Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

εισητηρια για ζακυνθο απο αθηνα

Σπαράζει καρδιές η ιστορία της μαυροφορεμένης γιαγιάς που ζητιανεύει στη Θεσσαλονίκη (vid)

Το οικογενειακό δράμα και τα χτυπήματα της μοίρας


εισητηρια για ζακυνθο απο αθηνα

γρηγοριαδης γυναικολογος αθηνα

Πόσες φορές δεν έχουμε προσπεράσει ηλικιωμένους ή τοξικομανείς ή ανθρώπους με αναπηρία που ζητιανεύουν μερικά κέρματα νομίζοντας ότι μπορεί να είναι απάτη ή λέγοντας την εύκολη απάντηση: «Ας πρόσεχε, να μην έφτανε σε αυτό σημείο»;




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Η ιστορία όμως της ηλικιωμένης από τη Θεσσαλονίκη λυγίζει ακόμα και τους σκληρούς.


κινγκ κονγκ παιδικο

Όσοι είναι από τη Θεσσαλονίκη έχουν σίγουρα παρατηρήσει τη γιαγιά που είναι καθισμένη στο πεζοδρόμιο στη συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας και Τσιμισκή. Η ηλικιωμένη γυναίκα είναι σχεδόν ξαπλωμένη στο πλακόστρωτο ζητώντας βοήθεια απ τους περαστικούς.

Έχει μπροστά της ανοιγμένο το βιβλιάριο υγείας και την ταυτότητα της προκειμένου να γίνονται γνωστά τα στοιχεία της σε όποιον θέλει να βοηθήσει και περιμένει καρτερικά κάποιον περαστικό να της δώσει κάτι από το περίσσευμα του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της North Press, πίσω από την εικόνα της ηλικιωμένης γυναίκας κρύβεται ένα οικογενειακό δράμα. Η ίδια ζει σε ένα παράπηγμα στο Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης, μαζί με τα τρία εγγόνια της. Ο πατέρας των παιδιών και γιος της έχει πεθάνει και η μητέρα τους τα έχει εγκαταλείψει στο έλεος της φτωχής και άρρωστης γιαγιάς που προσπαθεί να τα θρέψει...

Μάλιστα, όπως έχει εκμυστηρευτεί η ηλικιωμένη σε καταστηματάρχες της περιοχής, στο σπίτι της δεν έχει ούτε ψυγείο και παρόλο που αυτοί προσφέρθηκαν να την βοηθήσουν σ αυτό το απλό για πολλούς αγαθό, αυτή αρνήθηκε με περηφάνια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:



семирамис родос отзывы

Στο «μικροσκόπιο» των οικονομικών εισαγγελέων ο Σκλαβούνης για την υπόθεση της UBS

Στο στόχαστρο των οικονομικών εισαγγελέων που διενεργούν μεγάλη έρευνα για εκτεταμένη φοροδιαφυγή εκατομμυρίων ευρώ μέσω της UBS βρίσκονται διευθυντικά στελέχη της τράπεζας στην Ελλάδα, με πρώτο τον Χρήστο Σκλαβούνη (φωτό), πρώην επικεφαλής επενδυτικής τραπεζικής της UBS στη χώρα μας μέχρι τοn Μάιο του 2013, οπότε και διορίστηκε από την κυβέρνηση Σαμαρά επικεφαλής του ελληνικού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ).


μεταλλικο νερο τιμη

Ο κ. Σκλαβούνης παραιτήθηκε από το ΤΧΣ, το Μάρτιο του 2015, δυο μήνες αφότου ήρθε στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το Φεβρουάριο ορίστηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως υπεύθυνος στην ενότητα Ανάπτυξης στο κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ.


семирамис родос отзывы

εισιτηριο κτελ καρδιτσα θεσσαλονικη



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Ήδη, όπως αποκάλυψαν οι Financial Times, πραγματοποιήθηκε έφοδος στην οικία του κ. Σκλαβούνη, στις 4 Ιουλίου, όπου κατασχέθηκαν υπολογιστές, έγγραφα και ψηφιακοί δίσκοι.

Οι Έλληνες οικονομικοί εισαγγελείς με βάση τα συλλεγέντα στοιχεία από τη μέχρι τώρα έρευνά τους εκτιμούν ότι θα έχουν στα χέρια τους ένα σημαντικό νομικό «οπλοστάσιο» που θα επιτρέψει στη χώρα μας να διεκδικήσει αποζημίωση ύψους 2 δισ. ευρώ για τις συγκεκριμένες τραπεζικές πρακτικές που όλα αυτά τα χρόνια ζημίωσαν την οικονομία της χώρας μας.

Στο πλαίσιο της έρευνάς τους, οι οικονομικοί εισαγγελείς μετέβησαν, μάλιστα, στην Ουάσιγκτον όπου πήραν κατάθεση από Αμερικανό πρώην στέλεχος της UBS, ο οποίος τους αποκάλυψε σημαντικά στοιχεία για τους τρόπους με τους οποίους διέφευγαν από την Ελλάδα εκατομμύρια ευρώ, μέσω της ελβετικής τράπεζας.

Φυσικά πρόσωπα και εταιρείες συγκροτούν, σύμφωνα με τα στοιχεία της εισαγγελικής έρευνας, τη λίστα των υπόπτων που με τη βοήθεια διευθυντικών στελεχών της UBS, μετέφεραν αφορολόγητα χρήματα στο εξωτερικό.

Οι επίκουροι οικονομικοί εισαγγελείς Ελένη Τουλουπάκη και Χρήστος Ντζούρας και Γιώργος Καλούδης κατάφεραν στο ταξίδι-αστραπή που πραγματοποίησαν στις ΗΠΑ να αποκομίσουν ένα πολύτιμο εφόδιο για την έρευνα τους, μέσα από την κατάθεση-ποταμό που έδωσε στο κτίριο της ελληνικής πρεσβείας στην Ουάσινγκτον το πρώην διευθυντικό στέλεχος της UBS Bradley Birkenfeld. Γνωρίζοντας από πρώτο χέρι ο κ. Birkenfeld τις τεχνικές που χρησιμοποιούσε η UBS φέρεται να αποτελεί άλλωστε ένα σημαντικό «πληροφοριοδότη» τόσο για τις αμερικανικές όσο και για τις γαλλικές δικαστικές αρχές.

Ο κ. Birkenfeld, ο οποίος εξέτισε ποινή φυλάκισης δυόμισι ετών σε αμερικανική φυλακή για τον ρόλο που έπαιξε στο σχέδιο φοροδιαφυγής, μετά την αποφυλάκιση του, το 2012, φαίνεται ότι πήρε 104 εκατ. δολάρια, τη μεγαλύτερη πληρωμή που έχει δοθεί μέχρι σήμερα από τις ΗΠΑ ως επιβράβευση σε πληροφοριοδότη.

Μεγάλο μέρος των πληροφοριών του πρώην τραπεζίτη, αποτέλεσε, τον Ιούλιο του 2008, τον «πυρήνα» της έκθεσης της επιτροπής της αμερικανικής Γερουσίας με βάση την οποία, το 2009, η UBS κατέληξε σε συμφωνία με τις αμερικανικές εισαγγελικές αρχές, στο πλαίσιο της οποίας πλήρωσε πρόστιμο 780 εκατ. δολαρίων προκειμένου να αποφύγει την ποινική δίωξη.

Ο πρώην τραπεζίτης ο οποίος εμφανίζεται, πρόθυμος να βοηθήσει και άλλες κυβερνήσεις που υποπτεύονται πως η UBS μπορεί να τους έχει στερήσει φορολογικά έσοδα έχει δηλώσει πως έλαβε εντολή από τις ελβετικές αρχές να παραδώσει πληροφορίες για έναν αριθμό λογαριασμών Γάλλων φορολογούμενων, κατόπιν αιτήματος από το Παρίσι.

Σε δηλώσεις του δε στους Financial Times έχει περιγράψει το πώς οι τραπεζίτες της UBS εργάζονταν για να ενθαρρύνουν τους πελάτες χωρών όπως η Ελλάδα να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες χρηματοοικονομικής μυστικότητας της τράπεζας, που συνήθως περιλαμβάνουν τη δημιουργία εταιριών «βιτρινών», αριθμημένους λογαριασμούς και καταπιστεύματα.


πού ψηφίζω δημοτικές 2016

Σύρος – Το χειρότερο παρκάρισμα που έχετε δει ποτέ – Η φωτογραφία που κάνει το γύρο του Διαδικτύου

Έχουμε δει ευφάνταστους τρόπους να αφήνει κανείς το αυτοκίνητό του σε όποιο σημείο τον εξυπηρετεί καλύτερα, όμως αυτό ίσως ξεπερνά κάθε προηγούμενο.


Το... βραβείο απονέμεται στον οδηγό αυτού του αυτοκινήτου στη Σύρο. Τα λόγια είναι περιττά για να περιγράψουν το θράσος.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr τη φωτογραφία που κάνει το γύρο του Διαδικτύου.


φασολακια λαδερα κατεψυγμενα στη χυτρα

Πηγή φωτογραφίας: cyclades24.gr


πού ψηφίζω δημοτικές 2016

αποθεματικα νατ

Σύρος – Το χειρότερο παρκάρισμα που έχετε δει ποτέ – Η φωτογραφία που κάνει το γύρο του Διαδικτύου
01
Σύρος – Το χειρότερο παρκάρισμα που έχετε δει ποτέ – Η φωτογραφία που κάνει το γύρο του Διαδικτύου

ανταλλακτικα μικροσυσκευων izzy

Σύσκεψη στο ΥΕΘΑ για τις εξελίξεις στην Τουρκία

Σύσκεψη των συναρμοδίων υπουργών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, με αφορμή το πραξικόπημα που εκδηλώθηκε στην Τουρκία.


ανταλλακτικα μικροσυσκευων izzy

Στην σύσκεψη, συμμετείχαν οι υπουργοί Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, και οι αναπληρωτές υπουργοί Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας και Ναυτιλίας - Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρής Δρίτσας.


αναγγελια βικιλεξικο



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη σύσκεψη έγινε εκτίμηση της γενικότερης κατάστασης μετά το πραξικόπημα που σημειώθηκε στην Τουρκία.


αγιος ταξιαρχης φωτο

τραγουδι διαφημισης νουνου

Τουρκικά F-16 στο Αιγαίο – Αναζητούν ταχύπλοα με Τούρκους κομάντος

Τουρκικά μαχητικά F-16 φέρονται να απογειώθηκαν για να ελέγξουν πληροφορίες ότι τουρκικά ταχύπλοα πέρασαν σε ελληνικά χωρικά ύδατα στο Αιγαίο.


Τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη F16 απογειώθηκαν την Τετάρτη από τουρκικές βάσεις, προκειμένου να διασταυρώσουν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής, εντοπίστηκαν να κινούνται εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Την πληροφορία για την κινητοποίηση της τουρκικής αεροπορίας επιβεβαίωσε στο πρακτορείο Reuters τουρκική στρατιωτική πηγή.


τραγουδι διαφημισης νουνου

φαξ φαε αθηνων

Πληροφορία από την τουρκική ιστοσελίδα της «Χουριέτ» ανέφερε ότι μια μοίρα καταδρομέων που επιχείρησαν εναντίον του τούρκου προέδρου Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, καθώς εκεί είχε καταλύσει για τις διακοπές του, επιχειρούσε να κινηθεί με πλωτά προς την Ελλάδα.


επαναφορτιζομενη παλμικη σεγα

Σε επιφυλακή είναι και οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις με πλωτά μέσα του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού τα οποία πραγματοποιούν περιπολίες ενώ έρευνες πραγματοποιεί και ένα Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας που απογειώθηκε από τη Ρόδο. Η επιχείρηση συνεχίζεται και το Super Puma αντικαθίσταται με άλλο από την Ελευσίνα.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι οι ελληνικές αρχές είχαν τεθεί σε συναγερμό, καθώς υπήρξαν πληροφορίες ότι δύο τουρκικά φουσκωτά, με 40 έως 50 επιβάτες, πλέουν τις τελευταίες ώρες στον θαλάσσιο χώρα ανοιχτά τις Σύμης, παραμένοντας ωστόσο σε τουρκικά ύδατα.

Στην περιοχή πνέουν άνεμοι εντάσεως 6 - 7 μποφόρ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ


ακολουθείς

Τι γράφει η Αποκάλυψη για τον προφήτη Ηλία

Πολλοί δεν γνωρίζουν ότι ο προφήτης Ηλίας δεν πέθανε, αλλά ανελήφθη, προς τον ουρανό και, σύμφωνα με προφητεία και μάλιστα με λεγόμενα του ιδίου του Χριστού αλλά και των Πατέρων, θα έλθει «και αποκαταστήσει πάντα».


εκπτωση εισητηριων λογω εκλογων

Διαβάστε τί γράφεται στην Αποκάλυψη, στο βιβλίο της Αποκαλύψεως στο 11ο κεφάλαιο, πάνω σ’ εκείνο το θέμα του ε­λέγχου του Αντιχρίστου υπό του Προφήτου Ηλία, και τί θα γίνει παρακάτω, «και δώσω, λέει ο Θεός, τοις δυσί μάρτυσί μου, και προφητεύσουσιν ημέρας χιλίας διακοσίας εξήκοντα... ούτοι έχουσιν εξουσίαν τον ουρανόν κλείσαι, ίνα μη υετός βρέχη τας ημέρας της προφητείας αυτών. και... το θηρίον το αναβαίνον εκ της αβύσσου... αποκτενεί αυτούς.»


δημοσ αθηναιων θηρασ



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Παραλείπονται μερικοί στίχοι, για λόγους συντομίας. Και θα δώσω στους δυο μάρτυρές μου, λέει ο Χριστός, και θα προφητεύσουν. Λέγονται μάρτυρες, γιατί θα δώσουνε μία μαρτυρία. λέγονται ακόμη και προφήτες, γιατί θα προφητεύσουν.

Πόσο θα προφητεύσουν; Χίλιες διακόσιες εξήντα ημέρες, ίσον τριάμισι χρόνια. Πόσες μέρες είχε κρατήσει την ανομβρία τότε ο Προφήτης; Τριάμισι χρόνια. Το ίδιο φαινόμενο, από το ίδιο πρόσωπο!


ακολουθείς

Διαβάστε πώς το λέει η Καινή Διαθήκη αυτό. «Αυτοί θα έχουν εξουσία να κλείσουν τον ουρανό, για να μην πέσει βροχή κατά τις ημέρες της προφητείας τους.»! Το κήρυγμα της μετανοίας λοιπόν θα διαρκέσει τριάμισι χρόνια, όσο και η περίοδος της ανομβρίας.

Αλλά τότε, λέει, το Θηρίον που θα ανεβεί από την άβυσσο, ο Αντίχριστος, μη ανεχόμενος την παρουσία και τον έλεγχο των δύο Προφητών, θα τους φονεύσει και θα αφήσει τα σώματά τους άταφα στην πλατεία της Ιερουσαλήμ.

Ερμηνεύει ο άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός και λέει: «Αποσταλήσεται Ενώχ και Ηλίας ο Θεσβίτης ... και υπ’ αυτού αναιρεθήσονται.»

Γι’ αυτούς τους δύο Προφήτες μας λέει το βιβλίο της Αποκαλύψεως ότι θα τους δει όλος ο κόσμος, αφού θα ‘χουν φονευθεί στην πλατεία της Ιερουσαλήμ. Βέβαια αυτό δείχνει ότι εκεί θα κυβερνήσει ο Αντίχριστος, τον οποίο θα ελέγξουν, αλλά και θα καταδείξουν οι δύο Προφήτες ότι αυτός τελικά είναι ο Αντίχριστος. Θα τους φονεύσει όμως, λέει, και τότε θα δουν τον φόνο τους «γλώσσες, φυλές, έθνη, λαοί». Είναι μια συνηθισμένη φράση που χρησιμοποιείται στην Αποκάλυψη από τον ευαγγελιστή Ιωάννη, αλλά χρησιμοποιείται και από τον προφήτη Δανιήλ, όπως διαβάζουμε στο vimaorthodoxias.gr.

Πώς θα δουν αυτές οι «γλώσσες, φυλές, έθνη, λαοί» την αναίρεση, τον θάνατο των δύο Προφητών; Ασφαλώς με την τηλεόραση!


γνώστης στα αγγλικα

Επίδομα αδείας: Οι αποδοχές και ο χρόνος καταβολής του
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε...
ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΗΣ


  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Ο χρόνος χορηγήσεως των αδειών καθορίζεται κατόπιν συμφωνίας μεταξύ μισθωτών και εργοδότη.

Οι μισοί τουλάχιστον από τους μισθωτούς πρέπει να πάρουν άδεια μέσα στο χρονικό διάστημα από 1 Μαΐου μέχρι 30 Σεπτεμβρίου.


σερμπεζης

Ο εργοδότης υποχρεούται να χορηγήσει την άδεια εντός δύο μηνών από το χρονικό σημείο κατά το οποίο διατυπώθηκε το σχετικό αίτημα.

Επίσης υποχρεούται να χορηγήσει την άδεια οπωσδήποτε πριν τη λήξη του ημερολογιακού έτους, έστω και αν δεν του την ζήτησε ο μισθωτός .


γνώστης στα αγγλικα

πιστοποιηση φιλτρων νερου

ΩΣ ΠΡΟΣ TOΝ ΤΡΟΠΟ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ

Μπορεί η άδεια να χορηγηθεί τμηματικά

Η άδεια για μεν το πρώτο ημερολογιακό έτος χορηγείται σε τμήματα. Ο εργοδότης υποχρεούται μέχρι τη λήξη του πρώτου ημερολογιακού έτους, εντός του οποίου προσελήφθηκε ο μισθωτός, να χορηγήσει σε αυτόν την αναλογία της κανονικής του άδειας.

Κατά το δεύτερο ημερολογιακό έτος ο μισθωτός δικαιούται να λάβει τμηματικά την άδειά του με αποδοχές, που αναλογεί στο χρόνο απασχόλησής του στο έτος αυτό. Η αναλογία υπολογίζεται και πάλι με βάση της 20 ημέρες για τους εργαζόμενους με πενθήμερο ή τις 24 ημέρες για τους εργαζόμενους με εξαήμερο.

Στη διάρκεια του έτους αυτού και στο σημείο που συμπληρώνει 12 μήνες εργασία , η άδεια αυξάνεται κατά μία (1) εργάσιμη ημέρα. Ο εργοδότης υποχρεούται μέχρι τη λήξη του δεύτερου ημερολογιακού έτους, να του χορηγήσει αναλογικώς ή ολόκληρη την άδεια που φθάνει μέχρι τις 21 εργάσιμες ημέρες για τους εργαζόμενους με πενθήμερο, και τις 25 εργάσιμες ημέρες για τους εργαζόμενους με εξαήμερο.

Κατά το τρίτο ημερολογιακό έτος, καθώς και τα επόμενα ο μισθωτός δικαιούται να λάβει ολόκληρη την άδεια του σε κάθε χρονικό σημείο του έτους αυτού. Η άδεια αυτή θα φθάσει τις 22 εργάσιμες ημέρες για τους εργαζόμενους με πενθήμερο ή τις 26 εργάσιμες ημέρες για τους εργαζόμενους με εξαήμερο, εάν έχουν συμπληρωθεί 2 έτη απασχόλησης μέσα στο τρίτο ημερολογιακό έτος.

Οι μισθωτοί με προϋπηρεσία τουλάχιστον 10 έτη στον ίδιο εργοδότη ή 12 έτη σε οποιοδήποτε εργοδότη δικαιούνται 25 εργάσιμες ημέρες άδειας, για όσους είναι με πενθήμερο, ή 30 εργάσιμες ημέρες άδειας, για όσους είναι με εξαήμερο με αποδοχές (ΕΓΣΣΕ 2000-2001, άρθρο 6).

Επίσης οι μισθωτοί, από 1-1-2008, μετά τη συμπλήρωση 25ετούς υπηρεσίας ή προϋπηρεσίας δικαιούνται μία (1) εργάσιμη ημέρα παραπάνω, δηλ. 26 ημέρες για τους εργαζόμενους με πενθήμερο και 31 ημέρες για τους εργαζόμενους με εξαήμερο (ΕΓΣΣΕ 2008-2009, άρθρο 3).

Σύμφωνα με το Ν 4093/2012 και την διευκρινιστική εγκύκλιο του Υπουργείου Εργασίας η διαδικασία χορήγησης αδείας γίνεται ως εξής:

Η διάταξη της περίπτωσης 3 της υποπαραγράφου ΙΑ.14 του άρθρου πρώτου του ν.4093/2012 συμπληρώνει το άρθρο 8 του Ν.549/77 κατά το μέρος που κύρωσε το άρθρο 7 της από 26-1-1977 ΕΓΣΣΕ και όπως είχε τροποποιηθεί με το άρθρο 6 του Ν.3846/10 και προβλέπει συνολικά πλέον τα εξής:

α) Είναι επιτρεπτή από τον εργοδότη η κατάτμηση του χρόνου αδείας εξαιτίας ιδιαίτερα σοβαρής ή επείγουσας ανάγκης που προκύπτει στο πλαίσιο της επιχείρησης ή εκμετάλλευσης. Η κατάτμηση μπορεί να γίνει σε δυο περιόδους εντός του αυτού ημερολογιακού έτους. Η πρώτη περίοδος της άδειας που χορηγείται με αυτό τον τρόπο δεν μπορεί να είναι μικρότερη των έξι (6) εργάσιμων ημερών επί εξαημέρου εβδομαδιαίας εργασίας και των πέντε (5) εργάσιμων ημερών επί πενθημέρου ή δώδεκα (12) εργάσιμων ημερών εάν πρόκειται για ανήλικο εργαζόμενο.
β) Επιτρέπεται η κατάτμηση του χρόνου αδείας και σε περισσότερες των δυο περιόδων. Η διαδικασία αυτή, η οποία προβλέπει έγγραφη αίτηση του εργαζομένου προς τον εργοδότη, θα πρέπει να περιλαμβάνει την χορήγηση ενιαίου τμήματος αδείας δέκα (10) εργασίμων ημερών επί πενθημέρου ή δώδεκα (12) εργάσιμων ημερών επί εξαημέρου εβδομαδιαίας εργασίας ή δώδεκα (12) εργασίμων ημερών, εάν πρόκειται για ανήλικο εργαζόμενο. Η παραπάνω διαδικασία υπάγεται στις σχετικές διατάξεις της νομοθεσίας για την άδεια, οι οποίες προβλέπουν τη χορήγηση αδείας ή τμήματος αδείας από τον εργοδότη στον εργαζόμενο μετά από συνεννόηση των δυο μερών (άρ.4 του ΑΝ 539/45 όπως ισχύει).

ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ

Ο εργαζόμενος δικαιούται στη διάρκεια της άδειάς του τις αποδοχές που θα έπαιρνε αν εργαζόταν κανονικά με πλήρη απασχόληση. Στις αποδοχές αυτές συμπεριλαμβάνονται όλα τα καταβαλλόμενα μηνιαία επιδόματα και οι προσαυξήσεις.
Δικαιούται επίσης επίδομα αδείας, το οποίο είναι ίσο με τις αποδοχές των ημερών άδειας, με ανώτατο όριο το ½ του μισθού, για τους αμειβόμενους με μισθό ή τα 13 ημερομίσθια για τους αμειβόμενους με ημερομίσθιο.
Ο εργοδότης υποχρεούται να προκαταβάλλει τις αποδοχές και το επίδομα άδειας στον εργαζόμενο στην αρχή της άδειας.


βρεφικα κρεβατια καναπες

Φωτιά Χίος: Μέχρι την Κρήτη έφτασαν οι καπνοί (photo)

Η φωτιά που μαίνεται στη Χίο από τα ξημερώματα της Δευτέρας (25/07), έχει ήδη προκαλέσει μεγάλες ζημιές στο νησί, το οποίο ακόμα δεν είχε συνέλθει από τη καταστροφική πυρκαγιά του 2012.


νησιωτικη αλεπου

ζαχαροπλαστειο ζαρας βυρωνας

Αεροφωτογραφία από δορυφόρο την οποία δημοσίευσε το politischios.gr, δείχνει τον καπνό από την πυρκαγιά της Χίου, να έχει εξαπλωθεί πάνω από το Αιγαίο και να φτάνει μέχρι την Κρήτη.


βρεφικα κρεβατια καναπες



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Η φωτογραφία τραβήχτηκε γύρω στης 10:00 σήμερα το πρωί.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr, τη φωτογραφία από τον δορυφόρο


Φωτιά Χίος: Μέχρι την Κρήτη έφτασαν οι καπνοί (photo)
01
Φωτιά Χίος: Μέχρι την Κρήτη έφτασαν οι καπνοί (photo)

κινουμενο πλυντηριο αυτοκινητων

Δίκη Χρυσής Αυγής: Ο αστυνόμος Σαΐνης και ο... περαστικός Ρουπακιάς

Τα… πυρά της έδρας δέχθηκε σήμερα ο επικεφαλής της ομάδας ΔΙΑΣ Αναστάσιος Τσολακίδης, ο οποίος κατέθεσε ως μάρτυρας στο πλαίσιο της δίκης της Χρυσής Αυγής, για τον τρόπο που έδρασε η ομάδα του αλλά και οι συνάδελφοί του το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.


προεδρος κροατιας ηλικια

Ο μάρτυρας στη διακοπή της δίκης δέχτηκε μάλιστα και τα… πυρά του θείου του Παύλου Φύσσα ο οποίος τον αποκάλεσε «αστυνόμο Σαΐνη», επιρρίπτοντας ευθύνες στον αστυνομικό για ό, τι έγινε εκείνο το βράδυ. «Σε τράβαγε από τα μπατζάκια η κοπέλα του Παύλου "αστυνόμε Σαΐνη". Αυτό που έσπειρες θα το θερίσεις», του φώναξε βγαίνοντας από το δικαστήριο.

«Ο..... περαστικός Ρουπακιάς»


ξυλο τσουκαλας βιντεο



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Ο αστυνομικός περιέγραψε πως είδε μια ομάδα 4-5 ατόμων να συμπλέκονται και πως με υπόδειξη του Παύλου Φύσσα συνέλαβαν τον Γιώργο Ρουπακιά αφού προηγουμένως τον ρώτησε: «Που πας, τι κάνεις;» και εκείνος του απάντησε «Τίποτα».
«Κοίταξα προς τον Φύσσα και μου είπε "Ναι αυτός με μαχαίρωσε". "Τι έκανες;" ρώτησα τον Ρουπακιά. Ήταν ήρεμος και μου απάντησε "τίποτα περαστικός ήμουν"» κατέθεσε ο μάρτυρας και συμπλήρωσε «είδαμε το μαχαίρι με τα αίματα. Ο συνάδελφος από το περιπολικό το πήρε. Ο Ρουπακιάς ήταν ψυχρός και ψύχραιμος. Μετά από συμπλοκή υπάρχει ένταση αυτός ήταν πολύ ήρεμος, δεν είχε παλμούς, δεν ήταν ιδρωμένος».

«Ο Φύσσας έπιανε την καρδιά του»

Τα λεπτά που ακολούθησαν ήταν δραματικά. Όπως κατέθεσε ο μάρτυρας «ο Φύσσας έλεγε πονάω εδώ και έπιανε την καρδιά του. Μετά από λίγο μπήκε ο Ρουπακιάς στο περιπολικό. Κανένας δεν προσπάθησε να μας εμποδίσει. Παραμείναμε μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Έκανε 40 λεπτά... Στα πρώτα 10 λεπτά ο Φύσσας ήταν όρθιος και μας μιλούσε και μετά μια κυρία, φίλη του τον έβαλε να κάτσει. Ήρθαν και άλλοι φίλοι του. Μια γυναίκα είπε πως είναι νοσηλεύτρια τον κοίταξε και έφυγε».


κινουμενο πλυντηριο αυτοκινητων

Πρόεδρος: Μάρτυρες βρήκατε;
Μάρτυρας: Δεν θυμάμαι. Έγιναν κάποιες προσαγωγές αλλά δεν ξέρω αν έγιναν συλλήψεις.
Πρόεδρος: Όλοι αυτοί είχαν σχέση μεταξύ τους;
Μάρτυρας: Πώς να σας απαντήσω σε αυτό;
Πρόεδρος: Ως αστυνομικός...
Μάρτυρας: Υπήρχε συνοχή στο περιστατικό. Δεν πιστεύω πως ήταν τυχαίο. Πιστεύω πως ήταν το ίδιο περιστατικό.
Πρόεδρος: Έχετε την αίσθηση εκ των υστέρων πως το σήμα για ενισχύσεις έπρεπε να το δώσετε πιο νωρίς;
Μάρτυρας: Όχι ενημέρωσα αμέσως μόλις είδα πως δεν μπορούσαμε να τους πιάσουμε.
Πρόεδρος: Εκ των υστέρων σκεπτόμενοι, τι θα μπορούσατε να είχατε κάνει για να αποτραπεί η δολοφονία;
Μάρτυρας: Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε εκείνη τη στιγμή. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα.
Πρόεδρος: Το αποτέλεσμα δεν απεφεύχθη...
Μάρτυρας: Το αποτέλεσμα ήταν πολύ δυσάρεστο. Οι ενέργειες μας ήταν οι καλύτερες. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο. Αμέσως ενεργήσαμε χωρίς καθυστέρηση. Δεν μπορούσε να γίνει κάτι καλύτερο...
Πρόεδρος: Ποιο θεωρείτε καλό και ψάχνουμε το καλύτερο; Τι σας εμπόδισε να κάνετε κάτι άλλο; Σε τέτοιες περιπτώσεις γρήγορα γίνονται όλα.
Μάρτυρας: Γρήγορα κινηθήκαμε και εμείς.
Πρόεδρος: Καταστήσατε την παρουσία σας σαφή;
Μάρτυρας: Σαφέστατη την κάναμε.
Πρόεδρος: Αυτό δεν είχε αποτέλεσμα... Ούτε έναν δεν ελέγξατε οκτώ αστυνομικοί... Είναι και θέμα εμπιστοσύνης και ως προς την ασφάλεια που έχεις. Θα νιώσει κάποιος ασφαλής...
Μάρτυρας: Ναι.
Πρόεδρος: Γιατί πώς θα νιώσει ασφαλής; Είπατε στο κέντρο που μας στέλνεις; Στείλτε γρήγορα ενισχύσεις. Εσείς δεν είχατε διαπιστώσει καν ποιες ήταν οι δυο ομάδες και ήσασταν και επικεφαλής.
Μάρτυρας: Μόλις φτάσαμε ενημέρωσα.
Πρόεδρος: Για την άφιξη ενημερώσατε. Η δουλειά σας είναι να αντιληφθείτε άμεσα τι γίνεται και να αποτρέψετε. Δεν σταματήσατε ούτε έναν. Μόνο τον Ρουπακιά πιάσατε που καθόταν μέσα στο αμάξι. Αυτό κάνατε.
Πρόεδρος: Φοβηθήκατε;
Μάρτυρας: Όχι.
Πρόεδρος: Η υπηρεσία σας, σας αντάμειψε;
Μάρτυρας: Κάποιους...
Πρόεδρος: Εσείς ήσασταν ανάμεσα σε αυτούς;
Μάρτυρα: Όχι, ήταν να πάρουμε κάτι άλλο αλλά δεν το πήραμε.

Ενστάσεις

Με την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας η υπεράσπιση επανήλθε στο αίτημα που είχε υποβάλλει, στην προηγούμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου, για κλήτευση του βουλευτή και πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια.

Μάλιστα, αιτήθηκαν να εξεταστεί ο πρώην υπουργός κατ’ αντιπαράσταση με τον ιδιοκτήτη του ζαχαροπλαστείου στο οποίο φέρεται ότι πήγε την επόμενη της δολοφονίας στο πλαίσιο της έρευνας της αστυνομίας. Η πολιτική αγωγή απάντησε πως δεν θεωρεί απαραίτητη την παρουσία του κ. Δένδια. Ωστόσο, συμπλήρωσε πως θα ήταν χρήσιμο να έρθει στο δικαστήριο για «να δώσει εξηγήσεις για ποιο λόγο ανέχτηκε τα τάγματα εφόδου να δρουν τόσα χρόνια ανενόχλητα».

Η δίκη διεκόπη για τις 5 Σεπτεμβρίου.


κλειστο γηπεδο μπασκετ αλιμου χαρτης

Σεισμός 3,6 στον Κορινθιακό

Σεισμική δόνηση 3,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στον Κορινθιακό Κόλπο.


κλειστο γηπεδο μπασκετ αλιμου χαρτης

γιοβανοπουλος ρηγας δικηγορος

Όπως αναφέρει το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 5 χλμ και σημειώθηκε στις 19:17μ. μ.


κωστας μπαρμπερης



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


γενική γραμματεία του υπουργείου ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας

Προσοχή: Ποιες δημοφιλείς παραλίες της Αττικής είναι ακατάλληλες για κολύμβηση

Ακατάλληλες για βουτιές βρέθηκαν τέσσερις παραλίες της Αττικής, μετά από δειγματοληψία των νερών.


Σύμφωνα με το ΠΑΚΟΕ, από τις 17 παραλίες στις οποίες έγινε ανάλυση, βρέθηκαν μολυσμένες οι εξής τέσσερις: Καβούρι (οδός Κυβέλης), Μεγάλο Καβούρι παραλία Αγίου Νικολάου στο Λαγονήσι και κεντρική παραλία της Σαρωνίδας.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Όπως αναφέρει το ΠΑΚΟΕ, σε άλλες παραλίες η δειγματοληψία έγινε πέντε μέτρα από την ακτή και σε άλλες πιο μακριά.


σεβομαι την αποψη σου


επεμβασεις γονατου
γενική γραμματεία του υπουργείου ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας

ολοημερα νηπιαγωγεια κατερινης

Συναγερμός στην Αστυνομία – Θρίλερ με την εξαφάνιση 14χρονου στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης

Ώρες αγωνίας για έναν 14χρονο αγόρι, τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν το απόγευμα της 24ης Ιουλίου από το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης.


ολοημερα νηπιαγωγεια κατερινης

Πρόκειται για τον Μοχάμεντ Σεικί Σαλέχ , ο οποίος έχει ύψος 1,70 μ., ζυγίζει 75 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.


ομονοια τροπαια



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού» ο Μοχάμεντ την ημέρα της εξαφάνισης φορούσε τζιν βερμούδα, γαλάζια μπλούζα και καλοκαιρινές παντόφλες.


μεχμετ εφεντη

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο, στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.


ευτυχισμενοι μαζι επεισοδιο 61 κυκλος 1

Τρόμος στο Αγρίνιο: Ληστής έβαλε όπλο στον κρόταφο πελάτη των ΕΛΤΑ

Αδίστακτος ληστής «χτύπησε» το μεσημέρι της Παρασκευής (29/07) σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Παναιτώλιο Αγρινίου.


Ο άγνωστος δράστης - έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με κράνος - εισέβαλε λίγο πριν από τις 12:30 στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ και σύμφωνα με πληροφορίες του cityvoice.gr, έβαλε το όπλο του στον κρόταφο ενός πολίτη που βρισκόταν εκεί.


αντίθετα του διστακτικοσ

ελτα ηρακλειο κρητης 62 μαρτυρων



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Υπό την απειλή του όπλου ζήτησε από υπάλληλο του υποκαταστήματος να του δώσει τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο. Αμέσως μετά βγήκε από το υποκατάστημα και επιβιβάστηκε σε μία μηχανή, που είχε σταθμεύσει λίγα μέτρα πιο μακριά.

Ο δράστης πήρε από το ταμείο των ΕΛΤΑ περίπου 2.000 ευρώ, ενώ κοντά στο Παναιτώλιο βρέθηκε μία εγκαταλελειμμένη μηχανή και ερευνάται το ενδεχόμενο να είναι αυτή που χρησιμοποίησε ο ληστής.


ευτυχισμενοι μαζι επεισοδιο 61 κυκλος 1

Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

πλακακια λαμια

Νέες διώξεις για παράνομες χρηματοδοτήσεις σε ΜΚΟ

Παχυλές χρηματοδοτήσεις για έργα που... δεν έγιναν ποτέ, λάμβαναν Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις από το υπουργείο Εξωτερικών.


τουρτα γαμου θεσσαλονικη τιμες

δελτα εβρου βιντεο

ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ ΠΡΩΗΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ


  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Όλοι θυμούνται, άλλωστε, τα περίπου 9 εκατ. ευρώ που είχε λάβει ΜΚΟ για έργο αποναρκοθέτησης – φάντασμα, κατά τη θητεία του Ανδρέα Λοβέρδου στο ΥΠΕΞ.

Τώρα αποκαλύπτεται νέα υπόθεση παράνομων χρηματοδοτήσεων από το υπουργείο Εξωτερικών προς ΜΚΟ. Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος έχει ασκηθεί στον πρώην γενικό γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών και νυν στέλεχος της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Ηλία Πλασκοβίτη!

Διαβάστε περισσότερα στο ereportaz.gr


πλακακια λαμια

φλουδες καρυδας

Γεμίζουν ξανά τα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων στην Ελλάδα

Ανησυχία προκαλεί η επανατροφοδότηση των προσφυγικών ροών προς την Ελλάδα.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα απογραφικά στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, το πρωί του Σαββάτου 30 Ιουλίου έφτασαν στα Ελληνικά νησιά, 118 πρόσφυγες και μετανάστες.


φλουδες καρυδας



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Διαβάστε περισσότερα στο cnn.gr.


σηματα τροχονομου κοκ


λογιστικεσ εγγραφεσ δεη

ειναι επικινδυνη η τρυπα στην μυτη

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το πρωί ένας 36χρονος στο Ηράκλειο.


ειναι επικινδυνη η τρυπα στην μυτη

Τον άτυχο άντρα εντόπισαν μέσα στο αυτοκίνητο της οικογένειας το οποίο είχε πάρει νωρίτερα για να πάει μια βόλτα.


που βρισκεται το θεατρο βραχων



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Ο 36χρονος αντιμετώπιζε χρόνια πρόβλημα με τα ναρκωτικά.

Ο άνδρας βρέθηκε μέσα στο αυτόκίνητο με τη βελόνα ακόμα πάνω στο πόδι του στην περιοχή του Σκαλανίου.


21 απριλιου 1967 εμβλημα

Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ όμως ήταν ήδη αργά.

Πηγή: prismanews.gr


θεραπευτικες ιδιοτητες του ανανα

Φωτιά στην βόρεια Εύβοια: Υπό έλεγχο το πύρινο μέτωπο

Υπό έλεγχο συνολικά σε όλο το πύρινο μέτωπο της βόρειας Εύβοιας τέθηκε η φωτιά μετά και το τελευταίο μέτωπο στην Κατούνια, το οποίο ελέγχθηκε από τις δυνάμεις πυρόσβεσης που συνεχίζουν το έργο τους από την πρώτη στιγμή εκδήλωσης της φωτιάς.


θεραπευτικες ιδιοτητες του ανανα

Ωστόσο οι πυροσβεστικές δυνάμεις παραμένουν σε επιφυλακή καθώς, αναμένεται ισχυροποίηση των ανέμων κατά τις μεσημβρινές ώρες και υπάρχει φόβος αναζωπύρωσης της φωτιάς.


ενωση γονεων χιου



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Στην περιοχή βρίσκεται ο γ. γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας Ηλίας Τσέλιγκας ενώ ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης έχει στείλει τον αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Φάνη Σπανό.



οικονομικος συμβουλος σαμαρα

δεόντως συνώνυμο

«Συναγερμός» στην Αττική

Ιδιαίτερη προσοχή


Ιδιαίτερη προσοχή για αύριο, Δευτέρα (01/08/2016), καθώς σε αρκετές περιοχές προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4).


δεόντως συνώνυμο

ψαρεμα σε βαθια λιμανια



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης (www.civilprotection.gr), για αύριο Δευτέρα 01 Αυγούστου 2016, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για τις εξής περιοχές:

• Περιφέρεια Αττικής
• Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (Εύβοια)

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr) του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις Περιφέρειες και τους Δήμους των ανωτέρω περιοχών, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν επεισόδια πυρκαγιών.

Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως η ρίψη αναμμένων τσιγάρων, το κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών ή υπολειμμάτων καθαρισμού, η χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες όπως δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης, η χρήση υπαίθριων ψησταριών κ. α. Επίσης, υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου απαγορεύεται η καύση των αγρών.


κατηφορος νικος κουρκουλος

Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, οι πολίτες παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199.

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τους κινδύνους των δασικών πυρκαγιών, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.civilprotection.gr.


διεση αποστολη μηνυματων

«Οι ελληνικές θάλασσες είναι μεταξύ των καθαρότερων του κόσμου»

«Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Περιβάλλοντος (European Environment Agency) ανακοίνωσε πρόσφατα ότι τα ύδατα της Ελλάδας είναι μεταξύ των καθαρότερων στον κόσμο», επισημαίνει, σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.


Ειδικότερα, ξεκαθαρίζει ότι «τα νερά της Ελλάδας είναι καθαρά και ασφαλή για κολύμβηση». Τονίζει, δε, ότι με πάνω από το 92% των παραλιών και των ακτών κολύμβησης της Ελλάδας να έχουν αξιολογηθεί, οι ακτές της Ελλάδας βρίσκονται στο 97,2% της κλίμακας αξιολόγησης. Μάλιστα, αναφέρει, ότι ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Περιβάλλοντος δημοσιεύει κάθε χρόνο έκθεση με τα ευρήματα και σύμφωνα με την τελευταία έκθεση έγινε επιθεώρηση σε περίπου 1.500 τοποθεσίες της χώρας, με 1.499 εξ αυτών να κρίνεται ότι είναι εξαιρετικά υψηλής ποιότητας για κολύμβηση.


διεση αποστολη μηνυματων



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Επιπλέον, υπογραμμίζει ότι «πάνω από το 97% των υδάτων κολύμβησης στην Ελλάδα χαρακτηρίζονται ως εξαιρετικής κατάστασης για κολύμβηση και τα υπόλοιπα ως καλής κατάστασης και βάσει των αποτελεσμάτων αυτών η χώρα μας τοποθετείται μεταξύ των πρώτων στην ΕΕ».


διαιρεση συνθετου κλασματος

Το υπουργείο σημειώνει ότι η Ειδική Γραμματεία Υδάτων του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, βάσει σχετικής ΚΥΑ, είναι ο αρμόδιος φορέας για την παρακολούθηση της ποιότητας των ακτών κολύμβησης της χώρας. Τα στοιχεία που συλλέγονται, βάσει της διαδικασίας που προβλέπει η ως άνω ΚΥΑ, υποβάλλονται στα αρμόδια όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αξιολογούνται σχετικά.


