Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

πανελληνιο μαθητικο ραδιοφωνο

Οι Τούρκοι βύθισαν φρεγάτα στο Αιγαίο! - Δείτε φωτογραφίες

Άσκηση του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού με την ονομασία «BEYAZ FIRTINA» διεξήχθη το χρονικό διάστημα 16 - 27 Μαΐου στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.


Κατά τη διάρκεια της άσκησης χρησιμοποιήθηκε ως στόχος και βυθίστηκε από βολές πυραύλων και τορπιλών η φρεγάτα «ZAFER (F-253)» κλάσεως KNOX, η οποία είχε παροπλιστεί.


πανελληνιο μαθητικο ραδιοφωνο



  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Η φρεγάτα είχε ναυπηγηθεί το 1972 και μέχρι το 1993 ανήκε στο ΠΝ των ΗΠΑ, οπότε και χορηγήθηκε στο τουρκικό ΠΝ.

Δείτε στη gallery τις φωτογραφίες του Militaire.gr...


ηλιακοί συλλέκτες θερμότητας κενού αέρος

γλωσσικη αυτοβιογραφια

Οι Τούρκοι βύθισαν φρεγάτα τους στο Αιγαίο (pics)
01
Οι Τούρκοι βύθισαν φρεγάτα τους στο Αιγαίο (pics)











η νυχτα του σαν λορεντζο

Την Πέμπτη (2/6) στo Αυτόφωρο ο άνδρας που ξυλοκόπησε την κόρη της γυναίκας του

Στα κρατητήρια παραμένει ο … νευρικός πατριός που δεν δίστασε να ξυλοφορτώσει μέσα σε σχολείο του Ηρακλείου την 11χρονη κόρη της συζύγου του, για ασήμαντη αφορμή.


Ωστόσο, αύριο Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016, αναμένεται να οδηγηθεί στο Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου προκειμένου να δικαστεί, αναφέρει το cretapost.gr.


η νυχτα του σαν λορεντζο



  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη, ο συλληφθείς μετέβη στο σχολείο της προγονής του, όπου άρχισε να χτυπά το ανήλικο κορίτσι μπροστά στα έντρομα μάτια των συμμαθητών της που έγιναν μάρτυρες της κακοποίησης.


γλυφαδα πεζοδρομος

θεος διονυσος ακολουθοι

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η αντίδραση των εκπαιδευτικών ήταν ακαριαία και αποτελεσματική, καθώς μπόρεσαν όχι μόνο να προστατεύσουν το παιδί αλλά και να ειδοποιήσουν έγκαιρα τις αρχές, που κατέφθασαν στο σχολείο συλλαμβάνοντας τον άνδρα.

Ωστόσο, αύριο Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016, αναμένεται να οδηγηθεί στο Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου προκειμένου να δικαστεί.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη, ο συλληφθείς μετέβη στο σχολείο της προγονής του, όπου άρχισε να χτυπά το ανήλικο κορίτσι μπροστά στα έντρομα μάτια των συμμαθητών της που έγιναν μάρτυρες της κακοποίησης.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η αντίδραση των εκπαιδευτικών ήταν ακαριαία και αποτελεσματική, καθώς μπόρεσαν όχι μόνο να προστατεύσουν το παιδί αλλά και να ειδοποιήσουν έγκαιρα τις αρχές, που κατέφθασαν στο σχολείο συλλαμβάνοντας τον άνδρα.


αναγνωστου επιπλα κατερινη

Σαν σήμερα το 2007 πέθανε ο Σωτήρης Μουστάκας

Κύπριος ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, με σπουδαία κωμική φλέβα και μεγάλες δυνατότητες στο δράμα.


επενδυση στην γεροσκηπου

Ο Σωτήρης Μουστάκας γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 1940 στο χωριό Κάτω Πλάτρες Λεμεσού και ήταν το τελευταίο παιδί πολυμελούς οικογένειας. Έκανε μουσικές σπουδές (βιολί), αλλά το όνειρό του ήταν να γίνει ηθοποιός. Από το Δημοτικό κιόλας ήταν πρωταγωνιστής στα έργα που ανέβαζε με τους συμμαθητές του. Του άρεσε ο Σέξπιρ, αλλά και ο Τσάρλι Τσάπλιν, που τον είχε δει στο σινεμά.


που χρησιμευει ο υπολογιστης



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Το άτυπο ντεμπούτο του στο θεατρικό σανίδι το έκανε στη Λεμεσό. Είχε πάει να δει τον θίασο του Νίκου Σταυρίδη και κάποια στιγμή βρήκε την ευκαιρία να τρυπώσει στα καμαρίνια. Εκεί ζήτησε τη βοήθεια του σπουδαίου κωμικού, όταν θα ερχόταν στην Αθήνα να σπουδάσει θέατρο. Στο διάλειμμα από σκηνής ο Σταυρίδης έλεγε ανέκδοτα στον κόσμο. «Κάποια στιγμή σταμάτησε κι άρχισε να φωνάζει το όνομά μου. Με κάλεσε στη σκηνή. Αυτό ήταν το ντεμπούτο μου» είχε πει.

Σε ηλικία 15 χρονών, συμμετείχε ενεργά στον Απελευθερωτικό Αγώνα της ΕΟΚΑ (1955-1959), ως αγγελιοφόρος διαταγών του αρχηγού της, Διγενή Γρίβα, προς τις διάφορες αντιστασιακές ομάδες. Μοίραζε φυλλάδια κι έγραφε συνθήματα στους τοίχους. Συνελήφθη από τους Άγγλους και φυλακίστηκε για εφτά μήνες. Με πλαστό διαβατήριο ταξίδεψε στην Αθήνα για να σπουδάσει ηθοποιός, παρά τις αντιρρήσεις του πατέρα του.


αναγνωστου επιπλα κατερινη

Όταν έφτασε στην Αθήνα, έπιασε δουλειά σ' ένα εστιατόριο ως σερβιτόρος και παράλληλα έδωσε εξετάσεις στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Κόπηκε, αλλά δεν το έβαλε κάτω. Ξαναπροσπάθησε και πέρασε. Εκεί γνώρισε και την ηθοποιό Μαρία Μπονέλου, την οποία παντρεύτηκε το 1973 κι έκαναν μία κόρη, την Αλεξία. Την περίοδο που σπούδαζε στο Εθνικό, πέρασε στο πανεπιστήμιο και συγκεκριμένα στην ΑΣΟΕΕ.

Ως σπουδαστής εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο θεατρικό σανίδι κρατώντας ένα μικρό ρόλο στο έργο «Χαραυγή» του Δημήτρη Μπόγρη (1961) κι ένα χρόνο αργότερα έκανε την πρώτη του επαγγελματική εμφάνιση με τον θίασο της Κάκιας Αναλυτή και του Κώστα Ρηγόπουλου στο έργο των Βαγγέλη Γκούφα και Βασίλη Ανδρεόπουλου «Μια πόρτα δραχμές πεντακόσιες». Με τον ίδιο θίασο συνεργάστηκε και τον επόμενο χρόνο, ενώ ακολούθησαν συνεργασίες με τους θιάσους Μάρως Κοντού - Γιώργου Πάντζα και Λάμπρου Κωνσταντάρα - Μάρως Κοντού.

Στα μέσα της δεκαετίας του '60 έπαιξε στους «Όρνιθες» του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Κάρολου Κουν, ενώ σημαντική θεωρήθηκε η ερμηνεία του στον «Ασυλλόγιστο» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Μιχάλη Μπούχλη. Τη θεατρική σεζόν 1969-1970 συνεργάστηκε με τον θίασο Αλέξη Μινωτή - Κατίνας Παξινού στο θεατρικό του Σον Ο’ Κέιζι «Η Ήρα και το παγόνι». Το 1976 συγκρότησε τον δικό του θίασο και ανέβασε τα έργα «Το κλουβί με τις τρελλές», «Βιολιστής στη στέγη», «Ο καλός στρατιώτης Σβέικ» και «Ο σιγανοπαπαδιάς».

Ηθοποιός με άνεση στον αυτοσχεδιασμό, διακρίθηκε ιδιαίτερα στην επιθεώρηση. Το 1994 τιμήθηκε με το βραβείο επιθεώρησης «Παναθήναια» για την ερμηνεία του στο νούμερο «Άμλετ» και δύο χρόνια η Εταιρεία Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων τού απένειμε το βραβείο «Παπαδούκα» για το νούμερο «Οι δύο δουλειές» στην επιθεώρηση «Και Μί-μη χειρότερα».

Στον κινηματογράφο, η καριέρα του ξεκίνησε το 1964 με τον «Ζορμπά» του Μιχάλη Κακογιάννη, όπου υποδύθηκε τον τρελό του χωριού και ολοκληρώθηκε με τον ρόλο του Τιτσιάνο στην ταινία του Γιάννη Σμαραγδή «Ελ Γκρέκο» το 2007. Σταθμός θεωρήθηκε η ερμηνεία του στην ταινία «Ο Νομοταγής Πολίτης», σε σκηνοθεσία Ερρίκου Θαλασσινού και σενάριο Κώστα Μουρσελά. Τη δεκαετία του '80 πρωταγωνίστησε σε δεκάδες βιντεοταινίες. Το 2002 βραβεύτηκε για το ρόλο τού 98χρονου χάκερ στην τηλεοπτική σειρά του Γιάννη Σμαραγδή «Τα χαϊδεμένα παιδιά», που μεταδόθηκε από την ΕΤ1.

Ο Σωτήρης Μουστάκας πέθανε στις 4 Ιουνίου 2007 σε νοσοκομείο της Αθήνας, σε ηλικία 66 ετών. Λίγες ώρες πριν από το μοιραίο είχε αισθανθεί αδιαθεσία, κατά τη διάρκεια πρόβας του «Πλούτου» του Αριστοφάνη, που θα παρουσίαζε με τους Θύμιο Καρακατσάνη, Γιώργο Κωνσταντίνου και Βάσια Τριφύλλη. Τα τελευταία χρόνια της ζωής του έπασχε από καρκίνο.

Πηγή: sansimera.gr


Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

οικονομικες τουρτες γαμου

Πρόκληση του Έντι Ράμα – Αλβανικός χάρτης με ελληνικά εδάφη στολίζει το γραφείο του

Το Newsbomb.gr έχει επισημάνει επανειλημμένα τη συνεχή και αυξανόμενη προκλητικότητα των «γειτόνων» κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.


Καμία αντίδραση από τον Νίκο Κοτζιά που πόζαρε κιόλας μπροστά στον «πειραγμένο» χάρτη


  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Έχουμε τονίσει πολλές φορές πως από τότε που ξεκίνησε η οικονομική κρίση κανείς δεν ασχολείται με τα εθνικά θέματα. Οι Τούρκοι κόβουν βόλτες ανενόχλητοι στο Αιγαίο, οι Σκοπιανοί πετούν με ελικόπτερα πάνω από τη βόρεια Ελλάδα και σηκώνουν αγάλματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και οι Αλβανοί μπήκαν στο παιχνίδι της πρόκλησης με χάρτες που αμφισβητούν περιοχές της Ελλάδας.

Το θράσος των τελευταίων δεν έχει όρια καθώς, πέρα από τους γραφικούς εθνικιστές Αλβανούς και τους τσάμιδες, ακόμα και η αλβανική κυβέρνηση προκαλεί την Ελλάδα με χάρτες της Αλβανίας στους οποίους προλαμβάνονται ελληνικά εδάφη!


βαση αμορτισερ bmw e36

Ένας από αυτούς μάλιστα κοσμεί το γραφείο του Τούρκου πρωθυπουργού, Έντι Ράμα.


οικονομικες τουρτες γαμου

doca τσαντες τιμη

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Κοτζιάς επισκέφθηκε την Τρίτη την Αλβανία και αφού αποδοκιμάστηκε εντόνως από τσάμιδες, ο Έντι Ράμα τον κάλεσε στο πρωθυπουργικό γραφείο ή αλλιώς «αίθουσα των χαρτών».

Στη φωτογραφία από την επίσημη συνάντηση Κοτζιά-Ράμα δεσπόζει ένας... περίεργος χάρτης με την Αλβανία και εδάφη που ανήκουν στην Ελλάδα.

kotzias

Όπως ενημέρωσε ο Αλβανός πρωθυπουργός μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Favebook η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην "Αίθουσα των Χαρτών", η οποία διακοσμείται με ανάλογους χάρτες.

Εξαιρετικά ενδιαφέρουν είναι το γεγονός ότι την ανάρτηση της φωτογραφίας στο Facebook του Έντι Ράμα ακολούθησε παροξυσμός σχολίων σχετικά με τους χάρτες και τα πραγματικά όρια της Αλβανίας.

rama

Ο κ. Κοτζιάς δεν αναρωτήθηκε τι χάρτης ήταν αυτός; Δεν παραξενεύτηκε με τις ελληνικές περιοχές που περιελάμβανε; Γιατί δεν αντέδρασε; Γιατί δεν ρώτησε τον Αλβανό πρωθυπουργό παρά επιδόθηκε σε φιλικά χαμόγελα μπροστά στους φωτογράφους;

Επισημαίνουμε ότι στην ίδια αίθουσα είχε συναντηθεί με τον Έντι Ράμα και ο πρώην υπουργός κ. Ευάγγελος Βενιζέλος. Ούτε τότε φυσικά είχε υπάρξει κάποια αντίδραση.

Τελικά, υπάρχει εξωτερική πολιτική σε αυτή τη χώρα; Υπάρχει ελληνική διπλωματία;

Ο ελληνικό λαός απαιτεί εξηγήσεις. Εδώ και τώρα το υπουργείο Εξωτερικών να ενημερώσει για το τι είδους χάρτης είναι αυτός που στολίζει το γραφείο του Αλβανού πρωθυπουργού.

Επίσης να μας εξηγήσει, πώς είναι δυνατόν ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας να συνομιλεί και να χασκογελά με τον Αλβανό πρωθυπουργό κάτω από έναν χάρτη στο οποίο αμφισβητούνται ελληνικά εδάφη.

Επιτέλους, αφού φοβάστε να δώσετε μια ηχηρή απάντηση στους προκλητικούς «γείτονες», δώστε μια απάντηση στους Έλληνες.


σοπράνο σαξόφωνο

Νίκος Τριανταφυλλίδης: Την Παρασκευή η κηδεία του γιου του Χάρρυ Κλυνν

Ο γιος του Χάρρυ Κλυνν, Νίκος Τριανταφυλλίδης έφυγε από τη ζωή στα 49 του χρόνια και σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.


σοπράνο σαξόφωνο

ανατολικη φραγκιστα ξενοδοχεια

Η σύντροφός του, Μαρίνα Δανέζη ανακοίνωσε χθες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, την ημέρα και την ώρα της κηδείας.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr


γαριδομακαροναδα συνταγη πετρετζικης

lyrics of night changes with guitar chords

Αυτή είναι η νέα εισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Η Ξένη Δημητρίου ως σήμερα αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου επελέγη από την κυβέρνηση ως νέα Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου που θα διαδεχθεί την Ευτέρπη Κουτζαμάνη η οποία αποχωρεί μετά από ευδόκιμη υπηρεσία σαράντα ετών από τη θέση της Εισαγγελέως του Ανωτάτου Δικαστηρίου της χώρας.


κεραυνος εξηγηση

κρατη και πρωτευουσες αμερικης

Η επιλογή της Ξένης Δημητρίου για την κορυφαία και πλέον νευραλγική θέση της δικαστικής ιεραρχίας επιβεβαίωσε την πρόθεση της κυβέρνησης να τηρήσει την ακολουθούμενη τα τελευταία χρόνια πρακτική, επιλογής της Εισαγγελέως του Ανωτάτου Δικαστηρίου από τους εισαγγελικούς λειτουργούς, μια και υπάρχει από το Σύνταγμα η δυνατότητα επιλογής και από τους ανώτατους δικαστικούς του Αρείου Πάγου (αντιπροέδρους και αρεοπαγίτες).




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Η κυρία Δημητρίου, έμπειρη εισαγγελική λειτουργός, έχει χειριστεί εκατοντάδες σημαντικές υποθέσεις και τελευταία ήταν η εισαγγελέας στο Ειδικό Δικαστήριο που εκδικάστηκε η υπόθεση του πρώην υπουργού Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Η επιλογή της αντιμετωπίστηκε με ανακούφιση από τους εισαγγελείς, οι οποίοι μέσω της Ενώσεώς τους είχαν ζητήσει από τον πρωθυπουργό να επιλεγεί εισαγγελικός λειτουργός για τη θέση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου.


lyrics of night changes with guitar chords

Η κυρία Δημητρίου, η οποία είχε την ευθύνη της εποπτείας θεμάτων ανηλίκων ως αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου θα αναλάβει τα καθήκοντά της στο τέλος του μήνα οπότε και αποχωρεί λόγω συμπλήρωσης του ορίου ηλικίας από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, η Ευτέρπη Κουτζαμάνη.

Η κυρία Κουτζαμάνη, η πρώτη γυναίκα που επελέγη ως Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, παρέμεινε στην Εισαγγελία του ανωτάτου δικαστηρίου επί τρία χρόνια και επί των ημερών της κινήθηκαν διαδικασίες για μείζονος σημασίας υποθέσεις μεταξύ των οποίων και οι διώξεις για την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

Η Ευτέρπη Κουτζαμάνη ήταν άλλωστε και η πρώτη γυναίκα που εισήλθε στο εισαγγελικό σώμα το 1975, καταγράφοντας πολύχρονη επιτυχημένη θητεία στη δικαιοσύνη.

