Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

πλαστικοποιηση χαρτιου θεσσαλονικη

«Είμαστε σε τροχιά σύγκλισης με τη ΝΔ και η πρόταση της ΝΔ για τον Κουτρομάνο στέλνει μήνυμα συναίνεσης και στα υπόλοιπα κόμματα, ανέφερε στην εκπομπή Live News της τηλεόρασης του «Ε».


πλαστικοποιηση χαρτιου θεσσαλονικη

Αν ακυρωθεί ο διαγωνισμός πρέπει να επιστραφούν χρήματα στους υπερθεματιστές είπε ο κ. Παππάς.
Η απόφαση του ΣτΕ μας δεσμεύει και θα την εφαρμόσουμε, είπε ο κ. Παππάς και επεσήμανε ότι «κάναμε λάθη αλλά αισθανόμαστε δικαιωμένοι».


Αντισυνταγματική κρίθηκε η μεταφορά αρμοδιοτήτων και όχι ολόκληρη η διαδικασία την νομοθέτησης ανέφερε ο υπουργός ενώ για τον αριθμό των 4 αδειών τόνισε πως ελήφθη υπόψη η μελέτη του Ινστιτούτου της Φλωρεντίας και ο παράγοντας βιωσιμότητας των καναλιών.


αποφοιτος πανεπιστημιου αγγλικα


υποδιεύθυνση μέτρων τάξης

ακεραιοι αριθμοι παραδειγματα

Ο επικεφαλής διαπραγματευτής της κυβέρνησης Γουστάβο Μπελ «θα επιστρέψει την 31η Ιανουαρίου στο Κίτο» και «ελπίζουμε ότι θα έλθει με την εντολή» να αρχίσει ένας νέος γύρος διαπραγματεύσεων με τους αντάρτες προκειμένου να συναφθεί μια νέα συμφωνία αμοιβαίας κατάπαυσης του πυρός, ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Στρατός Εθνικής Απελευθέρωσης (ELN).


Ο πρόεδρος της Κολομβίας Χουάν Μανουέλ Σάντος ανέστειλε τη 10η Ιανουαρίου τις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις με τον ELN στο Κίτο, στον Ισημερινό, αντιδρώντας σε μια σειρά επιθέσεων των γκεβαριστών ανταρτών οι οποίες στοίχισαν τη ζωή ενός στρατιωτικού και δύο αστυνομικών. Μία ημέρα νωρίτερα, τα δύο μέρη είχαν αρχίσει συνομιλίες για την παράταση της εκεχειρίας, η οποία είχε τεθεί σε εφαρμογή την 1η Οκτωβρίου 2017.


ακεραιοι αριθμοι παραδειγματα

Αυτή ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία της που η συγκεκριμένη οργάνωση, που σχηματίστηκε το 1964, εν μέσω ενός αγροτικού ξεσηκωμού, με έμπνευση την επανάσταση στην Κούβα, υπέγραψε μια συμφωνία τέτοιου είδους.


θέλεις πόλεμο mp3 download

Ο Σάντος, η θητεία του οποίου θα ολοκληρωθεί τον Αύγουστο, ελπίζει να κλειστεί με τον ELN μια συμφωνία ειρήνης παρόμοια με εκείνη που υπεγράφη τον Νοέμβριο του 2016 με την οργάνωση FARC, τη μεγαλύτερη στη χώρα.


τελει κερασει

Μέσα σε μισό αιώνα η σύρραξη στην Κολομβία, στην οποία ενεπλάκησαν αντάρτες, παραστρατιωτικοί, οι κυβερνητικές δυνάμεις και καρτέλ των ναρκωτικών στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 260.000 ανθρώπους, πάνω από 60.000 άλλοι θεωρούνται ως ακόμη και σήμερα επισήμως αγνοούμενοι, ενώ 7,4 εκατομμύρια πολίτες εκτοπίστηκαν.


ρωτατε να σας πω αττικ

Ο δυτικός πεδινός γορίλας είχε γεννηθεί το 1957 στο Κονγκό και μεγάλωσε στον συγκεκριμένο ζωολογικό κήπο.


«Θα λείψει πολύ στο προσωπικό του ζωολογικού κήπου, στους επισκέπτες, στους εθελοντές αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του ζωολογικού πάρκου», δήλωσε σε σχετική ανακοίνωση ο Ράντι Ρίτσες, επιμελητής των θηλαστικών στο Σαφάρι Παρκ.


γεννηθηκα στο βλεφαρο

Οι υπεύθυνοι του πάρκου δεν αποκάλυψαν την ακριβή αιτία θανάτου. Η Βίλα ήταν η μητριάρχης πέντε γενεών γορίλων. Το συγκεκριμένο είδος έχει προσδόκιμο ζωής 30 με 40 χρόνια στη φύση και συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τα απειλούμενα είδη.





συνταγες για τη καθαρη δευτερα
ρωτατε να σας πω αττικ

μεσα συγκοινωνιας στη θαλασσα

Αυτό γράφει σε άρθρο της η εφημερίδα Vedomosti, η οποία υπενθυμίζει ότι πριν από ένα χρόνο ο διευθυντής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αντιμονοπωλιακής Πολιτικής Ίγκορ Αρτέμιεφ, είχε εκφράσει την δυσαρέσκεια του για την «καρτελοποίηση της ρωσικής οικονομίας».


μεσα συγκοινωνιας στη θαλασσα

Οι προσπάθειες, ωστόσο αυτές του Ρώσου προέδρου, μπορούν να στεφθούν με επιτυχία, εκτιμά η εφημερίδα, αν ληφθεί υπ όψιν το ό, τι αρχικά ο Βλαντίμιρ Πούτιν ενέκρινε το πρόγραμμα που αφορά την ενίσχυση του ανταγωνισμού ενώ προειδοποιούσε παράλληλα τους μεγάλους επιχειρηματίες στη συνάντηση που είχε μαζί τους στο Κρεμλίνο, ότι το κράτος προτίθεται να ασκεί αυστηρούς ελέγχους όσον αφορά την δραστηριότητα τους. Μετά από τις προειδοποιήσεις αυτές, επακολούθησε η κατάθεση ενός νέου νομοσχεδίου, το οποίο καταλογίζει ευθύνες στους επιχειρηματίες εκείνους που επιχειρούν να περιορίσουν τον ανταγωνισμό.


Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αντιμονοπωλιακής Πολιτικής προτείνει να συμπεριληφθούν ξεχωριστά στις τροπολογίες του Ποινικού Κώδικα, διατάξεις που θα αφορούν τις ευθύνες των μετόχων των εταιρειών, των διευθυντικών στελεχών και των μελών των διοικητικών συμβουλίων και θα είναι πιο αυστηρές σε σχέση με εκείνες που αφορούν συνήθεις συνεργάτες. Συγκεκριμένα προτείνεται η επιβολή ποινών φυλάκισης από τέσσερα έως οκτώ χρόνια σε σχέση με τα ισχύοντα τέσσερα που είναι η μέγιστη ποινή, αλλά κι η επιβολή προστίμων 5 φορές μεγαλύτερα από τα μέχρι τώρα ισχύοντα, τα οποία θα κυμαίνονται από τα 2 έως τα 4 εκατομμύρια ρούβλια.


προσεχώς ζάμπλουτοι

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αντιμονοπωλιακής Πολιτικής Αντρέι Τενίσεφ θεωρεί ότι η συμφωνία για τη δημιουργία καρτέλ εκ μέρους των μετόχων είναι πιο επικίνδυνη για την κοινωνία από την συμφωνία που συνάπτουν μεταξύ τους για τέτοιους είδους δραστηριότητα απλοί συνεργάτες.


εκρου φορεμα σε γαμο

Ο επικεφαλής της εταιρείας αντιμονοπωλιακής πρακτικής Goltsblat BLP, Νικολάι Βαζνεσένσκι, εκφράζει φόβους ότι με το νέο νομοσχέδιο μπορούν να επιρριφθούν ευθύνες και σε άτομα, τα οποία ενδέχεται να μην ασκούν άμεσα τον έλεγχο των δραστηριοτήτων της εταιρείας, θεωρώντας ότι αυτό εγκυμονεί κινδύνους. Ο ίδιος μάλιστα θεωρεί ότι προς το παρόν δεν υπάρχουν σαφή κριτήρια για το τι θεωρείται καρτέλ και ως εκ τούτου δεν πρέπει να επιβάλλονται τόσο σκληρές ποινές τιμωρίας, ιδιαίτερα για τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, τα οποία γενικά δεν συμμετέχουν άμεσα στην διοίκηση της επιχειρήσεις.


ρενο αυτοκινητα

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον δρα Τζέφρι Κουόνγκ του Ινστιτούτου Κλινικών Επιστημών του Τορόντο, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο αμερικανικό περιοδικό “New England Journal of Medicine”, ανέλυσαν σχεδόν 20.000 περιστατικά - διαγνωσμένης εργαστηριακά - γρίπης, εκ των οποίων τα 332 είχαν συνδυασθεί με έμφραγμα.


ρενο αυτοκινητα

πουδρες εστε λοντερ

«Τα ευρήματά μας είναι σημαντικά, επειδή δείχνουν μια σχέση ανάμεσα στη γρίπη και στο οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, πράγμα που ενισχύει τη σημασία του αντιγριπικού εμβολιασμού και του καλού πλυσίματος των χεριών» δήλωσε ο Κουόνγκ.


Ο κίνδυνος είναι μεγαλύτερος για τους ηλικιωμένους, για όσους έχουν κολλήσει γρίπη τύπου Β (η γρίπη τύπου Α που είναι πιο συνηθισμένη, αυξάνει λιγότερο τον κίνδυνο για την καρδιά) και για όσους έχουν ήδη πάθει ένα έμφραγμα.


ζουρνας νευρολογος

Η μελέτη δείχνει ότι και άλλες αναπνευστικές λοιμώξεις αυξάνουν τον κίνδυνο εμφράγματος, αλλά όχι τόσο όσο η γρίπη. Οι ερευνητές δεν εξέτασαν αν τα εμφράγματα λόγω γρίπης είναι επίσης πιο θανατηφόρα.


Όπως είπε ο Κουόννγκ, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, «δεν βλέπεις κάθε μέρα έναν εξαπλασιασμό του κινδύνου κατά την πρώτη εβδομάδα της γρίπης. Η γρίπη "στρεσάρει" όλο το σύστημα του οργανισμού. Μπορεί να αυξήσει τη φλεγμονή, να κάνει την καρδιά να χτυπά πιο γρήγορα και να ενεργοποιήσει τα αιμοπετάλια, αυξάνοντας έτσι την πιθανότητα σχηματισμού θρόμβου στις αρτηρίες της καρδιάς. Όλα αυτά αυξάνουν τον κίνδυνο εμφράγματος».


Η εμφάνιση των συμπτωμάτων της γρίπης γίνεται περίπου μιάμιση μέρα μετά τη λοίμωξη στην περίπτωση του τύπου Α και μισή μέρα στον τύπο Β. Τα συμπτώματα στη συνέχεια φθάνουν στο αποκορύφωμά τους μέσα σε μία έως δύο μέρες. Όσοι έχουν καρδιολογικά προβλήματα και ανησυχούν, θα κάνουν καλά να επισκεφθούν τον γιατρό τους.


γριπη πρησμενοι λεμφαδενες

Ο Ρώσος πρόεδρος έκανε την δήλωση αυτή κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχε ως υποψήφιος για την προεδρία με τους εξουσιοδοτημένους εκπροσώπους του, λέγοντας επίσης ότι ο κατάλογος αυτός βλάπτει τις διεθνείς σχέσεις γενικά ενώ χαρακτήρισε καθαρή βλακεία τη συρρίκνωση των σχέσεων της Ρωσίας με τις ΗΠΑ σε μηδενικό σημείο.


Ο Πούτιν, αναφερόμενος στην προοπτική των σχέσεων της Ρωσίας με τις ΗΠΑ, υπογράμμισε ότι η Μόσχα θα συνεχίσει να οικοδομεί υπομονετικά τις σχέσεις της με την Ουάσιγκτον, στον βαθμό που είναι έτοιμες για κάτι τέτοιο οι ίδιες οι Ηνωμένες Πολιτείες.


casa di patsi καρεκλες

«Τι θέλουν λοιπόν», διερωτήθηκε κάποια στιγμή της ομιλίας του ο Ρώσος πρόεδρος, για να πει στη συνέχεια ότι «οι ίδιες ( οι ΗΠΑ-σ. σ) πρέπει να αποφασίσουν τι θέλουν. Εμείς ξέρουμε τι θέλουμε: θέλουμε να οικοδομήσουμε μακροχρόνιες και σταθερές σχέσεις βασισμένες στο διεθνές δίκαιο»


γριπη πρησμενοι λεμφαδενες

Όσον αφορά στην πρόθεση της Μόσχας να δώσει την δική της απάντηση στην Ουάσιγκτον, ο πρόεδρος Πούτιν υπογράμμισε επίσης ότι η Μόσχα προς το παρόν δεν θα υιοθετήσει αντίμετρα. «Περιμέναμε αυτόν τον κατάλογο και δεν σας το κρύβω ότι ήμασταν έτοιμοι να πάρουμε αντίμετρα και μάλιστα σοβαρά, τα οποία θα οδηγούσαν τις σχέσεις μας σε ένα εντελώς μηδενικό σημείο». Ωστόσο ο Ρώσος πρόεδρος είπε ότι «προς το παρόν δεν θα προβούμε σε τέτοιες πρωτοβουλίες».


κανε με αδδ κουκλα ειμαι block

Παράλληλα ο Ρώσος πρόεδρος εξέφρασε την πεποίθηση ότι πρέπει να σκεφτόμαστε περισσότερο την χώρα μας απ’ ό, τι αυτόν τον κατάλογο των ΗΠΑ επειδή, όπως λένε, «τα σκυλιά γαβγίζουν, αλλά το καραβάνι προχωράει». Επισήμανε επίσης ότι η Ρωσία, παρότι δείχνει υπομονή σε πολλά ζητήματα, δεν σημαίνει ότι θα κάνει διαρκώς υποχωρήσεις. «Όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι δεν πρέπει να περιμένουν διαρκώς υποχωρήσεις», τόνισε.


Ο Ρώσος πρόεδρος υπενθύμισε στο ακροατήριο του πως ξεκίνησε η αντιρωσική καμπάνια στον κόσμο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Άρχισε εδώ και καιρό, μόλις αρχίσαμε να πατάμε στα πόδια μας, μόλις αρχίσαμε να αντιμετωπίζουμε τους τρομοκράτες στον Καύκασο, όπου την περίοδο εκείνη εκεί υπήρχαν τα πάντα, και η διαμάχη για την απατηλή δημοκρατία όπου εκεί πολεμούσαν οι μαχητές της Αλ Κάιντα και τότε άρχισαν να τους υπερασπίζονται τα διαφόρων ειδών κινήματα υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».



e παράβολο ταξισ νετ

Κάποιοι Βρετανοί πολιτικοί έχουν δηλώσει πως θα πρέπει να διεξαχθεί κι άλλο δημοψήφισμα για την έξοδο ή μη από την ΕΕ μόλις γίνουν γνωστοί οι όροι της αποχώρησης και της πιθανής μελλοντικής σχέσης ανάμεσα στη Βρετανία και τον οικονομικό συνασπισμό.


Ερωτηθείς για το θέμα αυτό στην κοινή συνέντευξη που έδωσε στον γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό C News, στον ραδιοσταθμό Europe 1 και στην εφημερίδα Les Echos, ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας, Μοσκοβισί δήλωσε: «Η πόρτα είναι ανοικτή».


e παράβολο ταξισ νετ

«Αν οι Βρετανοί θελήσουν να αλλάξουν γνώμη, αυτό θα ήταν πολύ ευπρόσδεκτο», πρόσθεσε.


βαψιμο προσωπου μινι μαους

διαμονη γιαλοβα μεσσηνιας

πολυστερινη ηχομονωση

Η ιδέα του για την ίδρυση της εταιρείας του ήρθε καθώς παρακολουθούσε έναν εργαζόμενο να αφαιρεί τα πόδια από ένα τραπέζι για να το χωρέσει μέσα στο αυτοκίνητο ενός πελάτη και συνειδητοποίησε ότι η εξοικονόμηση χώρου σημαίνει εξοικονόμηση χρημάτων.


Η IKEA οδεύει τώρα προς ετήσια έσοδα 50 δισεκ. ευρώ.


πολυστερινη ηχομονωση

«Ένας από τους σπουδαιότερους επιχειρηματίες του 20ου αιώνα, ο Ίνγκβαρ Κάμπραντ, έφυγε ειρηνικά την 27η Ιανουαρίου στο σπίτι του στο Σμάλαντ της Σουηδίας», ανακοίνωσε η εταιρεία.


η μαχη του αρμαγεδδωνα

2018 01 28T110345Z 1170204540 RC1FC51C2B50 RTRMADP 3 PEOPLE KAMPRAD


sushi βριλησσια

TT News Agency/Hans Runesson via REUTERS


Γιός αγροτών, ο Ίνγκβαρ Κάμπραντ γεννήθηκε στις 30 Μαρτίου στη νότια Σουηδία και άρχισε πουλώντας σπίρτα σε γείτονες σε ηλικία πέντε ετών. Σύντομα μεγάλωσε τον κατάλογό του περιλαμβάνοντας σπόρους, χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις, μολύβια και στιλό διαρκείας.


«Ήταν ένας μοναδικός επιχειρηματίας και ήταν πολύ σημαντικός για τη σουηδική οικονομία», δήλωσε ο σουηδός πρωθυπουργός Στέφαν Λεβέν, σύμφωνα με το σουηδικό πρακτορείο ειδήσεων TT.


Κάτοικος Σουηδίας από το 1977 έως το 2014, συνταξιοδοτήθηκε πριν από μερικά χρόνια, αφήνοντας στη θέση του τους τρεις γιούς του.



αγορα σπιτιου κυπρος λεμεσος

«Ελπίζω ότι θα φτάσουμε σε λύσεις που είναι αρκετά αποδεκτές και για τα δύο μέρη, διότι στο τέλος η λύση πρέπει να διατηρήσει την αξιοπρέπεια και την ταυτότητα των δύο χωρών. Μόνο με αυτόν τον τρόπο οικοδομούνται φιλίες σε μόνιμη και βιώσιμη βάση. Το λέω αυτό γιατί, αν είμαστε έξυπνοι και σοφοί να λύσουμε το πρόβλημα του ονόματος όσο το δυνατό πιο σύντομα, θα μπορέσουμε να κατανοήσουμε και τις προοπτικές αυτών των αποφάσεων» τόνισε ο Ζόραν Ζάεφ, σε δηλώσεις του στον βουλγαρικό τηλεοπτικό σταθμό "NOVA".


πρεσβεια κενυας

μοδατα ντυσιματα 2016

Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ επανέλαβε την πρόθεσή του να θέσει την προτεινόμενη λύση που ενδεχομένως θα υπάρξει για το όνομα σε δημοψήφισμα και σημείωσε ότι αυτό, θα μπορούσε να λειτουργήσει ως πρόσθετη εγγύηση για την Ελλάδα, καθώς θα καταδεικνύει τη βούληση του λαού της χώρας του για λύση.


αγορα σπιτιου κυπρος λεμεσος

παρον ασφαλιστικη

Αυτό δείχνει δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε από το Ίδρυμα «Κοινή Γνώμη», το οποίο διενεργεί έρευνες για λογαριασμό της ρωσικής κυβέρνησης. Μάλιστα σύμφωνα με τα στοιχεία, ο αριθμός των ατόμων που άρχισαν να βλέπουν θετικά το έργο των μυστικών υπηρεσιών τα τελευταία επτάμιση χρόνια αυξήθηκε κατά μιάμιση φορά.


Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, στο διάστημα 1998-2001 αξιολογούσε θετικά το έργο των μυστικών υπηρεσιών το 35% των Ρώσων πολιτών, ενώ αρνητικά το 34%. Ωστόσο, η εικόνα που είχαν οι Ρώσοι για τις μυστικές υπηρεσίες βελτιώθηκε και έτσι σήμερα το 66% των Ρώσων αξιολογεί θετικά το έργο τους, ενώ μόλις το 12% είναι δυσαρεστημένο με το έργο τους.


επίδομα μεταπτυχιακού στο δημόσιο 2016

«Η δραστηριότητα των μυστικών υπηρεσιών παρουσιάζεται πολύ πιο θετικά από τα μέσα ενημέρωσης» , δήλωσε στο BBC ο κύριος αναλυτής του Ιδρύματος «Κοινή Γνώμη» Γκριγκόρι Κέρτμαν. Ο ίδιος επισημαίνει μάλιστα ότι μαζί με την υπάρχουσα τάση αποκατάστασης του σταλινισμού η οποία οδηγεί σε μια «υφέρπουσα αποκατάσταση των διώξεων», ενώ σε συνθήκες ψυχρού πολέμου με την Δύση οι μυστικές υπηρεσίες στέφονται με το «φωτοστέφανο του ηρωισμού».


«Η απουσία τρομοκρατικών επιθέσεων στην Ρωσία είναι στα υπέρ σε σχέση με την Ευρώπη» λέει ο Κέρτμαν προσθέτοντας ότι:


παρον ασφαλιστικη

πατατες φουρνου ποση ωρα


Την ύπαρξη της τρομοκρατικής απειλής αναδεικνύουν συστηματικά τα γεγονότα που συμβαίνουν στο εξωτερικό (τρομοκρατικές επιθέσεις), την στιγμή που στην Ρωσία δεν σημειώνονται.



Το κύρος που έχει κάποιος που δουλεύει στις μυστικές υπηρεσίες αυξήθηκε σημαντικά, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Το 2001 το 42% θεωρούσε πως αποκτά κανείς κοινωνικό κύρος όταν εργάζεται στις μυστικές υπηρεσίες. Το ποσοστό αυτό έχει φθάσει σήμερα το 69%. Το 45% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι θα ήθελε τα παιδιά του ή τα εγγόνια του να βρουν δουλειά στα όργανα ασφαλείας. Το 2001 το ποσοστό αυτό έφθανε το 29%, ενώ το 33% αξιολογούσε αρνητικά μια τέτοια ενασχόληση.


Το μεγαλύτερο ποσοστό εκείνων που βρίσκουν ελκυστική την δουλειά στις μυστικές υπηρεσίες καταγράφεται στις ηλικίες 18-30 ετών , όπου φθάνει το 76%. Στην κατηγορία των Ρώσων ηλικίας άνω των 60 ετών το ποσοστό αυτό φθάνει το 59%.


«Αυτό είναι αποτέλεσμα και της κρατικής προπαγάνδας και του κομφορμισμού που δείχνουν οι πολίτες όταν απαντούν σε τέτοιου είδους ερωτήσεις», δήλωσε στο BBC o αντιπρόεδρος του συμβουλίου της οργάνωσης «Μεμοριάλ» Νικήτα Πετρόφ , επισημαίνοντας ότι «δεν πρέπει κανείς να απολυτοποιεί τα αποτελέσματα αυτά καθώς πολλά αλλάζουν πολύ γρήγορα».


Ο Πετρόφ λέει ότι η νέα γενιά αντιλαμβάνεται ότι θέλει να εργαστεί στις δομές εξουσίας επειδή η απασχόληση αυτή είναι επωφελής και διασφαλίζει ανέσεις, τα ‘όργανα’ είναι τα χαϊδεμένα παιδιά της εξουσίας, σημαίνει κοινωνική ανάδειξη. «Όμως με τα πρώτα προβλήματα – λέει ο Πετρόφ - που θα αντιμετωπίσει η εξουσία, θα τρέξουν προς την άλλη πλευρά».


Ποσοστό μεγαλύτερο του 36% δήλωσε ότι έχει γνωστούς που δουλεύουν στα όργανα ασφαλείας ενώ 2% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι είτε στους ίδιους είτε σε φίλους τους πρότειναν να δουλέψουν στις μυστικές υπηρεσίες.


Το 47% των Ρώσων δήλωσε ότι αντιμετωπίζει θετικά κάποιον που δουλεύει στις μυστικές υπηρεσίες. Τον Δεκέμβριο του 2011 το ποσοστό των ατόμων που είχαν μια τέτοια προσέγγιση ήταν 26%.


«Ο κόσμος θεωρεί ότι τα προβλήματα που υπάρχουν στην χώρα είναι συνέπεια των ελλείψεων που παρατηρούνται στο σύστημα ασφάλειας», δήλωσε στο BBC ο βασικός επιστημονικός συνεργάτης του Ινστιτούτου Κοινωνιολογίας της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών Λεόντι Μπίζοφ. Ο ίδιος προσέθεσε ότι:



Το 65% , σύμφωνα με τις δικές μας δημοσκοπήσεις σταθερά συσχετίζει την κρίση με τις έξωθεν πιέσεις, που ασκούνται από εχθρικά κράτη και μόνο το 30% θεωρεί ότι τα αίτια βρίσκονται στα δικά μας λάθη. Αυτός είναι και ο λόγος που ο ρόλος των οργάνων κρατικής ασφαλείας μεγαλώνει.



ληξιαρχειο αλλοδαπων αθηνων

Ο Ερντογάν είχε έλθει σε αντιπαράθεση με τον ποντίφικα, το 2015, όταν ο επικεφαλής της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας μίλησε δημοσίως για τη «γενοκτονία» των Αρμενίων. Ωστόσο οι δύο άνδρες φαίνεται πως βρήκαν κοινό έδαφος συνεννόησης στο θέμα της Ιερουσαλήμ, όταν συνομίλησαν στο τηλέφωνο μετά τις ανακοινώσεις του Αμερικανού προέδρου τον Δεκέμβριο. Σε αυτήν την τηλεφωνική επικοινωνία είχαν συμφωνήσει ότι οποιαδήποτε αλλαγή στο καθεστώς της πόλης θα πρέπει να αποφευχθεί.


ληξιαρχειο αλλοδαπων αθηνων

Προτού αναχωρήσει, ο Ερντογάν δήλωσε ότι οι ΗΠΑ έχουν απομονωθεί λόγω της Ιερουσαλήμ.


καταθεση τιμιας ζωνης υπεραγιας θεοτοκου

«Κατά τη διαδικασία που έπεται, άντε ελάτε κι αποδεχθείτε την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα της Παλαιστίνης. Αυτό πρέπει να επιτευχθεί. Εμείς εργαζόμαστε για αυτό» δήλωσε ο επικεφαλής του τουρκικού κράτους σε δημοσιογράφους στην Κωνσταντινούπολη.


τροχοσπιτο για κουκλες



Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

χιλιαδου αερακι

Ο Αμπντεσλάμ είναι ο μοναδικός επιζών από τους τρομοκράτες που ευθύνονται για τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου του 2015 στο Παρίσι, που στοίχισαν τη ζωή σε 130 ανθρώπους.


ωρες αιμοδοσιας νοσοκομειο ροδου

κεντρα για βαπτιση

Η ποινή των 20 ετών είναι η ανώτατη που μπορεί να επιβάλει το δικαστήριο για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας των αστυνομικών, εξήγησε η εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής εισαγγελίας Καθλίν Γκροζάν. Δικαστικές πηγές νωρίτερα ανέφεραν ότι οι κατηγορούμενοι αντιμετώπιζαν ποινές που θα μπορούσαν να φτάσουν και τα 40 χρόνια.


2018 02 05T135814Z 1 LYNXMPEE14139 RTROPTP 4 EUROPE ATTACKS TRIAL


χιλιαδου αερακι

REUTERS/Yves Capelle


Γάλλοι και Βέλγοι αστυνομικοί αιφνιδιάστηκαν, ενώ εκτελούσαν έρευνα, στις 15 Μαρτίου 2016 σε ένα διαμέρισμα-κρησφύγετο των τζιχαντιστών στα προάστια των Βρυξελλών: δέχτηκαν πυρά με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις από αυτούς. Ο ένας από τους δράστες, ο 35χρονος Αλγερινός Μοχάμεντ Μπελκαΐντ, σκοτώθηκε στην ανταλλαγή πυρών ενώ ο Αμπντεσλάμ και ο Αγιάρι κατάφεραν να διαφύγουν.


Η Γκροζάν εκτίμησε ότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι δράστες είχαν την πρόθεση να σκοτώσουν τους αστυνομικούς. "Ακούγοντας «αστυνομία» στην πόρτα, γιατί δεν έφυγαν; Το γεγονός ότι έμειναν εκεί σημαίνει ότι στόχος τους ήταν να επιτεθούν, να πολεμήσουν τον εχθρό, να σκοτώσουν τους αστυνομικούς αν τους ανακάλυπταν", υποστήριξε.



στις δυσκολες στιγμες

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Independent, τα πλάνα τράβηξε ένας ιδιοκτήτης καταστήματος με ανακυκλώσιμα υλικά και αποκαλύπτουν τον «πραγματικό» Banksy, που εικάζεται ότι είναι ο καλλιτέχνης Robin Gunningham.


down λεξικο

Η πρώτη φωτογραφία του καλλιτέχνη, που κάνει ό, τι μπορεί για να κρατήσει την ταυτότητά του μυστική, φέρεται να τραβήχτηκε το 2003 στη Τζαμάικα.



The legendary artist known as Banksy is believed to have been caught on video!! #banksy #art #artist #graffiti #film #captured #whitevan pic.twitter.com/wDumxCwEZp


στις δυσκολες στιγμες

ξενοδοχεια στην νεα κιο
— SWNS.com (@SWNS) 1 Φεβρουαρίου 2018

σερβις zanussi θεσσαλονικη

Η απόφαση αυτή, η οποία έγινε δεκτή με χαρά από τους υποστηρικτές του Λαβ, ακυρώνει την εντολή έκδοσης αυτού του 33χρονου χάκερ που είχε υπογραφεί τον Νοέμβριο του 2016 από το βρετανικό υπουργείο Εσωτερικών.


σερβις zanussi θεσσαλονικη

Η εντολή αυτή είχε δοθεί δύο μήνες μετά την απόφαση δικαστηρίου του Λονδίνου να δεχτεί το αμερικανικό αίτημα έκδοσης, μια απόφαση εναντίον της οποίας είχε καταθέσει έφεση ο Λόρι Λαβ, λέγοντας πως φοβάται για την υγεία του, αν φυλακιστεί στις Ηνωμένες Πολιτείες.


ηρακλησ τβ

Μιλώντας ενώπιον του δικαστηρίου έχοντας γύρω του πλήθος δημοσιογράφων, ο Λόρι Λαβ, ο οποίος πάσχει από κατάθλιψη και το σύνδρομο Άσπεργκερ, μια μορφή αυτισμού, δήλωσε πως είναι «ευγνώμων και ανακουφισμένος».


«Η απόφαση αυτή επηρεάζει προφανώς τη ζωή μου, αλλά αν πέρασα αυτή τη δοκιμασία, δεν είναι μόνο για να μην με πάρουν και με κλείσουν για 99 χρόνια σε μια χώρα στην οποία δεν έχω πάει ποτέ. Είναι ένα προηγούμενο χάρη στο οποίο θα αποφύγουν και άλλοι να τους συμβεί κάτι τέτοιο», δήλωσε.


τεχνολογοι τροφιμων εργασια 2015

Το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί τον Λαβ χαιρέτισε με ανακοίνωσή του μια «μείζονα απόφαση».


«Το βρετανικό δικαστικό σύστημα εκτιμά πως οφείλουμε να διευθετήσουμε το πρόβλημα οι ίδιοι, αντί να δεχθούμε τα αιτήματα της αμερικανικής κυβέρνησης», πρόσθεσε.


«Αναγνώρισε επίσης ότι η φροντίδα της ψυχικής υγείας στις αμερικανικές φυλακές δεν είναι επαρκής ώστε να υπάρξει εγγύηση πως ο Λόρι δεν θα υποστεί σοβαρή βλάβη σε περίπτωση που εκδοθεί».


Ο Βρετανός διώκεται στις ΗΠΑ για παράνομη πρόσβαση σε υπολογιστή αμερικανικής υπηρεσίας, συνωμοσία, ηλεκτρονική πειρατεία και κλοπή ταυτότητας.


Κατηγορείται κυρίως επειδή διείσδυσε μυστικά, από τον Οκτώβριο 2012 έως τον Φεβρουάριο 2013, σε σέρβερ της ομοσπονδιακής κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ για να κλέψει από εκεί «εμπιστευτικές πληροφορίες» και να τις διανείμει στη συνέχεια στο Ίντερνετ.


Συνελήφθη στην κατοικία του τον Οκτώβριο 2013.


real estate υδρα

Ο Πρόεδρος του Ελληνο-Αµερικανικού Εµπορικού Επιµελητηρίου, κ. Σίμος Αναστασόπουλος, αφού καλωσόρισε τους προσκεκλημένους άνοιξε τον χαιρετισμό του με την ευχή για μια καλή χρονιά με υγεία, δύναμη και κουράγιο ώστε να αντιμετωπιστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι προκλήσεις τις νέας χρονιάς. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη σταδιακή έξοδο από την ύφεση και την επερχόμενη ανάπτυξη, η οποία όπως τόνισε «δεν θα έρθει από μόνη της, αυτόματα και νομοτελειακά, επειδή επιτύχαμε δημοσιονομική εξισορρόπηση και γρήγορη συμφωνία με τους εταίρους για την Τρίτη αξιολόγηση, και εδώ εντοπίζω την ευθύνη όλων μας ώστε η επιστροφή στην ανάπτυξη να μην θεωρείται δεδομένη». Και συνέχισε, «Απαραίτητη προϋπόθεση για βιώσιμη και διατηρήσιμη ανάπτυξη είναι η δημιουργία ενός κλίματος θετικού για τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα. Προέχει επομένως η διατήρηση της σταθερότητας και εμπιστοσύνης, δηλαδή της αυστηρής δημοσιονομικής πειθαρχίας και παράλληλα της συνέχισης του μεταρρυθμιστικού έργου, και βεβαίως όχι την ανατροπή του, με έμφαση στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που θα αποκαταστήσουν την χαμένη ανταγωνιστικότητα της οικονομίας μας. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος γιατί οι επιμονή του Επιμελητηρίου στην ανάγκη προώθησης των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων με πλήρη ανάληψη της ιδιοκτησίας του προγράμματος από την ελληνική κυβέρνηση, βρίσκει σήμερα ανταπόκριση από τα πλέον επίσημα κυβερνητικά χείλη, όπως αυτά του Υπουργού Oικονομικών και των χθεσινών εξαγγελιών του για ένα δικό μας μεταμνημονιακό πλαίσιο δεσμεύσεων που θα διαμορφώσει η κυβέρνηση». Αναφερόμενος στο κομβικής σημασίας γεγονός ότι οι ΗΠΑ θα είναι η τιμώμενη χώρα στην ΔΕΘ του 2018 σημείωσε, «το Ελληνο Αμερικανικό Επιμελητήριο έχει αναλάβει την διοργάνωση του Αμερικανικού Περιπτέρου. Εστιάζοντας στην τεχνολογία και την καινοτομία, όπου οι ΗΠΑ έχουν να επιδείξουν σημαντικά επιτεύγματα, στοχεύουμε στην προσέλκυση ισχυρών εταιρειών στο Περίπτερο μας και στην παρουσία υψηλόβαθμων κυβερνητικών και επιχειρηματικών αποστολών από τις ΗΠΑ και όλες τις γειτονικές χώρες».


παιδικες κατασκηνωσεις στο λουτρακι

unnamed


ειρωνας βικιλεξικο

Ο Πρέσβης των Η. Π.Α στην Ελλάδα κ. Geoffrey Pyatt, στο χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επίσκεψη του υπουργού ψηφιακής πολιτικής κ. Νίκου Παππά στις ΗΠΑ και τις συναντήσεις που πραγματοποίησε με εταιρείες του τομέα της υψηλής τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, από το Χόλιγουντ και τη Silicon Valley έως το MIT στη Νέα Υόρκη και στην Ουάσινγκτον. Στη συνέχεια τόνισε, «Το 2018 είναι η χρονιά της Αμερικής στην Ελλάδα και ιδιαιτέρως στη Βόρεια Ελλάδα. Είμαστε σίγουροι ότι αυτό θα είναι το έτος που η Ελλάδα ανακάμπτει πλήρως από σχεδόν μια δεκαετία οικονομικής κρίσης. Τον περασμένο Οκτώβριο, ο Πρόεδρος Τραμπ και ο Πρωθυπουργός Τσίπρας έθεσαν αυτόν τον θετικό τόνο, συμφωνώντας παράλληλα για τη σημασία που έχει για τη σχέση μας η ανάδειξη των Ηνωμένων Πολιτειών ως τιμημένη χώρα στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το Σεπτέμβριο, στην οποία αναμένουμε περισσότερους από 300.000 επισκέπτες από όλη την περιοχή, συμπεριλαμβανομένης μιας υψηλού επιπέδου αντιπροσωπείας από τις ΗΠΑ. Όπως δήλωσε και ο Πρόεδρος Τραμπ, θα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία "να παρουσιάσει την αμερικανική τεχνολογία, το επιχειρείν και την καινοτομία στην παγκόσμια σκηνή». Σχετικά με τους επενδυτές ο πρέσβης τόνισε, «είτε ενδιαφέρονται για ιδιωτικοποιήσεις στον τομέα της ενέργειας, είτε για συμφέροντα στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, στην πολιτική αεροπορία ή στα ναυπηγεία, μεγάλοι αμερικανοί επενδυτές και εταιρείες αναζητούν τρόπους να συνεργαστούν με ελληνικές εταιρείες και να επωφεληθούν από τις ευκαιρίες που προσφέρει η Ελλάδα. Έχουμε δει μεγάλες επενδύσεις πρόσφατα από τους Calamos, Morgan Stanley και Avis, και ελπίζουμε να δούμε την επένδυση των ONEX στα Ναυπηγεία Neorion και την αμερικανική συμμετοχή στο έργο του Ελληνικού, το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και πολλά άλλα».


unnamed 1


real estate υδρα

φουμο στικ

Να σημειωθεί πως τα στοιχεία του υπουργείου Εργασίας διακρίνουν τα επιδόματα σε εκείνα που λαμβάνουν οι εξαιρετικά αδύναμες οικονομικά ομάδες και τα οποία θα αντικατασταθούν από το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης ύψους 200 ευρώ μηνιαίως (θα το δικαιούνται όσοι δηλώνουν μηνιαίο εισόδημα κάτω των 380 ευρώ), σε επιδόματα που σήμερα δίνονται σε περιορισμένο αριθμό κοινωνικών ομάδων και με εισοδηματικά κριτήρια (σπουδών τέκνου) και στα οικογενειακά και αναπηρικά επιδόματα που λαμβάνουν ΑμΕΑ και τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες.


Ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος δήλωσε χθες ότι τα επιδόματα επανεξετάζονται με αυστηρότερα εισοδηματικά κριτήρια. Μιλώντας στον Real Fm 97,8 τόνισε: «Δεν πρόκειται να κοπούν επιδόματα αναπήρων και οικογενειακά επιδόματα. Αυτό για εμάς είναι αδιαπραγμάτευτο. Πρέπει να ξαναδούμε μερικά επιδόματα που δίνονται, αν δίνονται με σωστό τρόπο. Όταν μιλάμε για πρόνοια μιλάμε για λεφτά που πρέπει να πηγαίνουν σε φτωχούς ανθρώπους. Αν υπάρχουν λοιπόν χρήματα που πηγαίνουν στη μεσαία τάξη δεν είναι αυτός ο σκοπός της πρόνοιας».


αρβυλα αστυνομιας

Ερωτηθείς για το ποια επιδόματα κινδυνεύουν ο Κατρούγκαλος απάντησε ότι «προσπαθούμε να δούμε εισοδηματικά κριτήρια που υπάρχουν. Για παράδειγμα υπάρχει ένα επίδομα, δεν θα πω ποιο είναι, που το εισοδηματικό του κριτήριο είναι 30.000 ευρώ τον χρόνο. Οικογενειακό εισόδημα 30.000 έχουν πια τα ανώτερα μεσαία στρώματα».


flame αμφισσα καταλογος


φουμο στικ

νινα κασιματη σταυροι

«Έχουν δρομολογηθεί τα πράγματα, υπάρχουν ορισμένες εκκρεμότητες, πολιτικές, που ο πρωθυπουργός χειρίζεται αυτές τις ημέρες και νομίζω ότι στη συνέχεια θα προχωρήσει μία προσπάθεια να υπάρξει ένα restart, αν θέλετε, στη λειτουργία του κυβερνητικού έργου», σημείωσε ο κ. Ξανθός, απαντώντας σε ερώτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό.


νινα κασιματη σταυροι

Επίσης, ο υπουργός Υγείας τόνισε:



Οι βασικές πολιτικές κατευθύνσεις, προφανώς, δεν αλλάζουν. Τα πρόσωπα, ενδεχομένως, αλλάζουν, αυτό που παραμένει είναι ότι η χώρα δίνει μία μεγάλη και κρίσιμη μάχη να σταθεί με αξιοπρέπεια και ισοτιμία μέσα στην Ευρώπη.


Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κλείσει με επιτυχία η δεύτερη αξιολόγηση, να έχουν καλή εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις και στη συνέχεια να γίνει μία σοβαρή παρέμβαση. Αυτή είναι απαίτηση της ελληνικής κυβέρνησης και του ελληνικού λαού, να γίνει επιτέλους μία σοβαρή συζήτηση για την απομείωση και τη βιωσιμότητα του χρέους. Αυτά είναι τα κεντρικά θέματα, τα οποία σήμερα συζητάμε με τους θεσμούς.


ξανθος μικρα ασια

να με καταστρεψεισ γλυκα - μιχαλακακοσ σταυροσ στιχοι



χαρτησ θασου κοινυρα

Ο Κιμ, ο οποίος ηγείται επισήμως της βορειοκορεατικής διπλωματικής αντιπροσωπείας, συνάντησε τον Μουν στη διάρκεια δεξίωσης για τους ηγέτες που οργανώθηκε πριν από την τελετή, σύμφωνα με την ίδια πηγή.


χαρτησ θασου κοινυρα

Ο νοτιοκορεάτης πρόεδρος και η σύζυγός του υποδέχθηκαν έναν-έναν τους καλεσμένους τους.


πλήρης ή πλήρες

Οι εκπρόσωποι των δύο αντίπαλων κρατών, η διάθεση των οποίων φαινόταν χαλαρή, αντάλλαξαν χαμόγελα μαζί με τη χειραψία τους.


Η Κιμ Γιο Τζονγκ, η αδελφή του βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ-Ουν, η οποία συμμετέχει στην αντιπροσωπεία που έφθασε στην Πιονγκγιάνγκ, φάνηκε πως δεν ήταν παρούσα.


χριστινα μαρκος βαμβακαρης στιχοι

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2018: Η αδελφή του Κιμ Γιονγκ Ουν θα ταξιδέψει στην Πιονγκτσάνγκ


Ο Κιμ Γιονγκ Ναμ είναι ο πιο υψηλόβαθμος βορειοκορεάτης αξιωματούχος που έχει μεταβεί ποτέ στη Νότια Κορέα ενώ η Γιο Τζονγκ είναι το πρώτο μέλος της δυναστείας που κυβερνά τη Βόρεια Κορέα το οποίο πάτησε το έδαφος του μεγάλου αντιπάλου μετά το τέλος του πολέμου της Κορέας.


distinguish between scale of preference and opportunity cost

Ο πίνακας του Γάλλου ζωγράφου - που ηγήθηκε του κινήματος του ρεαλισμού στη ζωγραφική - εκτίθεται στο Muse d'Orsay, στο Παρίσι. Το 2011, ένας δάσκαλος νηπιαγωγείου στη Γαλλία, ο Φρεντερίκ Ντουράν-Μπαϊσάς, ανήρτησε στον «τοίχο» του στο Facebook έναν σύνδεσμο που οδηγούσε στον πίνακα του Κουρμπέ. Λίγο μετά, οι Αρχές που φροντίζουν για τα χρηστά ήθη στο Facebook «κατέβασαν» τη σελίδα του δασκάλου. Χωρίς καμία εξήγηση. Ο Ντουράν-Μπαϊσάς μήνυσε τον «γίγαντα» των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, υποστηρίζοντας ότι έπεσε θύμα λογοκρισίας.


distinguish between scale of preference and opportunity cost

Όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο, η υπόθεση έφτασε επιτέλους στα δικαστήρια, και η δίκη ξεκίνησε την 1η Φεβρουαρίου. Οι νομικοί σύμβουλοι του Facebook επέμειναν να γίνει η δίκη στην Καλιφόρνια, όπως προβλέπεται από τους όρους χρήσης του μέσου. Παρ' όλα αυτά, γαλλικό Εφετείο αποφάσισε, το 2016, ότι η δίκη θα γίνει στη Γαλλία.


στεφανιδη στιβος

Τέχνη ή ; Το Facebook στο εδώλιο της Γαλλίας για λογοκρισία του Κουρμπέ


οδυσσεια ραψωδια α 26-108

«Λογοκρίνοντας αυτόν τον πίνακα, ο οποίος επιπλέον είναι ένας ύμνος στην ελευθερία για δημιουργία, είναι επίθεση κατά της δημοκρατίας, επίθεση κατά της Διακήρυξης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και του Πολίτη» υποστηρίζει - όπως γράφει η Le Monde - ο δικηγόρος του δασκάλου νηπιαγωγείου, Στεφάν Κοτινό. «Εάν το Facebook έχει διαφορετική άποψη για το περιεχόμενο των νόμων για την ελευθερία της έκφρασης, δεν έχει δικαίωμα να την επιβάλει» τονίζει.


origin


(«Η Καταγωγή του Κόσμου», του Γκουστάβ Κουρμπέ )


Ο Ντουράν-Μπαϊσάς ζητά αποζημίωση 20.000 ευρώ για αμαύρωση της φήμης του, εξηγήσεις γι’ αυτό που συνέβη και αποκατάσταση της σελίδας του στο Facebook.


«Είχε 800 φίλους στο Facebook, 800 φίλους που αναρωτήθηκαν γιατί του "έκλεισαν" τον λογαριασμό» ανέφερε η Μαριόν Κοτινό-Ζους. «Φίλους που σκέφτηκαν ότι ήταν αμφίβολης ηθικής, που τον ρώτησαν - κι εδώ, παραθέτω - κατά πόσον ήταν αναμεμειγμένος σε "ύποπτες δουλειές"». Πώς να εξηγήσει στους 800 φίλους του ότι ήταν καλός άνθρωπος;» πρόσθεσε ο δικηγόρος.




δεξαμενη πετρελαιου στην ταρατσα

Όπως μετέδωσε το Reuters, επικαλούμενο ανακοίνωση της αστυνομίας, το άτομο που έχασε τη ζωή του από το δυστύχημα είναι γυναίκα, ενώ ανάμεσα στους τραυματίες βρίσκονται και τρία παιδιά.


Στο σημείο βρίσκονται μέλη των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, ενώ οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία της περιοχής.


δεξαμενη πετρελαιου στην ταρατσα

σαν δυο σταγόνες νερό αγγλικα

Για την ώρα παραμένουν άγνωστα τα αίτια της σύγκρουσης των δύο τρένων.


σταλιν ζητηματα λενινισμου




Wahnsinn welche Kräfte da frei werden bei so einer Kollision #Zugkollision

Bilder: apa/bfv leoben/schönauer - https://t.co/Rd4wK8u4sk pic.twitter.com/g9keB9lu6A

— Stousn cofficial (@5tousn) 12 Φεβρουαρίου 2018

κολυμβητήριο νέας σμύρνη

«Είχε ζήσει 38 χρόνια, που είναι μια ηλικία ρεκόρ για όλες τις λευκές αρκούδες που ζουν στους ζωολογικούς κήπους της Ρωσίας» δήλωσε στο πρακτορείο Ria Novosti o αρμόδιος του ζωολογικού κήπου Ολέσια Γκούγκοβιτς.


κολυμβητήριο νέας σμύρνη

Οι εργαζόμενοι πάντως στον ζωολογικό κήπο, λένε ότι δεν γνωρίζουν ποια ήταν ακριβώς η ηλικία της Αμντέρμα, επειδή όταν την φέρανε στον ζωολογικό κήπο έχει γίνει ήδη μητέρα.


Η Αμντέρμα, όπως λένε οι εργαζόμενοι του ζωολογικού κήπου, εμφανίσθηκε για πρώτη φορά το 1989 μαζί με τα αρκουδάκια της κοντά σ’ ένα στρατιωτικό οικισμό που βρίσκεται στον Βόρειο Πολικό Κύκλο. Στη συνέχεια αφού την έπιασαν, η ίδια και τα αρκουδάκια της, βρέθηκαν σε διάφορους ζωολογικούς κήπους της Ρωσίας. Στον ζωολογικό κήπο της πόλης Περμ μεταφέρθηκε το 1997, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


τα πιο περιεργα εθιμα χριστουγεννων

Στα 20 χρόνια παραμονής της στον ζωολογικό κήπο της πόλης, γέννησε 6 αρκουδάκια, μερικά από τα οποία αυτή την στιγμή βρίσκονται σε ζωολογικούς κήπους της Ρωσίας και άλλα της Ιαπωνίας.


εν χορω ηρακλειο κρητης

«Παρά την προχωρημένη ηλικία της η Αμντέρμα ήταν αρκετά δραστήρια. Μόνο τις τελευταίες εβδομάδες έμενε κρυμμένη στη φωλιά της χωρίς να βγαίνει για να την δουν οι επισκέπτες του ζωολογικού κήπου, ενώ πριν πεθάνει σταμάτησε να τρώει», λέει ο Γκούγκοβιτς περιγράφοντας τις τελευταίες μέρες της Αμντέρμα.


Αυτή τη στιγμή στον ζωολογικό κήπο της Περμ παραμένει ένα ζευγάρι λευκών αρκούδων ο Σέρικου και η Μίλκα, το οποίο αναμένεται να φέρει στον κόσμο νέους απογόνους.


ανακτηση φωτογραφιων απο χαλασμενο κινητο

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας, ελπίζει να «κλειδώσει» τον επόμενο μήνα μια συμφωνία σχετικά με την περίοδο μετάβασης που θα εξομαλύνει την αποχώρηση της χώρας της από την Ευρωπαϊκή Ένωση το 2019.


Η Μέι όπως και υπουργοί της σκοπεύουν να εξηγήσουν με λεπτομέρειες τη θέση της χώρας τους σχετικά με αυτό που θεωρούν μια καλή συμφωνία για το Brexit σε μια σειρά ομιλιών που θα εκφωνήσουν τις επόμενες εβδομάδες. Την αρχή θα κάνει αύριο, Τετάρτη, ο υπουργός Εξωτερικών, Μπόρις Τζόνσον.


Την ίδια ώρα, ένας Γερμανός αξιωματούχος είπε από την πλευρά του ότι η νέα κυβέρνηση που θα σχηματισθεί δεν προτίθεται να τροποποιήσει τη θέση της στο θέμα του Brexit.


ανακτηση φωτογραφιων απο χαλασμενο κινητο

«Κάποιος με ρώτησε σήμερα: άραγε η νέα κυβέρνηση της Γερμανίας θα αλλάξει την πολιτική της για το #Brexit; Δεν υπάρχει καμία υπόνοια ότι θα υπάρξει αλλαγή πολιτικής!», έγραψε σήμερα στο Twitter ο Πέτερ Πτάσσεκ, ο συντονιστής της Γερμανίας για το Brexit.


οικίας ζολώτα

μαχαιρια κυνηγιου τιμες


Somebody asked me today: will a new German government change its #Brexit policy? Nothing hints to such a policy shift! Expect us to follow our long-standing interest in the integrity of the single market and cohesion of the #EU.

— Peter Ptassek (@GermanyonBrexit) 13 Φεβρουαρίου 2018

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

shipping order adalah

Αμερικανοί διπλωμάτες προσπαθούν να μεσολαβήσουν μεταξύ των δύο χωρών προκειμένου να τερματιστεί η κρίση που ξέσπασε αφενός με αφορμή την κατασκευή ενός τείχους εκ μέρους του Ισραήλ σε εδάφη που ο Λίβανος θεωρεί δικά του και αφετέρου για την απόφαση της Βηρυτού να ξεκινήσει έρευνες σε ένα κοίτασμα που βρίσκεται σε διαφιλονικούμενα ύδατα.


shipping order adalah

«Αυτό που προτείνεται (σ. σ. από τις ΗΠΑ) είναι απαράδεκτο», δήλωσε ο Μπέρι στη συνάντηση που είχε με τον υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Ντέιβιντ Σάτερφιλντ.


Ο πρόεδρος του κοινοβουλίου αναφερόταν προφανώς στη θαλάσσια συνοριακή γραμμή που πρότεινε ο Αμερικανός διπλωμάτης Φρέντερικ Χοφ το 2012. Με τον διακανονισμό αυτόν θα δίνονταν στον Λίβανο τα δύο τρίτα και στο Ισραήλ το ένα τρίτο της διαφιλονικούμενης περιοχής, έκτασης περίπου 860 τετραγωνικών χιλιομέτρων.


φρικασέ κατσικάκι

Μη πηγή προσκείμενη στον Μπέρι είπε ότι ο Σάτερφιλντ παρουσίασε «ένα νέο σχέδιο (...) αφού η αμερικανική πλευρά πείστηκε» ότι ο Λίβανος δεν θα αποδεχτεί τη γραμμή του Χοφ. Παραμένει ασαφές όμως ποια ακριβώς είναι η νέα αμερικανική πρόταση.


γκολ γιουροπα λιγκ

Την περασμένη εβδομάδα, μια κοινοπραξία στην οποία μετέχουν η γαλλική Total, η ιταλική Eni και η ρωσική Novatek υπέγραψε συμφωνίες για την εκμετάλλευση κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου σε δύο «οικόπεδα» στα ανοιχτά του Λιβάνου. Το ένα από αυτά τα οικόπεδα διεκδικείται από το Ισραήλ που χαρακτήρισε «πολύ προκλητική» την απόφαση για την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων.


Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα από την πλευρά του προειδοποίησε ότι η οργάνωσή του είναι έτοιμη «να δράσει» αν χρειαστεί για την υπόθεση αυτή. Οι Λιβανέζοι αξιωματούχοι, είπε, πρέπει να καλέσουν τις ΗΠΑ να ακούσουν τα αιτήματα του Λιβάνου ώστε «να κρατηθεί η Χεζμπολάχ μακριά από το Ισραήλ».


«Στη μάχη του πετρελαίου και του φυσικού αερίου το μόνο χαρτί που έχουν (οι Λιβανέζοι) είναι η αντίσταση», τόνισε.


Αν το Ανώτατο Αμυντικό Συμβούλιο ζητούσε από τη Χεζμπολάχ να σταματήσει τους Ισραηλινούς, ο Νασράλα υποστήριξε ότι η οργάνωση «θα ήταν έτοιμη να τους σταματήσει μέσα σε λίγες ώρες».


νεοελληνικη γλωσσα γ ́γυμν τετραδιο εργασιων λυσεις

Η φωτιά ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου στο μοναστήρι αυτό που χτίστηκε τον 7ο αιώνα στην καρδιά της παλιάς πόλης της Λάσας και πλέον περιλαμβάνεται στην Παγκόσμια Πολιτιστική Κληρονομιά της Unesco, μετάδωσε το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.


νεοελληνικη γλωσσα γ ́γυμν τετραδιο εργασιων λυσεις

λιπασματα τιμεσ χονδρικησ

Αξιωματούχος του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος στο Θιβέτ μετέβη αμέσως στο σημείο αυτό, σύμφωνα με την εφημερίδα Tibet Daily.


μαικ λαμαρ

Στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διακρίνεται ένα μέρος της στέγης του μοναστηριού να φλέγεται και ένα πυκνό σύννεφο καπνού να το έχει σκεπάσει.


Ωστόσο στο Twitter, το οποίο είναι μπλοκαρισμένο στην Κίνα, Θιβετιανοί που ζουν στο εξωτερικό έγραψαν ότι οι φωτογραφίες και άλλες πληροφορίες για την πυρκαγιά που δημοσιεύτηκαν, γρήγορα λογοκρίθηκαν.



Devastating news from Lhasa of the Jokhang temple on fire. pic.twitter.com/LXiIlvc7V5

— Robert Barnett (@RobbieBarnett) 17 Φεβρουαρίου 2018

τακης γιγουρτακης

Η επιβολή της εσχάτης των ποινών βρίσκεται σε ύφεση στην Αφρική, όπου οι αρχές εκτέλεσαν συνολικά 22 ανθρώπους το 2016, από 43 την αμέσως προηγούμενη χρονιά, σύμφωνα με τη Διεθνή Αμνηστία.


ηλεκτρολογοι αυτοκινητων βεροια

«Αξιοποιώ την ευκαιρία που μου δίνεται για να ανακηρύξω μορατόριουμ στην επιβολή της θανατικής ποινής στην Γκάμπια, ως το πρώτο βήμα για την κατάργησή της», σημείωσε ο Μπάροου κατά τη διάρκεια ομιλίας του για την 53η επέτειο της ανεξαρτησίας της χώρας του από τη Βρετανία.


Ο Γιαχία Τζάμε, ο οποίος διέφυγε από την Γκάμπια πριν από έναν χρόνο, μετά την για πολλούς αναπάντεχη ήττα του στις εκλογές, είχε προκαλέσει διεθνή κατακραυγή το 2012, όταν διέταξε την εκτέλεση διά τυφεκισμού εννέα φυλακισμένων, συμπεριλαμβανομένων δύο Σενεγαλέζων.


τακης γιγουρτακης

Ο Τζάμε, πρώην στρατιωτικός, κυβέρνησε με σιδηρά πυγμή την Γκάμπια για σχεδόν 23 χρόνια, αφότου κατέλαβε την εξουσία με πραξικόπημα το 1994. Επί των ημερών του καταγγέλθηκαν επανειλημμένα κατάφωρες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ενώ οι συγκρούσεις του με ξένες κυβερνήσεις ήταν κάθε άλλο παρά ασυνήθιστες. Αφότου ανέλαβε την εξουσία, πριν από έναν χρόνο, ο Μπάροου κάνει προσπάθειες η χώρα να αποκτήσει διεθνές κύρος. Τον περασμένο μήνα, η Γκάμπια επανεντάχθηκε στην Κοινοπολιτεία, από την οποία ο Τζάμε είχε αποσύρει τη χώρα το 2013 καταγγέλλοντας τον «νεοαποικιακό» θεσμό.


νεδησυ λεμεσου

Τον Σεπτέμβριο του 2017, ο νέος ηγέτης της Γκάμπιας ανακοίνωσε ότι η χώρα του υπέγραψε το προαιρετικό δεύτερο πρωτόκολλο της Σύμβασης του ΟΗΕ για τα ατομικά και πολιτικά δικαιώματα, το οποίο προβλέπει την κατάργηση της θανατικής ποινής.


Στόχος ήταν να τερματιστεί «ο φόβος» και να υπάρξουν εγγυήσεις για «το κράτος του δικαίου», ώστε οι πολίτες να μπορούν να ασκούν «τα αστικά και πολιτικά τους δικαιώματα», είχε αναφέρει τότε η προεδρία του κράτους της δυτικής Αφρικής.


«Νικήσαμε τη δικτατορία», αλλά «η διατήρηση της ειρήνης για να ενισχυθεί η δημοκρατία μας είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζουμε. Για αυτό απαιτείται να υπάρξει υπομονή και ανοχή... Τα λάθη είναι αναπόφευκτα, αλλά θα τα διορθώσουμε» καθώς συνεχίζεται η προσπάθεια να αναδυθεί «η νέα Γκάμπια», διαβεβαίωσε ο Μπάροου την Κυριακή.


Η Γκάμπια, μια μικρή, αγγλόφωνη χώρα, που περικλείεται σχεδόν όλη από εδάφη της Σενεγάλης, με την εξαίρεση μιας στενής λωρίδας ακτών που εκτιμούν ιδιαίτερα οι τουρίστες, βυθίστηκε σε πολιτική κρίση τον Δεκέμβριο του 2016, όταν ο Γιαχία Τζάμε αρχικά συνεχάρη τον Αντάμα Μπάροου για τη νίκη του στις εκλογές, αλλά μία εβδομάδα αργότερα ανακοίνωσε πως δεν αναγνώριζε το αποτέλεσμα.


Τελικά ο Τζάμε αποφάσισε να εγκαταλείψει την εξουσία - και τη χώρα - τον Ιανουάριο του 2017, μετά τη στρατιωτική επέμβαση της Οικονομικής Κοινότητας των Κρατών της Δυτικής Αφρικής (ECOWAS) και τη μεσολάβηση των προέδρων της Γουινέας και της Μαυριτανίας.


απο δευτερα στα lidl

Όταν οι γιατροί επιχείρησαν να μεταμοσχεύσουν τη νέα καρδιά, που προερχόταν από έναν έφηβο μετά τον εγκεφαλικό θάνατο του τελευταίου, συνειδητοποίησαν ότι ήταν πολύ μικρή για τον ασθενή.


απο δευτερα στα lidl

πολιτικο ασυλο διαδικασια

Τότε οι καρδιοχειρουργοί, σε μια τελευταία απόπειρα να σώσουν τον καρδιοπαθή, προχώρησαν στο «σχέδιο Β» και συνέδεσαν τη νέα υγιή καρδιά με την ανεπαρκή καρδιά του ασθενούς.


λευτέρης πανταζής - θυμησέ μου το όνομα σου στίχοι

Η σπάνια επέμβαση, που διήρκεσε επτά ώρες και έγινε σε νοσοκομείο στην ινδική πόλη Χαϊντεραμπάντ, σύμφωνα με τις βρετανικές Independent και Daily Mail, είχε επιτυχία.


Ο άνδρας βρέθηκε έτσι με δύο καρδιές που, αν και χτυπούν με διαφορετικούς ρυθμούς, αλληλοσυμπληρώνονται και διευκολύνουν την κυκλοφορία του αίματός του.


Σε όλο τον κόσμο έχουν πραγματοποιηθεί μόνο περίπου 150 επεμβάσεις αυτού του είδους, που λέγονται ετεροτοπικές μεταμοσχεύσεις καρδιάς. Η πρώτη είχε γίνει τη δεκαετία του 1970 από τον πρωτοπόρο γιατρό Κρίστιαν Μπάρναρντ στη Νότια Αφρική. Η μέση διάρκεια επιβίωσης για τους ασθενείς είναι γύρω στα δέκα χρόνια.


xe ୠȯ᩠linh ch୉+hoa nguyễn

Είτε κανείς μειώσει τα λίπη, είτε τους υδατάνθρακες, κόβει περίπου τα ίδια κιλά, σύμφωνα με τη μελέτη. Επιπλέον, η έρευνα εξέτασε κατά πόσο τα συγκεκριμένα γονίδια ενός ανθρώπου ή τα επίπεδα της ινσουλίνης του μπορούν να προδιαγράψουν το θετικό αποτέλεσμα της μίας ή της άλλης δίαιτας. Και στα δύο η απάντηση είναι αρνητική.


xe ୠȯ᩠linh ch୉+hoa nguyễn

Στο παρελθόν έχουν εντοπισθεί ορισμένα γονίδια που επηρεάζουν τον μεταβολισμό των λιπιδίων και των υδατανθράκων, άρα πιστεύεται ότι μπορεί να επηρεάζουν και την επιτυχία μιας δίαιτας. Όμως σύμφωνα με τη νέα μελέτη, οι νέες εξατομικευμένες - και δαπανηρές - «δίαιτες DNA», που υποτίθεται ότι είναι προσαρμοσμένες στο γενετικό υπόβαθρο κάθε ανθρώπου, δεν φαίνεται να διασφαλίζουν καλύτερο αποτέλεσμα.


γιατι λεγονται δωδεκανησα

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον καθηγητή ιατρικής Κρίστοφερ Γκάρτνερ του Στάνφορντ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο αμερικανικό ιατρικό περιοδικό "JAMA" (Journal of american Medical Association), πραγματοποίησαν κλινική δοκιμή με 609 υπέρβαρους άνδρες και γυναίκες ηλικίας 18 έως 50 ετών, που χωρίσθηκαν τυχαία σε δύο ομάδες ανάλογα με τη διατροφή τους (χαμηλά λιπαρά ή χαμηλούς υδατάνθρακες).


ποναει το νυχι μου

Η μία ομάδα κλήθηκε να καταναλώνει κατά μέσο όρο 57 γραμμάρια λίπους τη μέρα έναντι 87 πριν τη δίαιτα, ενώ η άλλη ομάδα 132 γραμμάρια υδατανθράκων καθημερινά έναντι 247 πριν. Και οι δύο ομάδες μείωσαν την καθημερινή κατανάλωση θερμίδων κατά περίπου 500 θερμίδες. Κάθε ομάδα διατήρησε το ίδιο διατροφικό καθεστώς επί ένα έτος, ενώ προηγουμένως αναλύθηκε το γονιδίωμα όλων των συμμετεχόντων και υποβλήθηκαν σε τεστ αντοχής στην ινσουλίνη (την ορμόνη που ρυθμίζει το επίπεδο του σακχάρου στο σώμα).


online ελληνικες εκπομπες

Η 42χρονη γυναίκα πήγε σε μια τοπική κλινική πρώτων βοηθειών, παραπονούμενη ότι ένιωθε ένα φούσκωμα τα τελευταία τρία χρόνια. Η αξονική τομογραφία έδειξε δύο μάζες που έφεραν σκοινιά. Η γυναίκα υποβλήθηκε σε λαπαροτομία, κατά την οποία οι γιατροί ανακάλυψαν ότι δύο σφουγγάρια είχαν προσδεθεί σε έναν ιστό της γυναίκας, ο οποίος συνδέει το στομάχι με υπόλοιπα όργανα της κοιλιάς.


κειμενα για ευχες γενεθλιων

απολλων μπασκετ αρχαιασ κορινθου

Οι γιατροί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα σφουγγάρια είχαν πιθανότατα παραμείνει εκεί, μετά από καισαρική. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της New England Journal of Medicine, η 42χρονη είχε κάνει δύο καισαρικές επεμβάσεις – μία πριν από έξι χρόνια και μία πριν από εννιά χρόνια-, ενώ δεν είναι σαφές από ποια από τις δύο προέρχονται τα σφουγγάρια.


Μάλιστα, σύμφωνα με τον γιατρό που έκανε τη δημοσίευση, η γυναίκα είχε βρει τον χειρουργό που της έκανε την επέμβαση και του είχε παραπονεθεί για τα ξένα σώματα. Παρόλα αυτά εκείνος δεν παραδέχτηκε το λάθος του, βάσει έλλειψης αποδείξεων.


online ελληνικες εκπομπες

Μετά την αφαίρεση των σφουγγαριών, η γυναίκα δεν ξαναπαρουσίασε συμπτώματα και της δόθηκε εξιτήριο.



Two surgical sponges were left in a woman's abdomen for at least six years, according to a new report https://t.co/1lCRa1v43t

— CNN (@CNN) 22 Φεβρουαρίου 2018

maria orsic t shirt

Με μήνυμά του στο Twitter ο Αλεξέι Ναβάλνι δήλωσε ότι συνελήφθη από στην αστυνομία την ώρα που έφευγε από τον οδοντίατρό του. «Κάπου με πηγαίνουν», έγραψε.


Το tweet του Αλεξέι Ναβάλνι στάλθηκε λίγη ώρα αφού ο επικεφαλής της προεκλογικής του εκστρατείας Λεονίντ Βολκόφ έκανε επίσης γνωστό μέσω του Twitter ότι συνελήφθη από την αστυνομία στο αεροδρόμιο της Μόσχας Σερεμέτιεβο.



πιο δυνατα δαγκωματα σκυλων

σαλαμινα υμνος


Заболел зуб, пошёл в стоматологию. Вышел из стоматологии - здрасте, второй оперативный полк, вы задержаны. Везут куда-то.


maria orsic t shirt
— Alexey Navalny (@navalny) 22 Φεβρουαρίου 2018

piaggio beverly 300 συντηρηση

«Ένας κάτοικος κάλεσε το 091 (τον αριθμό της αστυνομίας) και όπως πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις μια περίπολος με δύο αστυνομικούς μετέβη στο σημείο και διαπίστωσε ότι επρόκειτο για το γύρισμα ενός σκετς», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος της αστυνομίας.


Σύμφωνα με τον ...μεταμφιεσμένο Πουτζντεμόν, τον κωμικό Χοάκιν Ρέγες, οι αστυνομικοί ήταν έξι.


piaggio beverly 300 συντηρηση

αιτημα μηνυματος facebook

Ο ηθοποιός, που είναι πολύ γνωστός στην Ισπανία επειδή μιμείται πολύ πετυχημένα διάφορες προσωπικότητες, γύριζε ένα σκετς στο προάστιο της Μαδρίτης Τορεχόν ντε Αρντόθ για τη δημοφιλή ψυχαγωγική εκπομπή “El Intermedio”, ανέφερε το ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι La ta, παραγωγός της εκπομπής.


μίτο

Ο Κάρλες Πουτζντεμόν έχει αυτοεξοριστεί στο Βέλγιο από τα τέλη Οκτωβρίου, λίγο προτού η ισπανική δικαιοσύνη ξεκινήσει διώξεις για εξέγερση και στάση για τον ρόλο του στην κήρυξη της ανεξαρτησίας της Καταλονίας. Αν εντοπιστεί στην Ισπανία, θα συλληφθεί αμέσως.


«Το μακιγιάζ ήταν τόσο πετυχημένο που ο άνδρας δεν δίστασε να καλέσει τις αρχές», αναφέρει το La ta στην ιστοσελίδα του.


«Χρειάστηκε να εξηγήσουμε ότι ήταν ένα σκετς για το Intermedio και έσκασαν στα γέλια», δήλωσε ο ηθοποιός στον ραδιοφωνικό σταθμό Cadena Ser.


«Όταν επιστρέψουμε στη Μαδρίτη, πρέπει να δείτε τα κατακόκκινα πρόσωπά τους!» είπε ο ακόμη ο Χόακιν Ρέγιες.


πως να φτιαξεις εναν ανεμομυλο

Όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του προέδρου της Νότιας Κορέας, σε συνάντησή της με τον Μουν Τζε-ιν, σε αδιευκρίνιστη τοποθεσία στην Πιονγκτσάνγκ, η βορειοκορεατική αντιπροσωπεία δήλωσε επίσης πως οι εξελίξεις στις σχέσεις ανάμεσα στα δύο κορεατικά κράτη και στις σχέσεις ανάμεσα στη Βόρεια Κορέα και τις Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να συμβαδίσουν.


Νωρίτερα, ωστόσο, η Βόρεια Κορέα καταδίκασε τον τελευταίο γύρο κυρώσεων που επιβλήθηκαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες, υποστηρίζοντας ότι η Ουάσιγκτον προσπαθεί να υπονομεύσει μια βελτίωση στις σχέσεις των δύο χωρών της χερσονήσου, η οποία σημειώθηκε κατά τη διάρκεια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.


valve egr

«Οι δύο χώρες έχουν συνεργαστεί και οι Αγώνες διεξήχθησαν επιτυχώς», μετέδωσε το KCNA, επικαλούμενο πηγές του υπουργείου Εξωτερικών της Πιονγιάνγκ.


«Αλλά οι Ηνωμένες Πολιτείες έφεραν την απειλή του πολέμου στην Κορεατική Χερσόνησο με μεγάλης κλίμακας κυρώσεις στη Βόρεια Κορέα πριν από την τελετή λήξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων», αναφέρει ακόμα το πρακτορείο και καταλήγει:


πως να φτιαξεις εναν ανεμομυλο

πρηξιμο στηθους μωρου


Ένας αποκλεισμός από τις Ηνωμένες Πολιτείες θα μπορούσε να θεωρηθεί ως πράξη πολέμου.



μηδένα πρό του τέλους μακάριζε

Ομάδα του υπουργείου Εξωτερικών της Ινδονησίας έχει αρχίσει να σκάβει ένα μέρος νεκροταφείου στην επαρχεία Ανατολική Ιάβα, αναζητώντας οστά που μπορεί να προέρχονται από ναυάγια ολλανδικών και βρετανικών πολεμικών πλοίων που βυθίστηκαν από την Μάχη της Ιάβας το 1942.


Τα ναυάγια θεωρούνται από τους ειδήμονες ως «άγιοι τάφοι», αλλά τα τελευταία τρία χρόνια έχουν εξαφανισθεί μυστηριωδώς, κάνοντας τους ειδικούς να μιλούν για «τη μεγαλύτερη σύληση τάφων» του κόσμου.


Ο επικεφαλής της ακτοφυλακής στο Μπροντόνγκ, επιβεβαίωσε ότι μια ομάδα αποτελούμενη από εκπροσώπους του ινδονησιακού υπουργείου εξωτερικών και της ολλανδικής πρεσβείας, έχει ξεκινήσει την εκταφή στην περιοχή του νεκροταφείου που θεωρείται ένας «μεγάλος τάφος».


μηδένα πρό του τέλους μακάριζε

μεσιτικο ηλεκτρα γιαννακη

πονοι κατω απο την κοιλια στην εγκυμοσυνη

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Guardian, την τελευταία εβδομάδα η ομάδα έχει ερευνήσει τρία πιθανά σημεία, αλλά οι υπεύθυνοι αρνούνται να κάνουν κάποια δήλωση σχετικά με την εκταφή και την πιθανή εύρεση οστών. Το ίδιο και η ολλανδική πρεσβεία.


Η πληροφορία ότι τα οστά που εντοπίστηκαν μέσα στα ναυάγια έχουν τοποθετηθεί σε μαζικό τάφο κοντά στο νεκροταφείο Suko, αποκαλύφθηκε από την ινδονησιακή ιστοσελίδα Tirto.com την περασμένη εβδομάδα.


Σήμερα είναι η 76η επέτειος της Μάχης της Ιάβας, κατά τη διάρκεια της οποίας Ολλανδοί και συμμαχικές δυνάμεις που πολεμούσαν τους Ιάπωνες για να διατηρήσουν τον έλεγχο των τότε Ολλανδικές Ανατολικές Ινδίες. Πάνω από 1.000 Ολλανδοί και Βρετανοί ναύτες πνίγηκαν όταν βυθίστηκαν τα πλοία τους κατά τη διάρκεια της μάχης.



γιατι να μαθω ξενες γλωσσες

Όπως μεταδίδει το Russia Today, ένας φρουρός έχει χάσει τη ζωή του ενώ υπάρχουν αναφορές και για τραυματίες, από πυρά ενός ενόπλου.


Ο δράστη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι ένας 34χρονος, κάτοικος της περιοχής και φαίνεται να άνοιξε πυρ από το μπαλκόνι του σπιτιού στο οποίο διέμενε, στοχεύοντας τους περαστικούς και αστυνομικούς.


Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον τρεις τραυματίες, μεταξύ των οποίων ένας πολίτης.


γιατι να μαθω ξενες γλωσσες

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για την συλληψή του.


apoel vs ομονοια προιστορια

σουπες δρισκας


Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

επιστολη τσιπρα στην μερκελ

Ωστόσο ο ρωσικός στρατός ανακοίνωσε ότι οι άμαχοι δεν μπορούν να αποχωρήσουν από την ανατολική Γκούτα, καθώς ο ανθρωπιστικός διάδρομος που έχει δημιουργηθεί είναι στόχος σφοδρών βομβαρδισμών από τους Σύρους αντάρτες, μετέδωσε το πρακτορείο TASS.


Η οργάνωση των σύρων ανταρτών Τζάις Αλ-Ισλάμ στην ανατολική Γκούτα αρνήθηκε ότι βομβαρδίζει τον ανθρωπιστικό διάδρομο εμποδίζοντας την απομάκρυνση των αμάχων από την εμπόλεμη ζώνη.


επιστολη τσιπρα στην μερκελ

γλυκισμα καλοκαιρινο

Σύμφωνα με ανταποκριτή του AFP στη Ντούμα, τη μεγαλύτερη πόλης της ανατολικής Γκούτα, καθώς και το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η νύκτα ήταν ήρεμη στον θύλακα εκτός από κάποια πυρά του πυροβολικού τα οποία ακούστηκαν λίγη ώρα προτού τεθεί σε ισχύ η εκεχειρία.


«Έκτοτε, επικρατεί ηρεμία στα χωριά και τις πόλεις της ανατολικής Γκούτα», διαβεβαίωσε ο Ράμι Άμπντελ Ραχμάν του Παρατηρητήριου.


μπριτζ ψυχικο

Η ανθρωπιστική κατάπαυση του πυρός πρόκειται να εφαρμόζεται καθημερινά επί πέντε ώρες, από τις 09:00 ως τις 14:00 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας), σύμφωνα με τη Μόσχα.


Παράλληλα θα δημιουργηθούν «ανθρωπιστικοί διάδρομοι» ώστε να μπορέσουν να απομακρυνθούν οι άμαχοι από την ανατολική Γκούτα, δήλωσε χθες Δευτέρα ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου.


Η ανακοίνωση της Μόσχας και η μερική παύση των βομβαρδισμών σημειώθηκε αφού ο ΟΗΕ και πολλές δυτικές δυνάμεις είχαν ζητήσει την άμεση εφαρμογή απόφασης του Συμβουλίου Ασφαλείας να τεθεί ισχύσει «χωρίς καθυστέρηση» εκεχειρία σε όλη τη Συρία. Προς το παρόν η απόφαση παραμένει νεκρό γράμμα.


Σύμφωνα με τους κατοίκους της ανατολικής Γκούτα, του τελευταίου θύλακα αντίστασης στον Σύρο πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ δίπλα στη Δαμασκό, η απόφαση της Ρωσίας ελήφθη απλώς για να ρίξει στάχτη στα μάτια της διεθνούς κοινής γνώμης.


«Αυτή η εκεχειρία είναι μια φάρσα. Η Ρωσία μάς σκοτώνει καθημερινά, μας βομβαρδίζει καθημερινά», κατήγγειλε ο Σάμερ αλ Μουιντάνι, κάτοικος της Ντούμα.


«Δεν μπορώ να εμπιστευθώ τους πράκτορές της και να εγκαταλείψω (τη Γκούτα) μαζί με την οικογένειά μου (μέσω των ανθρωπιστικών διαδρόμων. Αν δεχθώ να φύγω, (το καθεστώς) θα με στρατολογήσει αμέσως να πολεμήσω εναντίον άλλων Σύρων», πρόσθεσε.


Η συριακή αντιπολίτευση από την πλευρά της χαρακτηρίζει την εκεχειρία που αποφάσισε η Ρωσία «πραξικόπημα» εναντίον της απόφασης του Συμβουλίου Ασφαλείας.


«Η αποκαλούμενη ανθρωπιστική εκεχειρία είναι ένα πραξικόπημα ενάντια στην αρχική απόφαση του ΟΗΕ, η οποία υιοθετήθηκε το Σάββατο. Η Ρωσία δεν ήθελε ποτέ εκεχειρία στην ανατολική Γκούτα και αυτό απεδείχθη ξεκάθαρα», τόνισε εκπρόσωπος του Συριακού Εθνικού Συνασπισμού.


«Οι Ρώσοι σκέφτηκαν αυτή την ιδέα της εκεχειρίας για να ξεγελάσουν τη διεθνή κοινή γνώμη, η οποία ασκεί πίεση στη Μόσχα και απειλεί να καταφύγει σε άλλα μέσα» για να επιβάλει κατάπαυση του πυρός σε όλη τη Συρία, πρόσθεσε.


island of santorini photos

«Ενθαρρύνω την Τουρκία να διαβάσει αυτό το ψήφισμα, το ομόφωνα συμφωνημένο ψήφισμα του Σαββάτου», είπε.


sciencedirect wiki

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, η εκπρόσωπος τόνισε πως αν κάποιος κοιτάξει τον χάρτη θα διαπιστώσει πως το Αφρίν βρίσκεται εντός της Σύριας, υπονοώντας έτσι ότι η συγκεκριμένη περιοχή συμπεριλαμβάνεται στην προσωρινή ανακωχή που προβλέπει το σχετικό ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών.


αο λαυρας

Η Απόφαση 2401, που εγκρίθηκε ομόφωνα το Σάββατο από τα δεκαπέντε κράτη-μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, καλεί να υπάρξει άμεση κατάπαυση του πυρός για 30 ημέρες σε όλη την επικράτεια της Συρίας.


Το ψήφισμα αφήνει ωστόσο περιθώριο για την συνέχιση των στρατιωτικών επιχειρήσεων που συνδέονται με τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας, καθώς δεν προβλέπει κατάπαυση του πυρός για τις επιθέσεις εναντίον συγκεκριμένων τζιχαντιστικών ομάδων και οργανώσεων (Ισλαμικό Κράτος , Αλ Κάιντα/Αλ Νούσρα).


island of santorini photos

Οι εν λόγω «οντότητες» ορίζονται από το ίδιο το Συμβούλιο Ασφαλείας και για τον λόγο αυτό η κ. Νάουερτ έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως οι εξαιρέσεις είναι πολύ συγκεκριμένες και δεν αφήνουν περιθώρια παρερμηνείας για την περίπτωση του Αφρίν.


«Πιστεύω ότι το ψήφισμα ήταν σαφές με την ονομασία των ομάδων που θεωρούνται απαλλαγμένες από την κατάπαυση του πυρός», ανέφερε.


Παρόλα αυτά, ο τουρκικός στρατός φαίνεται πως συνεχίζει απρόσκοπτα την πολεμική του δραστηριότητα στο Αφρίν, παραβιάζοντας το ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας.


Το γεγονός αυτό προκάλεσε την αντίδραση του πρόεδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τόνισε ότι είναι ανάγκη η παύση των εχθροπραξιών να γίνει «αμέσως και πλήρως σεβαστή», ξεκαθαρίζοντας πως η κατάπαυση του πυρός πρέπει να εφαρμοστεί άμεσα «στο σύνολο του συριακού εδάφους».


atv offroad fury 2 ps2 iso

Ο άνδρας, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει αποκαλυφθεί, «συνελήφθη την Τρίτη το βράδυ από τις ειδικές δυνάμεις με τρεις ακόμη Ταλιμπάν στην περιοχή Γκερένσκ της επαρχίας Χελμάντ», δήλωσε ο Σάιντ Όμαρ Ζούακ, εκπρόσωπος του τοπικού κυβερνήτη.


Ο Ζούακ πρόσθεσε ότι ο άνδρας είχε στην κατοχή του έγγραφα που ανέφεραν ότι είναι Γερμανός πολίτης. Μεταφέρθηκε μαζί με τους άλλους συλληφθέντες σε στρατιωτικό συγκρότημα της Γκερέσκ, όπου και ανακρίνεται. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία δεν ήταν αιχμάλωτος των ανταρτών, αλλά συμμετείχε στην κατασκευή αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών.


atv offroad fury 2 ps2 iso

διακοπες στη συρια

Η Γκερέσκ είναι μια από τις λίγες περιοχές της Χελμάντ όπου οι Ταλιμπάν έχουν τον πλήρη έλεγχο.


Όπως δήλωσε ο διοικητής της αστυνομίας της Γκερέσκ ο Γερμανός πολίτης «ήταν στρατιωτικός σύμβουλος του Μουλά Νάσιρ, διοικητή της “κόκκινης μονάδας”», της ομάδας ελίτ των Ταλιμπάν.


ιδιωτικη κλινικη σαντορινη

Σε φωτογραφίες που τράβηξαν Αφγανοί στρατιώτες εμφανίζεται ένας άνδρας ηλικίας περίπου 40 ετών, με λευκό δέρμα, ο οποίος φορά μαύρο τουρμπάνι και έχει μια μακριά, κόκκινη γενειάδα. Περιστοιχίζεται από δύο μέλη των ειδικών δυνάμεων του Αφγανιστάν.


Η «κόκκινη μονάδα» των Ταλιμπάν, η «Σάρα Κέτα» στα παστούν, είναι η μονάδα ειδικών δυνάμεων των ανταρτών που διεξάγει πολλές φονικές επιχειρήσεις εναντίον του στρατού και της αστυνομίας του Αφγανιστάν, ενώ τα μέλη της είναι καλύτερα εξοπλισμένα από τον μέσο Αφγανό στρατιώτη.


chef στον αερα σουπα βελουτε

Το να αποσύρει την υποψηφιότητά του για την προεδρία της κυβέρνησης της επαρχίας των 7,5 εκατομμυρίων κατοίκων ήταν «ο μόνος τρόπος για να σχηματιστεί νέα κυβέρνηση» στην Καταλονία, εξήγησε ο Κάρλες Πουτζντεμόντ σε βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter και στο ΥouTube.


ο αγιος καλλινικος

παπουτσια μιλανος αιγαλεω

Στο βίντεο, σε τοποθεσία που δεν αποκαλύπτεται, ο Πουτζντεμόντ μιλά με φόντο τις σημαίες της Καταλονίας και της ΕΕ.



Η προσπάθεια των Καταλανών αυτονομιστών να αποκτήσει η επαρχία ανεξαρτησία βύθισε την Ισπανία σε μείζονα συνταγματική και πολιτική κρίση.


chef στον αερα σουπα βελουτε

Η ισπανική κεντρική κυβέρνηση επενέβη όταν οργανώθηκε το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία την 1η Οκτωβρίου, αναπτύσσοντας τεράστιες αστυνομικές δυνάμεις, καθαιρώντας την κυβέρνηση, διαλύοντας το επαρχιακό κοινοβούλιο και προκηρύσσοντας νέες τοπικές εκλογές.


Στις εκλογές της 21ης Δεκεμβρίου, όμως, τα αυτονομιστικά κόμματα κέρδισαν ξανά την πλειοψηφία των εδρών στην τοπική Βουλή, φέρνοντας την Μαδρίτη αντιμέτωπη με το ίδιο δίλημμα και εγείροντας ερωτήματα για τη σύνθεση της επόμενης τοπικής κυβέρνησης.


Το Συνταγματικό Δικαστήριο αποφάνθηκε πως ο Πουτζντεμόντ δεν μπορούσε να συμμετέχει στις εκλογές ή πολύ περισσότερο να αναδειχθεί πρόεδρος της επαρχίας ενώ βρίσκεται στο εξωτερικό. Ο Πουτζδεμόν το πιθανότερο είναι ότι θα συλληφθεί και θα οδηγηθεί στη φυλακή τη στιγμή που θα επιστρέψει στην Ισπανία.


Ο 55χρονος πρώην δημοσιογράφος, που εξελέγη πρόεδρος της Καταλονίας τον Ιανουάριο του 2016, καθαιρέθηκε από τη Μαδρίτη την 27η Οκτωβρίου, λίγες ώρες μετά την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας της «Καταλανικής Δημοκρατίας» που εγκρίθηκε από το τοπικό κοινοβούλιο.


Η απόφασή του να μην επιστρέψει στην ισπανική επικράτεια και να μη διεκδικήσει νέα θητεία στην ηγεσία της κυβέρνησης της Καταλονίας ανοίγει τον δρόμο ώστε να αναλάβει κάποιος άλλος υποψήφιος. Ο Πουτζντεμόντ ανέφερε πως το συντηρητικό αυτονομιστικό κόμμα του θα προτείνει για το αξίωμα τον Ζόρντι Σάντσες, ο οποίος βρίσκεται σήμερα σε φυλακή της Μαδρίτης κατηγορούμενος για στάση, εξέγερση και προδοσία. Η υποψηφιότητα Σάντσες θεωρείται επίσης δύσκολο να προχωρήσει λόγω των αποφάσεων της ισπανικής δικαιοσύνης.


Η απόφαση του Καταλανού ηγέτη χαρακτηρίζεται «πλήγμα» για το στρατόπεδο των αυτονομιστών.


Ο Ισπανός συντηρητικός πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι διεμήνυσε επίσης την Πέμπτη ότι ο επόμενος Καταλανός πρόεδρος θα πρέπει να είναι «κάποιος που βρίσκεται σήμερα στην Ισπανία» και «δεν έχει προβλήματα με τον νόμο», προσθέτοντας πως η Καταλονία χρειάζεται νέο ηγέτη «το συντομότερο δυνατόν» – κάποιον «που να είναι σε θέση να κυβερνήσει και να φροντίσει τα ζητήματα που έχουν σημασία για τους πολίτες της».


Δικηγόροι προσέφυγαν εναντίον της Ισπανίας στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ εξ ονόματος του Πουτζντεμόντ, όπως διευκρίνισε ο ίδιος, για την παραβίαση του δικαιώματος στην αυτοδιάθεση. Στο ίδιο όργανο του ΟΗΕ έχουν καταφύγει τρεις φυλακισμένοι Καταλανοί αυτονομιστές ηγέτες, προφανώς προσδοκώντας ότι θα ενταθεί η πίεση στη Μαδρίτη να τους απελευθερώσει.



Επίσης την Πέμπτη, το καταλανικό κοινοβούλιο ψήφισε μια απόφαση υπέρ του Πουτζδεμόν, ενώ επαναβεβαίωσε ότι θεωρεί έγκυρο το αποτέλεσμα του περυσινού δημοψηφίσματος έπειτα από μια τεταμένη συνεδρίαση.


αυτοκινητα απο βουλγαρια bg

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών του Αφγανιστάν, Νάτζιμπ Ντανίς, έδωσε έναν πρώτο απολογισμό θυμάτων, κάνοντας λόγο για τουλάχιστον τέσσερις τραυματίες.


Κατά τον Ντανίς, η επίθεση είχε στόχο ένα αυτοκίνητο που μετέφερε ξένους εργαζόμενους.


αυτοκινητα απο βουλγαρια bg

«Περί τις 09:00, έγινε μια έκρηξη κοντά σε ένα όχημα με υπαλλήλους μιας ξένης εταιρείας. Σε αυτό το στάδιο, (έχουμε πληροφορίες για) τέσσερις πολίτες τραυματίες», δήλωσε ο εκπρόσωπος στο Γαλλικό Πρακτορείο.


Νωρίτερα, αξιωματικός της αστυνομίας δήλωσε ότι βομβιστής-καμικάζι ανατινάχθηκε στην Καμπούλ, στη συνοικία όπου βρίσκονται οι περισσότερες ξένες πρεσβείες.


ψαρεμα σεπτεμβρη

τυχερα παιχνιδια ειδη

Σειρήνες αυτοκινήτων της αστυνομίας και ασθενοφόρων ακούγονται στην περιοχή.


Η επίθεση διαπράχθηκε δύο ημέρες μετά την πρόταση που έκανε ο πρόεδρος του Αφγανιστάν Άσραφ Γάνι για την έναρξη ειρηνευτικών συνομιλιών με τους Ταλιμπάν, που οι ισλαμιστές αντάρτες απέρριψαν, και περίπου έναν μήνα μετά τη βομβιστική επίθεση με ένα ασθενοφόρο παγιδευμένο με τεράστια ποσότητα εκρηκτικών στο κέντρο της Καμπούλ, η οποία είχε αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 100 και πλέον άνθρωποι.


πιτακια με φετα και ελια

Το μόνο μετεκλογικό σενάριο που θεωρείται πλέον αδύνατο να βρει εφαρμογή είναι εκείνο της μεγάλης συμμαχίας της κεντροαριστεράς με την κεντροδεξιά.


κλοπη μελισσων

Η συντηρητική συμμαχία, με το 37,8% των ψήφων, δηλώνει ότι θα προσπαθήσει να σχηματίσει κυβέρνηση, έστω και αν δεν διαθέτει την σχετική πλειοψηφία. Ο γραμματέας της Λέγκα Σαλβίνι, πάντως, επιμένει ότι θα μείνει πιστός στην συμμαχία του με τον Μπερλουσκόνι. «Θα ηγηθούμε μιας κυβέρνησης της κεντροδεξιάς», είναι το μήνυμα του γραμματέα της Λέγκα.


Και τα Πέντε Αστέρια, βέβαια, θέλουν να τους δοθεί εντολή σχηματισμού κυβέρνησης: έχουν ήδη κάνει γνωστό ότι θα ζητήσουν από τις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις, να αποδεχθούν τα κύρια προγραμματικά τους σημεία. Ο Τύπος γράφει ότι υποθετικά, θα μπορούσε να συσταθεί μια πλειοψηφία των Πέντε Αστέρων, της κεντροαριστεράς και του αριστερού κινήματος Ελεύθεροι και Ίσοι. Αλλά πρόκειται για δυνάμεις (κυρίως τα Πέντε Αστέρια και η κεντροαριστερά του Ρέντσι) οι οποίες προεκλογικά είχαν έρθει σε ευθεία αντιπαράθεση.


πιτακια με φετα και ελια




καταγγελιες για καθηγητες

θεατρο αλικη βουγιουκλακη προγραμμα

Το κτήριο Apple Park σχεδιάστηκε από τον Στιβ Τζομπς το 2011 και χτίστηκε από τον Βρετανό αρχιτέκτονα Νόρμαν Φόστερ.


Την πρώτη κιόλας μέρα που οι υπάλληλοι είχαν την άδεια να κινηθούν ελεύθερα κατά μήκος όλου του κτηρίου σημειώθηκαν δύο τραυματισμοί και την αμέσως επόμενη μέρα, ακόμη ένας.


ξενοι τραγουδιστες δεκαετια 80

Ο Τζομπς, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Telegraph», ήθελε το κτήριο να φαντάζει «βυθισμένο» στο φυσικό περιβάλλον του και τα 4.600 δέντρα που έχουν φυτευτεί γύρω του, μοιάζουν σαν να είναι μέρος του. Η όλη κατασκευή προκαλεί «ψευδαισθήσεις» που προκαλούν ατυχήματα.


θεατρο αλικη βουγιουκλακη προγραμμα

σμηναγό γεώργιο ανδρουλάκη

Για να μπορέσουν οι υπάλληλοι να βλέπουν ξεκάθαρα που είναι οι γυάλινες πόρτες και τα τζάμια, η Apple αναγκάστηκε να τοποθετήσει σε διάφορα σημεία προειδοποιητικές ταμπέλες.




τι ειναι περιεχομενη γωνια

Η Google ζήτησε από 12 καλλιτέχνιδες να μοιραστούν τις προσωπικές τους ιστορίες, μέσω μίας σειράς διηγημάτων. Κάθε ιστορία αντιπροσωπεύει μία στιγμή, ένα άτομο ή ένα γεγονός που έδρασε καταλυτικά στις ζωές τους.


τι ειναι περιεχομενη γωνια

ελλαδα κροατια σκαι

Κάθε καλλιτέχνης λέει μία μοναδική ιστορία, που όμως μεταφέρει ένα κοινό μήνυμα, θυμίζοντας μας πόσο μοιάζουν οι άνθρωποι, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο τεχνολογικός κολοσσός, που εκφράζει την ελπίδα του οι ιστορίες αυτές να προκαλούν κατανόηση και εμπάθεια.


βραβειο μπουκερ 2013

Οι μοναδικές ιστορίες έχουν μεταφραστεί σε 80 και πλέον γλώσσες για να μπορέσουν να εμπνεύσουν ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και να εξυπηρετήσουν τον αντικειμενικό σκοπό για τον οποίον δημιουργήθηκαν.



«Ευχαριστούμε τις γυναίκες της ζωής μας και συνεχίζουμε να προχωράμε και να αλλάζουμε τον κόσμο με τις ιστορίες τους», αναφέρει η Google.



λευκο ξυδι για μουχλα

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε από ενόπλους Ταλιμπάν το βράδυ της Παρασκευής στα βορειοανατολικά της πόλης Φαράχ, που είναι και η πρωτεύουσα της ομώνυμης διοικητικής περιφέρειας, μετέδωσε το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, επικαλούμενο την τοπική τηλεόραση Ariana News TV.


προστατευτικα ντεποζιτου

Μεταξύ των νεκρών είναι κι εννέα μέλη των επίλεκτων ειδικών δυνάμεων του Αφγανιστάν, ενώ αρκετοί Αφγανοί στρατιώτες αγνοούνται μετά την επίθεση.


Οι ένοπλοι κατέστρεψαν ένα στρατιωτικό όχημα, ενώ κατέλαβαν δύο άλλα, μαζί με τον οπλισμό τους.


Στην περιοχή, έχουν αναπτυχθεί στρατιωτικές ενισχύσεις.


λευκο ξυδι για μουχλα

βανα μπαρμπα σειρα

γαλοτσες τυπου burberry

Η Τουρκία έχει εξαπολύσει από την 20ή Ιανουαρίου ευρείας κλίμακας επιχείρηση εναντίον της YPG, οργάνωσης που χαρακτηρίζει «τρομοκρατική», στον κουρδικό θύλακα Αφρίν, στη βορειοδυτική Συρία, στην επαρχία του Χαλεπιού.


τασος λαγος μισθος

«Οι τουρκικές δυνάμεις βρίσκονται πλέον στα όρια της πόλης της Αφρίν, αφού πήραν τον έλεγχο (σ. σ. του στρατοπέδου) της Ταξιαρχίας 135», μιας εγκατάστασης όπου εκπαιδεύονται μέλη των YPG, σύμφωνα με τον Ράμι Άμπντελ Ραχμάν, διευθυντή του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.



«Βρίσκονται λιγότερα από δύο χιλιόμετρα από την Αφρίν, βορειοανατολικά της πόλης», όπου οι μάχες συνεχίζονται, όπως και οι βομβαρδισμοί αεροσκαφών και του πυροβολικού, πρόσθεσε ο ίδιος.


job offer в россии


Η ΜΚΟ έκανε λόγο για «σφοδρές μάχες και σε άλλα μέτωπα, όπου οι τουρκικές δυνάμεις και οι σύμμαχοί τους προσπαθούν να προελάσουν για να μπορέσουν να περικυκλώσουν την πόλη».


γαλοτσες τυπου burberry

Οι οργανώσεις των σύρων ανταρτών που έχουν οι τουρκικές δυνάμεις στο πλευρό τους ανέφεραν από την πλευρά τους την κατάληψη ενός λόφου που «επιβλέπει» το ανατολικό τμήμα της πόλης Αφρίν.


Την Παρασκευή, ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε δηλώσει πως οι τουρκικές δυνάμεις μπορούν να μπουν «ανά πάσα στιγμή» στην Αφρίν.


Οι τούρκοι στρατιώτες και οι σύροι αντάρτες που τους υποστηρίζουν διαβεβαίωσαν ότι κατέλαβαν την κοινότητα Τζαντάιρις, περίπου είκοσι χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Αφρίν. Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, οι τουρκικές δυνάμεις ελέγχουν πλέον πάνω από το 60% του θύλακα της Αφρίν.


Η ίδια ΜΚΟ υπολογίζει ότι μέχρι στιγμής, η τουρκική επιχείρηση στη βόρεια Συρία έχει στοιχίσει τη ζωή τουλάχιστον 204 αμάχων. Ο τουρκικός στρατός το διαψεύδει και διαβεβαιώνει ότι λαμβάνει «όλες τις προφυλάξεις» για να αποφεύγονται απώλειες μεταξύ του άμαχου πληθυσμού.


Κατά τις πληροφορίες του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, έχουν επίσης σκοτωθεί πάνω από 370 κούρδοι μαχητές και 340 μέλη των τουρκικών και φιλοτουρκικών δυνάμεων. Σύμφωνα με το τουρκικό γενικό επιτελείο, μέχρι σήμερα έχουν χάσει τη ζωή τους 42 τούρκοι στρατιωτικοί.


Ο Ερντογάν είπε το Σάββατο, σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή, ότι έχουν «εξουδετερωθεί» κατά τη διάρκεια της επιχείρησης που βαπτίστηκε «Κλάδος Ελαίας» 3.213 «τρομοκράτες». Ο όρος που χρησιμοποίησε προφανώς συμπεριλαμβάνει νεκρούς, τραυματίες και αιχμάλωτους.


Παρατηρητές προειδοποιούν ότι η επίθεση στην πόλη Αφρίν μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες για τους χιλιάδες άμαχους που βρίσκονται ακόμα εκεί.


ζητω ακινητο

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «η επίδοση αυτή υπερβαίνει ακόμα και τις πιο αισιόδοξες εκτιμήσεις και επιβεβαιώνει τη σταθερή στροφή της ελληνικής οικονομίας, ήδη από σήμερα, προς την ανάπτυξη».


«Βασικός στόχος της κυβέρνησης είναι τα οφέλη από την ανάπτυξη να έχουν αποτύπωμα στην καθημερινότητα και τις συνθήκες ζωής και εργασίας της κοινωνικής πλειοψηφίας.


φυσικη α λυκειου βιβλιο pdf

Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε ώστε να συνεχιστεί με ακόμα μεγαλύτερη δυναμική αυτή η αναπτυξιακή τροχιά, για τη λήψη μέτρων ελάφρυνσης του ελληνικού δημόσιου χρέους και την ένταξη της χώρας στο Πρόγραμμα Ποσοτικής Χαλάρωσης της ΕΚΤ» καταλήγει στην δήλωσή του ο κ. Τζανακόπουλος.


ζητω ακινητο

σπιτική πίτσα θερμίδες


"Προκλητικοί οι κυβερνητικοί πανηγυρισμοί"


Τις δηλώσεις του Δημήτρη Τζανακόπουλου σχολίασε το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, κάνοντας λόγο για προκλητικούς κυβερνητικούς πανηγυρισμούς.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:


«Ακατανόητοι και προκλητικοί είναι οι κυβερνητικοί πανηγυρισμοί για την αύξηση του ΑΕΠ κατά 0,5% το γ’ τρίμηνο του 2016 (έναντι του β’ τριμήνου), ιδιαίτερα όταν ως γνωστόν πρόκειται για το λεγόμενο «τουριστικό τρίμηνο», ενσωματώνει δηλαδή τις θετικές συνέπειες του τουρισμού.


Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

πληρησ αιματολογικοσ ελεγχοσ τι περιλαμβανει

Παράλληλα, επισήμανε την ανάγκη για μία “ήρεμη συμπεριφορά” έναντι μιας διαμάχης, που απειλεί να λάβει χαρακτήρα εμπορικού πολέμου.


φοβοσ θεου

Ο Ιάπωνας υπουργός, είπε στην διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ότι ο εμπορικός εκπρόσωπος των ΗΠΑ Ρόμπερτ Λάιταϊζερ εξήγησε μόνο το χρονοδιάγραμμα και την διαδικασία των αμερικανικών ενεργειών, στις συνομιλίες των Βρυξελλών.


Ο Σέκο τόνισε επίσης, ότι κατά την άποψή του, υπάρχει ακόμη χρόνος για μία εξαίρεση της Ιαπωνίας, από την εφαρμογή του μέτρου.


φιλτρα νερου κεντρικης παροχης ενεργου ανθρακα


πληρησ αιματολογικοσ ελεγχοσ τι περιλαμβανει

δωρεαν χορωδια αθηνα

Αυτό, σύμφωνα με τουρκοκυπριακά Μέσα Ενημέρωσης, που επικαλούνται το τουρκικό πρακτορείο «Dogan», φέρεται να υπέδειξε ο Τούρκος Πρόεδρος στον «πρωθυπουργό» του παράνομου τουρκοκυπριακού καθεστώτος Τουφάν Ερχουρμάν και στον «αντιπρόεδρο» Κουντρέτ Οζερσάι κατά τη συνάντηση, που είχαν την περασμένη βδομάδα στην Άγκυρα.


δωρεαν χορωδια αθηνα

Το τουρκικό πρακτορείο, επικαλούμενο διπλωματικές πηγές, αναφέρει ότι ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι «η διασφάλιση της ισορροπίας με τον νότο θα ωφελήσει τον τουρκοκυπριακό λαό».


Για το φυσικό αέριο φέρεται να έδωσε το μήνυμα ότι «θα προστατευτούν τα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων μέχρι τέλους». Είπε ακόμη ότι οι Ελληνοκύπριοι ή θα περιμένουν τη λύση ή θα πρέπει να εντάξουν τους Τουρκοκύπριους στη διαδικασία (γεωτρήσεις)». «Κάτι άλλο εκτός από αυτό δεν είναι αποδεχτό» φέρεται να δήλωσε ο Ταγίπ Ερντογάν.


σε τι ηλικία μιλούν τα παιδιά


γαλα σογιασ ειναι υγιεινο

μεθοδολογία έρευνας

«Είναι απολύτως αναγκαίο να οικοδομήσουμε αυτή τη νέα φιλοδοξία για την Ευρώπη», είπε ο Γάλλος πρόεδρος, πριν ξεκινήσει τις συνομιλίες του με την καγκελάριο.


τραγουδια για δειπνο γαμου

Οι δύο ηγέτες δεσμεύτηκαν να καταρτίσουν έναν οδικό χάρτη για τη μεταρρύθμιση της ευρωζώνης έως τον Ιούνιο, ωστόσο ενδέχεται να αντιμετωπίσουν δυσκολίες στο να βρουν κοινό έδαφος για περαιτέρω αλλαγές στην Ευρώπη.


Η Μέρκελ, η οποία μόλις επανεξελέγη για μια τέταρτη θητεία στον θώκο της καγκελαρίου, θέλει να εκπληρώσει την υπόσχεση της κυβέρνησής της για να «νέα αρχή» για την Ευρώπη. Ο Μακρόν, επίσης, έχει καταστήσει την αναδιαμόρφωση της ευρωζώνης κεντρικό στόχο του από τότε που ανέλαβε καθήκοντα τον περασμένο Μάιο.


μασουτης πρ

«Δεν βρισκόμαστε πάντα στην ίδια σελίδα. Αλλά η Γερμανία και η Γαλλία πέτυχαν επίσης πολλά στο παρελθόν και τώρα έχουμε την ακλόνητη πρόθεση να το ξανακάνουμε» δήλωσε η Μέρκελ πριν από τη συνάντησή της με τον Εμανουέλ Μακρόν, την πρώτη μεταξύ των δύο ηγετών μετά τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης συνασπισμού στη Γερμανία.


μεθοδολογία έρευνας

Η Γερμανίδα καγκελάριος επισήμανε ότι ο στόχος πρέπει να είναι η σταθεροποίηση της ευρωζώνης και η βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς της.


«Θα προωθήσουμε έναν σαφή, φιλόδοξο οδικό χάρτη έως τον Ιούνιο για αυτή τη μεταρρύθμιση» είπε ο Γάλλος πρόεδρος. Εκτός της διαμόρφωσης του μέλλοντος για το ευρώ, ο οδικός χάρτης θα πρέπει να περιλαμβάνει τον στόχο της περαιτέρω ενοποίησης των κρατών μελών της ΕΕ στα θέματα της μετανάστευσης, της άμυνας και του εμπορίου, προκειμένου να «υπάρξει καλύτερος συνδυασμός της ανάληψης ευθυνών με την αλληλεγγύη».


Εξάλλου, όπως υπογράμμισε η επικεφαλής της γερμανικής κυβέρνησης, υπάρχει ανάγκη για μεγαλύτερη σύγκλιση στο θέμα της πολιτικής του ασύλου.


Ο Εμανουέλ Μακρόν ανέμενε τον σχηματισμό κυβέρνησης στο Βερολίνο για να προχωρήσει με τα φιλόδοξα σχέδιά του για την ευρωζώνη. Ελπίζει να επιτευχθεί συμφωνία σε θέματα όπως ο προϋπολογισμός της ευρωζώνης και ένας κοινός υπουργός Οικονομικών.


«Εδώ και πολλά χρόνια, η Ευρώπη ανέμενε το γαλλογερμανικό δίδυμο να προχωρήσει και να κάνει προτάσεις με το σθένος που επέδειξε σε κάθε σπουδαία φάση της ευρωπαϊκής ιστορίας» σημείωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας. «Είμαστε έτοιμοι για αυτό»,τόνισε.


Οι δύο ηγέτες αναφέρθηκαν και στην υπόθεση της δηλητηρίασης του Ρώσου πρώην κατασκόπου Σεργκέι Σκριπάλ. Η Μέρκελ από την πλευρά της δήλωσε ότι σκοπεύει να αναφερθεί στην κατάλληλη απάντηση που θα πρέπει να δώσουν οι Ευρωπαίοι στην υπόθεση αυτή, για την οποία το Λονδίνο επιρρίπτει ευθύνες στη Ρωσία.


«Πολλά ίχνη υποδηλώνουν ότι η Ρωσία ευθύνεται. Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση και σήμερα θα συζητήσουμε ποια είναι η κατάλληλη απάντηση» είπε.


αγωνας παοκ ωρα

«Θα είμαι σαφής. Δεν πρέπει να τεθούν όροι (από τις ΗΠΑ για την εξαίρεση από τους δασμούς στον χάλυβα και στο αλουμίνιο). Εξηγούμε μόνο στους αμερικανούς φίλους μας ότι η απόφαση που εννοούν να πάρουν δεν είναι η πρέπουσα», τόνισε ο Λεμέρ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο περιθώριο της συνόδου των υπουργών Οικονομικών της Ομάδας των Είκοσι (G20) στο Μπουένος Άιρες.


του έσυρε τα εξ αμάξης

«Στην Ευρώπη έχουμε σιδηρουργική βιομηχανία και δεν θέλουμε να υποστεί πλήγμα από μια ανάρμοστη και μονομερή απόφαση», συμπλήρωσε ο γάλλος υπουργός, υπονοώντας ότι η Γαλλία και η ΕΕ δεν έχουν καμιά πρόθεση να πληρώσουν τα σπασμένα της σύγκρουσης ανάμεσα στην Ουάσινγκτον και το Πεκίνο για εμπορικά θέματα.


«Δεν υπάρχει πολιτισμένος εμπορικός πόλεμος, δεν θα υπάρξουν παρά μόνο χαμένοι σε περίπτωση εμπορικού πολέμου μεταξύ χωρών της G20», προειδοποίησε ο Λεμέρ, καθώς η σύνοδος δεν κατεύνασε τους φόβους πως η διένεξη ανάμεσα στις δύο μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου θα έχει παράπλευρες απώλειες.


κλαματα στο my style rocks

«Δεν είμαστε εμείς η αιτία των δυσκολιών που προκαλεί η υπερπαραγωγή χάλυβα», επέμεινε ο Λεμέρ.


αγωνας παοκ ωρα

εξελιξεις εκλογες

«Εύχομαι ένα όμορφο και ευλογημένο Νορούζ στους εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που γιορτάζουν την έλευση της άνοιξης», δήλωσε ο Τραμπ. Πρόσθεσε ωστόσο ότι τους Ιρανούς βαραίνουν «ηγέτες που υπηρετούν τα δικά τους συμφέροντα αντί του λαού».


εξελιξεις εκλογες

περιφερεια βορειου αιγαιου καλογηρου

αρης καινουργια συνθηματα

Ο Τραμπ, που έχει απειλήσει να αποσύρει τις ΗΠΑ από τη συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, χαρακτήρισε τους Φρουρούς της Επανάστασης «εχθρικό στρατό που φέρεται βάναυσα και κλέβει τον ιρανικό λαό για να χρηματοδοτήσει την τρομοκρατία στο εξωτερικό».


Ο Αμερικανός πρόεδρος επεσήμανε στην ανακοίνωσή του ότι οι Φρουροί της Επανάστασης, η επίλεκτη μονάδα του ιρανικού στρατού, έχουν ξοδέψει περισσότερα από 16 δισεκατομμύρια δολάρια για να βοηθήσουν την κυβέρνηση της Συρίας και να στηρίξουν αντάρτες και τρομοκράτες στη γειτονική χώρα, το Ιράκ και την Υεμένη,


Επίσης τους κατηγόρησε ότι βλάπτουν το περιβάλλον του Ιράν, φτωχοποιούν τον λαό του και καταπατούν τα πολιτικά δικαιώματα των πολιτών.



γουινστον παναθηναικος

Όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο, σύμφωνα με τον ίδιο, η ανταλλαγή εγγράφων μεταξύ των δύο χωρών πρέπει να αποτελέσει εργαλείο που θα βοηθήσει και δεν θα δυσχεράνει τη συνέχιση της διαπραγματευτικής διαδικασίας που θα συνεχιστεί στη Βιέννη, (υπό την αιγίδα του ΟΗΕ) στις 30 Μαρτίου.


σαν μαχαιρι συγχορδιεσ

καθάρισμα φούρνου χωρίς χημικά

Σε δηλώσεις για το ίδιο θέμα προέβη και ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων, Νίκολα Ντιμιτρόφ, ο οποίος ανέφερε ότι τα Σκόπια παρέδωσαν σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα τις δικές του προτάσεις.


Ο Νίκολα Ντιμιτρόφ πρόσθεσε ότι υπάρχουν διαφορές στις θέσεις των δύο χωρών, ωστόσο εξέφρασε την αισιοδοξία ότι μπορεί να βρεθεί λύση στο ζήτημα της ονομασίας.


γουινστον παναθηναικος

«Είμαστε πεπεισμένοι ότι εάν σκοπός είναι να βρεθεί μία βιώσιμη και αξιοπρεπής λύση για την υπέρβαση της διαφοράς σχετικά με το ζήτημα της ονομασίας, η οποία θα περιέχει σαφή διαχωρισμό μεταξύ της χώρας μας, της "Μακεδονίας" και της περιοχής της ελληνικής Μακεδονίας, τότε αυτό είναι δυνατό να επιτευχθεί» σημείωσε ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων.


Τέλος, ο Νίκολα Ντιμιτρόφ ανέφερε ότι περιμένει με ανυπομονησία την επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκου Κοτζιά στα Σκόπια.


Υπενθυμίζεται, ότι ο κ. Κοτζιάς θα μεταβεί στα Σκόπια το απόγευμα της Πέμπτης, για διήμερη επίσκεψη.


pod online systems

Η συριακή κυβέρνηση φαίνεται να βρίσκεται κοντά στην πλήρη κατάληψη της εν λόγω περιφέρειας, καθώς άμαχοι εγκαταλείπουν σήμερα μια από τις πολιορκημένες και βομβαρδισμένες πόλεις της και οι αντάρτες είναι έτοιμοι να παραδώσουν μια άλλη.


μαικλ τζακσον μικρος

Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων ανακοίνωσε πως τα πλήγματα στην κωμόπολη Ζαμάλκα στοίχισαν τη ζωή σε 16 αμάχους, αυξάνοντας έναν πρώτο απολογισμό για επτά νεκρούς στην πόλη αυτή. Το Παρατηρητήριο αποδίδει τις φονικές επιδρομές στο συριακό καθεστώς και στην αεροπορία των ρώσων συμμάχων του, αν και η Μόσχα διαψεύδει πως πραγματοποιεί επιδρομές στη Γούτα.


pod online systems

αεροδρόμιο μοσχας

Η επίθεση των κυβερνητικών δυνάμεων στην Ανατολική Γούτα, μια περιοχή με κωμοπόλεις και καλλιεργημένες εκτάσεις λίγο έξω από τη Δαμασκό, ήταν από τις πιο σφοδρές στον επταετή πόλεμο στη Συρία και είχε αποτέλεσμα να σκοτωθούν περισσότεροι από 1.500 άνθρωποι από τον αδιάκοπο βομβαρδισμό με στρατιωτικά αεροπλάνα, οβίδες και ρουκέτες.



Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

καυστηρες πυρηνοξυλου καλαματα

Κατά τη συνομιλία τους ο Νίκος Τόσκας επισήμανε ότι αναδιατάσσονται οι δυνάμεις της αστυνομίας γύρω από τους γαλλικούς στόχους σε όλη την Αττική και του ζήτησε σε περίπτωση που η πρεσβεία χρειάζεται κάτι να απευθυνθεί άμεσα στο υπουργείο. Παράλληλα, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανέφερε στον Γάλλο πρέσβη ότι Έλληνες αξιωματικοί βρίσκονται στη διάθεσή του. Από την πλευρά του ο γάλλος πρέσβης ευχαρίστησε τον υπουργός Δημοσίας Τάξης για την άμεση επικοινωνία που είχε μαζί του.


καυστηρες πυρηνοξυλου καλαματα

τεχνες στην αρχαια αιγυπτο

κλιση αρχαια μολυβδος

grepolis αποστολες

Ο διευθυντής του Παρατηρητηρίου Ράμι Άμπντελ Ραχμάν είπε ότι «τα ρωσικά αεροπορικά πλήγματα και εμπρηστικές βόμβες σκότωσαν τους άμαχους που είχαν καταφύγει σε μια σπηλιά». Τα θύματα υπέστησαν εγκαύματα και ασφυξία, διευκρίνισε.


Από τη Μόσχα, οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις διέψευσαν αμέσως ότι έπληξαν την Ανατολική Γκούτα με εμπρηστικές βόμβες. «Η ρωσική αεροπορία δεν πλήττει κατοικημένες συνοικίες της Ανατολικής Γούτας και δεν χρησιμοποιεί, σε αντίθεση με τον διεθνή συνασπισμό υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, εμπρηστικά πυρομαχικά», τόνισε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.


grepolis αποστολες

συνταγες γλυκα κουταλιου μανταρινι

Τα Λευκά Κράνη, η οργάνωση των διασωστών που δραστηριοποιείται στις ανταρτοκρατούμενες ζώνες της Συρίας, έκανε λόγο για "φρικτή σφαγή", εξηγώντας με ένα μήνυμα στο Twitter ότι τα περισσότερα θύματα ήταν γυναίκες και παιδιά.


ψυγεια ρομπολα επε

Σύμφωνα με τον Ραχμάν, οι βομβαρδισμοί αυτοί έγιναν πριν τεθεί σε ισχύ, τα μεσάνυχτα, η εκεχειρία που είχε συμφωνηθεί με τους αντάρτες οι οποίοι ελέγχουν αυτόν τον θύλακα.


σφυρίγματα στα αυτιά

Ένας δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου ενέκρινε το αίτημα της υπηρεσίας ICO να ερευνήσει τα γραφεία της εταιρείας στο Λονδίνο.


«Είμαστε ικανοποιημένοι με την απόφαση του δικαστή, σκοπεύουμε να εκτελέσουμε το ένταλμα σύντομα», είπε εκπρόσωπος της υπηρεσίας.


Η επικεφαλής της ICO Ελίζαμπεθ Ντέναμ είχε ζητήσει την έκδοση του εντάλματος αφού αποκαλύφθηκε ότι η εταιρεία υπέκλεψε τα προσωπικά δεδομένα εκατομμυρίων χρηστών του Facebook και τα χρησιμοποίησε για να στηρίξει την προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ το 2016.


Λίγο νωρίτερα, η Επιτροπή Εμπορίου και Ενέργειας της Βουλής των Αντιπροσώπων κάλεσαν επισήμως τον επικεφαλής του Facebook, Μαρκ Ζάκερμπεργκ, να εξηγήσει ενώπιόν της πώς κατέληξαν τα στοιχεία 50 εκατομμυρίων χρηστών στα χέρια της Cambridge Analytica. Στην ακρόαση αυτή θα εξεταστεί το πώς συλλέγονται και πωλούνται τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών «πιθανότατα χωρίς να ενημερωθούν και χωρίς τη συγκατάθεσή τους, κατά παράβαση της πολιτικής του Facebook», σημειώνουν σε επιστολή τους ο πρόεδρος της Επιτροπής, ο Ρεπουμπλικανός Γκρεγκ Γουόλντεν και ο Δημοκρατικός Φρανκ Παλόουν.


σφυρίγματα στα αυτιά

θανος μικρουτσικος συνεργασιες

γιατι αποχωρησε η καινουργιου απο την εκπομπη


εμπόριο όπλων

Αυτός ο εθνικός φόρος τιμής στον αξιωματικό της χωροφυλακής Αρνό Μπελτράμ, ο οποίος «έπεσε ως ήρωας», σύμφωνα με τον πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, και του οποίου ο θάνατος έχει προκαλέσει ζωηρή συγκίνηση στη Γαλλία, ανακοινώθηκε χθες μετά τη λήξη συνεδρίασης του συμβουλίου άμυνας σε περιορισμένη σύνθεση που πραγματοποιήθηκε στο προεδρικό μέγαρο των Ηλυσίων.


εμπόριο όπλων

σπιτακια για κουκλες

Ο Εμανουέλ Μακρόν επίσης «ζήτησε από τους νομάρχες να συγκαλέσουν αυτή την εβδομάδα» τους αξιωματούχους των υπηρεσιών (πληροφοριών, αστυνομίας, χωροφυλακής, εισαγγελίας, σωφρονιστικών ιδρυμάτων) που εμπλέκονται στην παρακολούθηση των ριζοσπαστικοποιημένων προσώπων. Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, αυτού του τύπου οι συνεδριάσεις έχουν «στόχο να υπενθυμίσουν τις εντολές για επιφυλακή έπειτα από μια τέτοια ενέργεια».





μεταλλοκεραμικές στεφάνες

εναλλακτικες πηγες ενεργειας εργασια

Η Μόσχα αρνήθηκε ότι είναι υπεύθυνη για την επίθεση, στις 4 Μαρτίου, εναντίον του Σκριπάλ και της κόρης του, που είναι η πρώτη γνωστή επίθεση με τη χρήση ενός νευροπαραλυτικού παράγοντα στην Ευρώπη μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Η Βρετανία απέλασε 23 Ρώσους και η Μόσχα απάντησε διατάζοντας την απέλαση του ίδιου αριθμού Βρετανών.


«Είναι μια χοντροκοπιά που δεν έχει προηγούμενο. Το πιο σημαντικό είναι πως κανένας δεν έχει ποτέ βρεθεί αντιμέτωπος με μια κατάσταση όπου μια χώρα κατηγορείται για κάτι, το οποίο δεν μπορεί να διατυπωθεί και το οποίο [το Ηνωμένο Βασίλειο] δεν προσπαθεί να διατυπώσει. Λέμε πως αυτά είναι διεθνείς σχέσεις στο όριο της ανομίας. Τι βρίσκεται από πίσω; Τα εσωτερικά προβλήματα του Ηνωμένου Βασιλείου ή οι σχέσεις του ΗΒ με τους συμμάχους του ή κάτι άλλο; Δεν είναι δικό μας θέμα. Ο σκοπός μας είναι να αντιμετωπίσουμε αυτή την πρόσκληση», δήλωσε ο Πεσκόφ σε εκπομπή του τηλεοπτικού δικτύου NTV.


Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε πως ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν επέδειξε αυτοσυγκράτηση ως προς το θέμα του Σάλσμπερι και την αντίδραση της Βρετανίας σε αυτό.



ανακοπη ασφαλιστικων μετρων
κορυφαια αθλητικα site
εναλλακτικες πηγες ενεργειας εργασια

εμμονές ψυχολογία

Άλλοι 17 άνθρωποι αγνοούνται ακόμη, μετά την πυρκαγιά στο εμπορικό κέντρο Ζίμνιαγια Βίσνια.


Οι αρχικές αναφορές κάνανε λόγο για τέσσερα νεκρά παιδιά. Οι τοπικές αρχές, ωστόσο, διευκρίνισαν αργότερα, ότι τα θύματα είναι πέντε - τρεις γυναίκες, ένας άνδρας και ένα παιδί.


εμμονές ψυχολογία

δικαιολογητικα ανανεωσης σωστικων

Συνολικά 32 άνθρωποι τραυματίστηκαν και από αυτούς οι 30 χρειάστηκε να μεταφερθούν σε νοσοκομεία για νοσηλεία.


Φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν πυκνούς καπνούς να ανεβαίνουν στον ουρανό, ενώ ορισμένοι άνθρωποι φαίνονται ναπηδάνε από τα παράθυρα του κτιρίου προκειμένου να σωθούν.


ραδιο αρβυλα βικυ σταματη

Οι ρωσικές Αρχές ανακοίνωσαν ότι κατά τη διάρκεια της επιχείρησης για την εκκένωση του κτιρίου, περίπου 120 άνθρωποι απομακρύνθηκαν με ασφάλεια από το φλεγόμενο εμπορικό κέντρο.


Η πυρκαγιά, που σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ξεκίνησε από μια κινηματογραφική αίθουσα, κατέστρεψε περισσότερα από χίλια τετραγωνικά μέτρα του εμπορικού κέντρου. Τα αίτιά της προς το παρόν είναι αδιευκρίνιστα.


Τα σωστικά συνεργεία συνεχίζουν τις επιχειρήσεις τους, προκειμένου να απεγκλωβίσουν ανθρώπους που παραμένουν παγιδευμένοι μέσα σε αυτό.


Σύμφωνα με το rt, στο εμπορικό κέντρο υπήρχε και ζωολογικός κήπος, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι εκατοντάδες ζώα που ζούσαν σε αυτόν, είναι νεκρά.


Δείτε βίντεο από το σημείο:




πειραιας κρητη μιλια

«Ο Τσίπρας, αυτό το άτομο, είπε στις Βρυξέλλες, χωρίς να κοκκινίσει το πρόσωπο του, ότι η Τουρκία θέλει θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, είπε μάλιστα ότι η Τουρκία θα πυροβολήσει το πόδι της αν κάνει κάτι τέτοιο», είπε ο επικεφαλής του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του χθες, την ώρα που ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βρισκόταν στη Βάρνα, για την ευρωτουρκική Σύνοδο.


δερματινα σανδαλια χανια

service stirella γαλατσι

Συνεχίζοντας δε το παραλήρημά του, ο αρχηγός των «Γκρίζων Λύκων» τόνισε:


πειραιας κρητη μιλια



«Είχε τέτοιο θράσος… Ξέρει ποιοι έριξαν σφαίρες εθνικής υπερηφάνειας, και ο βυθός της θάλασσας είναι γεμάτος από τους παππούδες όσων μιλούν με τέτοια κενά λόγια».



καγκελα εσωτερικου χωρου ξυλινα

Ο Πούτιν μετέβη στον τόπο της τραγωδίας σήμερα και υποσχέθηκε στους εξαγριωμένους κατοίκους την αυστηρή τιμωρία όσων ευθύνονται για την "εγκληματική αμέλεια", που οδήγησε στην πυρκαγιά, μια από τις φονικότερες που σημειώνονται τα τελευταία χρόνια στη χώρα.


καγκελα εσωτερικου χωρου ξυλινα

τενια κλεμμενα ονειρα

Ο Ρώσος πρόεδρος συναντήθηκε εκτός προγράμματος με μια ομάδα πολιτών που εξέφρασε τη δυσπιστία της προς την έρευνα η οποία διεξάγεται για τα αίτια της πυρκαγιάς.


Χιλιάδες διαδηλωτές στους δρόμους


Περίπου 2.000 άνθρωποι διαδήλωσαν σήμερα στο Κεμέροβο, όπως μετέδωσε ανταποκριτής του Sputnik. Πλήθος κατοίκων συγκεντρώθηκε κοντά στο κτίριο της περιφερειακής διοίκησης από νωρίς το πρωί, ενώ οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας βρίσκονταν εκεί για την τήρηση της τάξης εμποδίζοντας την είσοδο στο κτίριο.


Πολλοί από τους διαδηλωτές έκλαιγαν. Ο δήμαρχος της πόλης Ιλια Σερεντίουκ επιχείρησε να μιλήσει, αλλά το πλήθος τον διέκοπτε ζητώντας του να παραιτηθεί.


ποσο επιδομα αδειας δικαιουμαι

"Γιατί δεν μας λένε την αλήθεια;", φώναξε ένας διαδηλωτής.


Πολλοί κάτοικοι του Κεμέροβο δεν πιστεύουν τον επίσημο απολογισμό των θυμάτων--64--και υποπτεύονται ότι εκατοντάδες είναι οι νεκροί και ότι υπάρχει συγκάλυψη, κάτι το οποίο διαψεύδει κατηγορηματικά ο Πούτιν.


Συγγενείς των θυμάτων υποστηρίζουν ότι έχουν συντάξει μια λίστα με 85 ονόματα, κυρίως παιδιών, που εξακολουθούν να αγνοούνται.


2018 03 27T070516Z 2061694445 RC1E6B7F7BD0 RTRMADP 3 RUSSIA FIRE KEMEROVO PUTIN


Πηγή: Sputnik/Alexei Druzhinin/Kremlin via REUTERS


Λαϊκή οργή


Η λαϊκή οργή ήταν εμφανής στα πλακάτ των διαδηλωτών. "Πόσα θύματα υπάρχουν στ’ αλήθεια;", έγραφε ένα, ενώ ένα άλλο υπονοούσε ότι διεφθαρμένοι αξιωματούχοι χρηματίστηκαν για να υπογράψουν για τα μέτρα ασφαλείας του εμπορικού κέντρου.


"Βόβα και Αμάν στη φυλακή! ", έγραφε ένα άλλο πλακάτ, αναφερόμενο στον Πούτιν και στον τοπικό κυβερνήτη.


Η Νατάλια και ο Σεργκέι Αγκάρκοφ, τα δύο παιδιά των οποίων έχασαν τη ζωή τους μαζί με την γιαγιά τους στην πυρκαγιά στο εμπορικό κέντρο, στέκονταν στην πλατεία κρατώντας φωτογραφίες των αγαπημένων τους.


"Η Μάσα ήταν 10, ο Κόστια 8", είπε ο Σεργκέι στο Reuters.