Τρίτη 2 Απριλίου 2019

ηρακλης γενεθλια

Τι έλεγε ο Άγιος Παΐσιος για τον θάνατο

Ο Άγιος Παΐσιος έλεγε ότι ο άνθρωπος στην πραγματικότητα δεν πεθαίνει.


ηρακλης γενεθλια

ενοικιο ηλιουπολη θεσσαλονικης

«Είναι πολύ βαρύ, μετά από όσα έκανε ο Θεός για μας τους ανθρώπους, να πάμε στην κόλαση και να Τον λυπήσουμε. Ο Θεός να φυλάξει, όχι μόνον άνθρωπος αλλά ούτε πουλί να μην πάει στην κόλαση». Πρέπει να καταλάβουμε ότι ο άνθρωπος στην πραγματικότητα δεν πεθαίνει. Ο θάνατος είναι απλώς μετάβαση από την μια ζωή στην άλλη. Είναι ένας αποχωρισμός για ένα μικρό διάστημα, όπως, όταν πάει κάποιος, ας υποθέσουμε, στο εξωτερικό για έναν χρόνο, οι δικοί του στενοχωριούνται, γιατί θα τον αποχωρισθούν για έναν χρόνο, ή αν λείψει δέκα χρόνια, έχουν στενοχώρια για τον αποχωρισμό των δέκα χρόνων, έτσι πρέπει να βλέπουν και τον αποχωρισμό από τα αγαπημένα τους πρόσωπα με τον θάνατο...




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Αν πεθάνει, ας υποθέσουμε, κάποιος και οι δικοί του είναι ηλικιωμένοι, να πουν: «Μετά από καμμιά δεκαπενταριά χρόνια θα ανταμώσουμε». Αν είναι νεώτεροι, να πουν: «Μετά από πενήντα χρόνια θα ανταμώσουμε». Πονάει φυσικά κανείς για τον θάνατο κάποιου συγγενικού του προσώπου, αλλά χρειάζεται πνευματική αντιμετώπιση.

Τι λέει ο Απόστολος Παύλος: «Ίνα μη λυπήσθε καθώς και οι λοιποί οι μη έχοντες ελπίδα». Πόσες φορές λ. χ. θα τον έβλεπε εδώ στην γη; Κάθε μήνα; Να σκεφθή ότι εκεί θα τον βλέπη συνέχεια. Μόνον όταν δεν έχη καλή ζωή αυτός που φεύγει, δικαιολογούμαστε να ανησυχούμε. Αν λ. χ. ήταν σκληρός, τότε, αν πραγματικά τον αγαπάμε και θέλουμε να συναντηθούμε στην άλλη ζωή, πρέπει να κάνουμε πολλή προσευχή γι’ αυτόν".


συνταγη για μοσχαρι με αρακα

αφιξεις αεροδρομιο κερκυρας

Χιόνια στην Αθήνα – Προσοχή: Ποια σχολεία είναι κλειστά στην Αττική

Καιρός: Στο έλεος του χιονιά από το βράδυ της Δευτέρας (09/01/2017) και η Αθήνα.


αρχαια β γυμν 2η ενοτητα

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία της Αττικής, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Περιφέρεια και κατόπιν συνεννόησης με τους δημάρχους.


σποτ απλικες



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Σύμφωνα με την Περιφέρεια Αττικής, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στους δήμους Βύρωνα, Ζωγράφου, Καισαριανής, Γαλατσίου, Ηλιουπόλεως, Δάφνης-Υμηττού, Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, στην Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων στους 13 δήμους της Ανατολικής Αττικής (Αχαρνές, Βάρη - Βούλα - Βουλιαγμένη, Διόνυσος, Κορωπί, Λαυρεωτική, Μαραθώνας, Μαρκόπουλο, Παιανία, Παλλήνη, Σπάτα - Αρτέμιδα, Ραφήνα - Πικέρμι, Σαρωνικός, Ωρωπός).


αφιξεις αεροδρομιο κερκυρας

Στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία σε όλους τους δήμους.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα κλειστά θα παραμείνουν, τα σχολεία στους δήμους: Κηφισιάς, Πεντέλης, Παπάγου – Χολαργού, Βριλησσίων, Νέας Ιωνίας, Φιλοθέης – Ψυχικού, Αγίας Παρασκευής, Χαλανδρίου, Πεύκης, Μεταμόρφωσης, Ηρακλείου.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Νοτίου Τομέα κλειστά θα παραμείνουν, τα σχολεία στους δήμους: Αλίμου, Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γλυφάδας, Νέας Σμύρνης, Μοσχάτου – Ταύρου, Αγ. Δημητρίου, Π. Φαλήρου. Στο Δήμο Καλλιθέας κλειστά θα παραμείνουν τα Δημοτικά και τα Νηπιαγωγεία.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικού τομέα κλειστά θα παραμείνουν, τα σχολεία στους δήμους: Ιλίου, Πετρούπολης, Χαϊδαρίου, Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Αγίας Βαρβάρας, Αιγάλεω, Περιστερίου.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά κλειστά θα παραμείνουν, τα σχολεία στους δήμους: Πειραιά, Κορυδαλλού, Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Περάματος, Νίκαιας-Ρέντη.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων κλειστά θα παραμείνουν, τα σχολεία στους δήμους: Σαλαμίνας, Αίγινας, Αγκιστρίου, Τροιζηνίας, Πόρου.

Δεν θα λειτουργήσουν οι Παιδικοί Σταθμοί και όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη, λόγω των καιρικών συνθηκών.

Δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία του δήμου Διονύσου (Αγίου Στεφάνου, Άνοιξης, Διονύσου, Δροσιάς, Κρυονερίου, Ροδόπολης, Σταμάτας) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Σε κάθε περίπτωση και για την καλύτερη ενημέρωση γονέων και εκπαιδευτικών, σημειώνεται στην ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής, «οι πολίτες θα πρέπει να ενημερώνονται από τους οικείους δήμους, οι οποίοι μπορούν να εκτιμήσουν επακριβώς τα προβλήματα ή μη που έχει προκαλέσει η χιονόπτωση».

Ο Δήμος Αθηναίων ανακοίνωσε ότι λόγω της χιονόπτωσης που επικρατεί στην Αθήνα και των προβλέψεων για παγετό, τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου Αθηναίων, θα παραμείνουν κλειστά.

Ο μηχανισμός του δήμου Αθηναίων, έχει τεθεί σε αυξημένη ετοιμότητα για την προστασία των άστεγων συμπολιτών μας από το ψύχος, ενώ συνεργεία του δήμου Αθηναίων, επιχειρούν με ρίψη αλατιού, προκειμένου να μείνουν ανοιχτές οι προσβάσεις στα νοσοκομεία.

Ο δήμος Αθηναίων ζητεί από τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, στις απολύτως αναγκαίες, λόγω του πάγου που αναμένεται να σχηματιστεί σε πεζοδρόμια της πόλης.


Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

παναθηναικος ουντινεζε φιλικο

Μυτιλήνη: 72χρονος θα γέμιζε το νησί με ναρκωτικά!

Πεντέμιση κιλά χασίς και μισό κιλό ηρωίνης μετέφερε σήμερα με το πλοίο της γραμμής Πειραιάς – Χίος – Μυτιλήνη ένας 72χρονος, κάτοικος Μυτιλήνης.


Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, ο 72χρονος μετέβη αεροπορικώς στην Αθήνα και χθες αργά το απόγευμα μπήκε στο πλοίο της γραμμής, αφήνοντας στο χώρο τον αποσκευών του πλοίου τη βαλίτσα με τις ουσίες. Στη συνέχεια αποχώρησε και σήμερα, νωρίς το πρωί, μετέβη στη Μυτιλήνη αεροπορικώς.


ευ κουζην λαρνακα



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Όταν το πλοίο έδεσε στο λιμάνι, εισήλθε σε αυτό και πήρε τη βαλίτσα. Την ώρα που αποβιβαζόταν από το πλοίο, συνελήφθη από στελέχη του τμήματος Ασφαλείας του Λιμεναρχείου Μυτιλήνης που καιρό τώρα είχαν πληροφορίες για την «εισαγωγή» στο νησί μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.


παναθηναικος ουντινεζε φιλικο

θεματα ευαγγελικης

Ο 72χρονος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δήλωσε ότι συνεργαζόταν στο νησί με μετανάστη αλβανικής καταγωγής, ο οποίος, επίσης, συνελήφθη. Και οι δυο οδηγήθηκαν πριν λίγο στον Ανακριτή.


ζυμαρούλης tripoli

Στον Εισαγγελέα για τον θανάσιμο τραυματισμό του σκύλου γείτονα

Aλλη μια κακοποίηση με δράστη τον... γείτονα. Σε χωριό των Σερρών 66χρονος κατηγορείται ότι σκότωσε το σκυλί της γειτόνισσάς του χτυπώντας το με φτυάρι.


ζυμαρούλης tripoli

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ, όταν, σύμφωνα με την Αστυνομία, το άτυχο σκυλί μπήκε στην αυλή του 66χρονου, η οποία δεν ήταν περιφραγμένη.


κατια ζυγουλη instagram

τροποι κεντρικης θερμανσης



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Όπως κατήγγειλε η 34χρονη ιδιοκτήτρια του σκυλιού, ο άνδρας χτύπησε επανειλημμένα το ζώο με φτυάρι, με αποτέλεσμα να το τραυματίσει θανάσιμα. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και λίγο αργότερα ο 66χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Σερρών.

Το μεσημέρι οδηγείται στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Σερρών με την αυτόφωρη διαδικασία, ενώ, όπως προβλέπεται σ' αυτές τις περιπτώσεις, εκτός από την ποινική διαδικασία, σε βάρος του κατηγορούμενου ως δράστη αναμένεται να επιβληθεί διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ.


wipe out παρουσιαστρια

Συνάντηση για το Εργασιακό - Κορκίδης: Οι έξι θέσεις της ΕΣΕΕ

Το «ξεπάγωμα» της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, με την επαναφορά του καθορισμού του κατώτατου μισθού στην αρμοδιότητα των κοινωνικών εταίρων και τη διατήρηση του 13ου και 14ου μισθού, ζήτησε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Βασίλης Κορκίδης στη σημερινή συνάντηση του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου με τους κοινωνικούς εταίρους ενώ για τις ομαδικές απολύσεις και το lock out, που φωτογραφίζουν όπως είπε τράπεζες και ΔΕΚΟ, επιθυμεί έναν ειλικρινή και ουσιαστικό διάλογο.


υπολογισμος ωφελιμου φορτιου

Στη συνάντηση μετείχαν οι εκπρόσωποι των εργοδοτικών οργανώσεων που υπογράφουν την Εθνική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (ΣΕΒ, ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ και ΣΕΤΕ), και της ΓΣΕΕ. Συζητήθηκαν οι προαπαιτούμενες, ενόψει της δεύτερης αξιολόγησης, μνημονιακές αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Σύμφωνα με την ΕΣΕΕ ο κ. Κατρούγκαλος ανέφερε ότι, η κυβέρνηση με την συμφωνία του Ιουλίου περιόρισε το αντικείμενο της διαπραγμάτευσης στα εργασιακά σε τρία μόνο ζητήματα: Ενα που έθεσε η ελληνική κυβέρνηση, την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων, με άλλα λόγια την ανατροπή της εργασιακής απορρύθμισης των τελευταίων χρόνων, και δύο πάγια αιτήματα του ΔΝΤ που απηχούν την ιδεοληπτική του προσήλωση στις ομαδικές απολύσεις και τον συνδικαλιστικό νόμο.


wipe out παρουσιαστρια

ζαχαροπλαστειο ατλαντις λαρισα

Αναλυτικά οι θέσεις της ΕΣΕΕ για τα εργασιακά είναι οι εξής:

Το πλαίσιο των συλλογικών διαπραγματεύσεων (διαπραγμάτευση, συλλογική σύμβαση ή προσφυγή στην μεσολάβηση/διαιτησία) που ισχύει από 25ετίας έχει πράγματι προβλήματα στην πράξη. Αυτό που χρειάζεται όμως, δεν είναι ισοπέδωση του συστήματος αλλά βελτίωσή του, μέσα από τον κοινωνικό διάλογο, ώστε να καταστεί περισσότερο αποτελεσματικό.

• Η επαναφορά της επεκτασιμότητας των συλλογικών συμβάσεων είναι αναγκαία και ικανή συνθήκη για την επιβίωση των συλλογικών διαπραγματεύσεων και το ουσιαστικό αντίκρισμα που έχουν στην κοινωνία και στην οικονομία.
• Η εθνική κλαδική σύμβαση των εμπορικών επιχειρήσεων ήταν ανέκαθεν το σημείο αναφοράς για τον κλάδο, δημιουργώντας καθεστώς σταθερότητας των εργασιακών σχέσεων στον κλάδο και ενισχύοντας σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης ανάμεσα στους συμβαλλόμενους εργοδότες και εργαζόμενους.
• Η μετενέργεια των συλλογικών συμβάσεων πρέπει να είναι αντικείμενο των διαπραγματεύσεων μεταξύ εργοδοτών και εργαζομένων και δεν μπορεί να ορίζεται από το κράτος.
• Οι επιχειρησιακές συμβάσεις με ενώσεις προσώπων εμφανίζουν έξαρση, αποτυπώνοντας στην ουσία την επιθυμία των επιχειρήσεων να προσεγγίσουν τον κατώτατο μισθό έτσι όπως ορίζεται από το κράτος. Αν και το έντονο ενδιαφέρον αυτήν την εποχή για επιχειρησιακές συμβάσεις είναι όψιμα αυξημένο για λόγους που δεν σχετίζονται με την συλλογική διαπραγμάτευση, εντούτοις συνιστούν διέξοδο για τις επιχειρήσεις που βρίσκονται σε δυσμενή θέση, ώστε να διατηρήσουν ακέραιες τις θέσεις εργασίας.
•Κάθε συζήτηση για 13ο και 14ο μισθό από πλευράς κοινωνικών εταίρων και κυβέρνησης διαψεύδει κατηγορηματικά κάθε σκέψη κατάργησής τους, αλλά αυτό δεν το συμμερίζονται όλοι οι δανειστές και ιδιαίτερα το ΔΝΤ.
•Εφαρμογή του "εργόσημου" σε περισσότερες κατηγορίες ανέργων, φοιτητών και συνταξιούχων για την αποφυγή της αδήλωτης εργασίας και την έξαρση αθέμιτων πρακτικών όπως της "τριγωνικής απασχόλησης" μέσω γειτονικών χωρών.


απο ψηλα μηδενιστης στιχοι

Κατ’ αντιπαράσταση εξέταση με την πρόεδρο του Αρείου Πάγου ζητά η εισαγγελέας Τσατάνη

Την κατ' αντιπαράσταση εξέτασή της με την πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου, ζήτησε η εισαγγελέας Εφετών, Γεωργία Τσατάνη, καταθέτοντας γραπτό αίτημα στην Επιτροπή Θεσμών που διερευνά τις καταγγελίες της, σε βάρος του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, για παρεμβάσεις του στην υπόθεση του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου, την οποία χειρίστηκε.


Κατά τη διάρκεια της σημερινής ακρόασης στην Επιτροπή Θεσμών, η οποία συνεχίζεται, η κ. Τσατάνη ζήτησε κατ' αντιπαράσταση εξέτασή της και με τους εισαγγελείς, Νικόλαο Παντελή, ως επόπτη του Τμήματος Οικονομικού Εγκλήματος και Ελένη Ράϊκου, ως προϊσταμένη του Τμήματος.


stone oak alamo drafthouse



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Ακόμη, η κ. Τσατάνη δήλωσε ότι συναινεί να σταλεί ο φάκελος της πειθαρχικής δίωξής της από την πρόεδρο του Αρείου Πάγου και να λάβουν γνώση τα μέλη της Επιτροπής, εάν, όπως είπε, η πρόεδρος κρίνει ότι είναι νόμιμη ενέργεια. Ωστόσο, έκανε λόγο για «ευθεία βολή εναντίον της», σημειώνοντας πως επιβεβαιώνεται από το έγγραφο της κ. Θάνου ότι διώκεται «επειδή σύννομα εκτέλεσε και τήρησε σχολαστικά τους κανόνες και τις εντολές που είχε πάρει από τους προϊσταμένους της».


απο ψηλα μηδενιστης στιχοι

μωρα στη φωτια ο πρωτος δισκος

Νωρίτερα, η πρόεδρος της Επιτροπή Θεσμών, Τασία Χριστοδουλοπούλου, γνωστοποίησε την αρνητική απάντηση της προέδρου του Αρείου Πάγου, Βασιλικής Θάνου, στο αίτημα της Επιτροπής να λάβει γνώση της αναφοράς εις βάρος της κ. Τσατάνη.

Στην απαντητική επιστολή της προς τα μέλη της Επιτροπής, η κ. Θάνου επικαλείται τη μυστικότητα της προδικασίας, η οποία, όμως, είναι δημόσια για τα πειθαρχικά όργανα, υποστηρίζοντας, ταυτόχρονα, ότι θα πρέπει η ίδια ως πειθαρχικά ελεγκτέα να δηλώσει ότι συναινεί, ώστε να διευκολύνει το έργο των μελών της.

Αυτές οι αναφορές της κ. Θάνου προκάλεσαν την έντονη αντίδραση των βουλευτών της αντιπολίτευσης, με τους Χαράλαμπο Αθανασίου, Μάκη Βορίδη και Κώστα Τζαβάρα από ΝΔ και τον Ευάγγελο Βενιζέλο από το ΠΑΣΟΚ να κάνουν λόγο για βαριά προσβολή τους κράτους δικαίου.

Η κατάθεση της κ. Τσατάνη συνεχίζεται με την ίδια να επαναλαμβάνει ότι γίνεται ένας άγριος πόλεμος εναντίον της, ωστόσο, είναι καθαρή, δεν φοβάται και γι' αυτό στέκεται όρθια.

Σε ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ, Μάκη Βορίδη, εάν η τηλεφωνική συνομιλία της με τον κ. Παπαγγελόπουλο είναι καταγεγραμμένη σε υλικό φορέα, η κ. Τσατάνη επεσήμανε: «Δεν είμαι σε θέση να απαντήσω. Αυτά είναι θέματα έρευνας αξιόποινων πράξεων. Ο κ. υπουργός δεν έχει διαψεύσει, ούτε επιβεβαιώσει το περιεχόμενό της. Ναι, υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία και επιφυλάσσομαι να τα καταθέσω στα αρμόδια όργανα».


ελλαδα σερβια μπασκετ 2014 αποτελεσματα

Ανείπωτη θλίψη: Πέθανε στα 47 του ο Γιάννης Πειραλής

Έπειτα από σύντομη μάχη με τον καρκίνο


πως να αποκτησω κοιλιακους για παιδια

Η οικογένεια του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος θρηνεί την απώλεια ενός αγαπημένου συναδέλφου και φίλου.


ελλαδα σερβια μπασκετ 2014 αποτελεσματα



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Ο Γιάννης Πειραλής, ηχολήπτης στο ΚΘΒΕ από το 2000, έφυγε μόλις στα 47 του χρόνια, ύστερα από σύντομη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η κηδεία θα γίνει αύριο, Πέμπτη 14 Ιουλίου, στις 6 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου στην Ορμύλια Χαλκιδικής.


λογικές πύλες ασκήσεις

Ανείπωτη θλίψη: Πέθανε στα 47 του ο Γιάννης Πειραλής
01
Ανείπωτη θλίψη: Πέθανε στα 47 του ο Γιάννης Πειραλής

κοιλη στον ωμο

Νίκος Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να δοθεί ξανά άλλο έγγραφο»

Την έντονη απογοήτευση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασίαδη για τη διαρροή εγγράφου στη Γενεύη, μετέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος ανακοίνωσε πως ο Πρόεδρος αποφάσισε ότι δεν θα δοθεί ξανά άλλο έγγραφο.


Σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, ο ΚΕ ανέφερε ότι είναι λυπηρό να δημιουργείται αυτό το κλίμα μέσω διαρροών και διαφόρων ατάκων σε μια στιγμή που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δίνει μια δύσκολη μάχη.


κοιλη στον ωμο



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Διαβάστε περισσότερα στο www.newsbomb.com. cy


ευρωπαικοι οδικοι χαρτες

μυθιστορηματα επιστημονικης φαντασιας

ονειροκρίτης κλοπή κινητού

Πάταξη της φοροδιαφυγής: Συνέλαβαν 34χρονο που πουλούσε ποπ κορν χωρίς άδεια

Με χειροπέδες κατέληξε ένας 34χρονος στα Τρίκαλα, που έβγαζε το μεροκάματο του πουλώντας ποπ κορν.


ονειροκρίτης κλοπή κινητού

αυγα χηνας συνταγη

Όπως αναφέρει το trikalanews, ο 34χρονος, συνελήφθη από τους αστυνομικούς του τμήματος Τρικάλων, στην πλατεία «Άμπεργκ» επιχειρώντας να πουλήσει χωρίς απαιτούμενη άδεια ποπ-κόρν και ρόκες στους θαμώνες της παιδικής χαράς και οδηγήθηκε στα Κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων...




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Μια υπόθεση που θυμίζει έντονα την υπόθεση με τον καστανά στη Θεσσαλονίκη...


φυτεμα ρεβυθιων

αγαπη ονιραμα

Λάρισα: Μαίνεται σε δύο μέτωπα η φωτιά στους Γόννους – Γιγαντιαία πυροσβεστική επιχείρηση
Σε πλήρη εξέλιξη και μάλιστα σε δύο διαφορετικά μέτωπα μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου στην ευρύτερη περιοχή των Γόννων καίγοντας χιλιάδες στρέμματα, κυρίως ελαιόδεντρων.

Το πρωί της Κυριακής οι ισχυρότατες πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη να θέσουν υπό έλεγχο τις φλόγες σε δύο μέτωπα, το πρώτο στη Ροδιά και το δεύτερο κοντά στον οικισμό Ελιά.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Στο σημείο σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, εξακολουθούν να βρίσκονται και να επιχειρούν 31 οχήματα με 75 άνδρες, 54 πυροσβέστες σε πεζοπόρα τμήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν δύο αεροσκάφη με ένα ελικόπτερο


αγαλμα της ελευθεριας διαστασεις

Πηγή onlarissa.gr



μαρι κυριακου εχει παιδια
αγαπη ονιραμα

ηλεκτρικα μοτερ ρολων

Θρίλερ στην Ηλεία: Επιχείρηση για τον εντοπισμό ζευγαριού

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια των δύο ξένων υπηκόων, οι οποίοι είχαν χαθεί το απόγευμα της Τρίτης (10/1), στην περιοχή Δραγώγι της Ηλείας, καθώς εντοπίστηκαν στη Φιγαλεία και είναι καλά στη υγεία τους.


Σύμφωνα με πληροφορίες, στον εντοπισμό των δύο αλλοδαπών βοήθησε το γεγονός πως είχαν συνεχή επικοινωνία με τους επικεφαλής της επιχείρησης εντοπισμού τους και ως εκ τούτου δεν χάθηκε πολύτιμος χρόνος.


ηλεκτρικα μοτερ ρολων



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Οι δύο αλλοδαποί είχαν πάει στην περιοχή με αυτοκίνητο, αλλά κάποια στιγμή αποφάσισαν να το σταθμεύσουν και να περπατήσουν.


πωλησεις γραφειων κεντρο θεσσαλονικης

Όμως αποπροσανατολίστηκαν και δεν μπορούσαν να επιστρέψουν στο σημείο που είχαν αφήσει το αυτοκίνητο. Έτσι ειδοποίησαν τις αρχές, μέσω του πανευρωπαϊκού αριθμού έκτακτης ανάγκης και αμέσως ξεκίνησε η επιχείρηση εντοπισμού τους από την Πυροσβεστική.


ζιζανιοκτονα βαμβακιου

η μανα του αλεξανδρου παρτιτουρα

Ανοικτά τα καταστήματα σήμερα (17/7) - Εκπτώσεις με απεργίες εμποροϋπαλλήλων

Ανοιχτά θα είναι σήμερα Κυριακή 17 Ιουλίου 2016 όλα τα εμπορικά καταστήματα, τα εμπορικά κέντρα και τα πολυκαταστήματα σε όλη τη Ελλάδα.


Κατά την πρώτη Κυριακή της περιόδου των εκπτώσεων (οι οποίες ξεκίνησαν στις 11 Ιουλίου και θα διαρκέσουν έως τις 31 Αυγούστου) τα εμπορικά καταστήματα επιτρέπεται να λειτουργήσουν κανονικά βάσει του νόμου 4177/2013.


η μανα του αλεξανδρου παρτιτουρα

πωλησεις μεταχειρισμενων αυτοκινητων τιμες



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας για τα εμπορικά καταστήματα που θα επιλέξουν να λειτουργήσουν, είναι από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα ενώ τα μεγάλα εμπορικά θα είναι ανοιχτά από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.


συλ κοπανοσ

Εικοσιτετράωρη απεργία την Δευτέρα

Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία προκήρυξε, για αύριο, η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (OIYE), με απόφαση της διοίκησής της.

«Καλούμε τα σωματεία μας, τους εργαζόμενους, τους μικρούς και μεσαίους επαγγελματίες και τους καταναλωτές, να συμμετάσχουν στην απεργία, δίνοντας δυνατό μήνυμα στην κυβέρνηση και τους δανειστές, ότι η κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων, ούτε αναγκαία είναι, ούτε ωφέλιμη για τους καταναλωτές, που τόσο μεγάλος λόγος γίνεται» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ομοσπονδία.


χανια κτελ

Πραξικόπημα Τουρκία: Ανακλήθηκαν οι άδειες στον Ελληνικό Στρατό

Με απόφαση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα


Συναγερμός έχει σημάνει στις Ένοπλες Δυνάμεις μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία.


χανια κτελ

60 λεπτα ελλαδα μανη βιντεο



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Σε επιφυλακή τέθηκαν οι αστυνομικές υπηρεσίες με εντολή του αν. υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκα, στην παραμεθόρια περιοχή του Έβρου, στα νησιά και στα αεροδρόμια - στις εισόδους της χώρας.


κυπρος μισθοι 2015

Όπως έγινε γνωστό από πηγές του υπουργείου, η επιφυλακή διατάχθηκε για παν ενδεχόμενο δεδομένου ότι η Ελλάδα είναι όμορη χώρα με την Τουρκία, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η σύσκεψη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όπου ο αναπληρωτής υπουργός και οι επιτελείς της ΕΛΑΣ παρακολουθούν τις εξελίξεις.

Με απόφαση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ανακλήθηκαν όλες οι άδειες στον Ελληνικό Στρατό.