Η αλλαγή σκυτάλης στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου έρχεται σε μία χρονική συγκυρία όπου η δικαιοσύνη ταλανίζεται από παθογένειες ετών και δυσλειτουργίες που εμποδίζουν την γρήγορη εκκαθάριση χιλιάδων υποθέσεων, ενώ υποθέσεις για καταχρήσεις σε βάρος του δημοσίου και οικονομικά σκάνδαλα βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η νέα Εισαγγελέας πάντως φέρεται αποφασισμένη να εργαστεί σκληρά για τη βελτίωση των συνθηκών απονομής της δικαιοσύνης και την τόνωση της εμπιστοσύνης των πολιτών προς τη δικαστική λειτουργία.

Η επιλογή της νέας Εισαγγελέως έγινε από το υπουργικό συμβούλιο διά περιφοράς μεταξύ των μελών του κάτι που προβλέπεται αλλά δεν συνηθίζεται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες, η επιλογή της Ξένης Δημητρίου υπήρξε η κατάληξη διεργασιών που κράτησαν, όπως ήταν φυσικό, καιρό καθώς και άλλοι ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί συζητήθηκαν για την κορυφαία θέση της εισαγγελικής ιεραρχίας.

Μεταξύ αυτών η σημερινή αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Ειρήνη Κιουρτσόγλου - Πετρουλάκη αλλά και άλλοι.

Άλλωστε από τη διάσκεψη των διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής πέρασαν από ακρόαση για την επιλογή νέου Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, τέσσερις αντεισαγγελείς του Ανωτάτου Δικαστηρίου, οι Αθανάσιος Κατσιρώδης, Νίκος Παντελής, Ξένη Δημητρίου και Δημήτρης Δασούλας, όπως και οι αντιπρόεδροι του Ανωτάτου Δικαστηρίου Ιωάννης Γιαννακόπουλος, και Ειρήνη Κιουρκτσόγλου - Πετρουλάκη.


57ος διαγωνισμοσ τραγουδιου eurovision - τελικοσ

Σεισμική δόνηση 4,2 Ρίχτερ στις Σποράδες

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 11.29 το πρωί του Σαββάτου (11/06) στις Βόρειες Σποράδες


Ο σεισμός είχε μέγεθος 4,2 Ρίχτερ και έγινε αισθητός σε Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Η σεισμική δόνηση σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτο είχε επίκεντρο 13 χλμ Βόρεια – Βορειοδυτικά της Αλοννήσου και το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 5 χλμ.


ελλαδος εικονες κυριακη

Έκτακτο: Σεισμός ΤΩΡΑ στις Σποράδες
01
Έκτακτο: Σεισμός ΤΩΡΑ στις Σποράδες

αστεροσκονη αλεξανδρουπολη
57ος διαγωνισμοσ τραγουδιου eurovision - τελικοσ

παπαδοπουλος μυτη

Ηράκλειο: Κυριακάτικη περιπέτεια για 7χρονο αγοράκι

Σε μεγάλη περιπέτεια μπήκες ένας 7χρονος στο Ηράκλειο ο οποίος έκανε τους γονείς του αλλά και τις αρχές να περάσουν ώρες αγωνίας αναζητώντας τον.


Όπως αναφέρει το cretapsot.gr, όλα ξεκίνησαν γύρω στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής (12/6/2016), όταν η οικογένεια του 7χρονου είχε μεταβεί σε παραλία του Καρτερού. Ξαφνικά οι γονείς διαπίστωσαν ότι το αγοράκι δεν βρισκόταν κοντά τους με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Αρχικά, με τη συνδρομή και άλλων λουομένων αναζητούσαν το παιδί στην παραλία χωρίς αποτέλεσμα. Τότε ειδοποιήθηκαν οι αρχές με την Αστυνομία και το Λιμενικό να βρίσκονται επί ποδός.


σεισμος βολος 2018

Άνδρες της ΕΛΑΣ, συμμετείχαν και συντόνιζαν τις έρευνας στην παραλία που βρισκόταν η οικογένεια και στις γύρω περιοχές, ενώ περιπολικό του Λιμενικού Σώματος πραγματοποιούσε έρευνες και από θαλάσσης, δεδομένου ότι κανείς δεν ήταν σε θέση να πει αν το αγοράκι είχε χαθεί τη στιγμή που κολυμπούσε ή ενόσω βρισκόταν στην ακτή.


παπαδοπουλος μυτη

χαρτης δρομων λαρισας

Εν τέλει μετά από αγωνιώδη αναζήτηση που διήρκεσε περίπου μία ώρα, ο μικρός βρέθηκε σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, πολύ κοντά στην παραλία που βρίσκονταν οι γονείς του.


ευθυγραμμη ομαλα επιβραδυνομενη κινηση διαγραμματα

ΔΕΔΔΗΕ: Σύσταση ειδικής επιτροπής για το τραγικό δυστύχημα

Τη βαθύτατη θλίψη του για το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε το Σάββατο (11/6/2016) εκφράζει ο ΔΕΔΔΗΕ.


ευθυγραμμη ομαλα επιβραδυνομενη κινηση διαγραμματα

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το Σάββατο 11 Ιουνίου και ώρα 19:00 περίπου, στην περιοχή της Νέας Μάκρης και κόστισε τη ζωή σε εργαζόμενό του κατά τη διάρκεια αποκατάστασης βλάβης σε καλώδιο παροχής πελάτη Χαμηλής Τάσης.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Η διερεύνηση των αιτίων του θανατηφόρου ατυχήματος έχει ήδη ξεκινήσει, μέσω των διαδικασιών της εταιρείας, ενώ άμεσα θα συσταθεί και Ειδική Επιτροπή για την πλήρη ανάλυση των συνθηκών κάτω από τις οποίες προκλήθηκε το τραγικό ατύχημα.

Η διοίκηση και τα στελέχη του ΔΕΔΔΗΕ εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή τους προς την οικογένεια του εκλιπόντος, στην οποία θα παρασχεθεί κάθε δυνατή στήριξη.


μαγειρικη σοδα ασημικα

πλαίσιο πληκτρολόγια

εφαπτομενες γωνιων πινακας

Παντελής Παντελίδης: Τι δείχνει το σχεδιάγραμμα της Τροχαίας

Το σχεδιάγραμμα που αποτυπώνει την πορεία που διέγραψε το όχημα που επέβαινε ο Παντελής Παντελίδης και οι δυο φίλες του, φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα Real News.


εφαπτομενες γωνιων πινακας

Η αποτύπωση πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Τροχαίας Ελληνικού και φανερώνει το ακριβές σημείο της πρόσκρουσης του οχήματος άλλα και την θέση που βρέθηκε βαριά τραυματισμένη η μια από τις δυο κοπέλες που ήταν μέσα στο όχημα.


διαπραγματευση ακινητου



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Ωστόσο όπως φαίνεται παρά την αναλυτική καταγραφή από τους αστυνομικούς όλων των εξωτερικών παραγόντων που συντέλεσαν να χάσει την ζωή του ο γνωστός τραγουδιστής και να τραυματιστούν η Φρόσω Κυριακού και η Μίνα Αρναούτη, δεν είναι αρκετό να ολοκληρωθεί το παζλ για τις τελευταίες στιγμές της τραγικής σύγκρουσης στην μοιραία στροφή.


λεμοναδα ντινα νικολαου

Δείτε φωτο στο gallery του newsbomb


Παντελής Παντελίδης: Τι δείχνει ο σχεδιάγραμμα της Τροχαίας
01
Παντελής Παντελίδης: Τι δείχνει ο σχεδιάγραμμα της Τροχαίας

δρακου μαρια κομμωτηριο

Λειτουργία την Κυριακή στην εκκλησία Αχερίτου για πρώτη φορά μετά το 1974

Τελείται αύριο Κυριακή, για πρώτη φορά μετά το 1974, θεία λειτουργία στην εκκλησία της Αχερίτου.


μωρο μενεγακη φωτο

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας-Αμμοχώστου, αύριο Κυριακή 12 Ιουνίου, από τις 7:30 μέχρι τις 10:00 το πρωί, θα τελεστεί Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Κυρίου στην κατεχόμενη κοινότητα Αχερίτου.
Είναι η πρώτη φορά, σημειώνεται, μετά το 1974, που τελείται η θεία λειτουργία στην εκκλησία της Αχερίτου και αυτό έγινε κατορθωτό μετά την αποδοχή σχετικού αιτήματος που υποβλήθηκε προς τα Ηνωμένα Έθνη.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Διαβάστε περισσότερα στο www.newsbomb.com. cy


αλλαγη βαριατορ


δρακου μαρια κομμωτηριο

αντιγονη λιβαθινος

Κρήτη: Λήξη συναγερμού με το ακυβέρνητο πλοιάριο - Ιταλία θέλουν να φτάσουν οι μετανάστες

Δεν υπήρχει κίνδυνος για τους 200 επιβαίνοντες σε πλοιάριο που είχε εκπέμψει σήμα κινδύνου νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (13/06).


Φορτηγό πλοίο που βρίσκεται στο σημείο (περίπου 80 ναυτικά μίλια νότια της Γαύδου) ανέφερε στο Ενιαίο Κέντρο Επιχειρήσεων Έρευνας και Διάσωσης του υπουργείου Ναυτιλίας, ότι προς το παρόν το σκάφος δεν χρήζει βοήθειας, ωστόσο οι μετανάστες που βρίσκονται πάνω σε αυτό ζητούν να κατευθυνθούν προς την Ιταλία.


αντιγονη λιβαθινος

κατα κεφαλην εισοδημα 2016



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Σε εξέλιξη είναι διαβουλεύσεις των εμπλεκόμενων υπηρεσιών για την τύχη των 200 μεταναστών που επιβαίνουν σε 25μετρο ξύλινο σκάφος, καθώς το συμβάν λαμβάνει χώρα στα χωρικά ύδατα της Λιβύης.

Είχε προηγηθεί μεγάλη κινητοποίηση των λιμενικών αρχών όταν εντοπίστηκε το πλοιάριο το οποίο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έπλεε ακυβέρνητο.


αλμπανης αντινοος θεατρο

Οι αρχές της Λιβύης ζήτησαν αρχικά τη συνδρομή του Λιμενικού Σώματος, καθώς ήταν πιο κοντά στο σημείο του συμβάντος και άμεσα άρχισαν να κατευθύνονται στο στίγμα του κινδυνεύοντος σκάφους, υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Επιχειρήσεων Έρευνας και Διάσωσης του υπουργείου Ναυτιλίας, ένα ελληνικό δεξαμενόπλοιο και ένα φορτηγό πλοίο με ξένη σημαία.


σπινθηρογραφημα οστων καλαματα

ΟΑΕΔ: Τα τελικά αποτελέσματα για τις παιδικές κατασκηνώσεις

Αναρτήθηκαν, σήμερα, από τη Διεύθυνση Ασφάλισης του ΟΑΕΔ τα οριστικά μητρώα «δικαιούχων – εργαζομένων», «δικαιούχων-ανέργων» και «παρόχων», καθώς και ο οριστικός πίνακας αποκλειομένων, στο πλαίσιο του προγράμματος διαμονής παιδιών σε παιδικές κατασκηνώσεις έτους 2016.


σπινθηρογραφημα οστων καλαματα

προγνωση καιρου τριημερου

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι δικαιούχοι, με ενστάσεις αποδεκτές από το ΔΣ του Οργανισμού, έχουν συμπεριληφθεί στα οριστικά μητρώα, αλλά, επιπλέον, έχουν ενταχθεί και σε ξεχωριστό πίνακα, τον «πίνακα αποδεκτών ενστάσεων», προς διευκόλυνση των ενδιαφερομένων. Οι επιταγές των ωφελουμένων παιδιών των δικαιούχων αυτών θα εκδοθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες.


τμημα εμποριου ξανθης



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Οι δικαιούχοι των μητρώων δεν χρειάζεται να προσέρχονται στις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ για την παραλαβή οποιουδήποτε εντύπου που να πιστοποιεί την επιλογή τους για συμμετοχή στο πρόγραμμα. Για κρατήσεις θέσεων, οι δικαιούχοι μπορούν να επικοινωνούν απευθείας με την κατασκήνωση που επιθυμούν από το μητρώο παρόχων.

