Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

κοριτσιστικα κορμακια

Σύμφωνα με το CNNi, περίπου 400 φοιτητές προχώρησαν σε κατάληψη όταν αποκαλύφθηκε πως πανεπιστημιακοί υπάλληλοι υπεξαιρούσαν χρήματα από το 2007 έως και το 2016.


Ο Alexis McKenney, ο επικεφαλής της φοιτητικής οργάνωσης HU Resist είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, την Παρασκευή, πως αυτή ήταν η μεγαλύτερη κατάληψη που έχει γίνει στο πανεπιστήμιο, όπου φοιτούν Αφροαμερικανοί νέοι. Δύο, αντίστοχες, προηγούμενες καταλήψεις έγιναν το 1968 και το 1989, για τέσσερις ημέρες.


κοριτσιστικα κορμακια

ανθοπωλειο βεροια

«Η ιστορία έχει αποδείξει πως για να ακούσει η διοίκηση τις ανησυχίες των μαθητών και να προσπαθήσει να λύσει τα προβλήματά τους, έπρεπε να κάνουν κατάληψη στο κτίριο», δήλωσε στο CNNi η 18χρονη Maya McCollum.


σος για σαλατα

Οι φοιτητές το 1968 δεν ένοιωθαν πως το Howard είναι πράγματι ένα πανεπιστήμιο για Αφροαμερικανούς φοιτητές, καθώς δεν ανταποκρινόταν στις ανάγκες τους, υποστηρίζει ο Tony Gittens, πρώην σπουδαστής και ένας από τους τρεις επικεφαλής της κατάληψης, τονίζοντας πως το πανεπιστήμιο πρέπει να έχει δική του ταυτότητα και να υπηρετεί τις ανάγκες της κοινότητας των σπουδαστών του.



#HowardU Board of Trustees and Students Gather for End of Sit-in; Unveil Statement of Commitments. https://t.co/bR0QJcWW2u pic.twitter.com/rchbsvCuhy

— Howard University (@HowardU) April 6, 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου