Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

citroen c3

Το Μαξίμου ποντάρει πολλά στον αμερικανικό παράγοντα και υποδέχτηκε με ικανοποίηση τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών των ΗΠΑ στους FT με τις οποίες συνέδεσε τις γεωπολιτικές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή και το πραξικόπημα στην Τουρκία με την αναγκαιότητα να υπάρξει ανακούφιση του δημοσίου ελληνικού χρέους.


Επί της ουσίας, ο Αλέξης Τσίπρας θα ζητήσει από τον Τζακ Λιου να ασκήσει την επιρροή του στο ΔΝΤ και ει δυνατόν στην Γερμανία για την αντιμετώπιση του χρέους. Η Αθήνα θεωρεί ότι οι ΗΠΑ μπορούν να επηρεάσουν το Ταμείο στην κατεύθυνση του να επιμείνει στις ιδέες του για δραστική λύση στο χρέος, συνδέοντάς το θέμα με την συμμετοχή τους στο ελληνικό πρόγραμμα, χωρίς ωστόσο να αισθανθούν οι ευρωπαίοι εταίροι μας ότι πιέζονται.


Το Μαξίμου επιχειρεί να χτίσει σιγά σιγά συμμαχίες για το θέμα του χρέους, γνωρίζοντας πως η επίλυσή του θα επηρεάσει και τους δημοσιονομικούς στόχους, δηλαδή τα πρωτογενή πλεονάσματα.


Ο πρωθυπουργός θα υποδεχτεί τον Τζακ Λιου στις 2 το μεσημέρι ενώ θα έχει προηγηθεί συνάντηση του αξιωματούχου των ΗΠΑ με τον ομολόγό του Ευκλείδη Τσακαλώτο και θα γίνουν δηλώσεις.


citroen c3

ηλιας μην αρχιζεις την μουρμουρα

καλυμμα καθισματος αυτοκινητου μπεζ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου