά, συχνά σε μη ευνοϊκές συνθήκες, για να μπορούν να συναγωνιστούν επάξια τους καλύτερους του κόσμου, σε αυτήν την μεγάλη «γιορτή» του αθλητισμού, τους Ολυμπιακούς αγώνες. Από τα πρώτα χρόνια του προγράμματος μέχρι σήμερα, πάνω από 400 ετήσιες υποτροφίες έχουν εστιάσει σε αυτήν την πολλά υποσχόμενη νέα γενιά πρωταθλητών, σαν «απάντηση» στην γενικότερη έλλειψη πόρων για τον πρωταθλητισμό, προσφέροντας τους την δυνατότητα να επιδοθούν απρόσκοπτα στην προσπάθειά τους για την διάκριση, σε μια ανταγωνιστική, διεθνή σκηνή.


κανω διαλειμμα

photo 2


λογια για φιλους που πεθαναν

Ο κ. Δημήτριος Αφεντούλης, Γραμματέας του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση, ανέφερε σχετικά : «Αναζητώντας διαρκώς την συνεργασία και την πολύπλευρη υποστήριξη επιτυχημένων πρωτοβουλιών άλλων Ιδρυμάτων, αποτελεί ξεχωριστή τιμή για το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση η συμμετοχή μας στο Πρόγραμμα Υποτροφιών Ολυμπιακής Προετοιμασίας του Ιδρύματος Α. Γ. Λεβέντη. Ο αθλητισμός, ως το κατ’ εξοχήν πεδίο ενότητας, ενδιαφέροντος και περηφάνιας του απανταχού Ελληνισμού, για μία ακόμη φορά λειτουργεί ως ο συνεκτικός κρίκος που φέρνει κοντά εκείνους που δύνανται οικονομικά με εκείνους που έχουν δικαίωμα στο Ολυμπιακό όνειρο».


Ο κ. Χάρης Γ. Δαυίδ, Πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπιακής Προετοιμασίας του Ιδρύματος Α. Γ. Λεβέντη προσέθεσε «Η προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς δεν είναι σπριντ, είναι μαραθώνιος. Όπως και το να στηρίζει κανείς τους πρωταθλητές μας. Σε μια τέτοια δέσμευση που απαιτεί διάρκεια στον χρόνο, είναι ιδιαίτερη χαρά να έχουμε συνοδοιπόρους όπως το Ίδρυμα Λάτση, που αναγνωρίζουν την επιτυχία του προγράμματος υποτροφιών Ολυμπιακής προετοιμασίας και συμβάλλουν στο να ενισχύσουν αυτήν την προσπάθεια. Με την απόφαση αυτή, το Ιδρυμα Λάτση, όπως και η Ελληνική Πρωτοβουλία που επίσης συμμετέχει από φέτος στο πρόγραμμα, υπογραμμίζουν με τρόπο χειροπιαστό, ότι Έλληνες και Κύπριοι αθλητές δεν είναι μόνοι σε αυτόν τον αγώνα.»


photo 3


Με την συνεργασία και των τριών Ιδρυμάτων, χορηγούνται έτσι για το έτος 2016 - 2017, σαράντα μία (41) αθλητικές υποτροφίες σε αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα και την Κύπρο που αγωνίζονται σε ατομικά ολυμπιακά αθλήματα, καθώς και δύο, αντίστοιχα, στον πρώτο Έλληνα και την πρώτη Ελληνίδα που τερμάτισαν στον 34ο Κλασσικό Μαραθώνιο.


καλλιτεχνική φωτογραφία

Συγκεκριμένα, η Αρετή Τσοχατζοπούλου, μιλώντας σε δημοσιογράφους, εξέφρασε την ικανοποίησή της για την θετική εξέλιξη του αιτήματος αποφυλάκισης του πατέρα της, ενώ ταυτόχρονα δεν έκρυψε την αγωνία της για το ποσό των 200.000 ευρώ που απαιτούνται ως εγγύηση για την αποφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου, διευκρινίζοντας ότι αυτά τα χρήματα δεν υπάρχουν και ότι είναι πολύ δύσκολο να τα δανειστούν.


καλλιτεχνική φωτογραφία

τι σημαινει η λεξη αυτοπεποιθηση

SKALES 2


πως φτιαχνω χαρτινο αεροπλανακι

άγκυρα τατου

Όλα ξεκίνησαν όταν ένοικος της πολυκατοικίας που διέμενε ο 70χρονος άκουσε θορύβους από το διαμέρισμα που βρίσκεται ακριβώς από πάνω του και αμέσως κάλεσε την αστυνομία.


άγκυρα τατου

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που έφτασαν στο σημείο βρήκαν μέσα στο διαμέρισμα τον 70χρονο με τα χέρια δεμένα με tairap και ένα κασκόλ στο στόμα του.


Άμεσα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό στην γύρω περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών και λίγο αργότερα συνέλαβαν έναν Έλληνα και έναν Ρουμάνο ως ύποπτους για το στυγερό έγκλημα.


πωσ φτιαχνω ενα ντουλαπι

off shore εταιρείες

333333333333333


lidl προιοντα περιποιησης

Ρεπόρτερ του patrisnews.gr την συνάντησε και συνομίλησε μαζί της. Σύμφωνα με το βιβλιάριο υγείας του ΟΓΑ της, είναι γεννημένη στις 25 Ιουλίου του 1905, ενώ και η αναζήτηση με τα στοιχεία της στην Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση (ΗΔΙΚΑ) πιστοποίησε ότι έχει και ΑΜΚΑ.


«Πόσων ετών είστε;» ήταν η πρώτη ερώτηση, για να έρθει η αφοπλιστική απάντηση: «Πού να θυμάμαι πόσο είμαι...».


lidl προιοντα περιποιησης

συνηγορος καταναλωτη καβαλα

giagia 1


Πηγή: patrisnews.gr


αγιου πνευματος μυκονος 2015

«Λίγο είμαι, δεν είμαι όσο λέτε, πρέπει να είμαι γύρω στα 105, αλλά δεν θυμάμαι και καλά. Δύσκολη η ζωή, όσο είχα τον άνδρα μου καλά έζησα. Τον έχασα νωρίς και μου άφησε τέσσερα μικρά παιδιά, αλλά ευτυχώς είχα καλά πεθερικά και με προσέξανε, και μένα και τα παιδιά μου, δεν έχω παράπονο...» είπε, κάνοντας μια σύντομη αναδρομή στο παρελθόν. Όπως περιγράφει η ηλικιωμένη:



Γεννήθηκα στη Μούντριζα (σ. σ. Γρύλλος του δημου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων), πατέρας μου ο Παναγιώτης και μητέρα μου η Θεοδώρα. Παντρεύτηκα στην Κρέστενα τον Σοφοκλή Καρνάρο, δούλεψα στα χωράφια και έκαμα αγροτικές δουλειές για να ζήσω και να αναθρέψω τα παιδιά μου. Τώρα μένω εδώ, στην Κρέστενα, ήσυχα.


Ο γιος μου επήγε στο Ναυτικό, έγινε Καπετάνιος μεγάλος και τρανός. Πάνω που πήρε σύνταξή του και έφτιαξε το σπίτι στην Αθήνα, δεν το χάρηκε καθόλου, πέθανε... Προσπάθησαν κι οι γιατροί, αλλά δυστυχώς τον νίκησε η αρρώστια.



Η κα Κατερίνα Καρνάρου έχει τρεις κόρες, την Λαμπία, τη Σοφούλα και τη Θεοδώρα αλλά και αρκετά εγγόνια, δισέγγονα, μέχρι και τρισέγγονο.


θεωρημα μενελαου

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 29χρονος που είναι και ο λιπαντής του πλοίου, όταν ήρθε η ώρα να αναλάβει τη βάρδια του δεν εμφανίστηκε - και εκτιμάται ότι πιθανόν έπεσε στη θάλασσα από αδιευκρίνιστη αιτία.


Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στις έρευνες συμμετέχουν ένα πλωτό του Λιμενικού Σώματος, πλοίο ανοιχτής θάλασσας και ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού.


ευρωπαικο πρωταθλημα μπασκετ γυναικων 2015

Το πλοίο δεν έχει γίνει γνωστό τι μετέφερε, ενώ σύμφωνα με την πρώτη πληροφόρηση, είχε αναχωρήσει από την Τουρκία με προορισμό την Ισπανία.


θεωρημα μενελαου


προκατασκευασμένες βάσεις ιστών

διπλο πινγκ πονγκ

Επιπρόσθετα, τόνισε ότι «Είπα ότι αγαπώ, σέβομαι και έχω καλή συνεργασία με τον πρωθυπουργό και σαν πατέρας προς παιδί τον πονάω, τον λυπάμαι διότι θέλει, αγωνίζεται, προσπαθεί».


συντηρητικο πεδιο δυναμεων

Όλα αυτά διημείφθησαν κατά τη συνάντησή του με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο.


διαγωνισμος ζωγραφικης για παιδια 2017

«Επισκέφθηκα τον αρχιεπίσκοπο προκειμένου να ζητήσω την ευλογία του και να του ευχηθώ Καλή Ανάσταση. Ανταλλάξαμε ευχές για το Πάσχα, ενώ τον ενημέρωσα για τις εξελίξεις που έχουμε στα εθνικά θέματα και, κυρίως, στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων», δήλωσε από την πλευρά του ο Πάνος Καμμένος.


διπλο πινγκ πονγκ

Μάλιστα, έκανε λόγο και για τις αντιδράσεις κάποιων σχετικά με την άφιξη του Αγίου Φωτός: «Δεν υπάρχει αντιπαράθεση για το θέμα. Στην Ελλάδα, το Σύνταγμα είναι ξεκάθαρο ποια είναι η επικρατούσα θρησκεία, και το Άγιο Φως θα έρχεται πάντα με τιμές αρχηγού κράτους ως οφείλουμε να το φέρνουμε και να αποτελεί ευλογία για όλη την Ελλάδα και για εκείνους που πιστεύουν και για εκείνους που δεν πιστεύουν», επισήμανε.


Ο προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας εξέφρασε τη χαρά του για την συνάντηση με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και έκανε γνωστό πως «ενημερώθηκα για καίρια ζητήματα που αφορούν σε εθνικά θέματα, σε σχέσεις Εκκλησίας - Στρατού και ανταλλάξαμε ευχές για καλό Πάσχα δημιουργικό και ειρηνικό».


πανσεληνος ιουλίου 2015 προβλεψεις

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο υπεύθυνος για τη διαχείριση του προσφυγικού, Περιφερειακός Συντονιστής Βόρειας Ελλάδας και Ηπείρου του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, Νίκος Ράγκος, έκλεισε το κέντρο φιλοξενίας στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης και οι 42 εναπομείναντες πρόσφυγες και μετανάστες, μεταφέρθηκαν στη δομή του Δερβενίου.


πανσεληνος ιουλίου 2015 προβλεψεις

κουζινα υγραεριου και ρευματος

Απ΄αυτούς διαπιστώθηκε ότι οι 7 είχαν μεταφερθεί παράνομα από τα νησιά στην ενδοχώρα και προσήχθησαν στο Τμήμα Αλλοδαπών.


Οι υπόλοιποι όμως αντέδρασαν στην παραμονή τους στο Δερβένι, όπου ήδη ζουν 70 άτομα, ζητώντας να φιλοξενηθούν σε διαμερίσματα, ή σε άλλες δομές, κάτι που όμως, σύμφωνα με τον κ. Ράγκο, δεν ήταν εφικτό.


"Με τη διαμεσολάβηση του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, τους υποσχεθήκαμε ότι θα μεριμνήσουμε αρχικά για τις δύο οικογένειες που έχουν ανήλικα παιδιά καθώς δεν υπάρχει διαθεσιμότητα για τους υπόλοιπους οι οποίοι είναι άντρες που ταξιδεύουν μόνοι", εξήγησε ο κ. Ράγκος.


ηλεκτρικό τιμόνι fiat

Ωστόσο, και παρά τις διαβεβαιώσεις, αρνήθηκαν να παραμείνουν και οι 35 πρόσφυγες και μετανάστες, που προέρχονται από το Πακιστάν, το Ιράν, την Συρία, την Υεμένη και τον Λίβανο και αναχώρησαν για το κέντρο της πόλης.


γλυκα με αποξηραμενα συκα

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αναίσθητος και εκεί διαπιστώθηκε ότι έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις καθώς και πολλά τραύματα σε όλο του το σώμα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του politischios.gr.


Χαρακτηριστικό της κατάστασής του είναι ότι το θύμα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Μάλιστα αργά το βράδυ εξαιτίας της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας του μεταφέρθηκε με πτήση του ΕΚΑΒ (C-130) σε νοσοκομείο της Αθήνας.


Μέχρι και πριν τα μεσάνυχτα της Μ. Πέμπτης ο δράστης ή οι δράστες του αιματηρού περιστατικού παρέμεναν ασύλληπτοι από την αστυνομία, παρά τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στον καταυλισμό.


γλυκα με αποξηραμενα συκα

τζοκοντα ζωγραφου

εργο ενεργεια θεωρια

ποτε το δωρο χριστουγεννων οαεδ 2015

Για όσους σκοπεύουν να φύγουν από την πόλη ή να βγούν από το σπίτι ορισμένες ώρες, η Ελληνική Αστυνομία παρέχει χρήσιμες συμβουλές για το τι πρέπει να κάνουν ώστε να μην πέσουν θύματα των διαρρηκτών.


ποτε το δωρο χριστουγεννων οαεδ 2015

Αναλυτικά οι οδηγίες:


δεν τον θελω


  • Τοποθετήστε στην κύρια είσοδο της πολυκατοικίας µηχανισµό αυτόματου κλεισίματος πόρτας.

  • Κλειδώνετε την κύρια πόρτα / τις κύριες πόρτες του διαµερίσµατος µε κλειδαριά ασφαλείας.

