Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

πως συνδεεται μια ip camera

Φρίκη στην Κοζάνη: Αποκεφάλισαν έγκυο αρκούδα

Νεκρή, ακρωτηριασμένη και αποκεφαλισμένη, εντοπίστηκε μία θηλυκή αρκούδα στο χωριό Πυλωρί Βοΐου Κοζάνης, η οποία βρέθηκε σε χωράφι, ανάμεσα σε μπάζα και σκουπίδια, πολύ κοντά στον οικισμό, και κυοφορούσε, μάλιστα, μικρά αρκουδάκια.


Το θέαμα με το νεκρό ζώο αντίκρισε την παραμονή των Χριστουγέννων η «Ομάδα Άμεσης Επέμβασης για την Αρκούδα», που αποτελείται από εκπροσώπους της Περιβαλλοντικής Οργάνωσης για την Άγρια Ζωή και τη Φύση «Καλλιστώ», της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής και του Δασαρχείο Τσοτυλίου.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Το περιστατικό έγινε γνωστό με σημερινή ανακοίνωση από την «Καλλιστώ», όπου τονίζεται πως «ο αποτρόπαιος μετά θάνατον “βανδαλισμός” της νεκρής αρκούδας, με ακρωτηριασμό και αποκεφαλισμό, παραπέμπει: Στο παράνομο εμπόριο μελών του ζώου, για συλλέκτες τροπαίων».


πως συνδεεται μια ip camera

ποτε σε βλεπει σοβαρα

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται πως «παρά το γεγονός ότι υπάρχει ειδικό καθεστώς αποζημίωσης στο 100% για κατασπαράξεις κτηνοτροφικών ζώων από αρκούδα και λύκο, παρά την ύπαρξη επιδοτούμενων (ηλεκτροφόρες περιφράξεις) και χορηγούμενων (Σκύλοι Φύλαξης Κοπαδιών) αποτελεσματικών προληπτικών μέτρων, κάποιοι ασυνείδητοι συνεχίζουν να παίρνουν το νόμο στα χέρια τους, δηλητηριάζοντας το φυσικό περιβάλλον και εξοντώνοντας αδιακρίτως την άγρια ζωή».


μπαζαρ πευκακια

εξαγορα μαρινοπουλου

Θλίψη: Πέθανε η ηθοποιός Βέτα Μπετίνη

Τη τελευταία της πνοή άφησε σήμερα, Τετάρτη 18 Οκτωβρίου η ηθοποιός Βέτα Μπετίνη που τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρούνταν από προβλήματα υγείας.


Η αγαπητή ηθοποιός, στιχουργός και κειμενογράφο πριν λίγα χρόνια είχε υποβληθεί σε αφαίρεση όγκου από το κεφάλι.


μαγειρευτα φαγητα κηφισια



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Αξέχαστοι θα μείνουν οι ρόλοι της δίπλα στον Στάθη Ψάλτη.


εξαγορα μαρινοπουλου

Η Βέτα Μπετίνη, που έκανε πολλούς να γελάσουν, κατάφερε να συγκινήσει για περισσότερα από 20 χρόνια όχι μόνο με την υποκριτική της ικανότητα ως «Θηλυκός Τσατσένκο» αλλά και μέσα από την πένα της. Δεν είναι τυχαίο ότι έγραψε τους στίχους του τραγουδιού «Μη γυρίσεις» μαζί με τους αδερφούς Κατσιμίχα και άλλα πολλά. Μετά τη σοβαρή επέμβαση στον εγκέφαλο, είχε επιστρέψει με τη μουσική παράσταση «Το ριγέ φόρεμα», με την υπογραφή της κόρης της.


ποιος ειναι ο ταχυδρομικος κωδικας μου

Η Βέτα είχε πάντα δίπλα της την κόρη της, Λιάνα Καραγιαννίδου, με την οποία μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Η ίδια έκανε γνωστό και τον θάνατο της πολυαγαπημένης της μητέρας, μέσα από τα social media.



το μυστικο ροντα μπερν ταινια

Ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας της 32χρονης στο Β΄Νεκροταφείο; Τι εξετάζουν οι Αρχές

Συγκλονίζει το πανελλήνιο η άγρια δολοφονία της 32χρονης Δώρας στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.


το μυστικο ροντα μπερν ταινια

παπαγεωργιου γυαλια ηλιου βολος

Η τραγική είδηση μέσα σε λίγα λεπτά έκανε το γύρο του Διαδικτύου. Μία γυναίκα 32 ετών μαχαιρώθηκε θανάσιμα μέσα στο νεκροταφείο. Τα στοιχεία που έρχονται στο φως όσο περνούν οι ώρες σοκάρουν.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ξέσπασε ο πατέρας της 32χρονης εφοριακού του ΣΔΟΕ. Έκανε λόγο για «πληρωμένο δολοφόνο» και κάλεσε το Σώμα να αποκαλύψει τις υποθέσεις που χειριζόταν.


ποσο ταιριαζεις με αυτον που αγαπας

«Δεν υπάρχει ένδειξη έως τώρα ότι η δολοφονία της γυναίκας στο Β’ Νεκροταφείο σχετίζεται με υπόθεση του ΣΔΟΕ» αναφέρουν στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πηγές της ΕΛ. ΑΣ.

«Όλα τα άλλα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή, ως προς τα αίτια της ανθρωποκτονίας» πρόσθεσαν οι ίδιες αστυνομικές πηγές, ενώ οι έρευνες της ΕΛ. ΑΣ. για τη διαλεύκανση της υπόθεσης είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Η 32χρονη έχει δεχθεί τρεις ή τέσσερις μαχαιριές, ενώ το πόρισμα του ιατροδικαστή, που αναμένεται σήμερα, Πέμπτη (19/10), πρόκειται να «ρίξει φως» στην υπόθεση. Όπως φαίνεται, η γυναίκα, μετά τις μαχαιριές που δέχθηκε, σύρθηκε για λίγα μέτρα στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τον δράστη, αλλά την πρόλαβε και την μαχαίρωσε πάλι.

Σημειώνεται ότι η 32χρονη είχε πάει στο Β' Νεκροταφείο για να ανάψει το καντήλι σε τάφο φιλικού της προσώπου.

Δείτε ΕΔΩ το χρονικό της υπόθεσης

Πηγή φωτογραφίας: ΑΝΤ1


γλωσσα γ δημοτικου επαναληπτικες ασκησεις ιστοριες του χειμωνα

Σοβαρό τροχαίο στην Κέρκυρα: Νεκρός ο 17χρονος συνοδηγός – Σε σοβαρή κατάσταση ο οδηγός

Υπέκυψε τελικά στα τραύματα του ο 17χρονος συνεπιβάτης της μηχανής που ενεπλάκη σε τροχαίο σήμερα, Πέμπτη 19/10/2017, το μεσημέρι στην Αγία Αικατερίνη, Αλυκές Ποταμού Κέρκυρας.


Σύμφωνα με την Αστυνομία ο οδηγός της μηχανής,19 ετών, είναι σε κρίσιμη κατάσταση πολύ βαριά τραυματισμένος και νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας.


πασχαλινο ωραριο καταστηματων 2015



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε περισσότερα στο: corfutvnews.gr


γλωσσα γ δημοτικου επαναληπτικες ασκησεις ιστοριες του χειμωνα


κρητη παλιες φωτογραφιες

μήλο διατροφική αξία

ΕΦΚΑ: Ποιους αφορά η νέα παράταση στην προθεσμία καταβολής ασφαλιστικών εισφορών

Με απόφαση του ΔΣ του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), παρατείνεται έως την 31η Ιανουαρίου 2018 η προθεσμία για την καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών του έτους 2016 για τους αυτοαπασχολούμενους.


περγκολες βεραντας

Αναλυτικά, το Διοικητικό Συμβούλιο του φορέα, κατά τη συνεδρίαση του χθες, Πέμπτη (20/10/2017) αποφάσισε την παράταση της προθεσμίας καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών έτους 2016 για όλους τους ασφαλισμένους του πρώην ΕΤΑΑ και για όλους τους κλάδους, έως τις 31-1-2018, χωρίς προσαυξήσεις.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Αντίστοιχη απόφαση ελήφθη και για τις εισφορές β’ εξαμήνου του πρώην ΟΓΑ.


μήλο διατροφική αξία

Υπενθυμίζεται ότι η προηγούμενη παράταση που είχε δοθεί έληγε στις 30/11/2017.


οικος ευγηριας αχαρναι

δραστηριοτητεσ για παιδια με χρωματα

Τελεσίγραφο ΕΦΚΑ στους οφειλέτες - Ποιοι μπαίνουν στη λίστα των κατασχέσεων

Η εντολή δόθηκε από την διοίκηση του Ενιαίου Φορέα ώστε να κινηθούν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες για την έναρξη αναγκαστικών μέτρων είσπραξης ληξιπρόθεσμων οφειλών που δημιουργήθηκαν έως το τέλος του 1997.


θεσεις εργασιας lidl κατερινης

Σε αγώνα δρόμου για την συγκέντρωση εισφορών, ακόμη και μέσω κατασχέσεων έχει επιδοθεί ο ΕΦΚΑ. Με εγκύκλιό που εξέδωσε, επισημαίνεται ότι από την 1η Ιανουαρίου 2017 ισχύει για όλα ανεξαιρέτως τα ταμεία που εντάχθηκαν στον Ενιαίο Φορέα, η 20ετής παραγραφή. Συνεπώς, χρέη κυρίως προς ΟΑΕΕ, ΕΤΑΑ και ΟΓΑ κινδυνεύουν να διαγραφούν, μαζί με τα πρόσθετα τέλη και τις προσαυξήσεις. Αντίθετα, στο ΙΚΑ, για το οποίο ίσχυε η 10ετής παραγραφή, οι διαδικασίες αφορούν στην πράξη, αξιώσεις του ΕΦΚΑ από το 2007 και εφεξής.


δραστηριοτητεσ για παιδια με χρωματα

αρχες φυσικων επιστημων γ λυκειου



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Παράλληλα, ο ΕΦΚΑ έστειλε τελεσίγραφο στους μεγαλοοφειλέτες με χρέη άνω των 150.000 ευρώ, προκειμένου να ενταχθούν σε ρύθμιση έως τις 30 Νοεμβρίου. Σε διαφορετική περίπτωση, θα δημοσιοποιηθούν τα ονόματα τους στον διαδικτυακό τόπο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, όπως ήδη συμβαίνει με τους οφειλέτες του Δημοσίου.


φαναρακια βολος χριστουγεννα

Αλεξανδρούπολη: Βίντεο ντοκουμέντο - Ο 32χρονος τζιχαντιστής πολεμά στον εμφύλιο της Συρίας

«Δεν είμαι τζιχαντιστής», υποστηρίζει ο 32χρονος - Μέσα από βίντεο θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι δεν εμπλέκεται με τον ISIS - Δηλώνει μαχητής του Συριακού Στρατού, που πολεμούσε εναντίον των δυνάμεων του Άσαντ


πως χορευεται το τσαμικο

Στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο ντοκουμέντο από τη Συρία, που δείχνει τον 32χρονο ο οποίος συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Στο βίντεο, από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, ο φερόμενος τζιχαντιστής είναι τραυματισμένος και υπάρχουν σύμφωνα με τη δικηγόρο του σύμβολα που αποδεικνύουν ότι πολεμούσε στο πλευρό του ισλαμικού στρατού και όχι με τον ISIS.


φαναρακια βολος χριστουγεννα

Τα βίντεο, που θα χρησιμοποιήσει ο 32χρονος για να αποδείξει ότι δεν εμπλέκεται με τον ISIS, αναμένεται να κατατεθούν τη Δευτέρα (23/10) στον ανακριτή.


πως αφαιρειται η μουχλα

Ωστόσο οι Αρχές ερευνούν τον βαθμό ιεραρχίας του στον ISIS. Κι αυτό, διότι έχουν βρει στο κινητό του φωτογραφία του με ένα ιδιαίτερα σημαντικό πρόσωπο του Ισλαμικού Κράτους.

Ο 32χρονος, ο οποίος κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης θα απολογηθεί τη Δευτέρα (23/10).

Δείτε το βίντεο από το δελτίο του Alpha!



διαβασμα σημασια

Δώρα Ζέμπερη: Ερωτήματα προκαλούν στην Αστυνομία οι δηλώσεις του πατέρα

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η κατάθεση που δίνει ο πατέρας της δολοφονημένης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, μετά την αποκάλυψή του ότι βρισκόταν συμπτωματικά κοντά στο σημείο του δολοφονίας της κόρης του στο Β' Νεκροταφείο.


βασιλοπουλος ενδυση

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Βήματος», η δήλωση αυτή, που έρχεται αρκετά 24ωρα μετά τη δολοφονία της 32χρονης, έχει προκαλέσει σοβαρά ερωτήματα στην Αστυνομία.


διαβασμα σημασια

μάνου στεφανίδη



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι αξιωματικοί της ΕΛ. ΑΣ. δεν είχαν εξετάσει μέχρι τώρα τον πατέρα της άτυχης κοπέλας επειδή τους είχε πει ότι ήταν «αναστατωμένος κι αγχωμένος», για λόγους «σεβασμού στο πένθος του», αλλά και επειδή δεν τον θεωρούσαν, μέχρι τώρα, κρίσιμο πρόσωπο στην έρευνά τους.

Όμως, οι τελευταίες δηλώσεις του δημιουργούν ερωτήματα, ειδικά επειδή από την πρώτη στιγμή είχε στρέψει το ενδιαφέρον στον εργασιακό χώρο της κόρης του, λέγοντας ότι έχει χειριστεί σημαντικές υποθέσεις, όπως τη λίστα Λαγκάρντ για το ΣΔΟΕ.

Οι αστυνομικοί επισημαίνουν το γεγονός ότι η 32χρονη ποτέ δεν είχε εργασθεί στο ΣΔΟΕ, αλλά μόνο στην ΔΟΥ Πειραιά, καθώς και ότι ο πατέρας δεν έχει καλές σχέσεις με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, όπως έχει φανεί και από αναρτήσεις και δηλώσεις της άλλης κόρης του.

Οι αστυνομικοί είναι πλέον επιφυλακτικοί για τα λεγόμενα του πατέρα της άτυχης κοπέλας και ειδικά για το γεγονός της «ακραίας σύμπτωσης» να βρίσκεται τυχαία στο σημείο της δολοφονίας την ώρα που διαπράχθηκε.

Τονίζουν ότι όλα θα διευκρινιστούν στην κατάθεσή του.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις για την υπόθεση


Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

εμμέσως πλην σαφώς σημασια

Τραγωδία στην Αμαλιάδα - Ηλικιωμένη βρήκε φρικτό θάνατο κάτω από τις ρόδες βυτιοφόρου (pics)

Το τροχαίο σημειώθηκε σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Αμαλιάδας, το απόγευμα της Δευτέρας (23/10).


Μια 73χρονη γυναίκα παρασύρθηκε από βυτιοφόρο και ξεψύχησε στην άσφαλτο, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στη συμβολή των οδών Αντ. Πετραλιά και Κολοκοτρώνη, στο κέντρο της Αμαλιάδας.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


troxaio

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, ο οδηγός της νταλίκας είχε σταματήσει στον ερυθρό σηματοδότη. Όταν άναψε το πράσινο, ξεκίνησε, όμως κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες η 73χρονη Κασσάνδρα Καμαρινού, βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του βυτιοφόρου. Το τραγικό συμβάν έγινε άμεσα αντιληπτό από περίοικους, αλλά και από τους άνδρες της Πυροσβεστικής που βρίσκονταν λίγα μέτρα μακρύτερα στον Πυροσβεστικό Σταθμό Αμαλιάδας. Έσπευσαν για να ανασύρουν την 73χρονη από τις ρόδες της νταλίκας, όμως ήταν πλέον αργά καθώς τα τραύματα που είχε υποστεί η άτυχη γυναίκα ήταν βαρύτατα.

troxaio2

Η άτυχη γυναίκα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Η 73χρονη σύμφωνα με πληροφορίες είναι πιθανό να σκούπιζε έξω από το σπίτι της στην άκρη του δρόμου, κάτι που όπως ανέφεραν γείτονες συνήθιζε καθημερινά, όταν παρασύρθηκε από το βαρύ όχημα.


εμμέσως πλην σαφώς σημασια

ψηφιακό σχολείο διαδραστικά βιβλία

παραδοσιακός ξενώνας κατσαρού apartments αραχωβα

κυπελλο πρωταθλητριων κατοχοι

Αυτό το νησί θέλουν οι Τούρκοι (Pics)

Βρίσκεται μόλις μια «ανάσα» από τις τουρκικές ακτές...


κυπελλο πρωταθλητριων κατοχοι

μαρια κορινθιου εμφανισεις

Τη νήσο Παναγιά στις Οινούσσες, στοχοποιούν τα τελευταία χρόνια μετά τα Ίμια, οι Τούρκοι, σε τέτοιο βαθμό που πέρυσι μόνον η Παναγιά ήταν το νησί πάνω από το οποίο η τουρκική αεροπορία είχε κάνει τις περισσότερες υπερπτήσεις, παραβιάζοντας τον εθνικό εναέριο χώρο, ενώ τον Απρίλιο του 2016 προχώρησαν σε έξι παραβιάσεις μέσα σε λίγες μόλις ώρες.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Τον Ιούλιο του 2017 η τουρκική προκλητικότητα ξεπέρασε κάθε όριο παρενοχλώντας ακόμη και το ελικόπτερο που μετέφερε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, στη νήσο Παναγιά. Οι πιλότοι του ελληνικού ελικοπτέρου είχαν ακούσει τότε τουλάχιστον δύο φορές από τον ασύρματο προειδοποιήσεις ότι πετούν σε τουρκικό εναέριο χώρο! Οι Έλληνες πιλότοι δεν είχαν απαντήσει στην τουρκική πρόκληση και συνέχισαν κανονικά την πορεία τους.


παρελαση τραγουδια

Το περιστατικό είχε σχολιάσει τότε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από το Φυλάκιο της Παναγιάς των Οινουσσών λέγοντας ότι «επιζητούμε τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Τουρκίας αλλά οι προϋποθέσεις είναι πάντα συγκεκριμένες και δεν υπάρχουν εκπτώσεις. Σεβασμός στο ακέραιο του διεθνούς και του Ευρωπαϊκού Δικαίου... γκρίζες ζώνες δεν υπάρχουν...». «Γενναιότητα σημαίνει ότι επιδιώκω την ειρήνη αλλά είμαι και αποφασισμένος να δώσω και τη ζωή μου για να υπερασπιστώ τα σύνορα, το έδαφος και την κυριαρχία» είχε προσθέσει ο κ. Παυλόπουλος.

Υπενθυμίζεται δε ότι οι Οινούσες είχαν βρεθεί στο επίκεντρο της περιβόητης τουρκικής επιχείρησης BALΥOZ (Βαριοπούλα), η οποία είχε συνταχθεί το 2003 και είχε ως κύριο στόχο την πρόκληση πολεμικής σύρραξης με την Ελλάδα.

(Βίντεο από τις τουρκικές προκλήσεις κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Διοικητή της ΑΣΔΕΝ στη νήσο Παναγιά)



Η νήσος Παναγιά, γνωστή και ως Πασάς (ή Πασσάς) είναι η δεύτερη μεγαλύτερη νησίδα του συμπλέγματος των Οινουσσών που βρίσκονται βορειοανατολικά της Χίου. Βρίσκεται ανατολικά των Οινουσσών, πολύ κοντά στα μικρασιατικά παράλια. Έχει έκταση 2,5 τ. χλμ..

Δείτε φωτογραφίες και χάρτες της νήσου στην παρακάτω gallery του Newsbomb.gr


Αυτό το νησί θέλουν οι Τούρκοι (Pics)
01
Αυτό το νησί θέλουν οι Τούρκοι (Pics)
































τεμπελης βικιλεξικο

Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για επεισόδιο έξω από το αλβανικό προξενείο

Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (24/10) στην έδρα του αλβανικού προξενείου στη Θεσσαλονίκη.


Όπως αναφέρει το thestival.gr, δύο άτομα, ένας Έλληνας και ένας Φιλιππινέζος, προκάλεσαν επεισόδιο μπροστά στην είσοδο του προξενείου. Ο ένας εκ των δύο είχε μαζί του ένα μεγαλόσωμο σκυλί το οποίο επιτέθηκε σε πολίτες που βρέθηκαν στο σημείο.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Υπάλληλος του προξενείου ζήτησε την συνδρομή του αστυνομικού φρουρού ο οποίος επενέβη. Στην προσπάθειά του να συνετίσει τους δύο άντρες σημειώθηκε ένταση. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και οι δύο άντρες συνελήφθησαν.

Ένας εκ των δύο δήλωσε ότι ήθελε να ταξιδέψει στην Αλβανία.


τεμπελης βικιλεξικο

σικαγο πρωτομαγια 1886

οισοφαγος προβληματα

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για την κατηγορία της απείθειας.


πουκαμισα τομυ

ΟΑΕΔ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την επιδότηση στα «μπλοκάκια»

Επιδότηση 350 ευρώ για να γίνουν τα «μπλοκάκια» μισθωτοί


πουκαμισα τομυ

μηνιγγίτιδα εμβολιο 2016

Ξεκίνησε από χθες Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017 η υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή στο νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ «Ενίσχυση της απασχόλησης 40.000 αμειβόμενων με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών, με μετατροπή της σύμβασης παροχής ανεξάρτητων υπηρεσιών σε σύμβαση εξαρτημένης εργασίας».




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, το πρόγραμμα επιχορηγεί για 12 μήνες τις επιχειρήσεις που απασχολούν εργαζόμενους με συμβάσεις παροχής ανεξάρτητων υπηρεσιών, προκειμένου να τις μετατρέψουν σε συμβάσεις εξαρτημένης εργασίας με καθεστώς πλήρους απασχόλησης.

Το ποσό με το οποίο θα επιχορηγείται η επιχείρηση που θα ενταχθεί στο πρόγραμμα, ισούται με τις εργοδοτικές εισφορές 12 μηνών (συμπεριλαμβανομένων και των εργοδοτικών εισφορών των δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα και του επιδόματος αδείας) για κάθε εργαζόμενο του οποίου η σύμβαση παροχής ανεξάρτητων υπηρεσιών μετατρέπεται σε σύμβαση εξαρτημένης εργασίας, με ανώτατο όριο επιχορήγησης τα 350 ευρώ για κάθε μήνα πλήρους απασχόλησης.


σταυροι για βαπτιση τριαντος

Η επιχείρηση δεσμεύεται να διατηρήσει το σύνολο του προσωπικού της καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος που ανέρχεται σε 18 μήνες, εκ των οποίων οι 12 μήνες αντιστοιχούν στο διάστημα κατά το οποίο η επιχείρηση λαμβάνει επιχορήγηση και οι υπόλοιποι 6 μήνες στο διάστημα κατά το οποίο δεσμεύεται να διατηρήσει το σύνολο του προσωπικού της χωρίς επιχορήγηση, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ωφελούμενοι του Προγράμματος είναι αμειβόμενοι με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών εργαζόμενοι σε δύο (2) εργοδότες κατά ανώτατο όριο, εφόσον: i) η ασφάλισή τους εντάσσεται στη διάταξη της παρ.9 του άρθρου 39 του ν.4387/2016. ii) η σύμβαση με τις αντισυμβαλλόμενες δικαιούχους επιχειρήσεις της παραπάνω παραγράφου, βρίσκεται σε ισχύ και έχει αναρτηθεί στην ειδική πλατφόρμα του διαδικτυακού τόπου του ΕΦΚΑ τουλάχιστον τρεις (3) μήνες πριν την υποβολή της αίτησης υπαγωγής της επιχείρησης στο πρόγραμμα. iii) μετατραπεί η παραπάνω σύμβαση παροχής ανεξάρτητων υπηρεσιών σε σύμβαση εξαρτημένης εργασίας, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Κεφάλαιο 7, της παρούσας. iv) δεν παρείχαν εξαρτημένη εργασία στον ίδιο εργοδότη το δωδεκάμηνο που προηγείται της ημερομηνίας της αίτησης για υπαγωγή στο πρόγραμμα. Δικαιούχοι του προγράμματος είναι οι ιδιωτικές επιχειρήσεις, Φορείς Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ. ΑΛ. Ο) και γενικά εργοδότες του ιδιωτικού τομέα που ασκούν τακτική οικονομική δραστηριότητα σε όλη τη χώρα και απασχολούν αμειβόμενους εργαζόμενους με Δελτία Παροχής Υπηρεσιών.


αεροβολα αγγελιες

Επίθεση στο ΑΤ Πεύκης: «Ήθελαν νεκρούς» καταγγέλλει ο γγ των Ειδικών Φρουρών

Η «δολοφονική» επίθεση σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 02:00 σήμερα (26/10) τα ξημερώματα, στο Αστυνομικό Τμήμα Πεύκης


βοηθημα γεωμετριας α λυκειου σαββαλας

ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι άγνωστοι που επιτέθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες με μολότοφ εναντίον του Αστυνομικού Τμήματος της Πεύκης, είχαν «ανθρωποκτόνο διάθεση», κατήγγειλε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Γενικός Γραμματέας των Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Μαυροειδάκος, «ο συνάδελφος σώθηκε επειδή βρήκε καταφύγιο στη θωρακισμένη σκοπιά. Είχαν ανθρωποκτόνο διάθεση... Πέταξαν μολότοφ στο φρουρό και το γκαράζ, για να πάρει φωτιά όλο το κτήριο».


θεωρηση βιβλιαριου οαεε 2017

Συνεχίζοντας, πρόσθεσε ότι «οι επιθέσεις στα ΑΤ έχουν γίνει καθημερινότητα… φοβόμαστε ότι θα έχουμε νεκρό συνάδελφο και νεκρό πολίτη» δήλωσε.


αεροβολα αγγελιες
pefki1

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Νεότερες πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, αναφέρουν ότι οι άγνωστοι κουκουλοφόροι πέταξαν εκτός από τις βόμβες μολότοφ και ορυκτέλαιο στο χώρο, προκειμένου να συντηρηθεί η φωτιά.

Στο Αστυνομικό Τμήμα την ώρα της επίθεσης βρίσκονταν επτά κρατούμενοι ενώ ένας εκ των αστυνομικών πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια προσαγωγή ή σύλληψη για το συμβάν.

Το χρονικό της επίθεσης

Ομάδα 10 ατόμων φορώντας κουκούλες και κράνη, έφτασε αιφνιδιαστικά στο Αστυνομικό Τμήμα, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Κονίτσης και πέταξε πέντε βόμβες μολότοφ στην είσοδο, τη φρουρά και τα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα εκεί, προκαλώντας φθορές στο κτήριο καθώς και σε ένα περιπολικό και ένα ΙΧ όχημα.

Η επίθεση κράτησε περίπου δύο λεπτά, με τους αγνώστους να εξαφανίζονται στα γύρω στενά.

Από το περιστατικό δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί, ενώ επί τόπου έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία με έξι πυροσβέστες και δύο οχήματα και προχώρησε στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στα δύο οχήματα.


Ολοκληρώθηκε κατάσβεση #πυρκαγιάς σε αυτοκίνητα, επί της οδού Κονίτσης έξω από το Α. Τ. Πεύκης Αττικής.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 26 Οκτωβρίου 2017

Το ίδιο Αστυνομικό Τμήμα, είχε δεχθεί παρόμοια επίθεση - με μολότοφ - τον Ιανουάριο του 2008 όταν στεγαζόταν σε κτήριο επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης.

Πηγή φωτογραφιών, βίντεο: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, eurokinissi, ΣΚΑΪ


Επίθεση στο ΑΤ Πεύκης: «Ήθελαν νεκρούς» καταγγέλει ο γγ των Ειδικών Φρουρών
01
Επίθεση στο ΑΤ Πεύκης: «Ήθελαν νεκρούς» καταγγέλει ο γγ των Ειδικών Φρουρών




















στερεωση ανεμιστηρα οροφης

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Ό, τι φεύγει από το χώρο της οικογένειας είναι εκτροπή από τη φυσική ζωή»

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, μίλησε για τη διαπεδαγώγηση των παιδιών, από τον Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου του ομώνυμου δήμου της Αττικής, όπου χοροστάτησε στον πανηγυρικό εσπερινό.


«ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ» ΤΟΝΙΣΕ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


«Τα παιδιά είναι ο θησαυρός μας» υπογράμμισε και συνέστησε στους μεγάλους να πηγαίνουν κόντρα στον ενθουσιασμό τους, διότι εκεί κρύβεται το αύριο. «Έχουμε, όμως, την υποχρέωση να δείξουμε στα παιδιά τους τρόπους να διοχετεύουν σωστά τον ενθουσιασμό τους» είπε και πρόσθεσε: «Δεν μας υποχρεώνει κανείς να αντιγράψουμε συνήθειες του εξωτερικού».


που πολεμησε ο υψηλαντης

Επιπροσθέτως, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος αναφέρθηκε στη συγκινητική προσέλευση των πιστών και επ' αυτού σημείωσε: «Το γεγονός είναι πιο θαυμαστό και ουσιαστικό όταν σκεφτούμε ότι ζούμε σε μια εποχή που από πολλές πλευρές καταβάλλεται προσπάθεια για αποϊεροποίηση. Η αποϊεροποίηση είναι ο στόχος και το σχέδιο. Η αποϊεροποίηση φέρνει τον ευτελισμό και η κοινωνία χάνει την πραγματικότητα της εικόνας που πρέπει να έχει».


στερεωση ανεμιστηρα οροφης

εθνικο ωδειο εγγραφες

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, το απόγευμα της Τρίτης (24/10), αναγορεύτηκε σε επίτιμο δημότη Αλμυρού Βόλου, παρουσία του πρωτοσυγκέλου της Αρχιεπισκοπής αρχιμανδρίτη Συμεών Βολιώτη, του μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνατίου, του δημάρχου Αλμυρού Δημήτρη Εσερίδη, του ΔΣ και εκπροσώπων των Αρχών του τόπου και της ΕΛ. ΑΣ.

Ο προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας ευχαρίστησε για την τιμητική διάκριση προς το πρόσωπό του και δοθείσης της ευκαιρίας έκανε λόγο για τη δύναμη της αγάπης, «ένα μεγάλο αγαθό και δώρο στην ανθρώπινη καρδιά», αλλά και για τον συντονισμό αγάπης και συνεργασίας. Διότι, όπως είπε: «Όποτε το επιτύχαμε αυτό στην ιστορία, τα καταφέραμε, όταν δεν το επιτύχαμε, υποφέραμε και δυστυχήσαμε».

Εξάλλου, σε ομιλία του σε δημοσιογράφους στον Αλμυρό, ο Αρχιεπίσκοπος αναφέρθηκε στην καύση των νεκρών, με την επισήμανση ότι «η Εκκλησία πιστεύει στην ελευθερία του ανθρώπου. Κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος και ανάλογα με την επιλογή του έχει και την ευθύνη του», αλλά και στον νόμο αλλαγής ταυτότητας υ.

Η Εκκλησία, είπε, έχει τις δικές της αρχές και θέσεις και δεν μπορεί να κάνει υποχωρήσεις σε σημαντικά θέματα όπως είναι η οικογένεια. «Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει οικογένεια» σημείωσε, για να προσθέσει πως «ό, τι φεύγει από αυτόν τον χώρο είναι εκτροπή από τη φυσική ζωή».

Πηγή: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων


τι ειναι η λεζαντα

Εισαγγελική έρευνα για τη δράση του Ρουβίκωνα και για τον γιατρό του Ευαγγελισμού

Εντολή για συνένωση και ενιαία έρευνα για όλες τις δικογραφίες οι οποίες αφορούν σε «επιθέσεις» του Ρουβίκωνα, έδωσε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου.


Αφορμή στάθηκε η αποκάλυψη του βίντεο με την έφοδο των μελών της αναρχικής συλλογικότητας στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και τις απειλές που εκτόξευσαν κατά γιατρού, τον οποίο κατηγόρησαν για επανειλημμένη δωροληψία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Δικαιοσύνη για πρώτη φορά εξετάζει συνολικά τη δράση του Ρουβίκωνα.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Πιο συγκεκριμένα για την υπόθεση του Ευαγγελισμού, η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός έδωσε εντολή στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, να διενεργήσει διπλή έρευνα: πρώτον, για τις απειλές που δέχθηκε ο γιατρός και δεύτερον, να διεξαχθούν αντίγραφα της δικογραφίας και να ελεγχθούν οι καταγγελίες ότι ο εν λόγω γιατρός απαίτησε «φακελάκι».


ραγισμενες καρδιες

rj rich off mackin sharebeast


τι ειναι η λεζαντα