αγορα κουκουβαγιας τιμη

Σε αντίθεση με τα παραπάνω, συμπληρώνει του υπουργείο, δόθηκε στη δημοσιότητα έκθεση του Πανελλήνιου Κέντρου Οικολογικών Ερευνών (ΠΑΚΟΕ), σύμφωνα με την οποία κάποιες ακτές είναι ακατάλληλες για κολύμβηση. «Πλην της αοριστίας της εν λόγω έκθεσης (υπάρχει επίκληση εργαστηρίων χωρίς ωστόσο να κατονομάζονται και ως εκ τούτου δεν μπορεί να ελεγχθεί κατά πόσο είναι διαπιστευμένα), της καταφανούς έλλειψης επιστημονικής πληρότητας του ΠΑΚΟΕ για τη σύνταξη τέτοιων εκθέσεων και της εν γένει αντίθεσης τέτοιου είδους δραστηριότητας με την καθιερωμένη από τις προδιαγραφές διαδικασία, σημειώνουμε ότι η λήψη και ανάλυση τυχαίων δειγμάτων με τρόπο μη επιστημονικό, σαφώς εγείρει αμφιβολίες ως προς την πληρότητα και την ορθότητα των αποτελεσμάτων, παραπλανεί και μειώνει το ζωτικής σημασίας τουριστικό προϊόν της χώρας μας», σχολιάζει το υπουργείο.


μεταφορικές για λονδίνο

Αποκλειστικό: Ο δήμαρχος Σύμης στο Newsbomb.gr για το περίεργο περιστατικό με την τουρκική σημαία

Τι δήλωσε ο δήμαρχος, Ελευθέριος Παπακαλοδούκας, για τη φερόμενη ανάρτηση τουρκικής σημαίας σε όρμο του νησιού.


Δεν επιβεβαιώνει τη φερόμενη καταγγελία κατοίκου της Σύμης, για το περιστατικό με την τουρκική σημαία, ο δήμαρχος του νησιού κ. Ελευθέριος Παπακαλοδούκας.


μεταφορικές για λονδίνο



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Όπως δήλωσε ο κ. Παπακαλοδούκας στο Newsbomb.gr, γεννώνται ερωτήματα για τους λόγους διακίνησης τέτοιων φημών, οι οποίες βλάπτουν τον τουρισμό και δημιουργούν φόβο στους κατοίκους.


μπάντα πολεμικού ναυτικού

ο θεός αγαπάει το χαβιάρι κουτσογιαννοπουλος

«Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα (σ. σ. ανάρτησης τουρκικής σημαίας σε όρμο της Σύμης). Δεν ξέρω γιατί το κάνουν αυτό, πριν από δύο μέρες έλεγαν πάλι για κάποια φουσκωτά που είχαν δει στο νησί, που επίσης δεν ισχύει. Ίσως επειδή το νησί είναι κοντά στην Τουρκία και μετά την απόπειρα πραξικοπήματος, ο κόσμος φοβάται ακόμα και τη σκιά του» ανέφερε ο κ. Παπακαλοδούκας.

Όλη αυτή η φημολογία, πάντως, πλήττει σοβαρά τον τουρισμό της Σύμης, κατέληξε ο δήμαρχος.


τραγουδια απο τους one direction

Ώρες αγωνίας για τον 70χρονο που χάθηκε στο Ηράκλειο (pics)

Ένας 70χρονος, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από το απόγευμα της Δευτέρας (01/08/2016), από την περιοχή του Μπασταμπά στο Ηράκλειο Κρήτης, αναζητείται από τους συγγενείς του.


τραγουδια απο τους one direction

Πρόκειται για τον Γιώργο Σεφέρογλου, ο οποίος βρισκόταν στο Ηράκλειο για διακοπές, έχει ύψος 1,85μ. και όταν εξαφανίστηκε φορούσε πορτοκαλί πόλο μπλουζάκι, μπλε σκούρα βερμούδα και πέδιλα.


εκδοσεις ροτοντα τηλεφωνο



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Η οικογένειά του παρακαλεί όποιος τον έχει δει να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6972273925 ή στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα.


μπουρεκακια με πατατα και μαγιονεζα

Δείτε πιο πάνω στη photo gallery του Newsbomb.gr φωτογραφίες του 70χρονου


Ώρες αγωνίας για τον 70χρονο που χάθηκε στο Ηράκλειο (pics)
01
Ώρες αγωνίας για τον 70χρονο που χάθηκε στο Ηράκλειο (pics)








ελληνικη θρησκεια μαρινησ

Φωτιά μαίνεται στα Μέγαρα

Φωτιά ξέσπασε αργά το μεσημέρι της Πέμπτης (04/08) στην Αττική και συγκεκριμένα στα Μέγαρα.


δηλωση ε1 2015 υπολογισμος

Οι φλόγες κατακαίουν αγροτική έκταση στην περιοχή Βένιζα των Μεγάρων όπου - σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία - επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 9 οχήματα, 16 άτομα πεζοπόρο και 1 ελικόπτερο.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)



αναμνηση κορινθος
ελληνικη θρησκεια μαρινησ

επισημανση βοειου κρεατος

Ζάκυνθος: Σε κρίσιμη κατάσταση 24χρονη Βρετανίδα που τραυματίστηκε σε μπαρ

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 24χρονη Βρετανίδα τουρίστρια που τραυματίστηκε σοβαρά την ώρα που διασκέδαζε με την παρέα της σε μπαρ στην περιοχή του Λαγανά Ζακύνθου.


επισημανση βοειου κρεατος

παύλος βαρδινογιάννης τζίνα αλιμόνου

Η νεαρή χόρευε στο μπαρ και από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, παραπάτησε και έπεσε στο έδαφος, χτυπώντας το κεφάλι της πάνω σε μια φιάλη υγρό οξυγόνου, που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία εφέ καπνού.


οσε λαμια κωνσταντινουπολεως



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Η άτυχη κοπέλα, αμέσως μετά τον τραυματισμό της, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου οι γιατροί έκριναν πολύ σοβαρή την περίπτωση και ακολούθησε η αεροδιακομιδή της με C130 στο Θριάσιο Νοσοκομείο στην Αθήνα, όπου και νοσηλεύεται.