  • Κλειδώνετε πάντα όταν φεύγετε, ακόµα κι αν πρόκειται να απουσιάσετε για µικρό χρονικό διάστηµα.

  • Μην αφήνετε ποτέ την κύρια είσοδο ανοιχτή µε στηρίγµατα και προσέχετε ιδιαίτερα αν σας ακολουθήσει κάποιος µέσα στο κτίριο.

  • Τα συστήµατα ασφαλείας της κυρίας εισόδου (θυροτηλέφωνο µε οπτική εικόνα), θα πρέπει να σας επιτρέπουν να αναγνωρίζετε και να ελέγχετε τους επισκέπτες σας

  • Μην ανοίγετε ποτέ την πόρτα, χωρίς να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τον επισκέπτη.

  • Μην αφήνετε ποτέ τις πόρτες των εξόδων κινδύνου ανοιχτές µε στηρίγµατα.

  • Μην αφήνετε ποτέ ξεκλείδωτες ή ανοιχτές τις πόρτες και τα παράθυρα των µπαλκονιών.

  • Αποφεύγετε να δίνετε τα κλειδιά του σπιτιού σας σε τρίτους.

  • Όταν µετακοµίζετε να αλλάζετε τις κλειδαριές και τα κλειδιά. Μην αφήνετε δεύτερα κλειδιά της οικίας σας, κάτω από γλάστρες ή χαλάκια.

  • Μην αφήνετε ποτέ µεγάλα χρηµατικά ποσά ή αντικείµενα αξίας στο σπίτι σας και µην γνωστοποιείτε στον κοινωνικό και επαγγελµατικό σας περίγυρο τα περιουσιακά στοιχεία που φυλάσσεται στην οικία σας.

  • Τα γκαράζ και οι αποθηκευτικοί χώροι είναι στόχος.

  • Μία καλή λύση θα ήταν, εφόσον υπάρχει η οικονομική δυνατότητα, να εγκαταστήσετε ένα σύστηµα συναγερµού - ασφαλείας, σε εμφανές σημείο.





υπεράριθμοι ειδικευόμενοι ιατροί

εισαι το ταιρι μου επεισοδιο 5

Από τα διόδια της Κορίνθου και μετά, η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά, όπως τόνισε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Τροχαίας Κορίνθου.


εισαι το ταιρι μου επεισοδιο 5

Σημειώνεται, ότι σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, έως τις 16:00, θα ισχύουν οι απαγορεύσεις, για φορτηγά ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου:


κανόνες γραμματικής γ δημοτικού

πανελληνιες 2016 αρχαια θεματα

•Αθηνών - Κορίνθου - Πατρών, από τα Διόδια Ελευσίνας μέχρι τα Διόδια Ρίου.


•Στη Ν. Ε.Ο. Αθηνών - Θεσσαλονίκης, από τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι) μέχρι τη διασταύρωση του Μπράλου, από τον κόμβο Λαμίας μέχρι τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας και από τη Λάρισα (Χ. Θ. 365+400) μέχρι την κάτω διάβαση περιοχής Σκοτίνας (Χ. Θ. 410+000).


•Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών, από την αερογέφυρα Θέρμης μέχρι το 34ο χλμ.


•Στην Εθνική Οδό Σχηματαρίου - Χαλκίδας, από τη διασταύρωσή της με τη Ν. Ε.Ο. Αθηνών - Θεσσαλονίκης μέχρι την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (Χ. Θ. 12+300).


•Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας από το 11ο χλμ (Χ. Θ. 11+340) μέχρι τη γέφυρα του Στρυμόνα (Χ. Θ. 97+650).


διαφημιση μολτο ηρακλης

Σποραδικές βροχές θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια κυρίως ορεινά.


ωδη β

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ:


διαφημιση μολτο ηρακλης

πλαισιο ετικετες dvd

Αττική:


Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα σποραδικών όμβρων στα βόρεια ορεινά.


Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ


Θερμοκρασία: Από 10 έως και 24 βαθμούς Κελσίου


Θεσσαλονίκη:


Καιρός: Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά


Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ


Θερμοκρασία: Από 8 έως 23 βαθμοί Κελσίου


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.


Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 5 έως 25 βαθμούς Κελσίου.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με σποραδικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.


Άνεμοι: νότιοι-νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 6 έως 23 βαθμούς Κελσίου.


η βαρυτητα της γης

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία στο Αιγαίο 7 και πιθανόν πρόσκαιρα τοπικά έως 8 μποφόρ.


η βαρυτητα της γης

Η θερμοκρασία σε άνοδο κυρίως στα ανατολικά και νοτιά.


Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία:


Αττική


Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά και νοτιά 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 1ε έως 24 βαθμούς Κελσίου.


σε ποσες φορες γεννανε οι γατες

πως εχασε κιλα η αλεξια αλεξιαδου

Θεσσαλονίκη


Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ και από το βράδυ βόρειοι βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανόν τοπικά ισχυρές αρχικά στη Μακεδονία και από το βράδυ στη Θράκη. Σταδιακή ύφεση των φαινομένων από το βράδυ και από τα δυτικά.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία στα ανατολικά έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 09 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες πιθανόν πρόσκαιρα στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο να είναι τοπικά ισχυρές. Ύφεση των φαινομένων το βράδυ.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία από το μεσημέρι και από τα βόρεια βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.


μελάνθη πήλιο

Σύμφωνα με τον ίδιο στο ελικόπτερο επέβαινε και υψηλόβαθμος αξιωματικός του ελληνικού Στρατού.


λουτρα ποζαρ για ζευγαρια

θανάση χειμωνά

Το ελικόπτερο εντοπίστηκε από εναέρια μέσα, ενώ επίγειες δυνάμεις προσπαθούν να προσεγγίσουν το σημείο όπου εντοπίστηκαν τα συντρίμμια.





μελάνθη πήλιο

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

εντυπα κεπ

Συνεχίζονται τα προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές στο Αιγαίο και φθάνουν κατά τόπους τα 9 και 10 Μποφόρ.


εντυπα κεπ

Τα δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά γίνονται κατά την κρίση των πλοιάρχων, ενώ δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων από Ραφήνα και Λαύριο.


σογια ανδρες

Κλειστές είναι επίσης οι γραμμές Αγ. Μαρίνα - Νέα Στύρα, Αρκίτσα - Αιδηψός, Πρίνου Καβάλα - Θάσος, Κεραμωτή - Λιμένας Θάσου και Αλεξανδρούπολη - Σαμοθράκη.


Παράλληλα δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στο λιμάνι της Μυτιλήνης μέχρι και τις 12 σήμερα τα μεσάνυχτα.


κλουβι μεταφορας σκυλου

Το απαγορευτικό σύμφωνα με το κεντρικό λιμεναρχείο Μυτιλήνης, ισχύει εκτός και αν εξασθενήσουν οι άνεμοι και λήξει νωρίτερα.


Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν, καλό είναι πριν από την αναχωρήσή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία, προκειμένου να ενημερώνονται για την ακριβή ώρα αναχώρησης των πλοίων.


εμπορικο ναυτικο θητεια

Αυτή τη φορά το πρακτορείο Dogan... ανακάλυψε ένα νέο περιστατικό στα Ίμια, όπου ένα σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής φαίνεται να καταδιώκει και να εκδιώκει σκάφος του ελληνικού λιμενικού σώματος. Όπως αναφέρει το πρακτορείο, το... επεισόδιο σημειώθηκε στις 18 Απριλίου.


γαστρεντερολογος σκαλα λακωνιας

χιον αλατι

Στο βίντεο που δημοσιεύει το πρακτορείο το ελληνικό σκάφος της ακτοφυλακής πλησιάζει τα Ίμια και τότε το τουρκικό λιμενικό το εκδιώκει εκτός των τουρκικών χωρικών υδάτων. Βέβαια, δεν γίνεται γνωστό που γυρίστηκε το βίντεο και πώς.


Η απάντηση της ελληνικής πλευράς ήταν άμεση και ξεκάθαρη: Το περιστατικό δεν υπήρξε ποτέ και το δημοσίευμα εντάσσεται στα επικοινωνιακά παιχνίδια των Τούρκων.



εμπορικο ναυτικο θητεια

τριτο κομμα στις εκλογες

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ


τριτο κομμα στις εκλογες

Η οικογένεια του πρώην υπουργού δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τις 200.000 ευρώ, που είχε επιβληθεί από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων ως χρηματική εγγύηση για την αποφυλάκισή του και έτσι ο κ. Τσοχατζόπουλος πήρε σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσηλεύτηκε και θα επιστρέψει στη φυλακή.


ζειμπεκικο ρυθμος 9 8

final


εκφραση αντωνυμο

Με την απόφασή του το δικαστήριο, που δικάζει σε δεύτερο βαθμό την υπόθεση παράνομων αμοιβών για τις προμήθειες των υποβρυχίων και των TORM1, έκανε πριν λίγες ημέρες δεκτή την πέμπτη αίτηση αποφυλάκισης του πρώην υπουργού, δεχόμενο τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο κατηγορούμενος. Εκτός από την καταβολή εγγυοδοσίας, το δικαστήριο επέβαλε και μία σειρά περιοριστικών όρων, όπως απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, απαγόρευση χρήσης εναέριων και πλωτών μέσων, παράδοση διαβατηρίου, διαμονή σε γνωστή διεύθυνση κλπ.


final 1


Η υπεράσπιση του κ. Τσοχατζόπουλου, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση bypass πρόκειται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να ζητήσει τη μείωση του ποσού της χρηματικής εγγύησης.



χαπι της επομενης μερας και εγκυμοσυνη

Δεκαέξι νεκροί πρόσφυγες, μεταξύ των οποίων δύο παιδιά και έξι γυναίκες, έχουν περισυλλεγεί έως τώρα από τις ελληνικές και τουρκικές αρχές, ενώ άγνωστος παραμένει ο αριθμός των επιβαινόντων.


ζαγοροχώρια διαμονή προσφορές

σουζανα ξενοδοχειο τηνος

Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας από τις έως τώρα έρευνες, έχουν εντοπιστεί και περισυλλεγεί εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων, συνολικά 9 σοροί (6 γυναίκες, 2 άνδρες και 1 παιδί), ενώ έχουν επίσης περισυλλεγεί σώες 2 γυναίκες, η μία εκ των οποίων έγκυος και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης.


χαπι της επομενης μερας και εγκυμοσυνη

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν περιέλθει στο Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού από τις τουρκικές Αρχές, έχουν περισυλλεγεί εντός τουρκικών χωρικών υδάτων 7 σοροί (6 άνδρες και 1 παιδί).


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το σκάφος στο οποίο επέβαιναν οι πρόσφυγες βυθίστηκε στην θαλάσσια περιοχή της Μήθυμνας



δοξα πατρι θεατρο

Παράνομα «φρουτάκια» σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ίντερνετ καφέ αποκάλυψαν οι έφοδοι που πραγματοποιήθηκαν, το τελευταίο 24ωρο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, την Ανάληψη και την Καλαμαριά. Συνολικά συνελήφθησαν 10 άτομα, τα οποία είτε έπαιζαν παράνομα τυχερά παιχνίδια είτε διευκόλυναν τη διεξαγωγή τους. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν οι υπεύθυνοι τριών επιχειρήσεων, ένας υπάλληλος, καθώς και 6 πελάτες, οι οποίοι έπαιζαν παράνομα τυχερά παιχνίδια.


Η παροχή μη αδειοδοτημένων υπηρεσιών τυχερών παιγνίων αποτελεί ιδιαίτερα βαρύ ποινικό αδίκημα, κακουργηματικού χαρακτήρα. Αντιμέτωποι με τις συνέπειες του νόμου δεν βρίσκονται μόνο όσοι διατηρούν παράνομα καταστήματα, αλλά και οι ίδιοι οι παίκτες, οι οποίοι διώκονται ποινικά.


δημιουργική γραφή θεσσαλονίκη 2015

Σε βάρος των 10 συλληφθέντων στη Θεσσαλονίκη σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις του Νόμου Περί Ρύθμισης Αγοράς Παιγνίων και άλλων διατάξεων.


δοξα πατρι θεατρο

προχειρο φαγητο θεσσαλονικη

ρίτσαρντ μάθεσον

Οι άνεμοι στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Στα δυτικά νοτιοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο 6 μποφόρ.


Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές. Παγετός θα σημειωθεί τη νύχτα και νωρίς το πρωί κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.


Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:


δουκισσα πλακεντιας μετρο

Αττική


Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα ανατολικά και βόρεια.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.
Θερμοκρασία: από 05 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


ρίτσαρντ μάθεσον

εντερου κολικος

Θεσσαλονίκη


Καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα το πρωί τοπικά αυξημένες.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 04 έως 11 βαθμούς Κελσίου.


Ζάκυνθος


Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και από το απόγευμα ασθενείς τοπικές βροχές.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: στη δυτική Μακεδονία λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: ασθενείς και πρόσκαιρα το πρωί στα ανατολικά βορειοανατολικοί έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από -02 (μείον δυο) έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.


μπουφετζης μισθος

Δυνάμεις από την Πυροσβεστική του νησιού και γειτονικών περιοχών που έσπευσαν για βοήθεια, καταβάλουν προσπάθειες να ανακόψουν την πορεία της φωτιάς για να μην καούν σπίτια.


μπλανα αθανασια καλα νερα

Η φωτιά είναι σε εξέλιξη καθώς ο δυνατός αέρας κάνει δύσκολο το έργο των στελεχών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ζακύνθου.


μπουφετζης μισθος

Από το απόγευμα επιχειρούν για την κατάσβεση 45 πυροσβέστες από τη Ζάκυνθο, την Αμαλιάδα και τον Πύργο. Επίσης, βοηθούν με ρίψεις νερού 4 υδροφόρες και 20 οχήματα καθώς και τα πυροσβεστικά αεροπλάνα.


αγιος θωμας πετρουπολη νεκροταφειο

Capture copy


Πηγή: Twitter/Πυροσβεστική υπηρεσία


Αργά το βράδυ φθάνει πεζοπόρο τμήμα με 10 άνδρες από την Πελοπόννησο για να βοηθήσει τις επίγειες δυνάμεις που βρίσκονται στα ορεινά καθώς λόγω νύχτας αναχώρησαν τα αεροσκάφη, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


λαβα ηφαιστειου

Σύμφωνα με το νέο πλαίσιο του νόμου 4446/2016, οι ενδιάμεσες εκπτώσεις θα ξεκινήσουν την Τρίτη 2 Μαΐου και θα λήξουν τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2017.


Στο πλαίσιο των ενδιάμεσων εκπτώσεων, προβλέπεται και η λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή, 7 Μαΐου, με προτεινόμενο ωράριο 11.00 - 20.00.


λαβα ηφαιστειου

πρωτο προγραμμα ερα

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστών έκπτωσης.


Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών καλεί το καταναλωτικό κοινό να επωφεληθεί της εκπτωτικής περιόδου, εμπιστευόμενο τις ελληνικές εμπορικές επιχειρήσεις, οι οποίες θα προσφέρουν και πάλι προϊόντα ποιότητας σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.


πασχαλινη νηστεια

Η λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή ανά περιοχή


Σύμφωνα με τις αποφάσεις των αντιπεριφερειαρχών, όπως έχει γνωστοποιήσει με εγκύκλιό της η ΕΣΕΕ, ορίστηκαν για τους συγκεκριμένους νομούς οι παρακάτω ημερομηνίες:


1 - 15 Μαΐου με προαιρετική λειτουργία την Κυριακή 7 Μαΐου


- Νομός Ηλείας


- Νομός Καστοριάς


1 - 15 Μαΐου με προαιρετική λειτουργία την Κυριακή 14 Μαΐου


- Δήμος Παιονίας (νομού Κιλκίς)


1 - 13 Μαΐου και 26 - 28 Μαΐου με προαιρετική λειτουργία την Κυριακή 7 Μαΐου


- Νομός Δράμας


1 - 10 Μαΐου με προαιρετική λειτουργία την Κυριακή 7 Μαΐου


- Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης


- Νομός Χαλκιδικής


- Νομός Λάρισας


- Νομός Τρικάλων


- Νομός Μαγνησίας


- Νομός ''Αρτας


- Δήμος Κιλκίς


2 - 11 Μαΐου με προαιρετική λειτουργία την Κυριακή 7 Μαΐου


- Νομός Καρδίτσας


Ενδιάμεσες εκπτώσεις εκτός Μαΐου και Νοεμβρίου


μισθος πρωθυπουργου 2015

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ το θερινό ωράριο θα ισχύσει μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου ενώ το μειωμένο νυχτερινό οικιακό τιμολόγιο θα ισχύει σε συνεχές ωράριο από τις 11 το βράδυ έως τις 7 το πρωί.


μισθος πρωθυπουργου 2015

Η χειμερινή περίοδος διαρκεί από 1η Νοεμβρίου έως 30 Απριλίου ως εξής:


ξημερωνει αλικη βουγιουκλακη

Από τις 2 έως τις 8 το πρωί και από τις 3 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα, για τους πελάτες που είναι συνδεδεμένοι στο Δίκτυο της Ηπειρωτικής Χώρας και των διασυνδεδεμένων με αυτήν νησιών


Τέλος, από τις 2 έως τις 8 το πρωί και από τις 3:30 το μεσημέρι έως τις 5:30 το απόγευμα, για τους πελάτες των μη διασυνδεμένων νησιών με τμηματικό ωράριο.


ποτε τρωνε τα μωρα μελι

ενοικιασεις αυτοκινητων με το μηνα

Το ταχύπλοο επιβατηγό επρόκειτο να αναχωρήσει από το λιμάνι στις 7 το απόγευμα με 120 επιβάτες, ωστόσο λιμενεργάτες που συμμετείχαν στην απεργία για την Εργατική Πρωτομαγιά κινητοποιήθηκαν για ματαιώσουν τον απόπλου, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν την αντίδραση των επιβατών που επρόκειτο να ταξιδέψουν.


ενοικιασεις αυτοκινητων με το μηνα

Απεργοί που είχαν μπλοκάρει το πλοίο και επιβάτες που είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν προς Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο, αντάλλαξαν φραστικές επιθέσεις, ενώ μερικοί συνεπλάκησαν και χρειάστηκε η επέμβαση ανδρών του Λιμενικού προκειμένου να αποφευχθούν σοβαρά επεισόδια.


οσκαρ ταινιας μικρου μηκους

ενημέρωση λογισμικού samsung galaxy s3

Τελικά, το πλοίο αναχώρησε με καθυστέρηση από το λιμάνι του Βόλου.


10ο κλιμάκιο του ενιαίου μισθολογίου του κύριου προσωπικού τραπεζα της ελλαδος

Διαβάστε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού σύμφωνα με την ΕΜΥ:


Αττική


Καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 14 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου.


10ο κλιμάκιο του ενιαίου μισθολογίου του κύριου προσωπικού τραπεζα της ελλαδος

συμμετοχες γαλαγαλεια

πυργος λεμεσου map

Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με σποραδικούς όμβρους και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της Ηπείρου.
Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα νοτιά τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.



Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

ξενεσ ταινιεσ δωρεαν με υποτιτλουσ

Η ελληνική κοινωνία μετατρέπεται σε κοινωνία γερόντων ενώ προκαλεί προβληματισμό το γεγονός πως οι μετανάστες στην Ελλάδα γεννούν πολύ περισσότερα παιδιά από τους Έλληνες.


ξενεσ ταινιεσ δωρεαν με υποτιτλουσ

πως φτιαχνω κρυα σοκολατα ροφημα

αγορα διαμερισμα νεα σμυρνη

Για να διατηρηθεί ένα έθνος πληθυσμιακά θα πρέπει ο δείκτης γεννήσεων να είναι 2,1. Στην Ελλάδα δυστυχώς είναι 1,3 και εάν αφαιρεθεί το 0,2 που είναι παιδιά μεταναστών, απομένει 1,1, που καταδεικνύει πορεία εξαφάνισης.


Επίσης, η σύγκριση των γεννήσεων και των θανάτων της πρόσφατης πενταετίας είναι αποκαρδιωτική.


Η αποκαλυπτική έρευνα της Washington Post


Ένα από τα πολύ σοβαρά αποτελέσματα της μακρόχρονης οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα είναι αναμφίβολα και η αύξηση του δημογραφικού προβλήματος στη χώρα, καθώς όλο και λιγότεροι άνθρωποι παίρνουν την απόφαση να δημιουργήσουν οικογένεια, ενώ νέοι έχουν μεταναστεύσει.


Με αυτό το ιδιαίτερο θέμα καταπιάνεται η εφημερίδα Washington Post, σε άρθρο της με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Πού πήγαν όλα τα παιδιά;».


Στην έναρξη της σχολικής χρονιάς, η εφημερίδα βρέθηκε στο Καλπάκι Ιωαννίνων όπου μια μητέρα αφήνοντας τον γιο της στο δημοτικό σχολείο της περιοχής αναρωτήθηκε: «Πού πήγαν όλα τα παιδιά;».


Περιγράφοντας αυτή τη σκηνή, η WP αναλύει πώς μετά την οικονομική κρίση έρχεται και η δημογραφική κρίση στην Ελλάδα, καθώς η κατάσταση στο Καλπάκι αντικατοπτρίζει το εντεινόμενο δημογραφικό πρόβλημα στη χώρα.


Στο συγκεκριμένο δημοτικό, το 2018, πήγαν 13 πρωτάκια. Τα μισά σχολεία στην περιοχή έχουν κλείσει. Όλο και περισσότεροι πιθανοί γονείς φεύγουν ή δεν κάνουν παιδιά, επειδή είναι άνεργοι ή βγάζουν μετά βίας τα προς το ζην, αναφέρει η εφημερίδα. Όπως επισημαίνει το δημοσίευμα, «η ελληνική οικονομία δεν εξαρτάται πλέον από τα προγράμματα ούτε θεωρείται ότι θέτει σε κίνδυνο το ευρώ. Όμως, η χώρα μόλις τώρα ξεκινά να αντιμετωπίζει την επόμενη φάση της απειλής. Μία μείωση των γεννήσεων που έχει αυξήσει την πιθανότητα μιας συρρικνωμένης, αποδυναμωμένης Ελλάδας τα χρόνια που θα έρθουν».


Η μικρότερη γενιά στη μεταπολεμική ιστορία


Η βαθιά και παρατεταμένη οικονομική κρίση είχε ως αποτέλεσμα το ήδη χαμηλό ποσοστό των γεννήσεων να μειωθεί ακόμη περισσότερο, όπως έγινε και σε άλλες προβληματικές οικονομίες της νότιας Ευρώπης. Η Ελλάδα χτυπήθηκε από έναν ακόμη παράγοντα, αυτόν του brain drain, καθώς μισό εκατομμύριο άνθρωποι εγκατέλειψαν τη χώρα, πολλοί από αυτούς νέοι, πιθανοί μελλοντικοί γονείς.


«Το αποτέλεσμα ήταν ότι η ύφεση της χώρας δημιούργησε τη μικρότερη γενιά της Ελλάδας μεταπολεμικά, παιδιά που φτάνουν τώρα σε ηλικία δημοτικού. Κάποια από αυτά πηγαίνουν στα σχολεία με παπούτσια και τσάντες από δεύτερο χέρι και είναι ακόμη στο πρώτο στάδιο κατανόησης της τρομακτικής εποχής στην οποία έχουν γεννηθεί», αναφέρει χαρακτηριστικά η Washington Post.


Ο μέσος όρος γεννήσεων στην Ελλάδα ανέρχεται σε 1,35 ανά γυναίκα, από τους χαμηλότερους στην Ευρώπη και αρκετά κάτω από τον στόχο του 2,1 που απαιτείται για έναν σταθερό πληθυσμό, χωρίς να υπολογίζεται η μετανάστευση. Το εν λόγω ποσοστό ήταν σε ανάκαμψη πριν από την κρίση, φτάνοντας της 1,5 γεννήσεις ανά γυναίκα το 2008. Αυτή η πρόοδος έχει εξανεμιστεί πλέον, καθώς το ποσοστό έπεσε ξανά στα χαμηλά των τελών της δεκαετίας του '90 και των αρχών του 2000, σημειώνει το δημοσίευμα.


ωρεσ λειτουργιασ καταστηματων μεγαλη εβδομαδα

Κατά περιόδους νεφελώδης και μάλιστα με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες από τις μεσημεριανές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά και την ανατολική νησιωτική χώρα.


σάββα βέργα

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις τοπικά έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα ανατολικά.


Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για την Τετάρτη από την ΕΜΥ.


ωρεσ λειτουργιασ καταστηματων μεγαλη εβδομαδα

χρηστος μαρινος εδεσσα

Αττική
Καιρός: Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ στα ανατολικά 6 πρόσκαιρα 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν τις απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα το μεσημέρι νότιοι με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Στη δυτική και κεντρική μακεδονία νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες και ύφεση των φαινομένων τις βραδινές ώρες. Στα υπόλοιπα αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνές τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών βροχών στα ορεινά.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά πιθανόν τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα νότια και τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Βαθμιαία βελτίωση από το βράδυ.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα νότια.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ στα ανατολικά και νότια 6 πρόσκαιρα 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.


εγκεφαλικό οίδημα συμπτώματα

Ως «πρωταγωνιστές» της αποκαλούμενης «μαφίας του ξύλου», εμφανίζονται Αλβανοί υπήκοοι που διασχίζοντας με άλογα ή μουλάρια τα ελληνοαλβανικά περάσματα, ξυλεύουν ανεξέλεγκτα τα δένδρα του δάσους και τα μεταφέρουν πίσω στην πατρίδα τους, όπου τα πουλάνε.


Καθώς όλο το προηγούμενο διάστημα οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες στα ορεινά δεν τους επιτρέπουν να προσεγγίσουν τις δύσβατες ορεινές περιοχές, με την έλευση της Άνοιξης αρχίζουν την παράνομη δραστηριότητά τους που τα τελευταία χρόνια εξελίσσεται σε «μάστιγα».


αλλαγη διευθυνσης κατοικιας δεη

Μία τέτοια περίπτωση αποκαλύφθηκε χθες το πρωί στην ορεινή Ιεροπηγή Καστοριάς, κοντά στη συνοριογραμμή με την Αλβανία. Αστυνομικοί του τμήματος συνοριακής φύλαξης Μεσοποταμίας και της ομάδας πάταξης διασυνοριακού εγκλήματος εντόπισαν τρεις άνδρες να υλοτομούν παράνομα.


εγκεφαλικό οίδημα συμπτώματα

Στην έφοδο που έγινε διαπιστώθηκε πως είχαν κόψει ξυλεία ενός κυβικού μέτρου, ενώ στο ίδιο σημείο βρέθηκαν τρία άλογα με τα οποία επρόκειτο να μεταφέρουν τα ξύλα, όπως επίσης τρία τσεκούρια. Συνελήφθη ένας 43χρονος Αλβανός, ενώ οι δυο συνεργοί του εκμεταλλευόμενοι το δύσβατο της περιοχής διέφυγαν και αναζητούνται.


μωρο 7 μηνων θηλασμος

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, ο συλληφθείς είχε εισέλθει στο ελληνικό έδαφος από μη ελεγχόμενη μεθοριακή διάβαση. Τα ξύλα και τα άλογα κατασχέθηκαν, ενώ ο 43χρονος οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.


αρνος στ γεωγραφια κεφαλαιο 33

Επικοινωνία Παυλόπουλου


Με τη διοικητή του νοσοκομείου Ευαγγελισμός Νάγια Μητσάκου επικοινώνησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου και των τραυματιών.


πως συμπληρώνουμε το ε2

κατσαρος μεγαρο 2016

Ο κ. Παυλόπουλος ζήτησε να μεταφέρουν στον κ. Παπαδήμο και στους τραυματίες συνοδούς του , τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση.


Την απερίφραστη καταδίκη του για την τρομοκρατική επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Με ανάρτησή του στο twitter, ο κ. Τσίπρας ευχήθηκε καλή ανάρρωση στον ίδιο και στους συνοδούς του, που επίσης τραυματίστηκαν από την έκρηξη.


αρνος στ γεωγραφια κεφαλαιο 33

«Καταδικάζω απερίφραστα την επίθεση ενάντια στον Λουκά Παπαδήμο. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στον ίδιο και τους ανθρώπους που τον συνόδευαν» αναφέρει σε μήνυμά του στο Twitter ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.



Καταδικάζω απερίφραστα την επίθεση ενάντια στον Λουκά Παπαδήμο. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στον ίδιο και τους ανθρώπους που τον συνόδευαν.

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) 25 Μαΐου 2017

Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

ωρα γκανας

Οι εξετάσεις για τα ΓΕΛ θα κρατήσουν 12 μέρες, ενώ οι μαθητές ΕΠΑΛ θα εξετάζονται για 15 μέρες. Τα ειδικά μαθήματα θα εξεταστούν από τις 22 έως τις 30 Ιουνίου.


ωρα γκανας

ο ανανας στα αγγλικα

Ώρα έναρξης της εξέτασης ορίζεται η 08:30 π. μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων, όπως και για τις ίδιες κατηγορίες ΕΠΑΛ. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π. μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες. Στην κατηγορία των ΕΠΑΛ η εξέταση θα διαρκέσει 4 ώρες στο μάθημα: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο.


Αναλυτικά οι πίνακες του υπουργείου με τις ημερομηνίες εξέτασης


ομπαμα καλει τσιπρα

gel


Όσον αφορά τους υποψήφιους για τις ειδικές κατηγορίες μαθημάτων το υπουργείο ορίζει πως «πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης :


μέχρι τις 08.00 π. μ. για τα μαθήματα με ώρα εξέτασης 08.30 π. μ.,


μέχρι τις 14.30 μ. μ. για το μάθημα με ώρα εξέτασης 15.00 μ. μ.


Η διάρκεια εξέτασης για τα μαθήματα:


- των ξένων γλωσσών και της Αρμονίας είναι τρεις (3) ώρες,


- των Σχεδίων ( Ελεύθερο και Γραμμικό) είναι έξι (6) ώρες,


- του ειδικού μαθήματος «ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ» είναι περίπου είκοσι (20) λεπτά»


epal


eidika mathimata


μια νυχτα στην αθηνα full movie online

Συγκεκριμένα, ο γιατρός, ο οποίος καταδικάστηκε μετά από πρόταση της εισαγγελέως της έδρας, το 2009 είχε προχωρήσει σε άμβλωση εμβρύου με προβλήματα υγείας. Ο γυναικολόγος αφού τεμάχισε το έμβρυο κατά την καισαρική επέμβαση, αμέλησε να αφαιρέσει το κεφάλι του.


συνταγες μαρμελαδα ροδακινο

γλυκο βαπτισης ιδεες

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η Δημοκρατική, η άμβλωση έγινε κατά τον 4ο μήνα της κυήσεως και παρά τις συμβουλές ειδικού γιατρού από νοσοκομείο της Αττικής για άμβλωση με λήψη σχετικής φαρμακευτικής αγωγής, ο γυναικολόγος έδρασε αυτόβουλα και έβαλε σε κίνδυνο την ζωή της μητέρας.


μια νυχτα στην αθηνα full movie online

Η γυναίκα, μια 32χρονη από την Κάλυμνο, έκανε καταγγελία κατά του γιατρού για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριάς σωματικής βλάβης. Λόγω της αμέλειας του αναγκάστηκε να προχωρήσει σε επέμβαση αφαίρεσης της μήτρας σε μικρή ηλικία και κινδύνεψε από σηψαιμία.


Ο γιατρός δεν την ενημέρωσε ποτέ για το λάθος του, πράγμα που οδήγησε την 32χρονη σε τρία χειρουργικά τραπέζια πριν μπορέσει νοσοκομείο στην Αττική να αφαιρέσει το κεφάλι του μωρού και να σώσει την ζωή της.


«Επικίνδυνος για τη δημόσια υγεία»


Οι επιθεωρητές σε πόρισμα τους χαρακτηρίζουν τον γυναικολόγο «επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία» καθώς οι γνώσεις του δεν είναι επαρκείς για την άσκηση του καθήκοντός.


σιτος ζεα

Με κεντρικό σύνθημα «Τίποτα για Εμάς χωρίς Εμάς» οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν αρχικά στην πλατεία Κλαυθμώνος και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν μέχρι το Μέγαρο Μαξίμου.


Παράλληλα αντιπροσωπεία της ΕΣΑμεΑ συναντήθηκε με την αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου.


ψαρεμα σεσι

Έπειτα από την συνάντηση ο ταμίας της ΕΣΑμεΑ, Κωνσταντίνος Γαργάλης, υποστήριξε μεταξύ άλλων:



Στα πιο πολλά θέματα υπήρξε συμφωνία, για τα βασικά για τα οποία συμφωνήσαμε, σύντομα θα αλλάξει ο νόμος 2643 κι αμέσως θα γίνουν προσλήψεις, περίπου 1.000 ατόμων με αναπηρία. Επίσης, στην ειδική αγωγή θα γίνουν προσλήψεις 4.500 ατόμων και μέσα σε αυτούς θα υπάρχει και ποσοστό 15%, δηλαδή περίπου 600 εκπαιδευτικοί με αναπηρία θα προσληφθούν. Την Τετάρτη θα υπάρξει συνάντηση με τον υπουργό παιδείας.


σιτος ζεα

γραμματεας διοικησης σεμιναρια


Και πρόσθεσε, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Σήμερα υπεγράφη υπουργική απόφαση για την προσβασιμότητα στην τηλεόραση, την παροχή νοηματικής κι υποτιτλισμού. Επιπλέον υπήρξε απόφαση για 50 καινούριες δομές υποστηριζόμενης διαβίωσης σε όλη την Ελλάδα, κι αυτό αφορά άτομα με βαριές αναπηρίες».


«Συζητήσαμε επίσης ειδικά για τους κωφούς το πρόγραμμα υπηρεσίας διερμηνείας. Θα κάνουμε συνάντηση με τον υπουργό οικονομικών και με την αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης», κατέληξε.


Νωρίτερα, κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης, ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ, Γιάννης Βαρδακαστάνης τόνισε:



Σήμερα στέλνουμε ένα δυνατό μήνυμα σε αυτούς που μας κυβερνούν και σε αυτούς που θέλουμε να μας κυβερνήσουν. Οι Ελληνίδες κι οι Έλληνες με αναπηρία, με χρόνιες παθήσεις, κι οι οικογένειές τους είναι πραγματικά υποκείμενα δικαιωμάτων.



Καταλήγοντας σημείωσε: «Δεν είμαστε αντικείμενα οίκτου κι ελέους του οικονομικού, του οικονομικού, του κοινωνικού και του πολιτικού μας περιβάλλοντος. Το αναπηρικό κίνημα είμαστε φορείς αυτενέργειας, φορείς αυτοοργάνωσης, αυτοδιάθεσης, τίποτα για εμάς χωρίς εμάς. Δεν είναι ένα απλό σύνθημα είναι η πεμπτουσία της ιδεολογικής μας προσέγγισης στα ζητήματα της αναπηρίας».


βιολογικο εντομοκτονο για μυρμηγκια

Ειδικότερα στην ανακοίνωση επισημαίνεται:


αλμπα βερολινου νεπτουνας


Με αφορμή αλλεπάλληλα δημοσιεύματα σχετικά με το διαδικτυακό παιχνίδι "Μπλε Φάλαινα" και σε εκτέλεση της με αριθμό 4495/23.5.2017 παραγγελίας της εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή στους ανήλικους, ιδίως δε, στους έφηβους σχετικά με την επικινδυνότητα του εν λόγω "παιχνιδιού" και τον σοβαρότατο κίνδυνο που διατρέχουν να αυτοτραυματιστούν ή ακόμα και να οδηγηθούν στον θάνατο.


βιολογικο εντομοκτονο για μυρμηγκια

logo peugeot occasion du lion


Σημειώνεται πως ο διαχειριστής του παιχνιδιού αυτού έρχεται σε επαφή με ανήλικους μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, των οποίων ζητά όλα τα προσωπικά στοιχεία. Ακολούθως, ο ανήλικος καλείται να λάβει μέρος σε σειρά δοκιμασιών προκλήσεων διάρκειας 50 ημερών λαμβάνοντας οδηγίες από άγνωστο πρόσωπο που καλείται "επικεφαλής".


Στην ίδια ανακοίνωση, η Εισαγγελία αναφέρει: «Οι δοκιμασίες αυτές ξεκινούν ως απλές και εύκολες (π. χ. να ακούσει νυχτερινές ώρες ένα συγκεκριμένο τραγούδι) και δυσκολεύουν σταδιακά (π. χ. να παρακολουθήσει ένα συνταρακτικό βίντεο, να χαράξει λέξεις σύμβολα στο σώμα του) μέχρι την τελική πράξη αυτοκαταστροφής (πράξη αυτοκτονίας) που οδηγεί μετά βεβαιότητας στο θάνατο. Κάθε φορά δε, που ολοκληρώνεται μια τέτοια δοκιμασία ο ανήλικος είναι υποχρεωμένος να στείλει μια φωτογραφία ή βίντεο, προς απόδειξη ολοκλήρωσης της δοκιμασίας. Αξίζει να επισημανθεί ότι σε περίπτωση που κάποιος ανήλικος επιθυμεί να διακόψει τη συμμετοχή του στο παιχνίδι, εξαπολύονται εκ μέρους του διαχειριστή απειλές που στόχο έχουν να τρομοκρατήσουν το υποψήφιο θύμα και να το αποτρέψουν να εγκαταλείψει το παιχνίδι».


Και η ανακοίνωση συνεχίζει:



Είναι φανερό ότι διαχειριστές τέτοιων "παιχνιδιών" εξαιτίας των οποίων, περί τα 130 παιδιά έχουν οδηγηθεί στην αυτοκτονία στη Ρωσία, απ' όπου και ξεκίνησε, στόχο έχουν την ευάλωτη ομάδα των εφήβων που κατά κόρον χρησιμοποιούν το ίντερνετ και τα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μάλιστα τους ανηλίκους που ενδεχομένως είναι περισσότερο ευάλωτοι (είτε λόγω ιδιοσυγκρασίας είτε διότι αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα), να τους χειραγωγήσουν, καταργώντας την ελεύθερη βούληση τους και να τους οδηγήσουν τελικά στο θάνατο.




τεχνικος υπολογιστων δαφνη

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:


τεχνικος υπολογιστων δαφνη

Αττική


Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά το απόγευμα τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και από αργά το βράδυ βορειοδυτικοί 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 02 έως 13 βαθμούς Κελσίου.


θεραπευτικο μανικιουρ

Ζάκυνθος


Καιρός: νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το μεσημέρι πιθανώς σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και από το βράδυ βόρειοι 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου.


ολοσωμη εξατμιση αυτοκινητου τιμη

Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: στη Μακεδονία αρχικά αίθριος με βαθμιαία τοπικές νεφώσεις. Στη Θράκη νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 02 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Τοπικά, παγετός τις πρωινές ώρες.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι στο Ιόνιο πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά.
Άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και στο Ιόνιο βόρειοι βορειοδυτικοί 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο τοπικά 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.


φερουσα ικανοτητα κτιριου

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι υποψήφιοι δεν λάβουν μέρος ή διακόψουν την εξέτασή τους σε ένα ή περισσότερα μαθήματα κατά τη διάρκεια της τακτικής εξεταστικής περιόδου εξαιτίας είτε σοβαρού λόγου υγείας, είτε λόγω ψυχικής οδύνης συνεπεία θανάτου συγγενούς α΄ βαθμού εξ αίματος σε ευθεία γραμμή ή β΄ βαθμού εξ αίματος σε πλάγια γραμμή, ο οποίος επήλθε εντός του μήνα που προηγείται του μήνα έναρξης των εξετάσεων και μέχρι τη λήξη αυτών.


φερουσα ικανοτητα κτιριου

diners αθηνα

Όσοι παραπέμπονται σε αυτές θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τα παρακάτω:


α) Εξετάζονται υποχρεωτικά στο σύνολο των μαθημάτων στα οποία έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή με την αίτηση-δήλωσή τους κι όχι μόνο σε όποιο απουσίασαν. Με την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής στις επαναληπτικές εξετάσεις, η συμμετοχή του υποψηφίου στις εξετάσεις της τακτικής εξεταστικής περιόδου ακυρώνεται, όπως και η βαθμολογία και η επίδοσή του σε μαθήματα και πρακτικές δοκιμασίες, στα οποία έχει ήδη εξεταστεί, και ο υποψήφιος λογίζεται ως μη εξετασθείς.


β) Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ εισάγονται σε ποσοστό θέσεων 0,5% επιπλέον του αριθμού εισακτέων ανα Τμήμα σε Α. Ε.Ι. Πανεπιστημιακού και Τεχνολογικού Τομέα, στις Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες και Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης.


αλατι ερημου καλαχαρι

γ) Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ εισάγονται σε ποσοστό θέσεων 0,5% επιπλέον του αριθμού εισακτέων ανά Τμήμα σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα Τεχνολογικού Τομέα (Τ. Ε.Ι., Α. Σ.ΠΑΙ. Τ.Ε.) και σε Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης.


δ) Οι υποψήφιοι των εσπερινών λυκείων, ανεξαρτήτως της κατηγορίας με την οποία επέλεξαν να εξεταστούν στις εξετάσεις της τακτικής εξεταστικής περιόδου, μπορούν να συμμετέχουν στις επαναληπτικές εξετάσεις μαζί με τους υποψηφίους των ημερησίων λυκείων. Στην περίπτωση αυτή εξετάζονται στην ίδια ύλη και θέματα με τους υποψηφίους των ημερησίων λυκείων και διεκδικούν τις ίδιες με αυτούς θέσεις.


μανιταρια πλευρωτους

Προηγήθηκε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία άγνωστος χρήστης του διαδικτύου απέκτησε χωρίς δικαίωμα πρόσβαση στο πληροφοριακό σύστημα εταιρίας (διακομιστές, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και αποθηκευτικά μέσα), το οποίο «μόλυνε» με κακόβουλο λογισμικό, κρυπτογραφώντας τα αρχεία των ηλεκτρονικών υπολογιστών.


το δικιο του αγωνα στιχοι

τίθεται σε κίνηση

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την καταγγελία, αποστέλλοντας στην εταιρία μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με εκβιαστικό περιεχόμενο, απαίτησε την καταβολή ψηφιακού νομίσματος «Bitcoin» για την αποστολή του κωδικού και των οδηγιών αποκρυπτογράφησης τους.


Στο πλαίσιο της προανάκρισης διενεργήθηκε ενδελεχής και εμπεριστατωμένη αστυνομική και ψηφιακή - διαδικτυακή έρευνα, ενώ πραγματοποιήθηκε και αλληλογραφία με τις Αρχές τρίτων χωρών, στις οποίες είχαν έδρα οι εταιρίες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου και άνηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του δράστη.


Από την έρευνα διακριβώθηκε ο επίμαχος λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, από το οποίο αποστέλονταν τα απειλητικά μηνύματα, ενώ προέκυψε και ο πάροχος της σύνδεσης διαδικτύου που χρησιμοποιούσε ο διαχειριστής του.


μανιταρια πλευρωτους

στεφαν τσβαιχ ντοστογιεφσκι

«Η παραπάνω εταιρεία ήταν συστεγαζόμενη με το ιδιωτικό ιατρείο του Μάριου Σαλμά, ενώ με τρόπους και μεθόδους - που ο ίδιος και ο έτερος πολιτικός προϊστάμενος στο Υπουργείο, υπουργός Υγείας Μ. Βορίδης, οφείλουν κάποια στιγμή να διασαφηνίσουν - είχε εξασφαλίσει για την ιατρική πράξη με τίτλο «διαγνωστική αρθροσκόπηση» που διενεργούσε στο ιατρείο του, το ποσόν αποζημίωσης των 1500 ευρώ, ποσόν που αντιστοιχεί σε νοσοκομειακό Κλειστό Ελληνικό Νοσήλειο (ΚΕΝ) αρθροσκόπησης (διαγνωστικής και επεμβατικής) μαζί με νοσηλεία δύο ημερών» αναφέρει η ανακοίνωση.


Προσθέτει ότι «η υπερβολική αυτή τιμή αποζημίωσης είχε διασφαλιστεί με απόφαση του ΚΕΣΥ, πράξη που είχε κάνει δεκτή και ο τότε υπουργός Υγείας Μ. Βορίδης, αλλά …δυστυχώς είχε ξεχάσει να δημοσιεύσει σε ΦΕΚ! Η μη δημοσίευση όμως στο ΦΕΚ, δεν νομιμοποιούσε τον τότε πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ να συνάψει τη σύμβαση με το συγκεκριμένο κέντρο, που ωστόσο το έκανε, με συνέπεια να ζημιωθεί ο ΕΟΠΥΥ από αυτή την υπερκοστολόγηση» προσθέτει στην ανακοίνωση ο κ. Πολάκης, ενώ σημειώνει ότι, ήδη από το 2017, έχει αλλάξει και αποκατασταθεί η κοστολόγηση του ΚΕΝ της διαγνωστικής αρθροσκόπησης, στο ποσόν των 300 ευρώ!


στεφαν τσβαιχ ντοστογιεφσκι

απεργια μετρο στην αθηνα

Και καταλήγει ο αν. υπουργός Υγείας, στην ανακοίνωσή του: «Επειδή σε κάθε τόνο και με κάθε ευκαιρία έχουμε δηλώσει στο παρελθόν ότι βρεθήκαμε σε αυτή τη δημόσια θέση, μεταξύ άλλων, για να βάλουμε ένα τέλος στο πολύχρονο πάρτι κατασπατάλησης και διαφθοράς στον τομέα της Υγείας, που στέρησε τον ελληνικό λαό από ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και έδωσε την χαριστική βολή χρεοκοπίας στη χώρα, λειτουργούμε και σ' αυτή την περίπτωση ως εγγυητές της χρηστής διαχείρισης των δημόσιων πόρων προς όφελος των πολιτών, της επιστροφής του χρήματος που φούσκωνε ιδιωτικές τσέπες εις βάρος του δημοσίου, αλλά και αρωγοί, με κάθε θεμιτό τρόπο, των θεσμών απόδοσης πολιτικών και ποινικών ευθυνών και δικαιοσύνης».



πλαισιο τσαντες σχολικες

ενα αστερι γεννιεται επεισοδιο 17

Αυτό ήταν το αντικείμενο ημερίδας που διοργάνωσε το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Δήμου Κηφισιάς σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Κοινωνικής Δυναμικής.


ενα αστερι γεννιεται επεισοδιο 17

Όπως επισημάνθηκε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της ημερίδας, σύμφωνα με το Αθηναϊκό πρακτορείο, η ύπαρξη και η διατήρηση σε έναν εργασιακό χώρο παραγόντων ευνοϊκών για την ανάπτυξη κακών ψυχοκοινωνικών συνθηκών έχει σοβαρή αρνητική επίδραση στην υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων καθώς και στα αποτελέσματα της επιχείρησης ή του οργανισμού.


Ο προβληματικός σχεδιασμός και οργάνωση της εργασίας και αλλά και το αρνητικό ψυχοκοινωνικό περιβάλλον επιδρούν αρνητικά στη δημιουργικότητα των εργαζομένων και κατ’ επέκταση στην απόδοση ενός οργανισμού και αποτελούν τροχοπέδη για την αποτελεσματική ανάπτυξη του και την παραγωγή των μέγιστων δυνατών αποτελεσμάτων.


καλωδιο λαμπατερ

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εργασίας και μηχανικός, Γιάννης Κωνσταντακόπουλος μίλησε για τις εκστρατείες της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε σχέση με την υγεία και την ασφάλεια καθώς και την μεγάλη έκταση του προβλήματος. Τόνισε παράλληλα τις αρνητικές επιπτώσεις των ψυχοκοινωνικών κινδύνων σε εργαζόμενους και επιχειρήσεις το κόστος των οποίων εκτιμάται σε δισεκατομμύρια ευρώ για κάθε κράτος - μέλος.


προδοτης ο τσιπρας

Ο Δημήτρης Τούκας, του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, παρουσίασε την καταγραφή των αιτίων του εργασιακού άγχους, των επιπτώσεων τους στους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις καθώς και τις στρατηγικές αντιμετώπισης τους, δίνοντας έμφαση στον προσανατολισμό των παρεμβατικών ενεργειών για την αντιμετώπιση του εργασιακού άγχους σε συλλογικό επίπεδο, καθώς και στη σημασία της ενεργούς συμμετοχής τόσο των εργαζομένων όσο και των στελεχών της διοίκησης στις διαδικασίες.


Η ηθική και άλλων ειδών εργασιακή παρενόχληση που συχνά αντιμετωπίζει ο σύγχρονος εργαζόμενος ήταν ένα από τα ζητήματα που αναδείχθηκαν. Ο δικηγόρος Παναγιώτης Μπουμπουχερόπουλος , αναφέρθηκε στο mobbing, δηλαδή την ηθική παρενόχληση σημειώνοντας ιδιαίτερα το περιορισμένο ενδιαφέρον της ελληνικής επιστημονικής κοινότητας για το φαινόμενο, που δεν δικαιολογείται από την έκταση του φαινομεένου.



Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

σελτικ σεντ τζονστον

Οι συγκεντρωμένοι φωνάζουν διάφορα συνθήματα όπως «Έξω η πρέζα από το Μενίδι» και «Μάριε ζεις, εσύ μας οδηγείς». Επίσης, κρατούν ένα μεγάλο πανό που γράφει «Διεκδικούμε, απαιτούμε άμεση λύση στο πρόβλημα. Υπομονή τέλος».


stardoll πληροφοριες

POREIA 2


σελτικ σεντ τζονστον

διευθυνση συγκοινωνιων βοιωτιας

(Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)


«Ήρθαμε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να διαδηλώσουμε ειρηνικά. Το Μενίδι είναι καζάνι που βράζει. Υπάρχει οργή και θυμός. Δεν έχουμε λάβει μέχρι στιγμής κανένα αισιόδοξο μήνυμα για το αγαθό της ασφάλειας στην περιοχή μας»


Αυτά τόνισε ο δήμαρχος Αχαρνών Γιάννας Κασσαβός, σε δηλώσεις του έξω από το υπουργείο, και συνέχισε:



Έπρεπε να χαθεί ένας μαθητής για να αφυπνιστούν συνειδήσεις; Θα κάνουμε καθημερινά ειρηνικές διαδηλώσεις. Ζητάμε να μας δώσετε λύσεις. Το θέμα δεν είναι τα πρόσωπα, αλλά να βρεθεί λύση. Για το ίδιο θέμα είχαμε συναντηθεί και με υπουργούς της ΝΔ. Ζητάμε να υπάρχει και στην πόλη μας ασφάλεια.


POREIA 3


(Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)



καραιβικη καλυτερη εποχη

Συγκεκριμένα, για προληπτικούς λόγους όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Μυτιλήνη, καθώς και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί, θα παραμείνουν κλειστά και την Πέμπτη 15 Ιουνίου, σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου Σπύρου Γαληνού.


Πανελλήνιες Εξετάσεις...


Την αναβολή των πανελληνίων εξετάσεων μέχρι νεωτέρας αποφάσισε το υπουργείο Παιδείας για την Μυτιλήνη, μετά τον καταστροφικό σεισμό των 6,1 ρίχτερ που συγκλόνισε το νησί του βορείου Αιγαίου.


To υπουργείο Παιδείας με ανακοίνωσή του επισημαίνει πως συνυπολόγισε την κήρυξη της Μυτιλήνης σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης, τις ιδιαίτερες συνθήκες που προέκυψαν, λόγω της σεισμικής δραστηριότητας, την αναβολή των Πανελλαδικών εξετάσεων στα ΕΠΑΛ στις 13-6-2017, στα ΓΕΛ της Μυτιλήνης, Χίου Οινουσσών και Ψαρρών στις 14-6-2017 βάσει απόφασης της Κεντρικής Επιτροπής Εξετάσεων, καθώς και την καταλληλότητα των εξεταστικών κέντρων της Χίου που διαπιστώθηκε κατόπιν αυτοψίας σύμφωνα με το υπ΄ αριθμ. πρωτ. 20108/13-6-2017 έγγραφο του Δήμου Χίου.


ήχοι μωρού

μελετη παθητικης πυροπροστασιασ καταστηματος

Οι εξετάσεις στα υπόλοιπα εξεταστικά κέντρα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου, δηλαδή, αυτά της Λήμνου, Αγίου Ευστρατίου, Χίου, Οινουσσών και Ψαρρών συνεχίζονται κανονικά από αύριο Πέμπτη 15-6-2017.


καραιβικη καλυτερη εποχη

Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, το χρονοδιάγραμμα επανάληψης των Πανελλαδικών Εξετάσεων των μαθημάτων που δεν πραγματοποιήθηκαν θα ανακοινωθεί το συντομότερο δυνατό.


λιβανου ευγενια

Ειδικότερα, συνελήφθησαν, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στη Νέα Πεντέλη, την Ψάθα, το Γαλάτσι και το Παλαιό Φάληρο, πέντε άτομα, Έλληνες. Πρόκειται για τέσσερις άνδρες, ηλικίας από 43 έως 48 ετών και μία 40χρονη.


πρασινη φουστα με παγιετες

Σύμφωνα με την αστυνομία, αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης ήταν ένας 43χρονος, ο οποίος είχε και την ευθύνη της ανεύρεσης πελατών, ενώ τα άλλα τρία συλληφθέντα μέλη παρείχαν τους χώρους εγκατάστασης των καλλιεργειών.


Παράλληλα, ένας άλλος 43χρονος είχε την ευθύνη για τη διακίνηση των ποσοτήτων κάνναβης στην παράνομη αγορά ναρκωτικών.


Η οργάνωση είχε εγκαταστήσει μέσα σε τρεις οικίες, στη Νέα Πεντέλη, το Γαλάτσι και την Ψάθα, πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια-φυτώρια καλλιέργειας, με την υδροπονική μέθοδο, δενδρυλλίων κάνναβης ειδικών ποικιλιών.


λιβανου ευγενια

εξυπνα νεα

μασονικη εγκυκλοπαιδεια

Συγκεκριμένα, ο κ. Κοντονής, με την υπ΄ αριθμ. 46904 οικ./2017 απόφασή του, που δημοσιεύθηκε στις 13 Ιουνίου 2017 στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, τροποποίησε το άρθρο 8 της προγενέστερης απόφασή του (υπ΄ αριθμ. 41756οικ./2017) που είχε δημοσιευθεί στις 30 Μαΐου 2017 για την «διενέργεια πλειστηριασμού με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων».


μασονικη εγκυκλοπαιδεια

αποδοση εορτης κοιμησεως της θεοτοκου

Η νεώτερη υπουργική απόφαση, με την οποία καθορίζεται το τέλος χρήσης, αναφέρει:


βαση για φορητο υπολογιστη

«Το τέλος χρήσης των συστημάτων για τη διενέργεια του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού καταβάλλεται από τον υπερθεματιστή και ορίζεται:


α) στο ποσό των τριακοσίων πενήντα (350) ευρώ ανά πλειστηριασμό, εφόσον η τιμή πρώτης προσφοράς είναι μεγαλύτερη του ποσού των τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ και


β) στο ποσό των εκατό ευρώ (100) ευρώ ανά πλειστηριασμό, εφόσον η τιμή πρώτης προσφοράς είναι ίση ή μικρότερη του ποσού των τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ.


τιμη ηλεκτρικης κουζινας

Τα φετινά θέματα προκάλεσαν αντιδράσεις σχετικά με τον όγκο των ζητουμένων, ενώ δεν έλειψαν και οι ενστάσεις από μαθηματικούς σχετικά με τις οδηγίες βαθμολόγησης. «Τα πρώτα στοιχεία που έχουμε είναι ενδεικτικά κακών επιδόσεων, καθώς τα ποσοστά αποτυχίας είναι εντυπωσιακά σε σχέση με τις άλλες χρονιές», αναφέρει στον «Ελεύθερο Τύπο» ο εκπαιδευτικός αναλυτής, Γιώργος Χατζητέγας.


τιμη ηλεκτρικης κουζινας

μεταπτυχιακο δημοτικης εκπαιδευσης πατρα

ευχαρίστως συνώνυμα

1ο πεδίο Ανθρωπιστικών Σπουδών


«Χωρίς ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις αναμένονται οι βάσεις στις ανθρωπιστικές σπουδές» αναφέρει ο κ. Χατζητέγας. Κανένα μάθημα, όπως όλα δείχνουν, δεν θα αποβεί μοιραίο για μεγάλο ποσοστό υποψηφίων, επομένως αναμένεται σταθερότητα στις βάσεις με μικρές αυξομειώσεις. Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του 1ου Επιστημονικού Πεδίου είναι οι ελάχιστες θέσεις που διαθέτει σε αναλογία με την υψηλή ζήτηση. Πέρσι, 13.000 υποψήφιοι έμειναν εκτός, εξαιτίας της ελλιπούς διαθεσιμότητας θέσεων και σχολών.


2ο πεδίο Θετικών και Τεχνολογικών Σπουδών


Καθολική πτώση στο σύνολο των σχολών που περιλαμβάνονται στο 2ο Επιστημονικό Πεδίο αναμένεται φέτος, μιας και τα Μαθηματικά Κατεύθυνσης θα οδηγήσουν σε βαθμολογική σφαγή. Η πτώση εκτιμάται μεγάλη και οριζόντια καλύπτοντας από τις δημοφιλείς πολυτεχνικές σχολές μέχρι τμήματα με μεσαίες βαθμολογίες. Το «ατού» του εν λόγω πεδίου, βέβαια, είναι ότι σχεδόν το σύνολο των υποψηφίων του θα εισαχθεί σε μία σχολή, καθώς η ζήτηση είναι ανάλογη της προσφοράς θέσεων. Το ζητούμενο βέβαια είναι ότι οι υποψήφιοι ίσως δυσκολευτούν να εισαχθούν στη σχολή που πραγματικά θέλουν.


4152172


(Πηγή: EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)


μπυραρια αθηνα κεντρο

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση κάνουν πορεία διαμαρτυρίας στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας αντιδρώντας στην απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου να κρίνει αντισυνταγματικές τις παρατάσεις των συμβασιούχων.


μπυραρια αθηνα κεντρο

Η ένταση ξεκίνησε μόλις οι πάνω από 2.000 συμβασιούχοι στην καθαριότητα των Δήμων έφθασαν έξω από το υπουργείο Εσωτερικών, όπου πέταξαν σκουπίδια, τα οποία σχηματίζουν λόφους στους δρόμους της Αθήνας, μπογιές, ενώ έβαλαν και φωτιά σε κάδους απορριμμάτων. Επιχείρησαν μάλιστα να εισβάλουν και στο κτίριο, σπάζοντας τα ρολά προστασίας.


ευρωπαικες βασιλικες οικογενειες

Η ένταση κορυφώθηκε όταν έφθασε στο υπουργείο αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ, με επικεφαλής τον Γιώργο Πατούλη, ο οποίος έγινε στόχος έντονων αποδοκιμασιών, ενώ δέχθηκε και επίθεση με αυγά, μπουκάλια και σκουπίδια.


Ο κ. Πατούλης επρόκειτο να συναντηθεί με τον υπουργό Πάνο Σκουρλέτη, ραντεβού το οποίο αναβλήθηκε.


το αμαξι της google

Δείτε βίντεο από τη στιγμή της έντασης στο υπουργείο.




τοποσ παροχησ υπηρεσιων

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Ριχάρδος Μυλωνάς στην 24σέλιδη προσφυγή του για την αντικατάσταση της προσωρινής κράτησής του με περιοριστικούς όρους: «Ουδέποτε κατείχα “μαύρο” χρήμα και ουδέποτε διέθεσα “μαύρο” χρήμα σε προωθητικές ενέργειες, αλλ’ αντιθέτως τα χρήματα για τις διαφημίσεις των καταστημάτων προέρχονταν από τον κύκλο εργασιών μου που μόνο για το έτος 2017 ήταν 14,3 εκατομμύρια ευρώ, βάσει των φορολογικών μου δηλώσεων. Η δε αναφερόμενη ζημία 2,4 εκατομμύρια ευρώ δεν είναι πραγματική αλλά λογιστική, διότι στη λήξη της χρήσης 2017 κατείχα απούλητο χρυσό αξίας 9,8 εκατομμυρίων ευρώ, ο οποίος φορολογικά καταχωρείται στο παθητικό ως εμπορεύματα λήξης και όχι στο ενεργητικό».


Ο γνωστός ενεχυροδανειστής αρνείται μετ’ επιτάσεως ότι έχει διαπράξει ποτέ το αδίκημα της λαθρεμπορίας και ότι έχει νομιμοποιήσει ποτέ έσοδα από εγκληματικές δραστηριότητες.


τοποσ παροχησ υπηρεσιων

μεταφορικη χιος αθηνα

Διαβάστε (ΕΔΩ) ολόκληρη την προσφυγή.


πανηγυρι λεπενου. 2016

«Δεν είμαι ούτε μέλος ούτε (συν)αρχηγός οποιασδήποτε εγκληματικής οργάνωσης… Ως ενεχυροδανειστής δεν έχω παραλάβει ποτέ προϊόντα εγκληματικών πράξεων, είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω των υπαλλήλων μου, καθόσον σε όλα τα καταστήματα υπάρχει προσωπικό που μεριμνά να εισέρχονται μόνο πελάτες που φέρουν δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο, και σε περίπτωση ολοκλήρωσης της συναλλαγής να καταγράφονται τα στοιχεία τους στα βιβλία που προβλέπει η νομοθεσία… Ουδέποτε έχω πραγματοποιήσει παράνομη εξαγωγή χρυσού μέσω λεωφορείων ή με οποιονδήποτε τρόπο, αφού οι εξαγωγές που πραγματοποιώ είναι πάντοτε νόμιμες μέσω του τελωνείου του Αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος».



μισθοδοσια ηρακλειου

Οι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη από βόρειες διευθύνσεις μέχρι 5 μποφόρ.


Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ:


Αττική


καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια.


κεντρο ελληνικου πολιτισμου βερολινο

λυσεις ασκησεων γλωσσας στ δημοτικου τετραδιο εργασιων

άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση.


θερμοκρασία: από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου. στα παραθαλάσσια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


μισθοδοσια ηρακλειου

Θεσσαλονίκη


καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα μεμονωμένων όμβρων στα γύρω ορεινά.


άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα τις απογευματινές ώρες νοτιοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με σποραδικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.


άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 17 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος


καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με σποραδικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά.


άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 19 έως 36 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος


καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με σποραδικούς όμβρους και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά.


άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση.


θερμοκρασία: από 19 έως 37 βαθμούς Κελσίου.


κτελ χαλκιδικησ ηρακλεια

Τα όργανά της ήταν επιβαρημένα εξαιτίας της νευρικής ανορεξίας που αντιμετώπιζε. Έτσι πλέον η ιατροδικαστής αναμένει τα αποτελέσματα των ιστολογικών και των τοξικολογικών εξετάσεων.


Γνωστή σε πολλούς για την πολύ δημόσια μάχη της με την νευρική ανορεξία η τηλεπαρουσιάστρια Νανά Καραγιάννη βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της στην Κυψέλη. Η Νανά Καραγιάννη ήταν μόλις 38 ετών.


κτελ χαλκιδικησ ηρακλεια

Έδινε μάχη με την ανορεξία από το 2007 και ως δημοσιογράφος δεν έκρυψε ποτέ τον γολγοθά της ζωής της. Είχε νοσηλευθεί λόγω του συνδρόμου της ανορεξίας αρκετές φορές σε νοσοκομείο και πρόσφατα είχε δηλώσει ότι το βάρος της είχε μειωθεί παλαιότερα στα 25 - 26 κιλά. Η πιο πρόσφατη εισαγωγή της στο νοσοκομείο ήταν πριν από 1,5 μήνα.


συνταγή σουφλέ ζυμαρικών


πως θα ηταν η αλικη σημερα

oxygen γραφικεσ τεχνεσ

«Η κατάσταση είναι πλέον ανυπόφορη» στα αστικά κέντρα και «δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο εφησυχασμού» αναφέρει ο κ. Πατούλης και καλεί τους εργαζομένους «να αποδείξουν ότι είναι περισσότερο υπεύθυνοι από την νομοθετική εξουσία».


oxygen γραφικεσ τεχνεσ

inn on the lake ontario

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ τονίζει ότι «δεν αξίζει ούτε στους Έλληνες πολίτες, ούτε στη χώρα μας αυτή η τριτοκοσμική εικόνα. Αυτή τη δύσκολη ώρα με τις υψηλές θερμοκρασίες δεν πρέπει οι πολίτες να συνεχίζουν να πληρώσουν τα λάθη της κυβέρνησης».


«Σεβόμαστε τον αγώνα των συμβασιούχων καθαριότητας, όμως με τη δημόσια υγεία δεν επιτρέπεται να παίζει κανείς» υπογραμμίζει με έμφαση ο κ. Πατούλης και συνεχίζει:



Για την Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί προτεραιότητα η διασφάλιση της δημόσιας υγείας και της ποιότητας της ζωής των πολιτών.


μονολογος ευαισθητου πλαγιοτιτλοι


βιβλιοθηκη κοντοπευκο ωραριο

Ομάδα αντιεξουσιαστών πλησίασαν τη διμοιρία των ΜΑΤ που βρίσκεται σταθμευμένη, όπως πάντα, στην οδό Τοσίτσα και άρχισε να τους "βομβαρδίζει" με μολότοφ και πέτρες.


Οι άντρες των ΜΑΤ απάντησαν με ρίψη χημικών και σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες, αλλά και τα σκουπίδια, η ατμόσφαιρα για τους κατοίκους της περιοχής έγινε αποπνικτική.


κιμάς από λάπα

καθαρισμος καφετιερας φιλτρου

Λόγω των επεισοδίων είχε κλείσει η Πατησίων και στα δύο ρεύματα.


Λίγο μετά, άλλη ομάδα αντιεξουσιαστών επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ σε διμοιρία στη Χαριλάου Τρικούπη, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο αστυνομικοί. Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece οι δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν στον ώμο και στο πόδι και ο ένας εξ αυτών μεταφέρεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.


βιβλιοθηκη κοντοπευκο ωραριο

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

μακρο ομπρελες κηπου

Αυτό αναφέρει, μεταξύ άλλων, εγκύκλιος του υπουργείου Εργασίας, την οποία υπογράφει ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσος Πετρόπουλος, σε συνέχεια σχετικών ερωτημάτων αναφορικά με την ερμηνεία και εφαρμογή του άρθρου 60 του ν. 4449/2017 (Α’ 7).


Στο πλαίσιο αυτό, με τη διάταξη του άρθρου 60 του ν. 4449/2017, προβλέφθηκε ότι στους ασφαλισμένους του πρώην ΟΓΑ που έχουν υποβάλει, μέχρι τις 31.12.2016, αίτημα συνταξιοδότησης, αναγνωρίζεται ο χρόνος που έχει διανυθεί στην ασφάλιση του εν λόγω φορέα, εφόσον έχουν καταβάλει τις αναλογούσες εισφορές για το διάστημα αυτό.


ήθος ηθική

καρκινος μάιος 2015

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, «ως ημερομηνία καταβολής των σχετικών εισφορών ορίσθηκε η 30.06.2017, καθώς, κατά το χρόνο δημοσίευσης της υπόψη διάταξης, αυτή ήταν η καθορισθείσα ημερομηνία εξόφλησης των εισφορών των ασφαλισμένων στον πρώην ΟΓΑ για το δεύτερο εξάμηνο του 2016.


Δεδομένου ότι η καταληκτική αυτή ημερομηνία εξόφλησης παρατάθηκε με την αριθ. 209/15.6.2017 απόφαση του ΔΣ του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) και πλέον προβλέπεται προθεσμία εξόφλησης έως τις 30.11.2017 για όλους τους ασφαλισμένους, η παράταση καλύπτει και την κατηγορία στην οποία αναφέρεται η ως άνω διάταξη και, επομένως, οι εισφορές του β’ εξαμήνου του 2016 δεν θεωρούνται ληξιπρόθεσμες, πριν από τις 30.11.2017 και γι' αυτή την κατηγορία ασφαλισμένων».


μακρο ομπρελες κηπου

Περαιτέρω και δεδομένου ότι σκοπός της διάταξης του άρθρου 60 του ν. 4449/2017 ήταν να διευκρινίσει ότι η τυπική ασφάλιση εφαρμόζεται και στην κατηγορία αυτή των ασφαλισμένων του πρώην ΟΓΑ, έχουν και στις συγκεκριμένες περιπτώσεις εφαρμογή οι διατάξεις του άρθρου 68 του ν. 4144/2013 (Α’ 88) περί διακανονισμού καθυστερούμενων οφειλών.


ιεκ ακμη ειδικοτητες αθηνα

Πρόκειται για τις οδούς Χρυσοσπηλιωτίσσης, Νικίου, Πολυκλείτου και Βλαχάβα «που ενώ είναι θεσμοθετημένοι πεζόδρομοι, έως σήμερα παρέμεναν πεζόδρομοι μόνο στα χαρτιά» όπως αναφέρει ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.


Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για


ιεκ ακμη ειδικοτητες αθηνα

ζανταρ κροατια μπασκετ


«μία πρώτη παρέμβαση του Δήμου Αθηναίων, με στόχο τη μετατροπή του Εμπορικού Τριγώνου σε τρίγωνο - πρότυπο, με κανόνες στη διαχείριση του δημόσιου χώρου, τη στάθμευση και την κυκλοφορία των οχημάτων, την τροφοδοσία των καταστημάτων, τη διαχείριση των απορριμμάτων, την αφισοκόλληση και το γκράφιτι».


νασιοπουλος φιλολογος


Με τους τέσσερις αυτούς πεζόδρομους ολοκληρώνεται η πρώτη φάση πεζοδρομήσεων, που ξεκίνησε την 1η Απριλίου από τις οδούς Βύσσης και Καϊρη και συνεχίστηκε στις 8 Μαΐου, με τις οδούς Αγάθωνος και Καρόρη.


προσφορεσ ρενω

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο φορέας, οι δικαιούχοι Voucher είναι 92.231 έναντι 84.800 της τελευταίας χρονιάς. Οι έγκυρες υποψηφιότητες για φέτος ήταν 132.982, ενώ το 2016 ανέρχονταν σε 121.569.


προσφορεσ ρενω

Φέτος δηλαδή κρίθηκαν έγκυρες οι αιτήσεις για 132.982 παιδιά, αλλά εγγράφονται τα 92.231. Άρα, μένουν εκτός δωρεάν φιλοξενίας 40.751 βρέφη και νήπια. Πέρυσι οι έγκυρες αιτήσεις ήταν 121.569 και τα κουπόνια 84.800, άρα έμεναν εκτός σχεδόν 37.000.


κεντημα φυλλα

Στην ίδια ανακοίνωση ο ΕΕΤΑΑ τόνιζει πως ο αριθμός αυτός μπορεί να μειωθεί τελικώς τον Σεπτέμβριο λόγω της «ανακατανομής των Voucher που δεν θα χρησιμοποιηθούν, με στόχο να καλυφθούν όλες οι διαθέσιμες θέσεις των δομών».


κεικ καροτου βραβειο

«Έτσι πιστεύουμε ότι ο συνολικός αριθμός των ωφελούμενων θα προσεγγίσει τις 100.000 έναντι 91.000 της περσινής χρονιάς», ανέφερε η ΕΕΤΑΑ.


Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο διευθύνων σύμβουλος της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), Θεόδωρος Γκοτσόπουλος, όρισε τον αριθμό των παιδιών που θα μείνουν εκτός στις 37.000-38.000, ενώ εξήγησε πως το πρόβλημα προκύπτει λόγω του ότι δεν υπάρχουν αρκετοί παιδικοί σταθμοί, την ώρα που η ζήτηση είναι αρκετά αυξημένη.


«Υπάρχει μεγάλη ανισότητα στον αριθμό των βρεφονηπιακών σταθμών. Δεν υπάρχουν βρεφονηπιακοί σταθμοί και για να αντιμετωπιστεί αυτό, χρειάζεται χρόνος», ανέφερε ο κ. Γκοτσόπουλος.



κανα καλο ανεκδοτο

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.


Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ:


κανα καλο ανεκδοτο

Αττική


καιρός: αίθριος.


κουριδου ολγα δεη

δεντρολιβανο προσωπο

άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 23 έως 35 και πιθανόν 36 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια κυρίως ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη


καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα γύρω ορεινά με πιθανότητα τοπικών όμβρων.


άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


καιρός: αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους στα ορεινά της Μακεδονίας.


άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 έως 5 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 19 έως 36 βαθμούς Κελσίου. στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος


καιρός: αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους στα βόρεια ορεινά.


άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς. Από το απόγευμα στο ιόνιο τοπικά βορειοδυτικοί 4 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 19 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στα νησιά του ιονίου έως 35 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος


καιρός: αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά της Θεσσαλίας.


άνεμοι: βορειοανατολικοί 3 με 4, στα ανατολικά και τα νοτιά 4 με 6 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 19 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


δαγκωμα μεδουσας

Το απίστευτο περιστατικό ήρθε στο φως λόγω της παρατηρητικότητας και του ενδιαφέροντος που έδειξαν οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου της Μέσης Κέρκυρας, οι οποίοι όταν άκουσαν φωνές από το δωμάτιο που διέμενε ο 60χρονος με τη 14χρονη, κάλεσαν την αστυνομία.


δαγκωμα μεδουσας

οδηγιες για πλεξιμο γιλεκου

Αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας έφθασαν άμεσα στο ξενοδοχείο και συνέλαβαν τον 60χρονο ο οποίος, όπως διαπιστώθηκε, επιχείρησε να βιάσει το κορίτσι το οποίο προσπάθησε να αντισταθεί.


Στη συνέχεια οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους στον Βόλο οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τη μητέρα της με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 60χρονος επιχειρηματίας ασελγούσε σε βάρος του κοριτσιού τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ στο παρελθόν είχε προβεί σε παρόμοιες πράξεις και κατά της 18χρονης - σήμερα - αδελφής της.


Τα δύο κορίτσια προέρχονται από φτωχή οικογένεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας έκανε διάφορα δώρα στη μητέρα του κοριτσιού και πλήρωνε κάποιες φορές το ενοίκιο του σπιτιού ώστε να εξασφαλίζει τη συναίνεσή της να παίρνει το παιδί μαζί του σε ταξίδια. Ο άνδρας είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.


μαρια τιμοθεου facebook

Η μητέρα μετά τη σύλληψή της στο Βόλο θα μεταβεί στην Κέρκυρα προκειμένου να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.


ποιος δολοφονησε τον κεννεντυ

Το εντυπωσιακό ξύλινο πλοίο, από το οποίο ξεχωρίζουν τα κατάρτια του, βρίσκονταν στη θαλάσσια περιοχή του Λευκού Πύργου, σε απόσταση 100 μέτρων από το κρηπίδωμα του λιμένα Θεσσαλονίκης, όταν ένας κάβος μπλόκαρε την προπέλα του.


xe διαμερισματα

Άμεσα ο πλοίαρχος ενημέρωσε τη Λιμενική Αρχή και στο σημείο έφτασαν ένα πλοίο ανοιχτής θαλάσσης, ένα βοηθητικό σκάφος του Λιμενικού και ένα ρυμουλκό. Το τελευταίο ρυμούλκησε το «Αραμπέλλα» στο λιμάνι της πόλης, όπου αποβιβάστηκαν οι επιβάτες, ανάμεσά τους τουρίστες αλλά και κάτοικοι της Θεσσαλονίκης.


ποιος δολοφονησε τον κεννεντυ

Όπως υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση του Λιμενικού, δεν αναφέρθηκε τραυματισμός επιβάτη ούτε διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση. Από την Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του «Αραμπέλλα» μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.



κοκκινη σαλτσα λαχανικων

αξονικη τομογραφια πυργος ηλειας

«Το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο δεν είναι δημόσιο νοσοκομείο, αλλά Ανώνυμη Εταιρεία που λειτουργεί αποκλειστικά ως ιδιωτικό νοσοκομείο» αναφέρει στην ανακοίνωση η ΠΟΕΔΗΝ και υπογραμμίζει ότι «ο κ. Τσίπρας μπερδεύτηκε».


αξονικη τομογραφια πυργος ηλειας

Διερωτάται επίσης «γιατί ο κ. Τσίπρας δεν χειρουργήθηκε σε ένα δημόσιο νοσοκομείο, για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τις μεγάλες ελλείψεις υλικών, υποδομών, ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, την κακή ποιότητα φαγητού και τις τραγικές ελλείψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που στοιχίζουν ανθρώπινες ζωές».


αμοργος η μηλος

«Η ΠΟΕΔΗΝ στέλνει τον κόσμο στον ιδιωτικό τομέα ή ο κ. Τσίπρας; Όταν ο Πρωθυπουργός δεν εμπιστεύεται ένα από τα δημόσια νοσοκομεία να χειρουργηθεί για μία κήλη πώς οι πολίτες να τα εμπιστευτούν για πολύ πιο δύσκολες χειρουργικές επεμβάσεις;» καταλήγει η ΠΟΕΔΗΝ.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ:


• Πολύ καλά έπραξε ο κος Τσίπρας για την αποκατάσταση της υγείας του, οι πολίτες τι φταίνε που έμπλεξαν με τον κο Πολάκη;


pizza ami κορινθος menu

• Γιατί ο κος Τσίπρας δεν χειρουργήθηκε σε ένα Δημόσιο Νοσοκομείο όπως της Ρόδου δίπλα από τον Βρετανό τουρίστα και άλλους Ασθενείς;
• Με την εγχείρηση κήλης του Πρωθυπουργού στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο ποιος στέλνει τους Ασθενείς στον Ιδιωτικό Τομέα;


Να ευχηθούμε περαστικά στον κο Τσίπρα για την εγχείρηση κήλης που έκανε στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο.
Αμέσως μετά το εξιτήριο του από το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο έγγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό το εξής αμίμητο:


«Τα Δημόσια Νοσηλευτήρια αξίζουν την εμπιστοσύνη και την στήριξή μας πάνω από όλα γιατί εκεί υπηρετεί το πιο αξιόλογο έμψυχο δυναμικό». Μπερδεύτηκε ο κος Τσίπρας. Δεν χειρουργήθηκε σε Δημόσιο Νοσοκομείο. Χειρουργήθηκε στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο που είναι Ανώνυμη Εταιρεία και λειτουργεί αποκλειστικά ως Ιδιωτικό Νοσοκομείο.


Μπορεί μεγάλη πλειοψηφία των μετοχών να την κατέχει το Πανεπιστήμιο Αθηνών, η Σύγκλητος να διορίζει Διοικήσεις που έχουν την ευθύνη για την κατάντια του, δεν είναι όμως ανοικτό στους πολίτες αφού δεν εφημερεύει.


Εκμεταλλευόμενο το ιδιόμορφο καθεστώς (Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο που λειτουργεί ως Ανώνυμη Εταιρεία) συγκεντρώνει Πανεπιστημιακούς Ιατρούς και Ιδιώτες που χειρουργούν ή προσφέρουν υπηρεσίες υγείας επί πληρωμή (από την τσέπη των Ασθενών, από Ιδιωτικές Ασφαλιστικές Εταιρείες, από Ασφαλιστικά Ταμεία ή τον ΕΟΠΥΥ). Επειδή το κοστολόγιο των Υπηρεσιών Υγείας που προσφέρει είναι υψηλό συγκεντρώνει Ασθενείς με οικονομική ευμάρεια και όχι τον λαουτζίκο που ψήφισε τον κο Τσίπρα για να φτιάξει το ΕΣΥ.


Το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο μαστίζεται από οικονομικά σκάνδαλα που ερευνώνται στην δικαιοσύνη με την αποκλειστική ευθύνη της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Αθηνών που διορίζει τις Διοικήσεις. Το Πανεπιστήμιο Αθηνών επιδιώκει την οικονομική εξυγίανση του Ευγενίδειου Θεραπευτηρίου με μειώσεις των μισθών των εργαζόμενων στους οποίους οφείλονται οι μισθοί τους πάνω από (7) επτά μήνες.


Κουβέντα γι’ αυτά ο κος Τσίπρας. Δεν τα βάζει με τους Πανεπιστημιακούς Ιατρούς που έχει προνομιακές σχέσεις. Το πόσο Δημόσιο είναι το Ευγενίδειο Νοσοκομείο το διαπιστώνει κανείς και από την μη τήρηση του όρου της Διαθήκης του Δωρητή Ευγενίδη που προβλέπει την διάθεση (10) δέκα κλινών σε απόρους Ασθενείς. Για όλα αυτά χθες έπεσε η ιστοσελίδα του Ευγενίδειου Θεραπευτηρίου για να μην μπορούν να πάρουν πληροφορίες οι πολίτες για το που χειρουργήθηκε ο Πρωθυπουργός της Χώρας.


μαξιλαρι μασαζ σκρουτζ

Στο νησί, εμφανίζονται η μία μετά την άλλη οι πυρκαγιές τα τελευταία 24ωρα, και από το μεσημέρι άρχισε να φλέγεται ένα πανέμορφο πευκοδάσος κοντά στο χωριό των Ορθoνιών.


μαξιλαρι μασαζ σκρουτζ

ξυλοσομπες ξανθακος

Το μέτωπο της φωτιάς, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, εκτείνεται σε πολλά χιλιόμετρα και η πρόσβαση είναι πολύ δύσκολη στις επίγειες δυνάμεις.


δαιδαλος θεσσαλονικη

Η κατάσταση είναι απελπιστική, καθώς οι καπνοί έχουν ζώσει την ευρύτερη περιοχή από το Καταστάρι έως τις Βολίμες, καθιστώντας δύσκολη την κυκλοφορία ανθρώπων και οχημάτων.


Τη μάχη με τις φλόγες συντονίζει η τοπική δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 13 οχήματα, 23 πυροσβέστες και 3 υδροφόρες της ΠΙΝ Ζακύνθου, ενώ το έργο των πυροσβεστών ενισχύουν δυνάμεις από την Πελοπόννησο με οχήματα και πεζοπόρα τμήματα, και νωρίτερα το απόγευμα, δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη έκαναν ρίψεις νερού.



Δελτίο τύπου σχετικά με την πτήση μη στελεχωμένου αεροσκάφους στην περιοχή της Ζακύνθου θα βρείτε https://t.co/9M3J3q6iEA pic.twitter.com/CVHlqlHeBm

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 11 Ιουλίου 2017

λερος τωρα

Η 42χρονη γυναίκα εργαζόταν στις επιχειρήσεις Καρυπίδη, πρώην Αρβανιτίδη, και σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι συναδελφοί της, η απόφαση να αυτοκτονήσει συνδέεται με το γεγονός ότι ήταν απλήρωτη επί δεκαπέντε μήνες.


λερος τωρα

Ανακοίνωση για το τραγικό περιστατικό εξέδωσε η Διοίκηση του Πανελλαδικού Σωματείου εργαζομένων στις επιχειρήσεις «Καρυπίδη» σημειώνοντας ότι «η βαρβαρότητα δεν έχει τέλος».


«Ο θάνατος της συναδέλφισσας, εργαζόμενης σε κατάστημα της "Καρυπίδης" στα Γιαννιτσά, είναι αποτέλεσμα αυτού του βάρβαρου συστήματος. Είναι αποτέλεσμα της πολιτικής που ακολουθεί και αυτή η κυβέρνηση και οι προηγούμενες που στηρίζουν το μεγάλο κεφάλαιο και οδηγούν σε απελπισία τους εργαζόμενους. Είναι αποτέλεσμα του αδιεξόδου στο οποίο έχουμε βρεθεί για πάνω από 1.5 χρόνο οι εργαζόμενοι της Καρυπίδης με την απληρωσιά, με το να βρισκόμαστε ανάμεσα στην ανεργία και την ομηρία από μέρους της επιχείρησης, με τον εμπαιγμό από την κυβέρνηση ότι έκανε τα πάντα για να μας «σώσει». Δεν πήρε μέτρα προστασίας για εμάς, τους 1400 εργαζόμενους, αφού πλέον ούτε το πενιχρό επίδομα επίσχεσης παίρνουμε, ούτε επίδομα ανεργίας δικαιούμαστε. Επιπλέον, δεν τηρήθηκε Π. Δ για τη διαδοχή, ώστε να μη πεταχτούμε στην ανεργία» αναφέρει η ανακοίνωση των εργαζομένων και καταλήγει:


ειδήσεισ από την ελλάδα σήμερα

«Κανένας εργαζόμενος να μη μένει μόνος του. Τα προβλήματα που βιώνουμε είναι κοινά και κοινός πρέπει να είναι και ο αγώνας για να τα αντιπαλέψουμε. Με ταξική αλληλεγγύη και ανυποχώρητο αγώνα να χτυπήσουμε την αιτία που προκαλεί όλα τα προβλήματα, την ανεργία, την ανασφάλεια, το άγχος για την επιβίωση. Η αιτία αυτή είναι το σύστημα της εκμετάλλευσης που ωφελεί του λίγους και χτυπάει εμάς, τους πολλούς».


φτιαξε μονος αποκριατικη στολη

Το post του Νεφελούδη


Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, σχολίασε την τραγική είδηση εξαπολύοντας πυρά στον επιχειρηματία αλλά και στη δικαιοσύνη.


«Αυτοκτονία εγκλωβισμένης εργαζομένης του Καρυπίδη στα Γιαννιτσά, ήταν 15 μήνες απλήρωτη. Ακούει κανείς εισαγγελέας; 15 μήνες απλήρωτη. 170 μηνήσεις έχουν υποβληθεί σε βάρος του Καρυπίδη. Καμία αντίδραση. Οι εργαζόμενοι απλήρωτοι και ο τύπος κυκλοφορεί ελεύθερος, "επενδύει" αλλού και να τα αποτελέσματα. Δικαιοσύνη ακούς; Είναι τελικά η οφειλή δεδουλευμένων αποδοχών βλαπτική μεταβολή κύριοι αδέκαστοι. Τι λέτε τώρα; Δικαιοσύνη ακούς;» έγραψε.





το βαμμενο πεπλο ταινια

Η πυρκαγιά ξέσπασε από άγνωστη αιτία, ενώ στο σημείο έσπευσαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας που βρίσκονται από χθες στην βόρεια πλευρά της Ζακύνθου.


το βαμμενο πεπλο ταινια

Στο σημείο επιχειρούν κατάσεβση 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα, 2 αεροσκάφη και πεζοπόρο τμήμα.




κανελα αντιοξειδωτικο

βρεγμενα χαρτονομισματα


Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Ναυάγιο – Άγιος Γεώργιος Ζακύνθου. Επιχειρούν 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα, 2 Α/Φ pzl και 1 Ε/Π.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 12 Ιουλίου 2017

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

ταμειο δημοσιου εξοδα κηδειας

Η πυρκαγιά ξέσπασε σε χώρο με οικόπεδα και πευκοδάσος, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, αλλά αντιμετωπίστηκε αμέσως από ισχυρές επίγειες δυνάμεις, δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο.


πωλ σεζάν οι χαρτοπαίκτεσ

Αυτή την ώρα παραμένουν στο σημείο 22 πυροσβέστες με 11 οχήματα και 14 άτομα πεζοπόρο τμήμα, που επιχειρούν για την πλήρη κατάσβεση της.


ταμειο δημοσιου εξοδα κηδειας

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, κατά τη διάρκεια του τελευταίου 24ώρου και συγκεκριμένα από ώρα 06:00 της 14-07-2017 έως 06:00 της 15-07-2017 εκδηλώθηκαν 52 δασικές πυρκαγιές σε όλη την επικράτεια Οι περισσότερες από αυτές τέθηκαν άμεσα υπό έλεγχο στο αρχικό τους στάδιο.


καλη ψυχη

Οι δυνάμεις πυρόσβεσης επιχειρούν ακόμα στις πυρκαγιές της Ζακύνθου, στο Ζευγολατιό Κορινθίας και στην περιοχή Σφηνάρι στο Καστέλι Χανίων, όπου οι πυρκαγιές είναι οριοθετημένες περιμετρικά και δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα.


Σήμερα, Σάββατο 15-07-2017, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, υψηλός κίνδυνος (Δείκτης 3) προβλέπεται για τους νομούς Αττικής, Βοιωτίας, Φωκίδας, Φθιώτιδας, Εύβοιας, Αργολίδας, Κορίνθου, Έβρου, Λασιθίου, στα νησιά Κεφαλλονιά, Ζάκυνθο, Κέρκυρα, Ιθάκη, Παξοί, Θάσο, Σαμοθράκη, Χίο, Ψαρά, Λέσβο, Σάμος, Ικαρία, Σκύρο, Πάτμο, Λειψοί, Αρκοί, Λέρο, Κάλυμνο, Κω, Νίσυρο, Αστυπάλαια και Κάρπαθο.


παραταση υποβολησ συμφωνητικων

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το μεγαλύτερο μέρος των σχολών θα σημειώσει μεγάλες απώλειες στα μόρια εισαγωγής, καθώς περιλαμβάνονται στο 2ο και 5ο επιστημονικό πεδίο (Θετικών-Τεχνολογικών επιστημών και Οικονομικά-Πληροφορική), όπου το μάθημα βαρύτητας των Μαθηματικών Κατεύθυνσης αποδείχτηκε αρκετά δύσκολο.


Δίχτυ ασφαλείας στις πολυτεχνικές σχολές θα έχουν μόνο οι Αρχιτεκτονικές, όπου οι καλύτερες επιδόσεις σε σχέση με πέρσι των υποψηφίων στο γραμμικό και ελεύθερο σχέδιο θα συγκρατήσουν την πτώση. Δεν ισχύει το ίδιο για ναυτιλιακά τμήματα με ειδικό μάθημα, όπου οι χαμηλές επιδόσεις των υποψηφίων στα υπόλοιπα μαθήματα έχουν ήδη διαμορφώσει την εικόνα μιας κατακόρυφης πτώσης, η οποία δεν αναστρέφεται από τις φετινές καλύτερες επιδόσεις στα Αγγλικά.


δικτύου ευρυδίκη

Στον αντίποδα οι σχολές στο 1ο επιστημονικό πεδίο με ειδικό μάθημα, όπου αναμένεται άνοδος μορίων, ενώ η αντιστρόφως ανάλογη εικόνα θα καταγραφεί στα μουσικά τμήματα τα οποία θα σημειώσουν απώλειες.


πλαστα διπλωματα οδηγησης

Αναλυτικά οι πρώτες ενδείξεις για την πορεία των βάσεων:


παραταση υποβολησ συμφωνητικων

1ο πεδίο (Ανθρωπιστικών Σπουδών)


Μικρή άνοδος αναμένεται σε όλα τα τμήματα που υπάγονται στις ανθρωπιστικές σπουδές, καθώς οι επιδόσεις των υποψηφίων ήταν καλύτερες από πέρσι. Η «βασίλισσα» των επιλογών στο 1ο πεδίο, η Νομική θα δει τα μόρια εισαγωγής να ανεβαίνουν ελαφρώς. Ενδεικτικά, πέρυσι η Νομική Αθήνας έφτασε τα 18.229 και η Θεσσαλονίκης τα 17.938. Με αυξητικές τάσεις, όχι όμως θεαματικές, καταγράφονται και οι υπόλοιπες δημοφιλείς σχολές όπως η Ψυχολογία (του ΕΚΠΑ πέρυσι έπιασε 17.725 μόρια), η Φιλολογία (του ΑΠΘ έφτασε τα 16.380) και Ιστορία-Αρχαιολογία (του ΕΚΠΑ στα 16.000 μόρια).


Η σημαντική αύξηση των υποψηφίων στο ειδικό μάθημα των αγγλικών (φέτος εξετάστηκαν 15.562 υποψήφιοι έναντι 12.256 πέρσι) προμηνύει περαιτέρω άνοδο σε σχολές των Ανθρωπιστικών Σπουδών που ήδη έχουν θέσει υψηλά τον πήχη. Ειδικότερα, η Αγγλική Φιλολογία σε Θεσσαλονίκη πέρσι έφτασε τα 19.874 μόρια και στην Αθήνα τα 19.326. Η σχολή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στο ΠΑΠΕΙ τα 17.987 και στο Πάντειο 17.587 μόρια. Σε άνοδο και οι σχολές ΜΜΕ, με την υψηλότερη βαθμολογία πέρσι να καταγράφεται στο ΕΚΠΑ με 17.349. Στα ίδια περσινά χαμηλά επίπεδα οι υπόλοιπες ξένες φιλολογίες. Οι σχολές Γαλλικής και Γερμανικής Φιλολογίας της Αθήνας κινήθηκαν πέρσι μεταξύ 13.000 – 11.000 μορίων, ενώ αυτές της Ισπανικής και της Ιταλικής παρέμειναν κάτω από τη βάση, με τη δεύτερη στην Αθήνα να φτάνει μόλις τα 5.200 μόρια.


4153260


ενδικοφανής προσφυγή ααδε

Αναλυτικότερα, στην Ολομέλειας του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου συζητήθηκαν οι αιτήσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδονίας και 13 ακόμη Παμμακεδονικών Ενώσεων της Ομογένειας (ΗΠΑ, Αυστραλία, Καναδά, Μελβούρνη-Βικτώρια), της Κίνησης Ακομμάτιστων Πολιτών Αγρινίου και του δικηγόρου Γεωργίου Κόκκα.


Όλοι στρέφονται κατά του Ελληνικού Δημοσίου και ζητούν να ακυρωθεί η τελική συμφωνία, όπως και οι επιστολές με τις οποίες ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς συναίνεσε στην έναρξη διαδικασίας διαπραγμάτευσης για την ένταξη της πΓΔΜ στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ΝΑΤΟ.


Κατά τη σημερινή συζήτηση στην Ολομέλεια του ΣτΕ (πρόεδρος η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου και εισηγήτρια η σύμβουλος Επικρατείας Αικατερίνη Χριστοφορίδου) επικράτησε μερική ένταση, καθώς οι παριστάμενοι στην αίθουσα χειροκρότησαν την αγόρευση μιας εκ των δικηγόρων. Τότε η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου διέκοψε για 5 λεπτά, λέγοντας ότι θα εκκενωθεί η αίθουσα. Τελικά, ζητήθηκε από τους δικηγόρους των σωματείων οι παριστάμενοι να μην προβαίνουν σε ανάλογες εκδηλώσεις. Μετά το διάλειμμα η δικηγόρος ζήτησε συγγνώμη και από εκεί και πέρα συνεχίστηκε κανονικά η ακροαματική διαδικασία, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


θερμοκρασιες στο λονδινο

ψυχολογοι ψυχοθεραπευτες κολωνακι

Ειδικότερα, οι συνήγοροι υποστήριξαν ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι αντίθετη στην πλειοψηφία του ελληνικού λαού και παραβιάζει την αρχή της λαϊκής κυριαρχίας.


ενδικοφανής προσφυγή ααδε

Ακόμη, υποστήριξαν ότι «η συμφωνία δεν μπορεί να κυρωθεί από τη Βουλή γιατί δεν έχει το λαϊκό έρεισμα, ενώ τονίστηκε ότι παραβιάζεται η αρχή των εξουσιών και ότι έπρεπε να διεξαχθεί δημοψήφισμα».


Μάλιστα, οι δικηγόροι απευθυνόμενοι στους συμβούλους της Επικρατείας, επισήμαναν ότι είναι στα χέρια τους «η σημαντικότερη υπόθεση της ζωής τους και ότι είναι οι μοναδικοί που μπορούν να αποκαταστήσουν τα πράγματα».


Επίσης, ανέφεραν ότι «η καταστροφή που θα επέλθει με την Συμφωνία των Πρεσπών είναι ανάλογη με αυτή της Μικρασιατικής καταστροφής».


Κλείνοντας την αγόρευσή της μια εκ των συνηγόρων είπε ότι «οι Μακεδόνες δεν θα ζήσουν πάλι σκλαβωμένοι» και στο σημείο αυτό άρχισε το παραβρισκόμενο κοινό να χειροκροτεί και η πρόεδρος του ΣτΕ διέκοψε για 5 λεπτά.