Με την άφιξή τους στην κατασκήνωση, οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους:

  • Τα ατομικά βιβλιάρια υγείας των παιδιών τους.
  • Πρωτότυπα και φωτοαντίγραφα της ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους.
  • Πρωτότυπα και φωτοαντίγραφα από έγγραφα ταυτοπροσωπίας των παιδιών τους.

Οι ενεργοποιήσεις επιταγών ωφελουμένων του προγράμματος γίνονται από τους παρόχους από την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016, εφόσον έχει εκδοθεί η άδεια λειτουργίας έτους 2016.

Τα αποτελέσματα μπορούν να δουν οι ενδιαφερόμενοι με τους κωδικούς τους στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ όπου και έγιναν οι αιτήσεις.

Δείτε τα τελικά αποτελέσματα στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ


αστέρας γλυφάδας - balux

Ηγουμενίτσα: Φορτίο με λαθραία τσιγάρα κατασχέθηκε στο λιμάνι της πόλης

Περισσότερα από 50.000 πακέτα τσιγάρα εντόπισαν και κατέσχεσαν λιμενικοί και τελωνειακοί, στο λιμάνι εξωτερικού της Ηγουμενίτσας, τα μεσάνυχτα, μέσα σε φορτίο νταλίκας, λίγο πριν ταξιδέψει για την Ιταλία.


Τα τσιγάρα εντοπίστηκαν σε νταλίκα με βουλγαρικές πινακίδες και ήταν φορτωμένη με παιδικά παιχνίδια. Κατά τη διάρκεια ελέγχου στο εμπόρευμα, που πραγματοποιήθηκε στην πύλη του λιμανιού, εντοπίστηκαν οι κούτες με τα λαθραία τσιγάρα.


αστέρας γλυφάδας - balux

μετρο αθηνας διαδρομες



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Ο Βούλγαρος οδηγός της νταλίκας, η οποία κατασχέθηκε, έχει συλληφθεί και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.



pinball online space cadet 3d

νεος αγροτης programata 2015

Ρέθυμνο: Πάνω από 1000 στρέμματα έγιναν στάχτη από την πυρκαγιά που μαίνεται

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στο χωριό Χάρκια δυτικά της Μονή Αρκαδίου χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν από νωρίς το πρωί οι πυροσβεστικές δυνάμεις.


νεος αγροτης programata 2015

Σύμφωνα με τα στοιχεία η φωτιά μέχρι στιγμής έχει αποτεφρώσει 300 στρέμματα γεωργικών εκτάσεων, 500 στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης καθώς 400 στρέμματα δασικής έκτασης.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Η επιχείρηση της κατάσβεσης συνεχίζεται μέχρι η φωτιά να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο.


εκπαιδευτικό κέντρο υποστήριξης ζωής

Παράλληλα σε εξέλιξη είναι η επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς που εκδηλώθηκε στις Ποταμιές Πεδιάδας η οποία ωστόσο βρίσκεται σε ύφεση με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να παραμένουν στην περιοχή.


κτελ αττ

Πηγή: cretalive.gr


ειδ κυπρου

Σε πύρινο κλοιό η Αττική - Μεγάλες φωτιές σε Νέα Πέραμο και Μέγαρα

Μεγάλες φωτιές σε τρία διαφορετικά σημεία δυτικά της Αττικής βρίσκονται σε εξέλιξη από το μεσημέρι της Τρίτης (14/06).


Το νεότερο είναι μεταξύ Παλαιοχωρίου και Παλαιοκούνδουρων Μεγάρων, ενώ από το μεσημέρι είναι σε εξέλιξη πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Καντήλι της Νέας Περάμου.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Στη Νέα Πέραμο έσπευσαν 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα και εννέα άτομα πεζοπόρου τμήματος, ενώ ρίψεις νερού επιχειρούν τρία Καναντέρ, τέσσερα ελικόπτερα και τρία αεροσκάφη Πετζετέλ.


ειδ κυπρου

κατσενος

fitch φορμες

Στο νέο μέτωπο μεταξύ Παλαιοχωρίου και Παλαιοκούνδουρων έσπευσαν 55 πυροσβέστες με 20 οχήματα, ενώ ρίψεις πραγματοποιούν 11 εναέρια μέσα. Η φωτιά καίει έκταση με πεύκα.

Σε ύφεση είναι το μεσημέρι της Τρίτης η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε τη Δευτέρα (11:40) σε δασική και χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή Άκρες Μεγάρων, κοντά στο πεδίο βολής, στους πρόποδες του όρους Πατέρα, χωρίς να απειλεί κατοικημένη περιοχή.

Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα και εννέα άτομα πεζοπόρου τμήματος, ενώ από αέρος ρίψεις νερού επιχειρούν τρία πυροσβεστικά αεροσκάφη Πετζετέλ και τέσσερα ελικόπτερα.

Ως υπαίτιος για τη φωτιά συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ένας 52χρονος. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε την Τρίτη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, με την κατηγορία του εμπρησμού από αμέλεια. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στη διάρκεια αγροτικών εργασιών άναψε φωτιά, η οποία του ξέφυγε.

Συνολικά στη δυτική Αττική επιχειρούν 219 πυροσβέστες με 57 οχήματα και 11 εναέρια μέσα.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για την φωτιά


πλουταρχος δεν νοιαζεσαι

Κομοτηνή: Σκυλιά κατασπάραξαν 50χρονο που πήγε να φτιάξει την κεραία της τηλεόρασης (photos)

Τυχερός μέσα στην ατυχία του ήταν την Δευτέρη (13/06) ένας 50χρονος από την Κομοτηνή, που δέχτηκε άγρια επίθεση από δύο καυκάσια σκυλιά, όταν τον άκουσε ο Εκπαιδευτής και Συνοδός σκύλων της 4ης ΕΜΑΚ της Κομοτηνής.


επιδοτηση νεων επιχειρησεων οαεδ

Πιο συγκεκριμένα το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας λίγο πριν τις 21.00 όταν ο Εκπαιδευτής άκουσε γυναικείες κραυγές σε οίκημα εντός της ΒΙΠΕ Κομοτηνής και πλησίον της υπηρεσίας του.


συνώνυμο του ειδεχθής



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Όταν πλησίασε στο σημείο είδε τον άτυχο 50χρονο άνδρα να κατασπαράζεται από δύο καυκάσιους σκύλους 80 κιλών ο καθένας, οι οποίοι ανήκουν σε ζευγάρι που διέμενε στο οίκημα.

Ο άτυχος Κομοτηναίος, πήγε στο οίκημα αφού κλήθηκε από το ζευγάρι προκειμένου να επιδιορθώσει την κεραία του σπιτιού τους όμως τα δύο θηριώδη τετράποδα έπεσαν κατευθείαν επάνω του κατασπαράζοντάς τον με την ιδιοκτήτριά τους να προσπαθεί να σώσει τον άνδρα αλλά μάταια.


πλουταρχος δεν νοιαζεσαι

Στο σημείο έσπευσε ο εκπαιδευτής σκύλων της 4ης ΕΜΑΚ και κατάφερε να τραβήξει τα δύο θηρία από τον άτυχο άνδρα με τη βοήθεια των Πυροσβεστών της ΒΙΠΕ.

Επίσης κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ο άνδρας διακομίστηκε στο ΠΓΝΕ της Αλεξανδρούπολης με ακατάσχετη αιμορραγία και πολλαπλά βαθιά δαγκώματα κυρίως σε χέρια και πόδια.

Πηγή: e-evros


Κομοτηνή: Σκυλιά κατασπάραξαν 50χρονο που πήγε να φτιάξει την κεραία της τηλεόρασης (photos)
01
Κομοτηνή: Σκυλιά κατασπάραξαν 50χρονο που πήγε να φτιάξει την κεραία της τηλεόρασης (photos)

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

τμημα ανθρωπινων πορων

Πανελλήνιες 2016: Η πρώτη των πρώτων στην Ηλεία με 19.561 μόρια (vid)

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη και ανακουφισμένη…» δηλώνει χαρακτηριστικά η Βάσια Κατσίγιαννη, η μαθήτρια του 2ου Λυκείου Πύργου που φέτος, με τα 19.561 μόρια που συγκέντρωσε στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, είναι η πρώτη των πρώτων Ηλείων επιτυχόντων. Στόχος και όνειρό της ήταν η Ιατρική και η βαθμολογία της, της εξασφαλίζει μια θέση εκεί. Αρκεί να επιλέξει την πόλη που θα φοιτήσει.


Η φετινή χρονιά ήταν δύσκολη και «περίεργη» για τους υποψήφιους, αφού συμμετείχαν στις Πανελλαδικές με το νέο σύστημα εξετάσεων. Το θέμα της Έκθεσης, στην έναρξη της Πανελλαδικών, δημιούργησε ανάμεικτα συναισθήματα στους υποψήφιους, με τους εκπαιδευτικούς να εκφράζουν φόβους για την απόδοση των μαθητών.


τμημα ανθρωπινων πορων



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Για τη Βάσια όμως, η έκθεση ήταν το μάθημα που της έδωσε ώθηση – όπως η ίδια λέει – κάνοντας έτσι καλή αρχή στις Πανελλαδικές και μια ακόμα καλύτερη συνέχεια στα επόμενα μαθήματα, γράφοντας 20αρια στα περισσότερα μαθήματα.


σοφα λογια προδοσια

«Ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά φέτος, από άποψη συναισθημάτων. Μέσα από την προετοιμασία για τις Πανελλαδικές εξετάσεις, δέθηκα περισσότερο με τους συμμαθητές μου, με τους καθηγητές μου στο φροντιστήριο και με την οικογένειά μου. Συνειδητοποίησα επίσης πως, όσο καλά κι αν είσαι προετοιμασμένος, αν πας με άγχος στις εξετάσεις, δεν πετυχαίνεις τίποτα. Πρέπει να πας με ηρεμία και με πίστη στον εαυτό σου και στις δυνατότητες σου», σχολίασε η Βάσια, δηλώνοντας παράλληλα «δικαιωμένη» για τους κόπους και τις προσπάθειες των τελευταίων ετών και δη τους τελευταίων μηνών, αφού περιόρισε μεν εξόδους και ψυχαγωγία, αλλά δεν κλείστηκε μέσα στο σπίτι.


μετάσταση καρκίνου του προστάτη


Αντίθετα, μοίρασε σωστά το χρόνο σε διάβασμα και δραστηριότητες που μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά να ξεκουραστούν και να εκτονωθούν. Με το αποτέλεσμα να δικαιώνει πλήρως την προσπάθεια, δεν παραλείπει να ευχαριστήσει όλους εκείνους που την βοήθησαν να φτάσει στο στόχο της. Ευχαρίστησε τους καθηγητές στο σχολείο, τους καθηγητές από το Πρότυπο Φροντιστήριο «Άνοδος» Γιάννη Κουτρουμάνο, Γιώργο Ηλιόπουλο και Ήρα Κορομάντζου, καθώς και την καθηγήτρια Ράνια Χορτάτου, αλλά και την οικογένειά της, που ήταν στο πλευρό της σε αυτή την προσπάθεια.

«Αν αγαπάς αυτό που κάνεις, βρίσκεις λύση…»

Η δύσκολη οικονομική συγκυρία που διέρχεται η χώρα και το κύμα μετανάστευσης των νέων επιστημόνων στο εξωτερικό, δεν φοβίζει τη Βάσια, γιατί η Ιατρική είναι κάτι που αγαπά και αυτό είναι το πιο σημαντικό «όπλο» για την ίδια. «Όσο δύσκολη κι αν είναι η κατάσταση, αν είσαι αποφασισμένος και αγαπάς αυτό που κάνεις, θα την βρεις τη λύση. Το εξωτερικό δεν το σκέφτομαι σε πρώτη φάση. Όλοι οι νέοι φεύγουν για το εξωτερικό και δυστυχώς, κανείς δεν προσφέρει στη χώρα του πλέον. Αν μετά από δέκα χρόνια που αποφοιτήσω εξακολουθούν να είναι έτσι τα πράγματα, κι αφού προσπαθήσω εδώ και δω ότι δεν υπάρχει καμία άλλη διέξοδος, τότε θα σκεφτώ το εξωτερικό», σχολιάζει τέλος η Βάσια, που πια, εκτός από την ξεκούραση και τις βόλτες του καλοκαιριού, σκέφτεται να «ξεσκονίσει» και πάλι το πιάνο της, αφού η μουσική είναι μια ακόμα μεγάλη της αγάπη, την οποία είχα βάλει για λίγο στην άκρη λόγω των Πανελλαδικών.

Πηγή: patrisnews.gr


ιταμος καρδιτσας

Δήμος Κηφισιάς: Νέες προσλήψεις

Την πρόσληψη 2 ατόμων ανακοινώνει ο Δήμος Κηφισιάς.


Ανακοινώνεται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Κηφισιάς που εδρεύει στην Κηφισιά Ν. Αττικής.


ιταμος καρδιτσας

σχολες υποκριτικης δωρεαν



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Συγκεκριμένα:


σετ περιποιησης ξυρισματος

ΔΕ ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΠΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΜΑΡΩΝ
ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Διαβάστε εδώ την προκήρυξη


τιμη φαρμακου losec

Λιβαδειά: Τους βγήκε... ξινό το γλέντι βάπτισης - Στο νοσοκομείο δεκάδες καλεσμένοι

Δεν προλάβαιναν να δέχονται ασθενείς στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς το απόγευμα της Δευτέρας (20/06).


Δεκάδες άνθρωποι έφταναν κατά ομάδες στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς, χθες, του Αγίου Πνεύματος, οι οποίο όπως αποδείχθηκε στην πορεία, ήταν όλοι προσκεκλημένοι στο ίδιο γλέντι βάπτισης στην παραλία Διστόμου.


τιμη φαρμακου losec



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Γιατροί και νοσοκόμες δεν προλάβαιναν να αντιμετωπίσουν τα περιστατικά που έφταναν με συμπτώματα εμπύρετης γαστρεντερίτιδας.


κολλα για ταπετσαρια σκρουτζ

Όπως σημειώνει το lamiastar.gr, η λήξη της διασκέδασης σήμανε και την αρχή του μαρτυρίου για περίπου 40 προσκεκλημένους που κατέφθαναν κατά ομάδες με τα ίδια συμπτώματα στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου της Λιβαδειάς αλλά και σε άλλες μονάδες υγείας στις περιοχές όπου διαμένουν.


διαχειριση αποβλητων σερρες

Σήμερα Τρίτη, στο νοσοκομείο Λιβαδειάς σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, νοσηλεύονται περίπου 10 άτομα ενώ το περιστατικό ερευνά το τμήμα ασφαλείας Λιβαδειάς.


Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

μηδικη σανοσ φπα

Κλήρωση Τζόκερ: Οι αριθμοί που «κερδίζουν» τα 2,7 εκατ. ευρώ

Τουλάχιστον 2.700.000 ευρώ θα μοιράσει το Τζόκερ στην αποψινή (19/06/2016) κλήρωση.


θερμοδυναμικη τυπολογιο

Για να αγγίξετε όμως το όνειρο, θα πρέπει να μελετήσετε προσεκτικά τα συστήματα που προτείνουν οι ιδιοκτήτες των πρακτορείων και αυξάνουν τις πιθανότητες να είστε εσείς ο νικητής:




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Κωδικός 45: Επιλεγμένοι Αριθμοί 7, Στήλες 5, Κόστος 2,50 ευρώ. Πιθανότητες: 23,8%


μηδικη σανοσ φπα

Κωδικός 35: Επιλεγμένοι Αριθμοί 8, Στήλες 6, Κόστος 3,00 ευρώ. Πιθανότητες: 10,7%


κριστινα ρει

Κωδικός 34: Επιλεγμένοι Αριθμοί 9, Στήλες 9, Κόστος 4,50 ευρώ. Πιθανότητες: 7,1%

Κωδικός 25: Επιλεγμένοι Αριθμοί 9, Στήλες 30, Κόστος 15,00 ευρώ. Πιθανότητες: 23,8%

Κωδικός 24: Επιλεγμένοι Αριθμοί 10, Στήλες 14, Κόστος 7,00 ευρώ. Πιθανότητες: 5,55%

Κωδικός 23: Επιλεγμένοι Αριθμοί 10, Στήλες 51, Κόστος 25,50 ευρώ. Πιθανότητες: 20,24%

Κωδικός 15: Επιλεγμένοι Αριθμοί 11, Στήλες 22, Κόστος 11,00 ευρώ. Πιθανότητες: 4,76%

Κωδικός 14: Επιλεγμένοι Αριθμοί 12, Στήλες 38, Κόστος 19,00 ευρώ. Πιθανότητες: 4,8%

Κωδικός 13: Επιλεγμένοι Αριθμοί 13, Στήλες 54, Κόστος 27,00 ευρώ. Πιθανότητες: 4,2%

Κωδικός 12: Επιλεγμένοι Αριθμοί 15, Στήλες 118, Κόστος 59,00 ευρώ. Πιθανότητες: 3,93%

Mε βάση τις πιθανότητες, τα καλύτερα συστήματα είναι τα 45 και 25, με πιθανότητες 23,8%.

Δείτε στον πίνακα που ακολουθεί τις στατιστικές αναλύσεις που ακολουθούν τους αριθμούς πεντάδας και τους αριθμούς Τζόκερ που εμφανίζονται συχνότερα σε πλήθος 1935 κληρώσεων ή με άλλα λόγια τους αριθμούς που εμφανίζονται συχνότερα από τις 16/11/1997 έως και τις 23/06/2016 όπως εμφανίζονται στην ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ.

Υπενθυμίζεται ότι η κατάθεση των δελτίων γίνεται δεκτή έως και μισή ώρα πριν την προγραμματισμένη ώρα της κλήρωσης.