Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

γιατι δεν αναγνωριζει την καρτα sim

Εάν πείτε σε έναν μπαρίστα ότι ένα fröccs - που προφέρεται «freutch» - μπορεί να παρασκευασθεί αναμειγνύοντας συνηθισμένο ανθρακούχο νερό με λευκό ή καλά παγωμένο ροζέ κρασί, θα διαπράξετε βλασφημία.


Στο ισόγειο ενός παλιού κτηρίου στη Βουδαπέστη ο τριαντάχρονος Λάζλο και ο πατέρας του διαιωνίζουν την αγαπημένη παράδοση των προγόνων τους: μείξη διοξειδίου του άνθρακα με λίτρα νερού προκειμένου να επιτύχουν ένα τέλειο αφρώδες ποτό το οποίο διατηρείται υπό πίεση σε φιάλες αποστακτήρες. Το αποτέλεσμα ονομάζεται σόδα. Και η γεύση του είναι ασύγκριτη με εκείνη του βιομηχανικού ανθρακούχου νερού «που χάνει τις φυσαλίδες του μόλις ανοίξετε το μπουκάλι», λέει ο Λάζλο.


Στα μπουκάλια που παράγονται στην οικογενειακή επιχείρηση «η τελευταία σταγόνα είναι τόσο αφρώδης όσο η πρώτη» χάρη στο ειδικό μπουκάλι που κρατά το νερό υπό πίεση. Και για ένα επιτυχημένο fröccs, «αυτό που είναι απαραίτητο είναι η σωστά παρασκευασμένη σόδα», λέει ο 69 χρόνος πατέρας του Λάζλο.


γιατι δεν αναγνωριζει την καρτα sim

cosmote υπόλοιπο λογαριασμού


Bubbles Spritzer fills aluminum cans with flavorful fröccs in #Budapest: https://t.co/2xuChpYzKC pic.twitter.com/PyQ27RPPzB


βασιλόπουλος προσφορές τριημερου
— We Love Budapest (@welovebudapest) 15 Σεπτεμβρίου 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου