Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

ζητω ακινητο

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «η επίδοση αυτή υπερβαίνει ακόμα και τις πιο αισιόδοξες εκτιμήσεις και επιβεβαιώνει τη σταθερή στροφή της ελληνικής οικονομίας, ήδη από σήμερα, προς την ανάπτυξη».


«Βασικός στόχος της κυβέρνησης είναι τα οφέλη από την ανάπτυξη να έχουν αποτύπωμα στην καθημερινότητα και τις συνθήκες ζωής και εργασίας της κοινωνικής πλειοψηφίας.


φυσικη α λυκειου βιβλιο pdf

Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε ώστε να συνεχιστεί με ακόμα μεγαλύτερη δυναμική αυτή η αναπτυξιακή τροχιά, για τη λήψη μέτρων ελάφρυνσης του ελληνικού δημόσιου χρέους και την ένταξη της χώρας στο Πρόγραμμα Ποσοτικής Χαλάρωσης της ΕΚΤ» καταλήγει στην δήλωσή του ο κ. Τζανακόπουλος.


ζητω ακινητο

σπιτική πίτσα θερμίδες


"Προκλητικοί οι κυβερνητικοί πανηγυρισμοί"


Τις δηλώσεις του Δημήτρη Τζανακόπουλου σχολίασε το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, κάνοντας λόγο για προκλητικούς κυβερνητικούς πανηγυρισμούς.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:


«Ακατανόητοι και προκλητικοί είναι οι κυβερνητικοί πανηγυρισμοί για την αύξηση του ΑΕΠ κατά 0,5% το γ’ τρίμηνο του 2016 (έναντι του β’ τριμήνου), ιδιαίτερα όταν ως γνωστόν πρόκειται για το λεγόμενο «τουριστικό τρίμηνο», ενσωματώνει δηλαδή τις θετικές συνέπειες του τουρισμού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου